StoryEditorOCM
DalmacijaPRIOPĆENJE ZA MEDIJE

Dani srca u Poliklinici Sunce

Piše PSD.
7. studenog 2014. - 13:40
Pojačana briga o zdravlju te podizanje svijesti o kvalitetnijoj kulturi življenja u svakodnevnim stresnim i užurbanim prilikama koje nas okružuju, svakom bi pojedincu trebali biti prioriteti o kojima valja unaprijed i na vrijeme razmišljati. Ipak, mnogi redovitu brigu o svom zdravlju često ostavljaju po strani za „neka druga vremena“, izlažući se pritom mnogobrojnim štetnim posljedicama.

Poliklinika Sunce, vođena misijom o pružanju kvalitetnijeg i dugovječnijeg življenja, ponovno podsjeća na  kontinuiranu potrebu stvaranja globalnog okruženja koje podiže svijest o zdravlju srca i omogućuje ljudima da unesu pozitivne i prijeko potrebne promjene, kako bi smanjili rizike od bolesti srca i moždanog udara, vodećih uzročnika smrtnosti u svijetu.

Iskoristite stoga, do kraja godine, posebnu ponudu Poliklinike Sunce i obavite specijalistički pregled uz procjenu kardiovaskularnog rizika po promotivnoj cijeni od 499 kuna.

Ponuda uključuje: 
- pregled specijaliste 
- određivanje masnoća (kolesterol, HDL, LDL, trigliceridi) i visoko osjetljivog CRP-a 
- EKG 
- UZV karotidnih arterija 
- izračun kardiovaskularnog rizika

Povjerite brigu o svojem zdravlju Poliklinici Sunce - najvećem privatnom zdravstvenom sustavu u našoj zemlji. Učinite već danas nešto za svoje zdravlje i dogovorite pregled!

Više informacija o samoj ponudi potražite na www.sunce.hr ili pozivom na info telefon 0800 8588

sponzorirani članak


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 03:39