StoryEditorOCM

NL Mira Bulja: Glavan i NL dr. Jadrijevića su bahati i neodgovorni

Piše PSD.
7. studenog 2013. - 20:14
Vijećnici NL Mira Bulja u četvrtak su održali konferenciju za novinare na kojoj su najavili da će po ugledu na Siščane koji su županici Lovrić Merzel ostavljali autiće zato što je ona izdvojila 500 tisuća kuna za kupnju audija A6 pozvati Sinjane da na kamenu ispišu što bi htjeli i taj kamen ostave ispred zgrade gradske uprave u kojon stoluje gradonačelnik Ivica Glavan.

Na takav poziv potakli su nas gradonačelnik Glavan i NL dr. Jadrijevića koji vladajući našim gradom pokazuju veliku bahatost i neodgovornost.

Gradonačelnik je na pretposljednoj sjednici Gradskog vijeća tvrdio da su sredstva za izgradnju gradske sportske dvorane osigurana. Na ovoj sjednici smo saznali da od države i županije nismo dobili niti lipe i da dvoranu koja ne zadovoljava potrebe Sinjana namjerava graditi trošeći više od 13 milijuna kuna osiromašenih sinjskih poreznih obveznika. Iz izvjšeća o izvršenju proračuna vidljivo je da su porezni novac trošili u predizborne svrhe.

Potrošili su milijune za kupovinu naklonosti birača. Sada nam gradonačelnik Glavan prijeti izborima ako ne prihvatimo njegov prijedlog da u proračunu za slijedeću godinu 10 milijuna kuna bude osigurano za izgradnju dvorane. Komu prijeti izborima? Vjerujem da su se svi građani Sinja uvjerili što i kako rade Glavan i NL dr. Jadrijevića te da oni više nemaju šansi, a gore od njih izabrat se ne može - kaže Miro Bulj.

Toni Paštar
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 12:07