Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hrvatska

Objavljeno 03.01.2010. u 12:24

Sanader: Vraćam se, HDZ je loše vođen; Kosorica šuti, Bebić uz Ivu- Odluka da se potpuno povučem iz politike bila je pogreška. Zbog zahtjeva dužnosnika, članova i pristaša HDZ-a u potpunosti ću aktivirati svoju statutarnu ulogu počasnog predsjednika HDZ-a sa svim dužnostima i pravima – objavio je u nedjelju točno u podne bivši premijer Ivo Sanader najavljujući, šest mjeseci nakon iznenadnog povlačenja, svoj povratak u politiku.

Potez koji se u HDZ-ovim kuloarima odmah protumačio kao pokušaj puča protiv Jadranke Kosor Sanader je obrazložio HDZ-ovom katastrofom na predsjedničkim izborima.

- HDZ nije stranka od 12 posto, nego pobjednička stranka. Na predsjedničkim izborima HDZ je polučio najlošiji rezultat od svojeg osnutka do danas. Odgovornost ne leži samo na Andriji Hebrangu. Taj rezultat je umnogome slika nesnalaženja u vođenju stranke – ustvrdio je Sanader.Iako je premijerki Jadranki Kosor dao potporu za njezin rad u Vladi, borbi protiv korupcije i dobrom nošenju s izazovima gospodarske krize, Sanader je pobrojao i njegove glavne zamjerke u upravljanju HDZ-om: ključna stranačka tijela – Predsjedništvo, Središnji odbor i Nacionalno vijeće - se ne sastaju, HDZ je poražen na predsjedničkim izborima, a uoči drugog kruga stranka nema stav tko treba biti idući hrvatski predsjednik.

- Osobno ću dati potporu onome koga odluči podržati Predsjedništvo stranke – riječi su kojima je Sanader izbjegao odgovor tko je njegov favorit u drugom krugu predsjedničkih izbora. Smiješnim je nazvao tvrdnju da je Milan Bandić njegov kandidat na daljinski.

Luka Bebić pomno je pratio Sanaderov povratak
Na novinarsko pitanje je li njegov povratak slabljenje Jadranke Kosor, on je odgovorio da on znači «jačanje HDZ-a, jer ispod 12 posto ne možemo ići». Sanader tvrdi da njegov povratak u politiku ne potiče rascjep unutar HDZ-a.

- Ne dok sam ja tu. Sve do sad radio sam na dobrobit stranke, tako će biti i sada – kazao je Sanader. Na pitanje je li spreman odmjeriti snage na unutarstranačkim izborima, Sanader je kazao da o tome ne razmišlja. Mislim da za to nema potrebe, zaključio je bivši premijer, opovrgnuvši da ima bilo kakve veze s prodajom Hypo banke i aferom Bankomat u Hrvatskoj poštanskoj banci.

Sa Sanaderom su na konferenciji bili i HDZ-ovi zastupnici Božica Šolić, Emil Tomljanović, Krunoslav Markovinović, Mario Zubović, Jerko Rošin, Boris Kunst, Niko Rebić, Stjepan Fiolić, Karmela Caparin, Vedran Rožić, Nikola Sopčić, Josip Đakić, Petar Selem i Ivanka Roksandić.

Predsjednik Sabora Luka Bebić, također nazočan, član je Predsjedništva HDZ-a koji je otvoreno stao na Sanaderovu stranu.

- Trebali smo biti aktivniji u kampanji i jasno se distancirati od onih koji otišli iz stranke. Moramo ojačati rad HDZ-a – smatra Bebić, koji je potvrdio da se Predsjedništvo HDZ-a u posljednjih šest mjeseci nije sastalo više od pet puta.

Na pitanje je li Sanaderov povratak rušenje Jadranke Kosor, barba Luka je odgovorio protupitanjem: “A jel’ bolje da slabimo stranku?”.

TRI SCENARIJA POVRATKA

KONTROLIRATI PREMIJERKU IZ SABORA
– uz podršku 20-ak zastupnika HDZ-a, Sanader može blokirati pojedine odluke Vlade, i tako natjerati Jadranku Kosor da ga uvažava kao ravnopravnog partnera koji suodlučuje u Vladi;

RASPISIVANJE UNUTARSTRANAČKIH IZBORA
– u potrazi za novim legitimitetom na Saboru HDZ-a u veljači snage bi mogli odmjeriti Jadranka Kosor i Ivo Sanader. Ako pobjedi premijerka, sasvim je izvjesno da će Vlada opstati do konca mandata. Ako pobjedi Sanader, neće moći okupiti dovoljno glasova za većinu u Saboru, pa će Hrvatska po prvi put u povijesti izaći na prijevremene izbore;

PROVOCIRANJE PADA VLADE
– Sanader u Saboru može dovesti do krize Vlade, isprovocirati prijevremene izbore, sačekati da ih Jadranka Kosor izgubi, pa onda ponovno pokušati preuzeti kormilo HDZ-a.

M.K.SABOLIĆ, PSD, H
foto: Marko Mišćević / CROPIX

Kosor bez komentara

Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor danas nije bila voljna komentirati najave svojeg bivšeg šefa Ive Sanadera da se vraća u aktivnu politiku kao i nagađanja da bi se u HDZ-u mogao dogoditi raskol.

„Ne mogu to komentirati. Zovite glasnogovornicu, ne mogu!“, odgovorila je premijerka i spustila slušalicu, piše Net.hr.

POVRATAK U SABOR

Sanader je potpuno otvorenom ostavio mogućnost aktiviranja svojeg saborskog mandata.

- Moratorij na moj povratak u Sabor ističe 15. siječnja. Do tada je sve moguće – poručio je Sanader.

ZAŠTO JE OTIŠAO?

- Nisam bio spreman trgovati hrvatskim teritorijem za ulazak u Europsku uniju – razlog je kojega je šest mjeseci nakon povlačenja s premijerskog mjesta Sanader naveo kao ključni za njegov, pokazalo je vrijeme, privremeni odlazak.

- Nisam bio spreman trgovati hrvatskim teritorijem za ulazak u Europsku uniju – razlog je kojega je šest mjeseci nakon povlačenja s premijerskog mjesta Sanader naveo kao ključni za njegov, pokazalo je vrijeme, privremeni odlazak.
Možda tada nisam bio dovoljno jasan. Htio sam proizvesti šok, kazao je u nedjelju Sanader, koji nije želio komentirati sporazum koji je sa Slovenijom postigla Jadranka Kosor pravdajući se da mu ga ona - nije pokazala.

"NIJE TOČNO DA ME NE ŽELE"

Sanader je demantirao riječi HDZ-ovog predsjedničkog kandidata Andrije Hebranga da su predsjednici županijskih odbora HDZ-a odbili Sanaderovu pomoć u predsjedničkoj kampanji.

- Nakon što su te Hebrangove riječi objavljene na naslovnici jednih dnevnih novina, javilo mi se nekoliko predsjednika županijskih organizacija HDZ-a. Neka sam i ja nazvao. Svi su mi rekli da to nije točno – kazao je Sanader.

OVLASTI POČASNOG PREDSJEDNIKA

Kao počasni predsjednik HDZ-a, Sanader ima pravo glasa na sjednicama Predsjedništva HDZ-a. Drugim riječima, Sanader će ubuduće suodlučivati o politici HDZ-a, zajedno s ostalih 20 članova Predsjedništva. Ovlasti počasnog predsjednika ne uključuju i sazivanje sjednica stranačkih tijela. To i dalje može raditi jedino predsjednica HDZ-a.


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: norin | Komentirano: 4. siječanj 2010. 17:04
Je, djelim mišljenje borče_za_pravdu @, bit stariji od 18 i bit neutralan nekako ne ide. Ali svoju neutralnost žrtvovat u korist kriminalaca i kriminala??? Ima ljudi, ako nikako drugčije ne ide, onda rade pošteno. Nitko nije anđeo, pa ni ja, ali ja to nebi tako i podržavat one za koje se vidi i očigledno je da tamo trava ne raste gdje oni ugaze. A u tu kategoriju svakako spada Bandić.
Pozdrav
Komentar od: malimate | Komentirano: 4. siječanj 2010. 14:11
preneseno sa stranice:

http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4237&Itemid=79


Zbogom Domovino, bez Boga
Zbogom Domovino, bez sina svoga


Zbogom Domovino, bez Boga
Zbogom Domovino, bez sina svoga
Ne, nije te Bog napustio
ne, nisu to ni tvoji sinovi učinili
Ne Domovino, ti si Boga ostavila
Ti si Domovino svoje sinove prevarila

ostaj zbogom, kljasta i hroma
ostaj zbogom bez čeda i doma

ostaj pusta nek te vrane glođu
ostaj pusta dok dušmani ti ne dođu

Domovina ovako zbori i svoga sina kori

Nisam pusta bila niti pusta biti neću
od dušmana dukati mi kraj uha zvekeću

Dušmani su oduvijek tu svoj na svome bili
dušmani su se samo po podrumima krili

dok ste vi za mene svoju krvcu lili
dušmani su mi na uho milo besjedili

Oni su kraj mene uvijek bili
oni su me ovakvom učinili

Domovino ostaj pusta kljasta i hroma
Takva ćeš biti bez svojih sinova i njihova doma

Vrane će te raznijeti
da ti se traga neće naći
A dušmani tvoji mili
ni malim prstom za tebe neće maći.

Ninja 07Comments (11)

RSS comments

23-12-2009 12:39


Domovina ne može sama, bez nas
Ogorčenje je opravdano, ali krivo usmjereno. Domovina se ne može braniti sama, ako ju ljudi koji ju žele braniti ne brane i šute. Drugim riječima, Domovina je bez njih bespomoćna. Zašto nju onda kriviti????!!!!
Report


Perunika


23-12-2009 14:15


Domovina
Domovina smo svi mi, oni koji su je branili, oni koji su dezertirali, oni koji su se skrivali po podrumima, oni koji su konstantno rovarili protiv nas koji smo je branili, ukratko svi, i loši i dobri, i heroji i kukavice, i lopovi i pošteni.

Stihovi govore o svima nama, o većini koja je šutnjom izdala branitelje, o većini koja šutke na kraju krajeva odobrava tu izdaju i o nama koji smo marginalizirani, od većine koja šuti i manjine koja nas pljuje.

Ovi stihovi nisu upućeni ljudima poput mene, mi vrlo dobro znamo tko smo, što smo i za što smo se borili, ovi stihovi nisu upućeni ni dušmanima, i oni vrlo dobro znaju tko su, što su i za što se i protiv koga bore, ovi stihovi su upućeni onoj većini koja šuteći odobrava i omogućava sve ovo što se događa u RH.
Report


ninja07


23-12-2009 15:01


ninja07 svaka ti čast!!!!!
Prije svega drago mi te je opet sresti legendo. U pravu si nisu ovi stihovi upučeni ovakvima kao što smo mi. Upučeni su onima koji su je ogolili i prodali za Judine škude gadovi. Tužna pjesma ali nažalost iz nje izvire istina o nama svima. O narodu i ratnicima koji šute i gledaju kako crne vrane i gavranovi piruju nad njom i raznose je.
Komentar od: | Komentirano: 4. siječanj 2010. 13:30
'Odluka da se potpuno povučem iz politike bila je pogreška'
'Odluka da se potpuno povučem iz politike bila je pogreška'
'Odluka da se potpuno povučem iz politike bila je pogreška'
Ovo sada je ozbiljno........
Neću više griješiti.
Čujemo se za 6 mjeseci,
Vaš Ivo
PS:
Kako vidite nisam se potpuno povukao iz politike (ne zamjerite mi male neistine) - ostavio sam si funkcije i prava.

