StoryEditorOCM
Dalmacijaveć sljedeći tjedan počinju radovi

Gradonačelnik Omiša najavio: Počinje gradnja ceste Zakučac - Gata

Piše PSD.
19. ožujka 2010. - 23:53

Cesta Zakučac – Gata, koja se je trebala početi graditi prije nekoliko mjeseci, obustavljena je zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa, konačno je riješeno - idućeg tjedna stižu strojevi i radovi mogu početi – to je na 8. sjednici Gradskog vijeća Omiša na vijećnička pitanja pdgovorio Ivan Škaričić, omiški gradonačelnik.

O proračunu Grada Omiša za 2009. godinu izvijestili su Ivan Škaričić i Meri Smailagić, rekavši da su prihodi poslovanja bili planirani u iznosu od 56,5 milijuna kuna, a ostvareni su u iznosu 41,4 ili 73,20 posto.

O ostvarenju programa održavanja komunalne infrastrukture od planiranih 15,7 milijuna kuna, ostvareno je 13,9 milijuna kuna, a u program gradnje objekata i uređenja komunalne infrastrukture planirana su sredstva za uređenje nogostupa na Priku 400 tisuća kuna, gradnja nadstrešnice na autobusnom kolodvoru 100 tisuća kuna, a u nerazvrstane ceste za projektnu dokumentaciju za nadvožnjak u Lokvi Rogoznici 100 tisuća kuna.

Za projektne programe i ulagana u groblja Vrisovci, Kučiće, Marušići, Kostanje, Seoca, Svinišće, Donja Ostravica, Slime, Naklice, Trnbusi, Putišiće, staro groblje u Omišu-spomenici, Lokva Rogoznica i Srijane predviđena su sredstva u iznosu od 2, 2 milijuna kuna.

DAVOR GRGAT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:57