StoryEditorOCM
Dalmacijaizbor radiopostaje imotski

Boćar Ante Grančić proglašen osobom godine u Imotskoj krajini

Piše PSD.
29. travnja 2012. - 17:58
Svjetski prvak u boćanju, dvostruki viceprvak i nositelj četiriju brončanih medalja sa svjetskih prvenstava, hrvatski reprezentativac i član boćarskog kluba “Zrinjevac”, Imoćanin Ante Grančić, izabran je za osobu godine Imotske krajine, koju već osam godina dodjeljuje redakcija Radiopostaje Imotski, a u povodu obljetnice utemeljenja radija.

Ante Grančić osvojio je najveći broj glasova slušatelja radija, kao i povjerenje redakcije, te je u konkurenciji 41 kandidata, između pet onih koji su ušli u uži izbor, osvojio ovo prestižno priznanje.

Plaketu “Osoba godine” Antinoj majci Zdravki uručio je glavni urednik i direktor Radio Imotskog Sveto Mrkonjić.

Ante nije mogao biti nazočan dodjeli nagrade, ali nam se preko telefona javio iz Monte Carla, gdje sa svojim klubom u subotu igra protiv “Monaca” u sklopu Europske lige.

- Biti osoba godine u svome kraju, to je najveće priznanje koje mogu mjeriti sa svim svojim odličjima. Biti Svjetski prvak i osoba godine za moju Imotsku krajinu, to su mi dva najveća priznanja. Hvala slušateljima radija, hvala uredništvu, a ja ću opravdati ovo priznanje na sportskom polju - kao uvijek bio je skroman Ante Grančić.

- Ante je zasluženo osvojio laskavo priznanje. Biti osoba godine, tamo gdje su bili jedan Vedran Mlikota, fra Vjeko Vrčić, Miško Bubalo, pa Vesna Ujević, Teo Klapirić, Radmila Kuzman i konačno prof. Ivan Glibota Crni, svakako je veliki uspjeh mladoga sportaša.

Čestitke njemu i njegovoj obitelji, a mi ćemo, kao i do sada, budno pratiti što i tko dobro radi za boljitak Imotske krajine i imotskog čovjeka - riječi su Svete Mrkonjića, glavnog i odgovornog urednika Radiopostaje Imotski.

Treba spomenuti da su suparnici Anti za ovo priznanje bili aktivist mladih Rajko Bilopavlović, poduzetnik Ante Grabovac, prof. Mara Pezo i poznati liječnik i voditelj Jedinice hitne medicine u Imotskom dr. Mate Kasalo.

                                                                                                                                                                                Braco ćosić



Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 08:44