StoryEditorOCM
Dalmacijazelena mrcina

U Trilju uzgojio marihuanu od tri metra visine!

Piše PSD.
30. rujna 2015. - 12:10
Policijski službenici Postaje granične policije Trilj, kako stoji u biltenu PU splitsko-dalmatinske, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom, za kojeg je utvrđena sumnja da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja obavljena je pretraga kuće i drugih prostorija osumnjičenika na području Vrlike.

od njega je oduzeto 13 stabljika marihuane, visine do 3 metra, te 140 grama marihuane.

Protiv 43-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom Državnom odvjetništvu.

Policijski službenici Službe gospodarskog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske su dovršili kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim vlasnikom i odgovornom osobom trgovačkog društva.

Utvrđena je sumnja da je tijekom 2008., prilikom izvršavanja poreznih obveza trgovačkog društva prema Državnom proračunu RH, protupravno smanjio poreznu osnovicu i obračunao manji iznos PDV-a i poreza na dobit, te na taj način oštetio Državni proračun, za iznos od oko 1.600.000 kuna.

Protiv njega je podnesena odgovarajuća prijava nadležnom Državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kaznena djela Utaje poreza ili carine, te Krivotvorenja službene ili poslovne isprave.

Policijski službenici Policijske postaje Omiš su obavili kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom. Od njega je oduzeta puška i 133 komada pripadajućeg streljiva, koju je ilegalno nabavio i posjedovao u stanu na širem omiškom području. Protiv njega je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

Jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom, kojom prilikom je utvrđena sumnja da je 4. rujna iz stana u Vukovarskoj ulici u Splitu, otuđio novac u iznosu od oko 2200 kuna. Slijedi mu kaznena prijava.

PSD

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:33