StoryEditorOCM

Treći kandidat za gradonačelnika Solina - Ilija Kokeza (HSP)

Piše PSD.
10. veljače 2009. - 10:47

Lista kandidata za budućeg solinskog gradonačelnika dobila je i treće ime na popisu, a riječ je o kandidatu solinske podružnice HSP-a koja je objavila ime svog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

- Izvršni odbor solinskog HSP-a jednoglasno je odlučio da kandidat za solinskog gradonačelnika na predstojećim izborima bude predsjednik naše podružnice, Ilija Kokeza. Iliju smo i za predsjednika stranke imenovali jer smatramo da je među nama najbolji za tu funkciju, pa stoga smatramo da će on svojim znanjem i sposobnostima ravnopravno konkurirati ostalim kandidatima za gradonačelnika na predstojećim izborima – objavio je ime kandidata dopredsjednik stranke, te aktulani solinski dogradonačelnik Petar Režić dok je aktualni član poglavarstva Ivica Roguljić dodao kako će stranka na izbore izići s dobro pripremljenim programom.

Sam kandidat, Ilija Kokeza, izjavio je kako ovim bacaju rukavicu izazova ostalim kandidatima, te da će stranka na izbore izići pod sloganom kojeg je koristila i prije četiri godine, "Novi ljudi i nove ideje za bolji Solin".

Vesna BOBAN/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:18