StoryEditorOCM

Bilten: Nožem otuđili novac, uhićena dilerica, privedeni maloljetni lopovi...

Piše PSD.
2. prosinca 2015. - 11:23
Sinoć oko 19.30 sati u Kaštel Gomilici u prodavaonicu su ušle dvije maskirane osobe i prijeteći nožem djelatnici otuđili novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljima.

A jučer je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom. Sumnjiči se da je 9. srpnja u Solinu, u prodavaonici prijetio nožem zaposlenoj i otuđio novac. Uz kaznenu prijavu je predan pritvorskom nadzorniku.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom. Sumnjiči se da je počinio tri krađe u Splitu i to da je u noći 13/14. studenoga u ulici Slobode otuđio motocikl Piaggio vrijedan deset tisuća i iste noći u Kovačićevoj ulici otuđio također motocikl Piaggio vrijedan 7500 kuna, a 18. studenoga u Zvonimirovoj ulici u poštanskom uredu otuđio kasicu milodara u vrijednosti 700 kuna. Podnijeto je Posebno izviješće nadležnom Državnom odvjetništvu za mladež.

Jučer su policijski službenici Službe kriminaliteta droga u Splitu kod 34-godišnjakinje pronašli i oduzeli 110,7g speeda i 9,1g marihuane. Protiv nje je podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama nadležnom Državnom odvjetništvu.



MD
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 11:59