Komentar od: borac_za_pravdu | Komentirano: 4. siječanj 2010. 12:59
NORIN@ MOJ NE MOŽE SE BIT NEUTRALAN A BIT STARIJI OD 18 HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA


NEMAAA TOGAAAA VIŠEEEEEEEEE
Komentar od: borac_za_pravdu | Komentirano: 4. siječanj 2010. 12:57
VRIMEEE JEEE ZA PROMJENEEEEEEEEE


NISMO MI GLUP NAROOOOOOOD

IDEMOOOOOOOOOOOOO SVITU MOOOOOOJ U BOLJU 2010 GODINUUUUUUU

ĐIJUU ĐICUUUUU
ŽELIN VAN BANDIĆEVU NOVU GODINICUUUU

HAHAHAHAHAHAHHAHA
Komentar od: imotski77 | Komentirano: 4. siječanj 2010. 11:30
Sto ljudi sto ćudi.. Jadan ti smo mi narod. Jedino kad ratujemo mislimo isto. A vode nas debili i mafijaši svjetskog ranga; BAŠ KAO GUSKE U MAGLU! Zapamtite ovo : KO IMA UŠI NEK SLUŠA, KO IMA OČI NEK GLEDA, ... Slušali ste IDIOTA na RIVI pa ste mu povjerovali. Lijepo nas je zajeba. E, MOJ NARODE OPAMETI SE VIŠE. BEZ RADA SE ŽIVJET NE MORE. Okanite se konjaa i magaraca dajte glas nekome ko će stabilizirat državu i radit pametno.. Jadre ne daj se i nastavi tako. Zatvori konje i magarce što prije pa makar to značilo raspad H(rvatske) D(rpi) Z(ajednice). Jer A De Ze nije HRVATSKA...
Komentar od: Baldric | Komentirano: 4. siječanj 2010. 11:21
glupane jedan, HDZ je propala stranka i za to si ti zaslužan, sada kad su tvoje igrače pozatvarali sad bižiš u politiku, kako te sram nije, pišan se na tebe i na tvoj kukavičluk
Komentar od: amalia_st | Komentirano: 4. siječanj 2010. 11:06
Ma hoće li se napokon početi RADITI i normalno živjeti u HR?..tko uopće bira ove idiote od ljudi??
Komentar od: invalid | Komentirano: 4. siječanj 2010. 11:03
najefrkalismo ljudi tako mi boga
Komentar od: Zivot na sjeveru | Komentirano: 4. siječanj 2010. 10:35
Kuc, kuc...

Jaca : Ko je???

- USKOK, mozete li gospodjo Jadranka otici s nama do postaje?

Jaca : Kako, zasto ???

Trebali bi Vas za jedno prepoznavanje...

Dodjose oni u postaju, kad tamo, iza neprozirnog stakla stoje barba Luka, Ivo, Kalmeta, Jerko Rosin, Kerum i Bandic

Pitanje br 1 : Gdjo Jadranka, tko Vam je od ovih osoba jucer zabio noz u ledja ???

Jaca : osoba broj 2 (Ivo), a mislim da je ista osoba zabila nesto s ledja i osobi broj 4 (Jerko), a to nije noz... Ja sam htjela da i meni to zabije, ali nije mu islo. To sam shvatila kao osobnu uvredu i sada cu Vam ispricati sve o HAC-u, Protegi, HYPO banci i Podravci.

- Ali gospodjo Jadranka zasto nam to niste ispricali do sada ?

- (ljutito) jer sam se nadala da cu i ja dobiti svoj dio kolaca.
UPS !!! Sad sam se izlajala. Ma znate sta, sta Vi u stvari hocete od mene ???

- Nemojte se ljutiti gospodjo, donijeti cemo Vam malo vode...

- ma kakva voda, meni treba netko da me zastiti od ovih spodoba iza stakla, moram nazvati Boruta, on je dobar sa ovima iz EU, mozda mi on moze pomoci... (a i prilicno je zgodan...)...Komentar od: impressum | Komentirano: 4. siječanj 2010. 9:49
bar malo politicki obrazovan covjek zna da je to normalan slijed događa.
zasto je tome tako , istina da saneder nije htio trgovati sa slovenijom , takvu trgovinu je gospođa kosor docekala rasirenih ruku. kako nista nije na svome mjestu u ovoj drzavi jedini nacin da se sanader vrati u politiku kako bi hdz izgubio vecinu u saboru , zatim sljediu novi izbori.
i kad bi to bilo rjesenje bilo bi odlicno ali kao clan sdp ne vidim bas nikoga za koga ce covjek na novim izborima glasat

kome dati povjerenje kad su svima prsti debelo u medu i sve bi politicke stranke trebale ic u povijest
da je tome tako dikaz su građani splita i splitske zupanije , dokaz su kastelani kad su izabrali ljude koji nisu nikad bili u politici i takorec politicki su nepismeni.
građani splita su glasali za keruma misljenja sam ne radi keruma i njegove pameti vec sta im je puna kapa politickih stranaka , politickih poslusnika , dosta im je hdz,sdp,hns i ostalih stranaka.
ja osobno nisam svoj glas u splitu dao kolegi ostojicu iz razloga sta znam i osjecam da ovom gradu i drzavi trebaju promjene i to promjene u korijenu.tze sam svoj glas dao kerumu ne radi njega i njegovog politickog znanja i opredjeljenja vec RADI PROMJENA.
DA SE POJAVIO BILO TKO TKO NIJE IZ SATELITSKIH POLITICKIH STRANAKA UMJESTO KERUMA JA BI MU DAO GLAS.

kerum je covjek , ne dovoljno politicki obrazovan , tvrd je i krut , o njegovom postenju ja nemam pravo sudit , ali da nije uspjesan poduzetnik mislim da je .
on kao takva slika nije ovaj grad ili drzavu doveo u ovakvu situaciju vec suprotne osobe od keruma , slatkorijecivi , usminkana gospoda i nesumljivo stranacki poslusnici.

misljenja sam sve ovo sta se kerumu događa da se ne događa radi njega osobno vec je politickim strankama frka boju se da se izborni rezultati ne preslikaju na nivou drzave i da sve politicke stranke odu u povijest jer zbilja tamo i pripadaju.

zato strasno je dobro da se sanader vrati u politicu , ne radi njega , da kaze tko je htio da on trguje teritorijem , tko to i jeli je tko napravio i u konacnici da ta vlada izgubi vlast.

ali kome dat svoje povjerenje dali sadasnjoj garnituri politicara bilo ljeve ili desne kad znamo da su nas te garniture doveli tu di jesmo.

s druge strane skolujemo svoju djecu , tesko i krvavo ulazemo cijeli svoj zivot u njih i sta dobijemo , nasa djeca idu po svijetu i ako se netko vise i vrati doma.

prijatelji prilika nam je da se promijeni izborni zakon te da se njime zabrani svaka djelatnost osobama starijim od 40 godina , treba nam zakon da konacno nasa djeca nasa mladost dobije priliku pokazat svoje znanje svoju sposobnost svoje postenje naravno i svoje domoljublje.

zato je potreban sto brzi povratak sanadera kako bi svi oni zajedno otisli tamo di spadaju a spadaju na politicko smetiste
Komentar od: koromač | Komentirano: 4. siječanj 2010. 9:42
Gospođo Kosor, nije da vas ljubim, ali morate ove delikvente, koji su zaigrali na opasnu kartu kaosa, jer im je ruka pravne države jako blizu:
IZBACITI IZ HDZ-a, LOCIRATI, UHITITI, OSUDITI I ZATVORITI! Ili podignite šator nad ovom zemljom.
Puno toga je u pitanju, u ovoj našoj posrnuloj, uništenoj i pokradenoj zemlji.
OČISTITE SVOJE DELIKVENTE, ILI ĆE ONI VAS!
Komentar od: papagalo | Komentirano: 4. siječanj 2010. 9:29
Kraci hobotnice su u Remetincu, a sada se i potvrdilo di je glava. Imala je svoj One man show jučer.
Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 4. siječanj 2010. 9:07

RIKARD BARIĆ@

a da ti svoje izlaganje prevedeš na HRVATSKI jezik!
Komentar od: ujo | Komentirano: 4. siječanj 2010. 8:41
Gledajući ove slike ovog Jovana, hoću reći Ive, sve više vidim fizićke sličnosti sa Slobodanom Miloševićem 90ih, pogledajte samo taj podbradak nastao od neuhranjenosti, taj pogled koji kaze hebem vas u glavu a vi mi ga možete samo srkniti, bacite pogled na tu drobinu i na obrašćiće....
Ali žalosno je što ne završava samo na fizičkoj sličnosti to jer im je svo trojici zajedničko i ponašanje sa krepalinom zvanom SM.

Pokradimo 'rvacku
Komentar od: A ono | Komentirano: 4. siječanj 2010. 7:39
Molim vas da li mi netko moze odgovoriti sta treba Jaci da srusi Sanadera?
P.S. Ovo sta ovaj redikul radi nije normalno, a ovi sta su stali uz njega- pa to je smijesno. Ima biti da se ovako moze bilo tko od nas uputiti put Zagreba i vikat ja bi bija premijer, ministar, ja bi kredit od 50 milijuna, meni triba imunitet mene vataju okolo, triba mi BiH putovnica, pa ljudi ovo je Tom&Jerry drzava, Jaca ce ih vatat i rusit okolo i onda puf evo Ive da ih sve ponovi našteli.
Komentar od: Lemmy | Komentirano: 4. siječanj 2010. 6:33
Slažem se s većinom komentatora koji su osudili ovaj Sanaderov potez.
Na žalost, možda još nismo svi svjesni o kakvoj se opasnosti radi jer po meni, ovo je direktan napad na stabilnost Hrvatske

Ako se u roku od 24 sata vodstvo HDZ-a i Vlada ne postave odlučno prema nakanama ovog lopova i mafijaša, bojim se da bi moglo doći do teških poremećaja u našem političkom sustavu.

Razbojnik Sanader se okružio starim i ishlapjelim udbašima i komunjarama (Luka Bebić) pa nam pokušava prodati priče o nekakvoj novoj politici a radi se o pokušaju državnog udara i podrivanju legalno izabrane vlasti.
Čiji je u stvari igrač taj beskrupulozni razbojnik?
Komentar od: Vasko | Komentirano: 4. siječanj 2010. 6:01
Nemozes virovat da nam za rekuperat drzavu opet treba vratit
PEDERCINU na vrh ali nije ni cudo kad Sanader voli sidit na vrhu
samo je pitanje na CIJEM?dragi su mu i bjeli i crni samo neznam na cijem vrhu sidi Bebic i Rosin?????????
Komentar od: laki | Komentirano: 4. siječanj 2010. 5:39
HDZ I OSTALE KVAZI DOMOLJUBNE DESNE STRANKE - NAJVEĆI PLJAČKAŠI U POVIJESTI HRVATSKE.....

UZ POMOĆ OVACA KOJE SU GLASALE ZA NJIH POPLJAČKALE I UNIŠTILE HRVATSKU, A SAD BI SANADER TRIBA JEDINI PLATIT BULETU???

MA BOGATI , JOŠ BI TRIBA MIRNO GLEDAT KAKO GA VODE U REMETINEC?

