Na početku, pečene kunjke uz vrhunski kutjevački chardonnay De Gotha Aureus iz 2007. Nakon savijače od špinata skuhanog na pari i prve skute s umakom od vrhnja i začinskog bilja, stiglo je teleće pečenje i domaća svinjska vratina u “posteljici” od suhih šljiva.
Uz priloge: kruške pirjane na maslacu i bijelom vinu te kuhane brokule s maslacem i korijenom petrusimula. Salata, miješana, od crvenog radića, rige i prešane crvene kapule, plus domaća pogača od integralnog brašna s maslinovim uljem i, naravno, opet vrhunski cabernet sauvignon Belja iz 2007. Za kraj, desert: jastučići od lisnatog tijesta s jabukom, cimetom, koricom od kaštelanskih limuna i grožđicama.
Uz priloge: kruške pirjane na maslacu i bijelom vinu te kuhane brokule s maslacem i korijenom petrusimula. Salata, miješana, od crvenog radića, rige i prešane crvene kapule, plus domaća pogača od integralnog brašna s maslinovim uljem i, naravno, opet vrhunski cabernet sauvignon Belja iz 2007. Za kraj, desert: jastučići od lisnatog tijesta s jabukom, cimetom, koricom od kaštelanskih limuna i grožđicama.
Bakrena vrataSvako uređenje stana zahtijeva vrijeme, nova... |