Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Mozaik

Objavljeno 04.12.2008. u 14:07

Karlovac u šoku: u istom izlogu krunice i umjetni penisi

Nekoliko crnih i ružičastih silikonskih penisa, izloženih u izlogu trgovine mješovitom robom na Zrinskom trgu u samom središtu grada, izazivaju znatiželjne poglede stotine Karlovčana koji tuda svakodnevno prolaze.

Nakon prvotnog čuđenja, većina ih vrlo brzo “prasne” u smijeh, a oni odvažniji čak se odlučuju i na ulazak u trgovinu kako bi se detaljnije informirali o neobičnom proizvodu. Prema tvrdnjama vlasnice trgovine Mirke Margete, do sada nije bilo negativnih komentara, bez obzira na to što se tik do penisa uz kristalne čaše, prehrambene proizvode i suvenire nalaze i - krunice.

 Stižu "cice" i "pice"

- Ljudima su ovi penisi simpatični, kad ih ugledaju najčešće se počnu smijati, svi redom, od starijih bračnih parova do srednjoškolaca. Sjećam se da je nedavno došao i stariji bračni par od nekih 80-ak godina, a nakon što su ugledali dildo u izlogu, kazali su mi kako bi ga kupili samo da je malo jeftiniji - rekla je dobro raspoložena vlasnica trgovine, dodajući da, iako je vjernica, ne vidi ništa sporno u činjenici da se uz dildo u izlogu nalazi i krunica.

Najavila je skorašnje proširenje palete proizvoda “cicama i picama”. 

Prolaznici redovito imaju komentare na izlog / Andreja Thomas / Cropix

- Svaka roba ima svoga kupca - smatra ona.

Gumene penise Margeta je nabavila od Igora Šipušića, vlasnika tvrtke Iplast iz Velike Gorice, prvog hrvatskog proizvođača seksualnih igračaka, nakon što je o tome pročitala članak u novinama.

Prije krunica, do penisa stajao Tuđman

Cijena izloženih silikonskih penisa se kreće oko 290 kuna, a dužina im je od 16,5 do 18 centimetara. Iako izloženi gotovo tjedan dana, Margeta kaže da do sada niti jedan primjerak još nije pronašao kupca. Razlog tome pronalazi u početku mjeseca kad većina građana još nije dobila plaću, pa pravu navalu tek očekuje. Nema, kaže Margeta, govora o nikakvoj konzervativnosti dodajući da su Karlovčani liberalniji nego što se misli.

Inače, ovo nije prvi put da spolovila u izlogu njene trgovine privlače znatiželjne poglede građana. Do nedavno su svoje mjesto tamo imali keramički čajnici u obliku penisa, kojih je prema Margetinim riječima prodano čak 400.

Tada je, umjesto krunica, do njih stajala gipsana skulptura pokojnog predsjednika Tuđmana.

Vedran Višnjić/EPEHA ,foto: Andreja Thomas/CROPIX


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: dabra | Komentirano: 4. prosinac 2008. 18:57
Onaj crni je premalen.A di je moj nema ga nigdi.Biće da joj se čini jako mali, a zajebani tehničar, garantiram, ka svojevremeno Jurica jerković.
Komentar od: rooney | Komentirano: 4. prosinac 2008. 16:48
čini mi se da su penisi nastali " malo " prije nego krunice , pa zašto bi se ovakve kao na slici stavljalo u zapećak !
Komentar od: bumbarzzz | Komentirano: 4. prosinac 2008. 16:47
u čemu je problem?!?
Komentar od: | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:49
POGLEDAJTE OVU SRITNU GOSPOĐU KOJA DRŽI DVA DILDA U RUKAMA SVA JE SRITNA A OČITO JOJ MUŽ NEMOŽE PRUŽIT VELIČINU I OBUJAM A ZATO JE TU SEXY SHOP.OPUSTITE SE I UŽIVAJTE.
Komentar od: | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:46
JA ĆU SE SVAKAKO POČASTIM KURCOM IZ SEXY SHOPA JER JE EFIKASNIJI I UVJEK UZ MENE KAD MI GOD ZATRIBA.-RIJEŠEN PROBLEM.ETO TOLIKO -POZDRAV!
Komentar od: nepiswoman | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:26
@hajduk0704 - :)
Komentar od: hajduk0704 | Komentirano: 4. prosinac 2008. 15:24
Da su u šoku, makneš krunice i rješen problem
Komentar od: vasiona | Komentirano: 4. prosinac 2008. 14:52
jesu li blagoslovljeni
Komentar od: kerubin | Komentirano: 4. prosinac 2008. 14:28
A je li ih oba slatko uvatila - ovako sritna! :-)