PA ČOVIK SE BORI KAKO MORE...MENI GA JE MALO I ŽA....ISKRENO...
Komentar od: ČAKULE | Komentirano: 4. siječanj 2010. 5:03
SANADEROV odlazak iz politike bio je njegov najbolji i najmudriji politički potez.Jedino loše što je MESIĆ napravio je to što je SANADERU dao mandat za sastavljanje vlade.
Komentar od: sub_mariner | Komentirano: 4. siječanj 2010. 2:09
.Obaša san svit,ali ovo ima samo u nas.Nismo zemlja u kojoj rastu banane ali zato govana imamo za izvoz.Hrvatski narode a pogotovo mlađi i svijesni naraštaji generacija kao šta san i sam-nastojmo si osigurat bolju budučnost..Odmaknimo sve poslijeratne profitere iz zemlje,nek sve jednostavno započne IZNOVA.!!
Komentar od: Qwert | Komentirano: 4. siječanj 2010. 1:46
Da će se ovi debil tit vratit je bilo toliko sigurno, da je slučajno bilo na kladioni bia bi stavia sve moje i sve tuđe šta iman i neman na to. Napravit će on lipo reklamni spotić i reć kako je on za Hrvatsku i kako su svi ostali crveni i komunjare i to mu je provjerena dobitna kombinacija koja ode prolazi ma koliko se neki borili da ne prođe. Od ljudske gluposti može bit veća samo ljudska glupost a toga nan ne fali, čuvamo je godinama i unaprjeđujemo pa je izvadimo pred izbore da se malo prozrači.
Komentar od: levanto | Komentirano: 4. siječanj 2010. 1:29
Evo nam se vraca Mojsija, sad ce on slipe i glupe HDZ' ovce izvest na svitlo, ili mozda u visu tamu.
Komentar od: norin | Komentirano: 4. siječanj 2010. 1:13
borče_za_pravdu@
ovdje propagiraš daljnju propast Hrvatske, nekako si mi simpatčniji kad neutralno zezajuć se pivaš!
Komentar od: | Komentirano: 4. siječanj 2010. 1:11
Za svakog politički pismenijeg čovjeka Sanaderov povratak bio je potpuno izvjestan. Odabrani timing je ispravan – HDZ je nastao kao pokret i sada kad je Hrvatska raspukla – stranka traži svoj prostor u kapitalizaciji svog izvornog potencijala. To je izazov za HDZ i koincidencija tog povratka potpuno je sinhronizirana sa aktualnim trendom u svjetskoj politici, odnosno činjenicom da politički stabilitet leži u korektivnim aktivnostima ili manifestaciji feedback-a na čemu je HDZ i nastao kao «korigirani titoizam».
Zastario je pokušaj SDP-a da re-inicira titoizam kao trajni nepogrešivi kurs i nema šanse da se dovuče do izvora političke energije naroda nužne za transformaciju stranke u referendumski pokret.
Razočarava muk religioznog židovstva (identično je u Srbiji) koji izgleda potpuno zadovoljan sa svojim komunističkim zilotima, te ispada da židovskih žrtava titoizma nije ni bilo. Vrlo zanimljivo...

Komentar od: Qwert | Komentirano: 4. siječanj 2010. 0:36
Jeba te, državu nan vode retaji koji otvoreno priznaju da su izgubljeni i da ne znaju šta radit dok in jedan još veći retaj ne kaže šta i kako. A nama to izgleda paše.
Komentar od: lignjun | Komentirano: 3. siječanj 2010. 23:56
Tvrdi da je za izborni rezultat krivo vođenje stranke. A nije mu palo napamet katastrofalno stanje u zemlji, korupcijske afere koje svakodnevno ispadaju kao kosturi iz ormara. Kakva percepcija?! A oni društveno-politički radnik iz doline Neretve pretpostavlja vođenje partije vođenju države. Ako je i od NJIH previše je. Maske padaju ljudi moji. Ne dozvolite NJIMA da preuzmu Hrvatsku. Govorite protiv NJIH na svakom koraku. Na poslu, u kući, u društvu. Glasujte protiv NJIH na izborima. Ovo su presudna vremena za našu zemlju. 3. je siječanj!
Komentar od: hogar1 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 23:13
Kad utihne ova oluja i hajka,opet ću vas prcati ka i dosad.ZAŽELJET ĆETE SE VI iVINE KARE.
Komentar od: Echelon | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:59
Sanader umisto da krivi druge nek se zapita zašto je Hebrang dobio samo 12%, a povratkom će samo još više srozat HDZ. Kako ga nije sram, mislio je vladati preko Jadranke Kosor, ali je žena pokazala da ima mozga i svaka joj čast! Još kad bi ga strpala u zatvor imala bi moj potpuni naklon.
Komentar od: piquet | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:46
TUMOR,RAK,SIDA,PARALIZA I SVE NAJGORE U HRVATSKOJ ZOVE SE LUKA BEBIĆ.MAKNITE NJEGA UČINILI STE POLA POSLA
Komentar od: soul | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:46
Ovaj smrad od smranadera je samo čeka da hebrang popuši na izborima i da uvede diktaturu ali Jaca neće njemu dat da se vrati nakon svega...nema šanse..njoj je jedini cilj održat stranku živom koliko toliko,pošto poto.
Komentar od: sveznalica555 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:38
šta se tiče tolomaša sa njim san ima već obračun na hajdukovom forumu pa da mu ponovin i ovde ako ne zna ko su ti tolomaši čiji nik nosi

Autonomaši (ili "tolomaši" - po splitskom dijalektu) odn. talijanaši - bili su politička grupacija koja je djelovala u Dalmaciji u 19. stoljeću i dijelom u 20. stoljeću. Zalagali su se za što veće političko i narodonosno udaljavanje Dalmacije od drugih hrvatskih krajeva, te za javnu uporabu talijanskog jezika i autonomiju Dalmacije kao svoje matične zemlje. Utemeljeni su 1860. godine, vođa im je bio splitski gradonačelnik Antonio Bajamonti.

preuzeto sa wikipedie
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:30

Što znači kad si lik bivši i bez moći !
Samo treba pogledati fotografije - ovakve ružne grimase onako lijepog lika, nikada ne bi izašle u javnost u onim vremenima - jer bi zbog njihovog izlaska netko dobio - otkaz!
Ipak su došla - druga vremena !
Komentar od: sveznalica555 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:27
PORUKA PREMIJERKI
poštovana gđa.Kosor još večeras poduzmite potrebne mjere jer sutra je kasno
HITNO pozvati sud i policiju uhapsit sanadera i privest ga te odredit pritvor pa nek dokazuje da je nevin
sve pučiste hitno izbacite iz stranke jedino tako možemo osigurat mir u državi
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:26
aspalathos@ kamo sreće da si u pravu !
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:24
borac za pravdu @ jednom si uspio - drugi put - ne možeš!
Komentar od: Marjory | Komentirano: 3. siječanj 2010. 22:20
aspalatos13@

izvrsna analiza
Komentar od: vini | Komentirano: 3. siječanj 2010. 21:40
A KOGA JOS INTERESIRA TA DEBELA KORUPTIVNA
SVI:
PA STA CE ON KAD SE VRATI
POKUPITI STAGOD AKO DI STA IMA KOJI EURO
Komentar od: prale72 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 21:32

Komentar od: LEPICANE @ 3. siječanj 2010 20:59
Ima li Drivo Pobjegulja dvojno drzavljanstvo?
//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ima Austrijsko.
Komentar od: altimeter 333 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 21:12
Thompson još svira, a Bethoven je završia u ludari
Komentar od: borac_za_pravdu | Komentirano: 3. siječanj 2010. 21:04
DRAGI HRVATI I HRVATICEEEE MA DI BILI

OĆEMO DOZVOLIT DA NAŠU DOMOVINU PREDSTAVLJA NJAAANJAAANJAAAA ?????


NEĆEEEMOOOOO DAKAKO

ALI KAKO TO POSTIĆ ?????????


PA LIPOOOOO DIVICE TI MARIJEEEE


SVI POĆ SEKUND GLASAT 10 SIJEČNJAAAAAA

SPASIMOOOO SE OD SRAMOTEEEEEEE I ZAOKRUŽIMO BANDIĆAAAAAAAAAAA ĐIHAAAAAA


ĐIJUUU ĐICUUUU
NE TRIBA NAN NJAKAVAC ZA NAŠU DOMOVINICUUUU
Komentar od: Niki2 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 21:02
...za ovog prevrtljivca i beskičmenjaka reći da je PEDER je uvreda za sve ljude homoseksualnog opredjeljenja, pa im se unaprijed ispričavam!
Komentar od: LEPICANE | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:59
Ima li Drivo Pobjegulja dvojno drzavljanstvo?
Komentar od: borac_za_pravdu | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:57
LAKO JE NAMIZI DOBIT OVU UTRKU ALI KAKOOOOOOOOO ??????


PA IZAĆ NA GLASANJE RECI PRAVO HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

NEĆEMO NIŠTA UCINIT AKO OSTANEMO DOMAAAAAA AALOOOOOOOOOO NEMAA TOGAA VIŠEEEE

MORAMO BIRAAAAAAAAAAAAAAT MANJE ZLOOOOOOO

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

ĐIJUUU ĐICUUUU
HRVATI CE GLASAT ZA BANDIĆA I DOMOVINICUUUU
Komentar od: Niki2 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:53
...čovjek – ljigavi vlastodržac, debelokožac, bez ikakvog obraza, koji je poslije totalno katastrofalno vođene politike, zajedno s Mesićem upropastio (da, doslovno i temeljito) hrvatski narod i državu i oduzeo im ikakav dignitet, a i prije toga po nekakvim kvazi demokratskim i neoliberalnim profilima rastočio glavnu državotvornu i domoljubnu stranku U HRVATA, očito misli da smo svi mi (hrvati) kreteni i da se može nekažnjeno sprdati s nama (hrvatskim narodom)! I vjerojatno pokušati pobjeći i od DORHa i od ostalih istražitelja.
Osim što je ovo izravan udar na Bandića (možda i od Mesića naručen, ma kako to fantastično zvučalo!), jer je Bandić očito postao preopasan onim istim (međunarodnim) krugovima, koji su ustoličili i Sanadera i Mesića, nekoliko dana prije hrvatske KONAČNICE i svenarodnog referenduma 10.I : «Hrvatska (bilo kakva) ili Jugoslavija (zna se kakva)», ovo je i pokušaj da se (opet!) Jadranka Kosor izmanipulira kao pijun u nekim višim igrama, a što bi ona, ako ima imalo, i barem, ženskog ponosa i taštine, trebala u korijenu sasjeći, i zgaziti koprcajućoj i siktajućoj zmiji definitivno trokutastu glavu!
I svog prethodnika privesti napokon pravdi i izdaje, a i kriminala glede, ma što ovaj sad trabunjao o svom neslaganju sa Slovenijom i Europom u sporu oko granice, kao da je i postavljen za premijera U HRVATA od njih, a ne od hrvatskih birača!
Komentar od: borac_za_pravdu | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:46
JOOOOOO LEDAAA VEČERAS LIPO MOJE I PRAVEDNO PUČANSTVO ĐIHAAAAA

PROGLAŠAVAN IZVANREDNO STANJEEEEEEEE
HAHAHAHAHAHAHAHA


LIPI MOJI HRVATI I HRVATICE MA DI BILI PO CILOJ KUGLI ZEMALJSKOOOOOOOOJ


TRIBAMO GLASAAAAAAAT 10 SIJEČNJAAAAAAA

NEMA POĆ NA SKIJANJE NI IGDI RECI PRAVO

SVI STARIJI OD 18 OSOBNU ISKAZNICU U RUKE , OBUĆ SE , BOKUN POČEŠLJAT I SEKUND GLASAT A NU

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ZAOKRUŽIMOOOO MANJE ZLOOOO ZA NAŠUUUU LIPUUU DOMOVINUUUU KRVACKUUUUUUUUUUUUU DAKLEN BANDIĆAAAAAAAAAAAA

