StoryEditorOCM
Hranatri zdrava recepta

Tamna čokolada štiti kožu, mozak i srce - evo kako u njoj uživati bez straha za liniju

Piše PSD.
10. kolovoza 2015. - 20:10
Koliko se ljudi može pohvaliti da zaista radi posao koji voli i svakodnevno uživa u njemu? Ne znamo, ali Splićanka Mia Šoškić, vlasnica jedinog splitskog vegetarijanskog i makrobiotičkog restorana “Makrovega” i zdravljaka “Up cafe” je definitivno jedna od njih.

Ljetni čoko desert s kremom od indijskih oraha

Sastojci:
1 litra sojinog (ili kravljeg) mlijeka
2 dl javorovog sirupa (ili po želji neki drugi zaslađivač)
2 vrećice praška za puding od čokolade
30 grama tamne čokolade bez šećera
150 grama indijskih oraha (prethodno natopljenih u vodi minimalno 2 sata)
sok od 1 limuna
3 žlice meda
1 vanilin šećer
2-...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 05:31