StoryEditorOCM
DalmacijaMAKARSKA POSLA

SDS optužuje: Ekocid na lukobranu u režiji čelnika HDZ-a

Piše PSD.
16. travnja 2012. - 00:20

Iako HDZ-ova gradska vlast nije investitor značajnih projekata koji se obavljaju u gradu, za sve slabosti u realizaciji poslova oporbeni SDP okrivljuje upravo čelne ljude u Gradu.
- Ekocid na lukobranu i “nadohranjivanju” plaže zemljom odvija se pod pokroviteljstvom i uz blagoslov makarskog HDZ-a. U režiji samog vrha gradske uprave lukobran se nasipavao običnom zemljom. Za Uskrs je Makarska ugostila 750 turista, dočekala ih je raskopana, a ništa bolju sliku neće imati ni turisti u špici sezone - kazao je Tonči Bilić, predsjednik SDP.

Na istočnoj strani radovi na kružnom toku teku presporo, zaboravljen je autobusno ugibalište pa se ponovo kopa, te nije predviđen niti pothodnik, dodao je Stipe Bartulović, član Predsjedništva GO SDP, okrivljujući isključivo gradsku vlast da je nesposobna. Lukobran je zaustavljen, jer nije osiguran kamen. - Makarska nikada nespremnija ne ulazi u turističku sezonu. Na lukobranu se pokazala neozbiljnost svih, od vlasti do Lučke uprave koja je nespremna za radove, nije osiguran kamen, a sada Domagoj Maroević kaže da radi štednje ne može ugovarati kamen iz kamenoloma na Braču. Netko mora snositi odgovornost. - komentirala je Jagoda Martić, članica Predsjedništva GO SDP.

ANA DRAGIČEVIĆ

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:08