Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Nogomet

Objavljeno 01.12.2013. u 20:48

koševo ga dočekalo

Jarni potvrđen kao novi trener Sarajeva

Bivši hrvatski reprezentativac i igrač Hajduka, Juventusa i Real Madrida Robert Jarni novi je trener nogometnog kluba Sarajeva, objavili su u nedjelju mediji u BiH.

Jarni je u nedjelju razgovarao sa čelnim ljudima tima s Koševa i dogovorio detalje suradnje.

"Brzo smo se dogovorili, nakon što mi je ponuđen plan. Sarajevo ima visoke ambicije, a moje se ambicije poklapaju s planovima čelnih ljudi koševskog premijerligaša", rekao je Jarni za portal klix.ba.

Dodao je da momčad Sarajeva ima mladu ekipu s kojom jedva želi početi raditi. Jarni će sutra i službeno biti predstavljen kao novi trener nogometnog kluba Sarajevo.

Na polovici mandata Upravni odbor nogometnog kluba Sarajevo je raskinuo suradnju s dosadašnjim trenerom Husrefom Musemićem.

Robert Jarni je u trenerskoj karijeri do sada vodio Hajduk i Istru, a u protekle dvije godine bio je trener mlađe vrste Hajduka do 19 godina.

(H)
Foto: Arhiv CROPIX

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: | Komentirano: 1. prosinac 2013. 18:33
Mene uopće ne čudi da Zdravko Mamić drma zakonima. Zašto? Zato jer je Hrvatski inozemni dug oko 50 milijardi eura, a više od pola tog novca je ustvari opljačkano. Stanje u zemlji je puno gore nego što mi mislimo. Dovoljno je da pogledate crnu kroniku koja je puna policajaca, sudaca, doktora, profesora, političara, itd. Hrvatska se sastoji od korupcije i organiziranog kriminala. Srpska mafija naprimjer, godinama je mirno živjela u Zagrebu, a policija ništa nije znala, kao da se dogodila nekakva ćarolija. Ćarolija je nestala tek kad su noge i ruke počele plutati Jarunom, i kad su novinari počeli letjeti u nebo. Bruno Langer naprimjer, godinama je jasno i glasno govorio o mafiji u Istri, sve to je potvrdio i Damir Kajin, ali opet se dogodila ćarolija jer se apsolutno ništa ne događa. Potpuno ista situacija je u čitavoj Hrvatskoj. Pojedinci pokušavaju nešto promjeniti, ali brzo ih pojede mrak, poput Vesne Balenović, Hrvoje Maleš, varaždinski policajac, Romana Eibl, itd. Zato neka narod i dalje šuti, i mirno gleda kako se ponavlja povijest.