ĐIJUUU ĐICUUUUU
GLASAJMO ZA MANJU NEVOLJICUUUUUUU
Komentar od: Marjory | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:37
gledam veceras njegovu izjavu na tv

pa on je totalno dezorjentiran
Komentar od: mungosi | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:30
jučer, ujutro me zovu na telefon da bi li moja udruga (Domovinski rat) dala podršku Bandiću?????
Udruga koju predstavljam nikad ni jednom kandidatu u izborima nije dala podršku i tražit od branitelja da se opredjeljuju je vrijeđanje svakog branitelja.
Svak ima pravo na svoje mišljenje a ako se nešto tiće nacionalne sigurnosti, ponosa, digniteta na to će udruga kazati svoj stav.
Problem nije u braniteljima već pojedincima koji vode udruge. Sad ćete se vi upitat kako to članovi dopuštaju? ali te udruge nemaju članova, imaju namještene skupštine, služe se metodama kao CK nekada.
Komentar od: ivan grozni | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:23
sritna nova godina svim forumasima!odavna nisan bija na forumu,bija san se umorija pisat bilo kakve komentare,ali ovo gori me je napravo sokiralo,ili bar tako mislin.doslo onomu govnu noz do kosta i sad bi opet tija vladat da sve afere pokrije,da se dalje ne iztrazuje,jer svi putevi vodu prima njemu.da je boga i pravde,on je vec triba sidit baren u pritvoru i ako nasa pravoslavka ima malo mozga u glavi,triba ga sta prije zatvoriti,jer on ce s onim starin smradom iz metkovica pokusat je srusiti.ne volin je ali jon dajen punu podrsku baren za sada
Komentar od: aspalatos13 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:20
Povratkom SMRADERA, hdz je primio teški razarajući udarac. Spašavajući svoju kožu, uništiće ovo malo pozitivnih pomaka u HDZu. Raskoli stranaka, događali su se zadnjih godina i na ljevici , u centru, na desnici, i svaki put su rezultirali sitnjenjem biračkog tijela. Komunistički HDZ se predstavljao kao desno umjerena Partija, ali će ga ove turbulencije, uvijetovane povratkom SMRADERA koštati rascijepa i slabčljenja političke moći. Ovim povratkom SMRADERA konsolidirati će se lijeve frakcije i dobiti većinu na hrvatskoj političkoj sceni, ali će se dugoročno konfigurirati stranke čiste desnice, te čemo dobiti situaciju sličnu modelu EU stranaka.
Ovo političko samoubistvo SMRADERA, samo može koristiti hrvatskim građanima.
Komentar od: earl09 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:13
"Komentar od: Autonomaš @ 3. siječanj 2010 19:55
inače kad iden glasat ne glasan za stranke, vengo za dalmatinca, samo mi je to bitno i ništa drugo." Da, da brate!
Kako pises, vidi se da te je vrijeme preteklo. Svaka cast Dalmatincima, ali ima Hrvatska i Medjimuraca, Zagoraca, Podravca, Slavonaca, Istrana, Herzegovaca i druge, brace nam Hrvata. Ti ne sijes slogu, sijes rascijep medju nama, sigurno si clan HDZ-a. Srami se, ali neka Ti Bog pomogne !
Komentar od: Agent Kuyan | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:05
Dijagnoza: sanaderitis
Terapija: ATENTAT
Komentar od: earl09 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 20:05
Lose vodjeni HDZ? Da ne puknem od smijeha! Da je HDZ los, jer ima Sukera, Milinovica, Bebica, Seksa i slicne, to je istina. Ali da je LOSE, lose vodjeno od kad je Smranader napustio LOSE, to nije istina. U losem je samo dobro to, sto se polako odmotava klupko Smranaderove muljatorske politike, a da se ne odmota do kraja, veli NAJLOSIJI, da je HDZ sada jos lose vodjen. HDZ treba imput postenja, a ne Smranadera !
Komentar od: Autonomaš | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:55
inače kad iden glasat ne glasan za stranke, vengo za dalmatinca, samo mi je to bitno i ništa drugo
Komentar od: Autonomaš | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:54
zaboli me za hdz ali nova premijerka je potpisala sporazum sa slovencima, ukinila svo investiranje u Dalmaciju, dok recimo niko nije smanjia multi miljarderske potpore slavoncima ili da otkaze za 100 ijada nepotrebnih kancelariskih štakora u Zagrebu....zato san protip premijerke, neka sanadera nazad, ako baš mora bit hdz
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:43
Evo još jedne tužno- komične svinjarije koja pomalo zauzima dominantno misto u našim i tako jadnim životima.
Puk će slijedećih dana biti bombardiran postupcima jednog jadnog proizvoda našeg društva koji se kote ko spuži poslije proljetne kiše.
Sanader je produkt našeg jadnog poimanja veličina, hukač koji u njedrima ne gaji nikakvu vrednotu no zato opako igra sa primitivizam i ima žicu za pogodit u sridu kada triba.
Sićan ga se sedamdesetih godina kada je bio nekakvi urednik u Logosa i kada sam ja bio taj koji je sa tim knjižuljcima određivao redoslijed, sićam ga se ko običnog puvandera bez ikakvih referenci i pokazatelja da bi postao neko.
Sićan se njegove karijere, potrčkala i malog iza leđa, no mora mu se priznat da ima žicu za uvatit priliku.
Valjda je to karakteristika ovih muljatora (on, Bandić, Kerum i dr, ), znaju pripoznat priliku i zasidnu u samar naše sudbine i vrag ih ne može izbacit.
No mislim da je ovo ipak jalov pokušaj. Rađa se nada i zato san ja sada sav uz Kosorku i ako sada popusti to može biti opasno.
Frajer se ukakio jer je afera korupcije zahvatila veliku balotu lavine koja melje bez pardona. Zna tip da je barba Luka na izmaku no čini mi se da je zakasnio.
Raskol je u HDZ- u očit, novi izbori su na vidiku i mislim da se šansa otvara.
Zato, Ivo otplovi u svoj kutak ,znan da si sebe osigura a ja ti samo želim da te ruka pravedne revizije poškaklje.
Komentar od: Šimun | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:40
Dotur Ivo je čovik i po! Danas je sunce obasjalo cili Split, cilu Dalmaciju, cilu našu Hrvatsku, svakog našeg čovika di god bija, a naravno i velikog Hajduka!
Komentar od: earl09 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:34
Zna Bebic, da ako se Smranader ne vrati, bit ce otkriveno jos vise smrada, pa i njegova vlastita. Ovaj fosil imena Bebic, umjesto da uzgaja narandze i uziva u krivotvoreno stecenoj imovini, hoce jos vise. No, vrijeme slijepih Hrvata je proslo, a jedina Smranaderova motivacije vracanja u aktivni politicki zivot nije lose stanje stranke, nego lose stanje njegovih, vec skoro na vidjelu prevara, korupcije, afera i lopovluka. EU trazi dokaze, naci ce ih prije lili kasnije, jer tu njemu nece pomoci niti saborski imunitet. Losa kalkulacija !
Komentar od: aspalatos13 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:29
Najvažnija je stvar, šta je SMRADER, gledano moralno najnegativnija osoba koja diše zrak na političkoj sceni zadnjih godina.
-Izdajica je i napustio je zemlju, stranku i ljude.
-Izdao je branitelje i generale ( Riva u Splitu)
Deklarirani je IZDAJICA, na političko-vojnom planu i na financijskom
-------------------------------------------------------
Kao primjer svima SMRADERA, šta prije u lisice, šta prije.
Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:10
bubi@

Ova BALADA SANADERU je odlična !!
Komentar od: nn61 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:07
piše mali Perica Djedu mrazu: Ove si mi godine uzeo najdražeg pjevača Michaela Jacksona, najdražeg glumca Patricka Swayzea i najdražu glumicu Farrah Fawcet. Podsjećam te da su moji najdraži političari Milan Bandić i Ivo Sanader.
Komentar od: bubi | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:04
Gospodine Sanaderu, sram vas bilo. Pobjegli ste kao posljednja kukavica s čela Vlade HR, navodno niste htjeli trgovati s hrvatskim teritorijem (priča za debile), vraćate zbog lošeg izbornog rezultata Andrije Hebranga (loš je zbog šest godina vašeg vladanja Hrvatskom) . Sada se vračate kao spasitelj, a najsmješniji su politički dinosaurusi oko vas (Šeks i Bebić).
Od koga nas želite spašavati? Od svjetske urote? Od napada Slovenaca? Od srpske tužbe za genocid?
Gospodine Sanader, molim vas nemojte nas više spašavati…dosta nam je bilo vašeg spašavanje proteklih šest godina. Bijegom ste nas najviše spasili. Konačno kada se netko u Hrvatskoj pojavio u ulozi predsjednika Vlade, netko tko je u šest mjeseci pozatvarao lijep broj nedodirljivih direktora, samoprozvanih managera, „uglednih“ gospodarstvenika i kada je dao malom čovjeku nadu u pravni sustav, u USKOK i ostale institucije, vi nam se sada vračate kao „guru“ demokracije, kao spasitelj hrvatstva (gdje ste bili 91. nisam vas viđao na prvim crtama?), kao gospodarstveni čudotvorac…dosta nam je spasitelja, ne prijeti nam nikakva opasnost kao 1991. godine, a i kada bi postojala ne bi se odazvali vama kao čovjeku, već institucijama hrvatske države.
Molim vas gospodine Sanader, vizavi malog čovika, pustite Jadranku Kosor na miru još ove dvije godine jer smo preumorni i siromašni za nekakve prijevremene izbore, a i građani Hrvatske, bez obzira na težak život više vjeruju Jadranki nego vama i vašim prastarim trabantima. Lijepo zamolite Hebranga za oprost, jer ste vi uvelike kumovali njegovom neuspjehu na izborima.
Jedino ako možete prije Remetinca, objasnite hrvatskom čovikau, kako se obogatit u 10-ak godina „poštenim“ radom kao što je bio vaš.
Eto toliko, shvatite da nitko ne voli dezertere kao što ste vi i dajte i nam „malo vitra“, od takvih je zrak postao zagušljiv…kukavico.
Komentar od: Sinatra | Komentirano: 3. siječanj 2010. 19:01
Kosorica je krenula polako ali sigurno sređivati državu i boriti se protiv korupcije. To, naravno, ne paše gadovima čiji je zaštitnik bio Sanader, pa ga oni ponovo vračaju na političku scenu. Nadam se da je Kosorica u međuvremenu osigurala dovoljnu premoć u stranci da ne dozvoli Sanaderov puč i da pretvori HDZ u modernu stranku desnice, a ne stranku lopova i kriminalaca kakva je bila dok ju je Sanader vodio. Borba protiv korupcije je tračak svjetla na izlazu iz tunela i ne smije se dozvoliti da Sanader svojim povratkom razbije nadu Hrvatskome narodu da će jednom živjeti u zemlji reda, zakona i poštenja. Sanader se mora vratiti u politiku, jer ako ostane postrani, svi njegovi skandali i krađe će isplivati na površinu i on će na kraju završiti u zatvoru. Jedina šansa mu je zataškavanje svojih nedjela sa pozicija vlasti, što znači nevolju, jad i čemer za sve nas. Judi bi trebali izači na ulice, dati potporu Jadranki i poručiti Sanaderu da odustane od politike.
Komentar od: podbablje | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:58
Ja sam za povratak Ante Gotovine i Glavasa i Norca, tako da ove skrate za glavu i da izvrse povrat imovine koju su otudili Hrvatskom narodu. Doce, Doce, budimo strpljivi ali vijerujem sto posto da ce doci na vlast!...............
Komentar od: Kono | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:57
Neka sad Jadranka potijera oba dvojicu pa ce se hdz mozda i refat
Komentar od: Vasa | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:54
riga mi se, smrdi na sve strane, da ga vidin blizu prilipija bi i jednon i drugon plescurinu, 12% bi pisali na nos a 12% srani kroz usi
Komentar od: dr_bugar | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:51
Nadam se da će nakon povratka ovog smrada HDZ postat partija (partija su, a ne stranka) od 1,2 posto. Samo da ljudi opet ne popuše njegove priče.
Komentar od: amalia_st | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:49
mislim da je ovo početak kraja..našega..jer tko dopusti da se on vrati..nije normalan..a meni se ne živi s budalama..koje "vode"državu!!
Komentar od: melanzana | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:47
alaaa ljudi,vratija se Ivo,blago HDZ-u....
izgleda malo zbunjeno kada nezna bi li prije piškija ili kakija .
Komentar od: hajduk4ever'70. | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:46
evo ovako,vidin da ovde ima svega,a ja neman volje to čitat nego ću samo napisat par stvari,a to su:

