StoryEditorOCM
Dalmacijaod Sv. roka do posedarja

Zbog olujne bure zatvorena Dalmatina za sva vozila

Piše PSD.
23. listopada 2015. - 08:53
HAK u 6,53 sati javlja da su zbog olujnog vjetra za sav promet zatvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak je državnim cestama preko Gračaca, Obrovca i Karina-DC50 i DC27), te
državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački (DC54).

Samo za osobna vozila otvorene su:

- autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice u oba smjera (obilazak za ostale skupine vozila je Starom cestom kroz Gorski kotar - DC3),
- Jadranska magistrala između Senja i Svete Marije Magdalene (DC8) i
- Paški most.

Na Dubrovačkom mostu promet je zabranjen za I. skupinu vozila: autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina).

Kolnici su mjestimice vlažni u Lici i u krajevima s maglom. Jak vjetar povremeno puše i na A6 između Kikovice i Orehovice. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji. Ima je i na dionicama autocesta: A2 Zagreb-Macelj između Zaboka i Zaprešića te A3 Bregana-Lipovac između Novske i Velike Kopanice, javlja HAK.

VREMENSKA PROGNOZA

Na Jadranu pretežno sunčano. U unutrašnjosti Hrvatske ujutro mjestimice magla i niski oblaci, a tijekom dana djelomice sunčano.

Vjetar u unutrašnjosti slab, a na Jadranu će puhati umjerena i jaka, mjestimice na udare olujna bura. Najviša dnevna temperatura od 9 do 14, na moru između 17 i 21 Celzijev stupanja, izvijestio je Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ) u vremenskoj prognozi za Hrvatsku za petak.


PSD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:36