StoryEditorOCM
Hrvatskahrvati će u novu godinu s jelovnicima u skladu s debljinom novčanika

U hotelima će se sladiti za 200 eura, a u pučkoj kuhinji juha i meso za 50 kn

Piše PSD.
29. prosinca 2010. - 19:05
Dok hotel Regent Esplanade, za 950 kuna u Smaragdnoj dvorani, nudi novogodišnji jelovnik od sedam sljedova, u zagrebačkoj pučkoj kuhinji za korisnike pripremaju ‘pojačane’ obroke na Staru i prvi dan nove godine, ali cijenom svaki od ta dva obilatija ručka ne prelazi sedam eura

Tvrtke ukinule domjenke

Zbog krize nikada nije bilo tako malo božićnih domjenaka kao ove zime, a prema istraživanju portala “PoslovniTurizam”, većina tvrtki zbog gospodarske krize odlučila je štedjeti upravo na tom segmentu promocije. Zato je i 54 posto hotela iskazalo pad broja prijema organiziranih za korporati...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:14