StoryEditorOCM
Hranagušti na pjatu

Jede vam se fino, zdravo i domaće? Isprobajte recepte chefa Pavla Bubala

Piše PSD.
12. svibnja 2015. - 19:45
Nakon što smo prošlog tjedna zavirili u šarmantni interijer novootvorenog splitskog restorana 'Corto Maltese', danas vam donosimo tri primamljiva recepta koje je za čitatelje Stila nesebično otkrio glavni kuhar Pavle Bubalo koji se brine da svi gosti jedu - fino, zdravo i domaće.



Upravo takvi su i recepti koje donosimo, a želite li svoj obrok oplemeniti i čašicom 'Iskrenog vina' ipak ćete morati napraviti đir do grada i svratiti u ovaj simpatični restoran u blizini peškarije.

Kultni stripovi i vrhunska spiza na jednom mjestu - to ima samo u Corto Malteseu


Njoki sa crnim pestom



Sastojci:

- 200 g njoka
- 2 grančice peršina
- 2 češnja usitnjenog luka
...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 18:14