Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Spektakli

Objavljeno 01.03.2013. u 17:33

evo je opet

Ava Karabatić ulazi u srpski Big Brother, organizatori najavili žestoku borbu

Hrvatska starleta Ava Karabatić ulazi u kuću "Velikog brata", najavili su srpski mediji.

Ovoga puta radi se o "celebrity" inačici Big Brothera, pa će se u "Velikom bratu" pored Ave naći glumac Vladimir Petrović kojeg publika "iz regiona" pamti po ulozi Bobe u "Ludim godinama", te angažmanu u "Žikinoj dinastiji", pjavač Toni Montano, glumica Danica Maksimović koja se, kako najavljuju organizatori, izliječila od alkoholizma, pjevač Ekrem Jevrić te bivša pjevačica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi.

Tko će se još naći u utrci za nagradom od 50 tisuća eura produkcija će, izgleda, tajiti gotovo do pred sam početak realityja, ali navodno ćemo preko malih ekrana imati prilike gledati "žestoku borbu". Kako prenose srpski mediji, natjecatelji će imati "poprilično teške, nezgodne, ali i zanimljive zadatke."
.
Show započinje s prikazivanjem 13. ožujka i trajat će mjesec dana. U kući će, kako je najavljeno, osim tajnih prostorija, biti kuhinja i veliki dnevni boravak te lift, a svi će natjecatelji spavati u jednoj prostoriji, ali, barem kako je najavljeno, ne u istom krevetu. U dvorištu će se nalaziti bazen, pa ćemo, nema sumnje, u njemu imati prilike vidjeti našu Avu kako se praćaka u oskudnoj odjeći.

PSD, FOTO: CROPIXKomentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: a šta reć | Komentirano: 1. ožujak 2013. 18:35
pravi komentar na Big Brother je da kroz jutro pogledate 77.kanal za one koji imaju Iskon TV
Komentar od: macukan | Komentirano: 1. ožujak 2013. 18:27
AVA MI TE VOLIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!