StoryEditorOCM

Damir Rilje ponovo na čelu trogirskog SDP-a

Piše PSD.
25. ožujka 2010. - 12:26

Na unutarstranačkim izborima koji su provedeni u Gradskoj organizaciji SDP-a Trogira neposrednim (tajnim glasovanjem) dosadašnji predsjednik Damir Rilje dobio je drugi mandat u vođenju te stranke.

Od 66 posto članstva, koliko ih je glasalo, Rilji je povjerenje dalo njih 82,5 posto dok je njegov protukandidat Ivan Ivković dobio 15 posto glasova.

Izbor ostalih tijela stranke dvaju dopredsjednika, dvaju dopredsjednika, Gradskog odbora i Nadzornog odbora bit će 15. travnja na stranačkoj konvenciji.

Rilje tvrdi da će nastaviti kontinuitet razvoja i pomlađivanja članstva te demokratizacije kao i jačanje Foruma mladih i Foruma žena SDP-a.

- Radit ću i na što većem angažmanu te uključenju članova u rješenju društveno-političkih problema u Trogiru jer svi građani moraju imati šansu za dostojan život i ostvarenje svojih osnovnih potreba – rekao je.

Povezivajuću funkciju predsjednika stranke s gradonačelničkom istaknuo je kako mu ova druga uveliko pomaže da socijaldemokraciju koja mu je životno opredjeljenje predstavi na puno razvidniji način.

Ustvrdio je da funkcioniranje Gradskog odbora SDP-a zbog gradonačelničke funkcije neće trpjeti.

Gordana DRAGAN/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 02:39