povratak sanadera-znači samo jedno da dolazi novo vrime,a to znači da se uspija riješit nepoželjnih ljudi-lopova-kalmeta ode, rončević ode,otić će milinović,brzo i šeks,primorac-pa-pa, hebrang je tu negdi

nije on lud kako se čini,tek sadće hdz zasjat punim sjajem....
Komentar od: roza | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:39
ako se i raskoli hdz svi se otpadnici većinom ubrzo vrate matičnoj stranici jer pijavice se uvik vraćaju pit krv našoj Hrvatskoj
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:39
Jakša! radin u privatnoj firmi , imam 4 godine rata ,od Dubrovnika do Mrkonjić Grada ,nikad nisan tražija ništa od vojske,fala bogu nisan invalid (1oo tisuća lažni) ,katolik sam od rođenja.Zar nijesramota da ti kažeš ići ću vani,nije me briga za politiku Pitaj svoga gazdu kako ti daje plaću od velikih nameta da funkcionira ovaj njihov glasački aparat i takozvani branjitelji sa mirovinom 6-7 tisuća kuna aradnik jedva preživljava kao i pošteni Hrvatski branitelj.Ti isti se prsaju u prsa o katoličanstvu iHrvatstvu a glasuju za jednog luku bebića koji je gađa biskupa,koji je komunjara stara crkva ga prima ko počasnog gosta jadni narode ne vidiš dalje od nosa.
Komentar od: zmajic | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:31
Ovolko jedinstvo se več dugo nije vidlo. Od oko 100 komentara samo jedan podržava sanadera. BRAVO!
Komentar od: norin | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:31
.....a faca mu govori -
Ko? Ja? Nisam ja ukra sat mlika mi iz prsiju!!
Komentar od: norin | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:25
Eeee moj MorskiČovik@,
nešto mi ni Bog ne čini svoj posa kako bi triba.
Da je tija čuvat čuva bi.
Ili je možda onaj drugi Sanader potega svoje veze i podmitija Boga?!
Komentar od: brokvica | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:21
vidi mu face :P

obukli se u široke gaće, a "mediji"?
do prije par miseci ne bi prošlo :))))
Komentar od: Viva la Croatia | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:19
Nisam bio spreman trgovati hrvatskim teritorijem za ulazak u Europsku Uniju – razlog je kojega je šest mjeseci nakon povlačenja s premijerskog mjesta Sanader naveo kao ključni za njegov, pokazalo je vrijeme, privremeni odlazak.
Vjerujem mu to što kaže no nije bio vjerodostojan te rekao tada taj razlog hrvatskoj javnosti nego je kukavički odšutjeo dok su mu prijetili bjelosvjetski hohštapleri.Tako je od možebitnog hrvatskog heroja postao jedna kukavica.
Sada po zadatku zapadnocivilizacijski hohštaplera doživljava orkestrirane napade u medijima preko otvaranja "raznih afera".Ljudi nemojte biti naivni uništenje Hipobanke je programirano u labaratoriju nadnacionalne zapadnocivilizacijske bankarske svite koja zastupa koncept svjetskog trgovačkog društva.Temeljne postavke tog koncepta su slobodna međunarodna trgovina bez ikakvih ograničenja.Njima smetaju sve nacionalne države te ih preko Eu i svjetske države u budućnosti žele dokinuti.
Tko to ne razumije veliki je politički sljepac.
Zato uništavaju gospodarstvo od Amerike do Hrvatske tu im pomožu domaći slugani ala Stipe Mešić Vesna Pušič.Zoran Milanović i Ivo Josipović njihov kandidat.i mnogi drugi.
U prilogu Vam mogu objasniti njihovu teoriju društva s nultom stopom razvoja u postindustrijskom razdoblju.
Hipo banka je jačala srednoeuropske nacionalne države i to im je zasmetalo!!!Poslije komunističkog i fašističkog totalitarizma dolazi nam zapadnocivilizacijski globalni totalitarizam i njegova europska inačica Eurototalitarizam.

Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:18
onaj koji pleše s vukovima @ kako si? dr hivo je prnija u varićak ali ti mi se pomalo gubiš , jesi li samo napušen ili je to kravlje ludilo?
Komentar od: MorskiČovik | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:14
bog nas sačuva gladi, rata i dva sanadera brata!
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:10
Ivo Sanader, Luka Bebić te HDZ-ovi zastupnici Božica Šolić, Emil Tomljanović, Krunoslav Markovinović, Mario Zubović, Jerko Rošin, Boris Kunst, Niko Rebić, Stjepan Fiolić, Karmela Caparin, Vedran Rožić, Nikola Sopčić, Josip Đakić, Petar Selem i Ivanka Roksandić.


NU VIDI SVE HERCEGOVCI.
Komentar od: Jona | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:04
KOJE TROJSTVO..............666.... MOŽDA ???

Sanader & Crkva & Bandić.......pa neka sada netko kaže da Sotona uvijek ne djeluje !!!
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:01
Gadno, gadno, dosla Ivi voda do grla pa se vata za sta moze nebi li izbjega Remetinac. Prpa je, moga bi oni "njegov manager godine" sta su ga jucer zatvorili propivat pa ga povuc za sobom.

Ako mu ovo ne upali moze se ocekivat da u narednih 10-tak dana i Ivo skokne negdi "na skijanje" pa se zaboravi vratit. Ja ipak mislim da ce Ivo put Kanade posto mu i u Austriji pusu za vratom .... zivi bili pa vidili
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 3. siječanj 2010. 18:00
pa da crni put..
neka te..drago mi je da smo se našli..


sanader je DOŠAO DA MOBILIZIRA HDZ-EJCE...ZBOG IZBORAza predsjednika...
ne mora čak ni sjesti na čelo vlade ali mora pokušati prodrmati desničare..sve za bandita ,naravno...to mu je prevažno..


a mi uzvratimo..pozivima za normalne građane hrvatske i okruženja..neka nam se pridruže...
dođite svi,pišite,pobunitre se protiv banditizma...

gotovo je ..imamo ih..bandić je zadnja šansa za njih..
sanader je bio predzadnja..on je prošao..samo agitira..

KODEKS.....kodeks u državi ..kodeks u hajduku...

idem upalit tv...rtl...blistava pobjeda josipovića..
meni dosta..žmigavac..

Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:56
Sad nam je lakše,
pitala sam se zadnjih 15 dana di je, di se krije, svi su bili na slikama Tv kako bacaju svoj glasački listič,Njega nisam vidila, možda mi je promaklo.
Nema Sanader svoga komentara niti kandidata,ne javlja se.
Kad odjednom, položio sve karte na stol.
Pa sad znamo,
glasanje 10.01.,onima što su dvojili ZNA SE,dolazi IZDAJICA,pa neka odluče na čiju će stranu.
A ADZ ZNA SE RASPADA SE!
A to već ugrožava VLADU,pa će jaca morat malo izbore nove.Valjda to tako ide,ima li ovdje pravnika???
Komentar od: klayo | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:53
........../......../......../././././
........../ ./...../......../
........../.../..../......../././
........../......../......../
........../......../......../././././
Komentar od: narentina | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:53
A cini mi se da nakon ovog kilometra napisa od kojih samo jedan u pozitivnom svjetlu pise o Ivi ciejnjjenom doturu ne treba vise nista niti dodat...samo se pitam do kad ce ovaj narod sutke dozvolit da ga se pr*a?!?!!?
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:44
onaj koji pleše sa vukovima-Dobro si ovo reka koda dolazi iz moji usta-HAJDUK ŽIVI VJEČNO!
Komentar od: Jakisa | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:44
Plesač, nemam ništa protiv napušavanja, ali nemoj komentirat u tom stanju. Suvislije zvuči Goran Bare od tebe.
Komentar od: sub_mariner | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:43
SVE MI JE JASNO ALI MI NIKAKO NE IDE U GLAVU KOLIKO DEBEL OBRAZ TAJ ČOVIK MOŽE IMAT !!!!! SRAMOTA,JAD BIJEDA..HRVATSKI NARODE PODUZIMAJ NEŠTO!! SVI ĆEMO KREPAT OD GLADI .!!
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:38
dogorilo do noktiju, sad će bit gadno
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:34
naravno luzerice da ćeš uživati..
ali ne samo ti ,nego i cijela poštena hrvatska..večeras ćemo rasturit banditaq...

VEČERAS DALMACIJA TUČE...HAJDUK TUČE...

a počasni dinamov predsjednik će mantrati ...majka kata i remetinačka vrata..

bez 5 zvjezdica...
s jelovim daskama..

ti jarče jakisa ili kako te većsprdaju..pozdravi ,neotesanac jedan..sram te bilo..

ponašaš se bez kodeksa...

sram te bilo ..aj u penziju....ali ne u boračku..tu ćeš vratiti..
nema više pikada ,gutanja i kladionica...

dolazi vrijeme kodeksa..vrijeme torcide..
aj tamo mama te zove..
tja..
Komentar od: domoljub-slatkavoda | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:34
Ma ljudi pogledajte ovog obraza od čovika.
Komentar od: aspalatos13 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:30
Čaćić, mesić, linić............
Komentar od: jedinoja | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:25
Ja predlažem da izaberemo najpoštenijeg Hrvata.Moj prjedlog:Sanader,M.Žužulj,Polanjčec,Kalmeta,Šuker,Milinović...
Komentar od: Jakisa | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:25
Prvo, Sanaderu od srca želim kakvu metastazu.

@onaj koji plese s vukovima:
Da se radni staž dili po tome kolko sranja moš napisat na internetu, ti bi bio u dubokoj penziji. Ako si ljevičar, ne znači da ne možeš bit debil.
Komentar od: supermario | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:24
evo mali ivo je konacno sjedinija hrvatsku. i livi i desni y extremni i centar svi su protiv njega. evo na cilom forumu samo sam vidija jednoga (naseg simuna) sta podrzava njegov povratak. bravo ivo, konacno si uspija sjedinit sve politicke protivnike.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:22
sanaderu,jeba te oni koji te doveja natrag....ali ti je austrijska policija za vraton,pa si se doša sakrit u hrvatsku...tek si ovde najeba,gubo...
Komentar od: pedala | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:22
ajmo USKOK i ostale tajne(i ine) službe...dva dana zatvorit granice nikome ni unutra ni vanka...otvorit GOLI OTOK i lagano počet sa "naseljavanjem",idemo policijske sirene i duge cijevi i lipo očistit LIPU NAŠU od raznog ljudskog šljama i smrada...zamolija bi vas da počmete sa ekipom iz gornjeg članka(izuzet gospođu koja se ogradila od navedenog događaja). mislim da bi se s ovim složila i organizacija za ljudska prava...
Komentar od: nitko_poseban | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:18
1. Milan Bandić, Predsjednik RH
2. Ivo Sanader, Predsjednik Sabora RH
3. Zdravko Mamić, Gradonačelnik Zagreba
4. Željko Kerum, Gradonačelnik Splita
5. Branimir Glavaš, Gubernator Slavonije
6. Jadranka Kosor, Predsjednica Vlade RH
7. Darko Milinović, Potpredsjednik Vlade RH
8. Božidar Klameta, Potpredsjednik Vlade RH
9. Ivica Pančić, Ministar branitelja
10. Zdravko Tomac, Savjetnik Predsjednika RH za unutrašnju politiku
11. Pavle Kalinić, Savjetnik Predsjednika RH za vojna pitanja
12. Ljubo Jurčić, Savjetnik Predsjednika RH za ekonomiju
13. Željka Antunović, Savjetnica Predsjednika RH za odnose s političkim partijama
14. Miro Laco, Glasnogovornik Predsjednika RH
15. Duško Ljiuština, Savjetnik Predsjednika RH za odnose s manjinama i jedenje Predsjeniku RH iz ruke
............................................................................ itd.

