Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu

SMS komentar

Žužul škarta Bellea. Neka ga sad Hajduk dovede ka veliko pojačanje, pa će nakon tri miseca raskinit ugovor. Dino, Spinut

Kako poslati komentar

Mozaik

Objavljeno 04.12.2008. u 14:07

Karlovac u šoku: u istom izlogu krunice i umjetni penisi

Nekoliko crnih i ružičastih silikonskih penisa, izloženih u izlogu trgovine mješovitom robom na Zrinskom trgu u samom središtu grada, izazivaju znatiželjne poglede stotine Karlovčana koji tuda svakodnevno prolaze.

Nakon prvotnog čuđenja, većina ih vrlo brzo “prasne” u smijeh, a oni odvažniji čak se odlučuju i na ulazak u trgovinu kako bi se detaljnije informirali o neobičnom proizvodu. Prema tvrdnjama vlasnice trgovine Mirke Margete, do sada nije bilo negativnih komentara, bez obzira na to što se tik do penisa uz kristalne čaše, prehrambene proizvode i suvenire nalaze i - krunice.

 Stižu "cice" i "pice"

- Ljudima su ovi penisi simpatični, kad ih ugledaju najčešće se počnu smijati, svi redom, od starijih bračnih parova do srednjoškolaca. Sjećam se da je nedavno došao i stariji bračni par od nekih 80-ak godina, a nakon što su ugledali dildo u izlogu, kazali su mi kako bi ga kupili samo da je malo jeftiniji - rekla je dobro raspoložena vlasnica trgovine, dodajući da, iako je vjernica, ne vidi ništa sporno u činjenici da se uz dildo u izlogu nalazi i krunica.

Najavila je skorašnje proširenje palete proizvoda “cicama i picama”. 

Prolaznici redovito imaju komentare na izlog / Andreja Thomas / Cropix

- Svaka roba ima svoga kupca - smatra ona.

Gumene penise Margeta je nabavila od Igora Šipušića, vlasnika tvrtke Iplast iz Velike Gorice, prvog hrvatskog proizvođača seksualnih igračaka, nakon što je o tome pročitala članak u novinama.

Prije krunica, do penisa stajao Tuđman

Cijena izloženih silikonskih penisa se kreće oko 290 kuna, a dužina im je od 16,5 do 18 centimetara. Iako izloženi gotovo tjedan dana, Margeta kaže da do sada niti jedan primjerak još nije pronašao kupca. Razlog tome pronalazi u početku mjeseca kad većina građana još nije dobila plaću, pa pravu navalu tek očekuje. Nema, kaže Margeta, govora o nikakvoj konzervativnosti dodajući da su Karlovčani liberalniji nego što se misli.

Inače, ovo nije prvi put da spolovila u izlogu njene trgovine privlače znatiželjne poglede građana. Do nedavno su svoje mjesto tamo imali keramički čajnici u obliku penisa, kojih je prema Margetinim riječima prodano čak 400.

Tada je, umjesto krunica, do njih stajala gipsana skulptura pokojnog predsjednika Tuđmana.

Vedran Višnjić/EPEHA ,foto: Andreja Thomas/CROPIX


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: dabra | Komentirano: 4. prosinac 2008. 18:57
Onaj crni je premalen.A di je moj nema ga nigdi.Biće da joj se čini jako mali, a zajebani tehničar, garantiram, ka svojevremeno Jurica jerković.
Komentar od: rooney | Komentirano: 4. prosinac 2008. 16:48
čini mi se da su penisi nastali " malo " prije nego krunice , pa zašto bi se ovakve kao na slici stavljalo u zapećak !
Komentar od: bumbarzzz | Komentirano: 4. prosinac 2008. 16:47
u čemu je problem?!?
Komentar od: | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:49
POGLEDAJTE OVU SRITNU GOSPOĐU KOJA DRŽI DVA DILDA U RUKAMA SVA JE SRITNA A OČITO JOJ MUŽ NEMOŽE PRUŽIT VELIČINU I OBUJAM A ZATO JE TU SEXY SHOP.OPUSTITE SE I UŽIVAJTE.
Komentar od: | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:46
JA ĆU SE SVAKAKO POČASTIM KURCOM IZ SEXY SHOPA JER JE EFIKASNIJI I UVJEK UZ MENE KAD MI GOD ZATRIBA.-RIJEŠEN PROBLEM.ETO TOLIKO -POZDRAV!
Komentar od: nepiswoman | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:26
@hajduk0704 - :)
Komentar od: hajduk0704 | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:24
Da su u šoku, makneš krunice i rješen problem
Komentar od: vasiona | Komentirano: 4. prosinac 2008. 14:52
jesu li blagoslovljeni
Komentar od: kerubin | Komentirano: 4. prosinac 2008. 14:28
A je li ih oba slatko uvatila - ovako sritna! :-)