StoryEditorOCM
Dalmacijavikend statistika

Splitska policija ulovila 67 pijanih vozača - rekorder imao 2,21 promila; Preminuo 63-godišnjak iz Košuta na kojeg je naletio tegljač, bitka za tri života u KBC Split

Piše PSD.
3. lipnja 2013. - 12:54

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijske uprave splitsko dalmatinske, provedena je akcija suzbijanja vožnje pod utjecajem alkohola.

Tom prilikom policijski službenici sankcionirali su ukupno 159 prometnih prekršaja. 67 osoba je zatečeno u vožnji pod utjecajem alkohola, a najveća izmjerena koncentracija alkohola je iznosila 2,21 g/kg. 10 ih je zadržano u službenim prostorijama do otriježnjenja. Isto tako, 17 osoba je sankcionirano zbog prekoračenja brzine. Tri vozača su dovedena na nadležni Prekršajni sud, objavila je PU splitsko-dalmatinska.

U dane vikenda na području Policijske uprave splitsko dalmatinske zabilježeno je 25 prometnih nesreća. 8 osobe je teže (od kojih su tri životno ugrožene), dok ih je 5 lakše ozlijeđeno. U 16 prometnih nesreća zabilježena je samo materijalna šteta.

Preminuo 63-godišnjak iz Košuta

Tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 159 promentih prekršaja,osam osoba je teže ozlijeđeno od koje su tri životno ugrožene.

Najteža nesreća bila je 1.lipnja u mejstu Grab Sinj kada se 23-godišnji mladić zabio svojim vozilom u zid kuće.Nalazi se u induciranoj komi.

Nažalost tijekom prvih sati ponedjeljka u splitskoj bolnici preminuo je 63-godišnji A.M. iz Košuta na kojeg je 11. svibnja naletio kamion s prikolicom križevačkih reg. oznaka.tridesetšestogodpišnejg vozača policija je sutradan pronašla,a on im je rekoa da nije primjetio niti čuo da je nekoga udario.

I dalje su životno ugroženi 24-godišnji i 28-godišnji mladić sa sinjskog područja koji su bili u osobnom vozilu VW Jetta splitskih registarstkih oznaka 31. svibnja u Čaporicama kada se vozilo sudarilo sa cisternom BiH reg. oznaka.
.

M.D, PSD 
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:19