StoryEditorOCM
ŽivotKuhari koji žele mijenjati hrvatsku gastro budućnost

Tko su zvijezde splitske privatne škole gastronomske umjetnosti

Piše PSD.
26. svibnja 2008. - 20:46
“Mladi i divlji” chef iz Austrije Mario Bernatović kao promotor te Ferdo Odak kao glavni konzultant nove škole nastojat će izokrenuti hrvatski koncept obrazovanja kuhara, temeljeći ga na praksi

Mario Bernatović u kuhinji jedrenjaka Karaka lani u Dubrovniku
- Ispekao sam je na tavi - sa zagonetnim smiješkom odgovorio nam je Mario Bernatović (30) kada smo ga - kušajući savršeno sočnu i meku piletinu s “odreskom” od bijelog luka - upitali kako ju je spravio.

Ovaj Hrvat rođen u Austriji idealni je “maneken” splitske privatne Škole gastronomskih umjetnosti Wallner, jer je svojom karijerom upravo onakav profil gastronomskog “umj...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:59