HRVATSKA U BLISKOJ BUDUĆNOSTI? KE?

Molim sve koji su za ovakvu Hrvatsku da se pod hitno, a najdalje do prije izbora, jave u najbližu ludaru da im se pruži neophodna mentalna pomoć. Unaprijed hvala!
Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:18
onaj koji pleše s vukovima@

mislim da ću uživati u glazbi večeras,Vjetar s Dinare će slabije puh(v)t ili će puh(v) u G.... Josipoviću!!
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:14
aspalatos 13.kakva desnica su oni , pa svak zna da su oni oštrapak od bivši komunjara.pa pogledaj ko glasa za te budale.Žalosno je da mi nemamo pravu desnicu. ovi što se predstavljaju moreš svakog kupit za sitnu lovu,okreni se oko sebe zar ne vidiš.
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:14
a je vas ima...

još bi bilo zgodno pročitati neke nove nickove...

još ima potrebe..još nas treba na okupu...

pokažimo bandi da nas ima...

borimo se za naše kćeriu naše sinove..nedajmo našu starčad..

nedajmo današnjicu nedajmo sutra...

neka dođu svi koji vole svoju domovinu..koji nisu krali u ratu koji nisu ubijali nevine srbske starce i muslimane..neka dođu oni koji nisu pljačkali hrvatsku..

koji ne žive na hrvatskim jaslama..

bez obzitra na vjeru i meridijan na naciju..dođite ,poručite im.,
MI VAS NE TREBAMO..ŽELIMO BOLJE BOLJE ĆEMO I IZABRATI..

DOLAZI VRIJEME KODEKSA..
vrijeme mozarta.

mi smo pobjednici...
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:13

Vraća se GLUMAC koji je prethodno radio kao ITEDANT u kazalištu, doktorirao TEATROLOGIJU i nakon prvog čina, sada bi se htio vratiti u DRUGI ČIN SVOJE PREDSTAVE u kojoj misli da je on GLAVNI GLUNAC koji misli da može MANIPULIRATI SA MILIONIMA (ljudi ili kuna, to je njemu svejedno).

Bože oslobodi nas OVIH LOPOVA.
Komentar od: čovik | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:08
DOLI HDZ ( KPH ) SKUPA SA SVIM KRIMINALCIMA OVE ZEMLJE!!!
Isprike malom broju poštenih kradeze-ovaca
Komentar od: aspalatos13 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:08
Onaj tko misli da je lik predsjedika puno važan u nas, tup je lik,
Kurta sjaši Murta uzjaši.
Životna je to škola, samo prazna obečanja.
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:06
jedinoja@ baš si dobro napisa - vratio se gazda a Jadranki kuća u neredu - zaposlila Jadranka stiliste - uljepšala se - a gazdi sve to sumnjivo !
S kim ga to - vara?
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:05
polako...

večeras na rtl-u ćemo vidjeti kako bethowen ševi tompsona...

ee da..došlo je doba..sad prca kulturna hrvatska..

ajmo gaće dole..dolazi vrijeme bethowena..
mozarta..


Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 17:04
probudi se nacijo! Protiv ovi stari komunjara što su u KRADEZE-u,a sada imaju rezervirana mista i u crkvi!
Komentar od: jedinoja | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:59
Ljudi i Jaca nezna šta bi.Žena se pripala došo nam naš lipi Ivo kuči a ono nered.Sad če on to sve ljepo kako bog zapovida ovu našu Hrvatsku u švicarsku pretvorit.Mi se ljutimo ali smo ovce i ne vidimo dalje od nosa ali zato nam sam dragi bog posla ovog lipog pastira da nas vodi.Nije naše da mislimo nego da slušamo.Jel tako naš dragi IVO.Jel bi piškijo il kakijo reče jedan pametan čovjek.
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:58
Bože - spasi nas od hrvatskih lopuža - molim te?
Komentar od: ante1111 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:56
VELEIZDAJNIK!!!!
NAJGORI U POVIJESTI !!!
ZAŠTO NIJE U ZATVORU!!!
UNIŠTIJA JE , POKRA ,IZDA. PRODA....NAS,NAŠU DICU,I NAŠE DICE DICU!!!
DA NIJE NJEGA I NJEGOVIH BILI BISMO BOGATIJI OD ŠVICARSKE !!!
IZUZIMAM POŠTENE HADEZEOVCE


Komentar od: aspalatos13 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:55
SMRADER, je ortodoksni primjer IZDAJNIKA.
U svim ratovima da je sudjelovao, dobio bi metak u čelo, odlukom prijekog suda, na brzinu.
On je nekarakter i bijednik koji ostavlja svoje suborce na cjedilo i bježi, zbog svoje kože.
On je nemoralni kapetan broda koji tone, a on prvi bježi, prije miševa.
On je jadnik kome ni 5 kuna ne bi posudija pošten čovik, jer bi sutra laga da ih nije ni dobija i da te prvi put vidi.
On je kruna nemorala u Hrvatskoj, simbol hrvatske zaboravnosti.
On je vrhunac nekarakternog postupka, i u školama takav potez trebali bi proučavati i učiti naraštaje kako ne treba živiti na takav način.
Povratak IZDAJICE, je u cilju rušenja HDZa, i u cilju obustavljanju ANTIKORUPTIVNIH akcija, i zaustavljanja procesa u kojem bi i sam SMRADER trebao na sud.
-------------------------------------------------------------------
Osobno sam puno desnije od HDZa, pa me nije ni najmanje briga šta se dešava u toj komunističkoj stranci. Dapače , sa SMRADEROVIM povratkom, HDZ postaje JAVNO KORUPTIVNA PARTIJA, Hrvatska politička sramota. To je skori kraj HDZa, jer će većina članstva pobjeći u desne stranke nove orijentacije, ne one Đapićeve prčije.
Živi bili pa vidili.
Komentar od: čovik | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:54
Nevjerojatno koji LIK !!!
GUBI SE NA SUD ( ali njemački ). ODVRATNO još ga oni uhljebi partijski Bebić i Kalmeta podržavaju....GUBITE SE KRIMINALCI!!!!
Što su ljudi sve spremni učiniti za svoju guzicu....utopiti oko 4.300.000 ljudi...
Naravno zahvala i biračima HDZ-a (KPH) što već 20 godina dopuštaju održavanje komunizma i ovakvo bahato ponašanje političara na vlasti (kako će se drukčije ponašati kad znaju da štogod naprave nitko neće povisiti glas na njih , a uvijek, ALI UVIJEK mogu računati na otprilike 25 % glasova...GROZNO)

Još neka onaj Zagrebački krimos M.B. ( 55 ) dobije izbore....krasno
Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:48
IDEMO DALJE,REČE sanader i osta ŽIV (imunitet)!!
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:40
oprosti nisan doda kao treće: policija, carina, državne službe, jer tu nemoreš uć ako nisi KRADEZE_e.ZNA SE.
Komentar od: argentina | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:40
Nema se ovdi šta komentirat,moga bi na doručak sa
glavnim urednikom globusa završit!
Komentar od: LUZERICA | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:36
HVALA SANADERU što je preduhitrio novinare, sazvao skup i tako odgovorio na moje pitanje gdje se skrio,šta radi i zašto ne komentira prvi krug .
Njemu jako dobro pristaje SOK TERAPIJA za hrvatski narod.
Neka se makne ,neka se srami,nije mu hrvatska čačina prčija .
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:32
za siempre
dobro si reka,znas koga je podrza tj.KRADEZE lazni vojni penzioneri koji su se spustili s brda sad nam sole pamet jer im je vuna za penzije od 6-7 tisuca kn a znas di su bili u momu k***u.Sada ti isti brđani glume hrvatine i domoljube po birtijama Druga grupa koji su ga podrzali:ratni profiteri i hercegovina(cast postenim hercegovcima)to ti je glasacko tijelo KRADEZE-a.Vjecno ce imat 33%.Jadna nam majka sta nam uradise od ove drzave.Ijos nam samo fali da dođe Bandić.
Komentar od: Marjory | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:20
imati osjecaj za mjeru,znati kad stati odlika je mudrih
narcisoidni likovi to nemogu

Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:19
zeljko77@
imaš dosta dobro napisanog ali ja ili ''mi'' nikad nisam/o doveli Senadera, njega je ako dosad nisi shvatio postavio kler a u prethodna bliska povijesna vremena nije ga niti pokojni krivousti Francek nije tija blizu guzice
Komentar od: norin | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:13
Vrati se Ivo pa sjebi i ono malo crkavice koja je ostala tvojoj tako voljenoj Hrvatskoj i Hrvatima, a tu tvoju zločinačku organizaciju i nije lako vodit iz sjene.
Komentar od: kornjača | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:11
Kolo sreće se okreće ! Mogao bi Bajić završiti u zatvor jer nije stigao strpati u zatvor Sanadera !
Tko prije curi - njemu divojka!!!
Vidjet ćemo kako djeluje pravna država - ili je Hrvatska samo NEČIJA prčija ?!!
Komentar od: zeljko77 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:09
zasluzija je sanader sve sta ce mu se desit, ali jadno je gledat i citat sve lesinare koji su se na njega obrusili, a sam on im je sve pruzija
nema dugo da je bija karizmatican, preženca, čudo
ko je bila jadranka kosor, suker, hebrang, friščić i ekipa i ko bi za njih glasa da vode ovu zemlju
ko je sjeba oporbu na strahovima o novim porezima, dijaspori, komunjarama
sve je omogućija jadranki, a kako mu je ona vratila

da hebrang nije počeja pričat viceve zadnjih misec dana kampanje dobija bi par posto
upravo je sanader postavija jadranku kad je odlazija na "odmor"
da ima imalo ljudskosti trebala bi otić sa taticom
zalosno je da je i njoj milija vlast i samoljublje nego istina

treba odstupit i ona i cila vlada i raspisat izbore
sanader ih je doveja na vlast
a "mi" komentatori smo doveli sanadera
ako on tone neka odu i oni sa njim
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:06
POSLANICA...

nije ivo ni otišao...
jadranka je samo trebala obaviti neke prljave rabote..
i još neke poslije ovih..slovenski problem ,hapšenja ,polančec i sl..

pčelica pametno ..a psovke..nedaj da ovladaju tobom..
studentica,pametna ,svoja..nedaj ivi da te svlada,,

to su suptilne metode...

rtl..tonight...
ivo rastura...

meni dosta..žmigavac...

