StoryEditorOCM

HDZ u Hvaru: "Jadranka Kosor pomela je korupciju iz svoga dvorišta"

Piše PSD.
20. studenog 2011. - 21:23

Koalicija HDZ-a i HGS-a je u nedjelju u hvarskoj Gradskoj loggi, pred više od 150 članova, simpatizera i ostalih građana, predstavila svoj program i kandidate za sedmi saziv Sabora RH.

Skupu su također kao domaćini nazočili gradonačelnik Pjerino Bebić, predsjednik GV-a Zoran Domančić i predsjednik mladeži HDZ-a SDŽ Ante Mihanović, dok su od kandidata s Liste br. 11 (X. izborna jedinica) u Hvar doputovali - Ante Babić, Petroslav Sapunar, Blaženko Boban, Ivan Škaričić i Danica Baričević.

Uvodnu riječ je dao predsjednik GO HDZ-a mr. sc. Sergio Bracanović, da bi potom kandidat Babić istaknuo da se HDZ nema čega sramiti jer je predsjednica stranke Jadranka Kosor pomela korupciju iz svoga dvorišta i otvorila vrata prema drugima koji to nisu učinili.

Za program Kukuriku koalicije je rekao da ih ne interesira s obzirom da je protivan kršćanskoj orijentaciji i načelima njihove stranke.

I ostali kandidati su se obratili skupu koji je moderirala Karla Karković, a svojim nastupom uveličao Dinko Lupi, prvak Riječke opere.

Svi su oni izrazili vjeru u pobjedu, a Sapunar je pak naglasio da ovaj put imaju pametnu koaliciju za dobrobit Dalmacije i Hrvatske. Ona predstavlja raznovrsnost poduzetništva, politike i državnih institucija, a kako je naveo, Željko Kerum je puno pridonio u popravljanju standarda kako otočana i Splićana, tako i ljudi iz Dalmatinske Zagore, pa će to zasigurno činiti i ubuduće.

Mirko Crnčević

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 15:59