Komentar od: lolobrigita | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:05
Tipično za kriminalca,vraća se na mjesto zločina.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:03
PRAVIS HRVATSKI NAROD BUDALOM I LAZES GA U LICE.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 16:01
NE VRACAS SE TI ZBOG HDZ-a NITI NARODA, NEGO ZBOG VLASTITOG DZEPA(treba ga napuniti) I VLASTITE DEBELE GUZ.CE (treba osigurati veze za izbjeci zatvor)
Komentar od: crni put mtk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:50
kaze pomno ga slusa luka,on ga je i zva da se vrati jer kad pocme sada jadranka cistit on je sljedeci ovaj u hpb banci mu je zet,interesantno vele ti li ljudi ima na pozicijama niste ni svjesni to je nas barba luka.Naprid jaco zatvaraj smranadere barba luku i njegove lopove!!!
Komentar od: scarlet | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:39
FACEBOOK - Svi mi koji zelimo reci ...."Sanaderu ODJEBI!"
Komentar od: samsonica@ | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:38
ovaj bi članak triba bit napisan u
crnoj kronici
Komentar od: Atlantik | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:37
JOJ POGLEDAJTE IH
SMRADER ,BEBIC ,SEKS TO SU LJUDI GILJOTINA HRVATSKE
LUSTRACIJU TREBAMO NEDAJTE DAVAS UDBA VODI
Komentar od: peškaruša | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:32
vrać se ero sa onoga svijeta, a nebi se vratio da na ovom svijetu sve štima, kad riješi neke probleme opet će otići evo dijela problema
- pomoći da se ustoliči bandit za predsjednika
- treba pomoći kerumu da se proda trgovina
- treba naplatiti još nešto potraživanja jer je uskok postigao veću brzinu od dozvoljene pa sprema u remetinac mimo planova, moguće da neke zatvori da sanaderu ostanu dužni, pa će povratkom ubrzati naplatu
-tajne službe, SOE, POE, USKOK već mjesecima obrađuju sanadera, a sad bi on se malo pozabavio i pročistio njihove redove
- a ti jadro šta se praviš blesava, kao da sve godine nisi dobovala od mog kolača, pomoga sam ti izbacit ljude iz stana, oslobodija sam ti kvadrate, imaš više veštim borši i nakita od moje mirjane, a ti meni ovako znaš li ti jadro šta ja sve znan, a ima nešto što misliš da neznam e sad ćeš to čut
jesam homić nisam teta ja sam ero sa onoga svijeta.
Komentar od: morski vuk | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:31
ANKETA : IVO SANADER
PITANJE: Koja ustanova za dugotrajni odmor i rehabilitaciju
najviše odgovara "našem premilom i predragom" bivšem premijeru?

1) Vrapče
2) Nova Gradiška
3) podrum KBC "Split"
4) Quantanamo
5) Ovčara
6) Lepoglava
7) Dračevac (2 kat soba 36)
8) Yuma
9) Goli Otok

Napomena: Odmarališta pod točkom ad.8 i 9 uključuju i relaksirajuči rad i psihofizičku obnovu narušenog mentalnog zdravlja "našeg" pacijenta

Cijenjene odgovore slati na mail : premijer No1@pobigaprikogranekadjepostaloteško.com

Komentar od: M O L O T O V | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:29
Ja nisam HDZ-ovac ali mogu komentirati ono što mi se ne dopada... Sve me podsjeća na na ono iz djetinjstva:"...vrati mi moje lutkice..." A bome i na onu narodnu:"Poslije ebanja nema kajanja..."
Imao je naš Francek pravo kad ga je maka...
Komentar od: malimate | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:24
http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=17372
Komentar od: pčelicaSplit | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:22
Sad kad je HDZ napokon počeja plačat tvoje loše vođenje, i kad su te se riješili i počeli normalno vodit politiku, ti se vračaš?!
Smrade jedan, bez obraza!!!Vračaš se radi imuniteta lopovčino!!!
Jadranka ne daj se!!!
Komentar od: BOBI | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:17
ooooo ivoooo izdajico, on misli da je pameten, usra nan drzavu pa pobiga, i sad je okrenija da je razlog za sve to da on fali????!!
Komentar od: ujo | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:17
Evo me judi moji nazad, a ća ste mislili da sam iša ća. Ma nisan judi moji, samo sam se sitija da bi tribalo još ćagodi ćalabrcnit iz vaše rvacke jerbo je skupo u Kanadu. Skup je život tamo, a žena i brat me peglaju: "Jovaneeeee nema više penezi, daaaaaaj još" Ma to oni meni od gušta govoridu Jovane, nemojte mislit da to jema ćagodi sa nedaj Bože nacionalizmom.

A i sitija sam se još ničega ća sam triba, amo reć, popeglat u vašoj rvacko,j a numero unio je maknit onu gudu ća vam je prodala rvacku slovencima jermo samo ja mogu prodavat vašu rvacku. 'Undak tribam zaustavit sve inšpekcijune kontra moga "Sanader klana" jerbo kako ću imat obraza još krest, kao stavit svoje jude ako niki tamo ruje konta moga voljenog klana.

Jema još toga, ali o tome nećemo sada, pozdrav drugovima uz rvacki tj. tija sam reć - moj slogan: POKRADIMO RVACKU
Komentar od: qay | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:08
NE VRACAJ SE. NISI POZELJAN. MOGAO SI PUNO DOBRA NAPRAVITI. NISI. AJ ODAKLE SI DOSAO NA DAN RODENJA.
-
NE VRACAJ SE. NISI POZELJAN. MOGAO SI PUNO DOBRA NAPRAVITI. NISI. AJ ODAKLE SI DOSAO NA DAN RODENJA.
-
NE VRACAJ SE. NISI POZELJAN. MOGAO SI PUNO DOBRA NAPRAVITI. NISI. AJ ODAKLE SI DOSAO NA DAN RODENJA.
-
NE VRACAJ SE. NISI POZELJAN. MOGAO SI PUNO DOBRA NAPRAVITI. NISI. AJ ODAKLE SI DOSAO NA DAN RODENJA.
Komentar od: mungosi | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:05
Očito je došla Sanaderu voda do grla kad se odlučio na ovaj korak. U nijednoj njegovoj rečenici nema logile da bi se raspravljalo o tome što je tio reć.
Ovaj potez je i dobar za Kosoricu jer će se ovako njeni protivnici naći na brisanom prostoru a ipak ona u javnosti je daleko ispred Sanadera.
Komentar od: klošar | Komentirano: 3. siječanj 2010. 15:02
@malimate,Ti si u kur*u,totalka !!
Komentar od: diablo | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:52
smrad propalog političara,pederčine i veleizdajnika se nakratko ponovo osjetio u hrvatskoj...srećom nakratko...
Komentar od: Šimun | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:46
Dotur Ivo je čovik i po! Danas je sunce obasjalo cili Split, cilu Dalmaciju, cilu našu Hrvatsku i svakog našeg čovika di god bija!
Komentar od: malimate | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:45
zd znan da se neces ljutit...
Komentar od: malimate | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:44
http://zd91.bloger.hr/post/-antu-gotovinu-za-predsjednika--obavezno-pogledati-pridruzite-se/2094030.aspx
Komentar od: malimate | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:44
Potaknut jednom kvalitetnom raspravom sa kvalitetnim sugovornicima, odlučih svoj odgovor u toj raspravi pretočiti u novu kolumnu i ideju. Dakle, pokušao bih objasniti kompletnu situaciju koja bi trebala zanimati istinske branitelje i domoljube. Kao prvo, slažem se da ne treba raditi "lov na vještice", odnosno da ne trebamo u svakom branitelju gledati potencijalnog lažnjaka, ali trebamo promjeniti određene zakone i uvjete za priznavanjem određenih statusa, a sukladno s time regulirati i prava koja se ostvaruju.

Slažem se da se ne trebamo dijeliti na način "ti nisi bio u rovu, ili od početka", ali treba maknuti lažnjake. Lako je njih izolirati, ali zbog njih imamo ovakvu sliku o braniteljima. Treba znati da je sve to namjerno napravljeno upravo da bi imalo ovakvu sliku danas. Naravno, preko stranih medija u Hrvatskoj, koja volimo nazivati našim medijima, diktiraju javno mišljenje ... Koliko god se trudili oko Bandića, njega Europa još uvijek ne želi. Josipović za njih ima njihove manire i vjerno će izvršavati njihovu politiku... i on će pobjediti.

Dakle imamo pola milijuna branitelja. Istinski branitelj je i onaj koji je mobiliziran u rat ali koji je časno služio Domovini, iako nije dragovoljac. Međutim, nije istinski branitelj onaj koji je bio dva - tri dana i na osnovu toga dobio status, zdravstveno osiguranje, minimalnu braniteljsku mirovinu... Zakonski proganjati treba one koji nisu baš nigdje bili a kupili su za novac statuse branitelja, potvrde o pripadnosti, lažne nalaze, lažne invalidnosti...
Žalosno je ali istinito da najveći broj udruga vode ljudi sa sumnjivim ratnim putevima, sumnjivim invalidnostima, ili pak stranački ljudi. I oni su tzv. "spavači". Čekaju nalog da manipuliraju braniteljima po potrebi... Opet smo u manjini isto kao i '91. A dobro, takva nam je sudbina... Valjda ćemo opet imati narod za saveznika.

Sve ovo sada bih, onako po našem vojničkom žargonu, usporedio s početkom rata. Oni koji su bili na prvim "ježevima" na raskrižjima, sa PAP-ovkama i "tandžarama", pokojom "srpkinjom" i s par bombi i tromblona i tako dočekivali tenkove, oni znaju što znači NE KALKULIRATI. Tada se moralo povlačiti i oni koji su tada bili tamo znaju onaj osjećaj bijesa i nemoći, jer osjećaš da možeš sam protiv njih sto ali nemaš s čim....
Danas nam više ne trebaju bombe i trombloni, imamo portal, imamo udrugu, imamo kvalitetne ljude, pozivamo i ostale iskrene branitelje i domoljube da nam se pridruže. Među nama nema "velikih" heroja, mi smo "mali" obični gardisti, s crnom trakom oko glave, šahovnicom na čelu, krunicom oko vrata i s dva prsta visoko podignuta u crnim rukavicama bez prstiju... Sjećate nas se?

Što se tiče ostalih udruga i portala, neka svatko vodi svoju "politiku". Ja se ne mogu preko noći preobraćati a i ne želim radi nečijih "viših interesa" mjenjati svoje stavove. Moj "viši interes" je isti kao '91. a to je domoljublje... Za Hrvatsku se domoljubi bore već tisuću godina pa što onda u toj borbi značimo mi ...
Ne znam kako tko shvaća to domoljublje, ali mislim da samo onaj tko je '91. u onome zanosu otišao u levis'-ma, i tenisicama, i upustio se u tu avanturu, zna što je pravo domoljublje... Naravno, to se ne odnosi na mlađe generacije, oni svoje pravo domoljublje tek otkrivaju...

Hoću reći, ako čak i pobjedi Josipović na kojega se digla tolika graja, i ako se ostvare sve crne slutnje koje se spominju, imat ćemo još 5 godina muke. Što znači tih 5 godina u odnosu na tisuće godina borbe? Ništa ...
Borit ćemo se za svoje ciljeve još 5 godina . Zato neću dati glas nikome, ostat ću principijelan svome domoljublju pa ako treba spreman sam i na borbu, ali svoje stavove neću prilagođavati nikome i ničemu.

U prvom krugu izišlo je 44% birača na izbore (brojke u "grubo"). Dakle, manje od pola. Od tih 44% njih 40-tak % je dalo glas za lijeve kandidate. Od nekih 1.900.000 koliko je izišlo, njih 760.000 je dalo glas lijevim kandidatima, od ukupno 4.500.000 glasača. Ako se tako gleda, ispada da je lijevo orijentirano manje od 20% glasača, naročito kada se zna da malo lijevih glasača ne izlazi na izbore. Meni ove brojke pokazuju da je zrelo vrijeme da ovaj narod opet netko povede, netko tko ima snagu za pokrenuti narod.

Izići ću na izbore, na listiću ću dodati br. 3 i dopisati ime Ante Gotovina i zaokružit ću njega.
Možda će netko to shvatiti kao sprdnju sa izborima, ali ja mislim da je sprdnja od izbora ako moramo birati između dva kandidata koje je izabralo manje od pola birača ...
Moj glas ide generalu Gotovini jer mislim da samo on svojim autoritetom i karizmom može uvesti reda u svaki segment ovoga društva. Kada Ante lupi šakom po stolu puno će se gaća tresti... samo se nadam da neće biti preumoran i razočaran.

(tyson) PORTAL DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA REPUBLIKE HRVATSKE
Komentar od: malimate | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:43
prodajen zemlju-veleposjed s pripadnostima, populacija
rijetka ili nepostojeca, infrastruktura na balkanskoj
visoj srednjoj klasi, bogat cistim i obilnim prirodnim
bogatstvima- plodna zemlja nezagadjena GMO ucincima,
voda, sume te stoka raznog kalibra. svo zivo blago/
populacija je ispranog mozga te dobro trenirano za
poslusnost i ugnjetavanje bilo koje vrste- neredi i
prosvjedi ne dolaze u obzir- jamstvo 100 godina, moze
i po dogovoru. bilo koji vid intelekta, zdravog razuma
te samopostovanja i/ili ponosa uspjesno zatomljen davnih
dana- genska slika/program uspjesno i nepovratno promijenjen.
granice iskazane mejama i bananama uredno, a moze i po
dogovoru ili vezi (lignja za tovara)- quid pro quo.
radi se o facebook farmi pristojne velicine, cijena
1 hrvatska konvertibilna kuna, strani kupci imaju
apsolutnu prednost, domaci ne dolaze u obzir zbog
odrzanja kontinuiteta vlasnistva. svi postojeci simboli
i znakovlje su na raspolaganju novim vlasnicima, a
unaprijed se ispricavam buducim postovanim i postenim
gospodarima/vlasnicima na vec nepovratno iscrpljenim
bogatstvima, tocnije osusenom stablu te lose uvjetovanim
vec postojecim ugovorima s trecim stranama. postojece
zagrobno mjesto se moze slobodno koristiti ili ukloniti,
bez prethodne obavijesti prijasnjim te buducim korisnicima.
glede trgovinskih usluga, na pomoci su strane banke u
neposrednoj blizini koje imaju provjerenu visegodisnju
uspjesnu praksu stabilno visokih kamata- vlasnici i planovi
javno nepoznati, usluga zajamcena ali u slucaju hitnosti
uslijed otkazivanja usluga, na samoj zemlji nalazi se uvijek
vjerna i svakom vlasniku usluzna Hrvatsko Pravo i jedino jos
Bogatstvo banka- HPB, koja uslijed unaprijed nametnutih i
dopustenih uvjeta jamci stalnu i potpunu poslusnost u
svakom pogledu, bilo u kamatnom, nesolventnom, nebonitetnom
ili bilo kojem drugom vidu... molim sve zainteresirane da
se jave telefonom iz usluge u Zabreg, Markov trg palim
domoljubima 0, zuta stara zgrada, jednom punasnijem
gospodinu krace frizure (ima vec praksu, blagoslov te
povjerenje prijasnjih vlasnika/gospodara u poslovima ovakve
vrste)- bez kvalifikacija, lako uocljivo na prvi pogled,
te se ponudjaca s najmanjom ponudom upucuje na placanje
automatski (suglasnost nepotrebna- racun bez krcmara
uobicajena opce prihvacena zajamcena praksa) preko
iskljucivo prekomorskih (off shore) tvrtki u vidu
olaksanja izbjegavanja placanja poreza facebook
administratorima. diskrecija zajamcena, a moguca i
pomoc iz zavjetrine...

svaka slicnost sa stvarnim osobama, mjestima i prilikama je
nedokazivo zajamcena gratis, bona fide i de iure pro bono,
a najslicnija je vec javnosti predstavljenoj banana drzavi
negdje na europskom podkontinentu, desno od Italije, na
povijesnom podrucju ilirsko- mongolskih seoba i stanista u
popularnom stripu Allan Frod, od smisljenim davnih dana
proslog tisucljeca maxxa bunnkera.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:38
treba čovjeku imunitet-uskoci se približavaju
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:24
Nigdi se ti ne vracas smece HDZ-ovsko, u prdekanu ces ti skoro,tamo di ti je i misto,tebi i toj bandi okolo tebe koja te je opsluzivala sve ove godine.
Komentar od: normalan | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:24
tako je pad vlade...nemogu oni ušetavat i išetavat kako je njima po volji, instalirat se kad je najgore prošlo s osmjehom na licu...njegov smješak je čisto ruganje narodu...to nije fer po niti jednoj točci, ako ne prema narodu, onda prema biračima hdz-a, koji na ovim predsjedničkim izborima ili nisu izašli jer je to očito onaj bijedan postotak henbranga, primorca..
Komentar od: prale72 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:21
Jadna majko drzave vodja bande koja je haracila i krala po Hrvatskoj umistu u zatvor zavrsi u saboru.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:17
Pad Vlade, raspad HDZ-a -- državni udar !!!
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:17
sve je prolazno,
samo je borba za vlast VJEČNA...
Komentar od: istina5 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 14:01
Kosor mora pod hitno sazvati izvanredne izbore za parlament, jer nije dopustivo da Hrvatskom upravlja stranka u rasulu !!!
Komentar od: samo_split | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:59
Kakva sva bića žive među nama...
Ovo je vrhunac!
E da nije imuniteta...
Ogavno!
Komentar od: supermario | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:56
vratija se prodavac magle. pa svima je jasno o cemu se radi. dosla voda do grla i triba opet prodat muda za bubrege. ma bolje u politiku nego u lepoglavu.
Komentar od: NIKE ZLO | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:54
Postalo je Bebiću i Šeksu opasno jer im Sanader priti ako uvate njega da će i njih cinkat pa mu vraćaju imunitet ! Stvarno smo banana ! DOLI NEČASTIVI !!!!!! ŽIVIJA NAPOLEON !!!!!!
Komentar od: CrniRujan | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:50
Ivo s. za pad hdz_a si upravo kriv ti i takvi poput tebe. kako te nije sram izici prid hrvatsku javnost i prodavati nam maglu. sto mislis ako se vratis u polituku da ce hrvatskom narodu biti bolje....idi i nevracaj se vise ali povedi sa sobom kosorku, udbasa bebica,pijanca seksa,glavonju sukera itd. itd.
Komentar od: masho | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:50
Koji smrad.
Darko Milinović: Priče o Sanaderovom povratku u Sabor služe za rušenje premijerke
Komentar od: plavusa28 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:46
a bas sam mislila da nam je 2010. počela dosadno....:)
Komentar od: tamovamo | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:44
Ovaj ima najdeblji obraz koji sam vidija. Previše, čak i za Hrvatsku!!!
Komentar od: istina5 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:40
Pad Vlade, raspad HDZ-a -- državni udar !!!
Komentar od: đumbus | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:37
Vratija se Ivo u sabor. Radi čega-zna se. Radi IMUNITETA:)
Komentar od: verdun | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:30
Sile mraka su izronile:
Ivo Sanader-Milan Bandić-Bozanič
Jučer su sve dogovorili na Kaptolu adio Hrvatska.
Komentar od: jedinoja | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:28
Ma to vratio se nam napošteniji čovijek sijeta.Vratijo se nam čače a napravi reda u kuči.Ko ono reče ja sam svoju dionicu odradijo sad je red na drugima.Sad če Hrvatska sa 6 brzinom u nove pobjede.Ma to legendo to care.Na danske ministar dao ostavku zato što su novinari našli da nije platijo zadnju ratu kredita na vrijeme.A naš ive nije imao ni za dobar avto dok je radijo u Avstriji čim se vratijo doma i počo bavit politikom ima i za brod.Pa ko kaže a Hrvatska nije Švicarska.
Komentar od: istina5 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:27
Zašto Sanader nije spavao cijelu noć, kada se ljetno računanje vremena mijenjalo u zimsko ?
Jer mu je trebalo puno vremena da naštima svoje satove !
Komentar od: Lemmy | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:23
Tvoj svijetli lik puno će pomoć tvojoj stranci, možda spadne ispod praga, HAHAHA

Kako te nije sram, lopovčino?

Hrvati bi tvoj povratak trebali dočekati masovnim demonstracijama ispod tvog prozora jer to je najmanje što zaslužuješ za sva zla koja si nam nanio!
Komentar od: duje27 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:22
to ivo to - vidi gamadi orkestar svira li ga svira gamad se takmiči tko će pjesnik veći biti -bravo kulturne-gnjide.
Komentar od: impressum | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:22
Hrvatska bira između čovjeka koji je svrstava na naše i vaše, na podobne i nepodobne, na ljude svjetla i na ljude tame, koji otrcanim metaforama prodaje ideološku isključivost pod krinkom građanske uljuđenosti – i između čovjeka koji može nadići stranačke i ideološke rovove i podjele, i integrirati sve hrvatske potencijale u izgradnji jedne dinamičnije, slobodnije, aktivnije Hrvatske. Sada je trenutak kad se birači moraju probuditi i pokrenuti, ne dopustiti da krajnje lijeva manjina zbog pasivnosti većine odvede ovu zemlju u bezličnost i sivilo gdje će nam glavnu političku dinamiku donositi nove aktivnosti haaškoga tužiteljstva.
Komentar od: prale72 | Komentirano: 3. siječanj 2010. 13:01
Pocelo se klupko odmotavat pa mu triba imunitet zato se i vraca.
Komentar od: kaltenberg | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:58
to legendo, samo naprid.

Zlocinac se uvik vraca na misto zločina, evo jos jedne potvrde.
Komentar od: kinez | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:56
...,a jebiga Suzana.Dosta si timunala,ajde sad lipo prat pijate i radit krumpir salatu,e! ....Voli te tvoj Ivo!
Komentar od: kinez | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:51
Nisan drivi cestita novu pa cu sad; dabogda ti u novoj ispalo zubi koliko su milijuna ukra (,a nisi nijednega-zna se),dabogda vidi srice koliko si je drugima da (,a da si je puuuuno),dabogda te lagal ka sta lazes nas (,a ne lazes ni bokun).,dabogda u novoj dobi na poklon Big Bena,pa ga nosi na ruci (,a mos i oko vrata),..itd
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:45
čovik se odmorio, sad će nas opet natezat, bravo majstore !
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:44
HDZ nikad nije bio bolje vodjen od borbe za slobodu a ti se mos vratit jedino u Remetinac.
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:43
PROFESOR SVIH LOPOVA SE VRACA HAHAAAAAAA
Komentar od: kinez | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:42
...eeea...ustani bane rolexuuu....ajme,ajme,ajme...i jos jedanput,ajme
Komentar od: crvotočina | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:37
Sotona se vraća...puč u HDZ-u kreće..
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:33
NESTALO UKRADENIH MILIJUNA SAD DOLAZI PO NOVE=)))))
Komentar od: koromač | Komentirano: 3. siječanj 2010. 12:09
Koji je sad ovo, jeli ga ko poznaje? Koliko je uri?
Komentar od: | Komentirano: 3. siječanj 2010. 11:21
Zaželija se POBRO scene.
Malo si se zaletija.
Komentar od: MorskiČovik | Komentirano: 3. siječanj 2010. 11:05
www.sanader.eu