Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hrvatska

Objavljeno 21.08.2009. u 12:32

Ruža Tomašić poručila Đapiću iz Šibenika: Izdao si stranku, odstupi!

Apeliram i pozivam Antu Đapića da odmah podnese ostavku i odstupi s mjesta predsjednika naše stranke. Ovu časnu stranku koja je štitila nacionalne interese Đapić je svojim postupcima i ponašanjem izdao i srozao do te mjere da ona više nema ni hrvatski predznak, a najmanje prava.

Kandindirat ću se za predsjednicu stranke, ne trebam biti izabrana, bit će u tim izborima još četiri do pet kandindata. Demokratskom procedurom izaslanici će znati odabrati najboljeg. Važno je da Đapića maknemo te da se HSP vrati svojim iskonskim korijenima – kazala je to u Šibeniku Ruža Tomašić.

Hrvatsko gospodarstvo je na koljenima, aktualna vlast vuče grozne poteze, a HSP zahvaljujući Đapiću o svemu šuti – kaže Ruža Tomašić.

Promjena kod Đapiću na štetu na stranke dogodila se 2005. godine kada je postao gradonačelnik Osijeka. Nakon toga više mu nije bila bitna stranke, već samo osobni materijalni interesi, kao i kod večine hrvatskih političara.

Damir Jakeljić, dosadašnji tajnik Županijske organizacije HSP-a koji je nedavno odlukom predsjenika Ledenka i Časnog suda ove podružnice izbačen iz stranke, kazao je:

- Taj Ledenko tvrdi da smo mi minorna skupina. Nas iskonskih i istinskih pravaša ima više od njegove svite. Uskoro ćemo u Vukovaru održati konvenciju HSP-a na kojoj će biti članovi 97 podružnica stranke. Na toj konvenciji donijet ćemo odluku o raspisivanju Sabora stranke na kojoj će se birati novo vodstvo, kao i odluku od izmjeni i dopuni statuta. Stati ćemo na kraj Anti Đapiću i njegovom pandamu Ivici Ledenko, koji vode politiku «Stranka to sam ja» .

                                                                                                      Ante Talijaš / EPEHA

Naslov okvira

Podršku kandindaturi Ruže Tomašić za predsjenicu HSP-a dali su čelnici brojnih podružnica i ogranaka iz Šibensko-kninske županije.

To su Florijan Žižić (Šibenik), Stipe Janjac (Vodice), Ivica Rajčić (Drniš), Dinko Županović (Rogoznica), Damir Jakeljić (Tribunj), Marko Ivić, Josip Đelalija i Ivica Miljak (Unešić), Frane Škubonja (Mladež HSP-a Šibenik), Vjekoslav Čatlak (Plišac), Nikica Penđer (Ražine), Hrvoje Bulat (Boraja), Mate Brajković (Vidici), Ante Morić (Vidici), Damir Žuvela (Stari Grad), Antonio Gović (Brodarica), Ivo Grgić (Varoš), Rozario Baljkas (Crnica), Marko Žaja (Šubićevac).


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: pasajica | Komentirano: 25. kolovoz 2009. 18:43
Puna podrška Ruži i dečkima iz mladeži HSP-a u borbi protiv lažnog magistra Đapića i bivšeg pitomca JNA Jovice Ledenka
Komentar od: | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 21:47
ZNAČI FAŠISTI !!!!! PA TAKO RECITE, DA ZNAM SA KAKVIM LJUDIMA IMAM POSLA ! JELI TO ONO KRIŽ, NOŽ, BOMBAI PIŠTOLJ SA RASPELOM? JELI TO TO ?? A, JADNILISTE !
Komentar od: hrvojehorvat | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 21:10
Bravo Ruzo,ti si prava ruza Hrvatska. HSP mora ponovo ocistiti svoje redove i postati prava demokratska pravaska DESNICA. HSP mora pokazati onim smutikasama iz SDP-a,HDZ-a,HNS-a i ostalim komunjarama,da nemogu vise ZAJEBAVATI HRVATSKI NAROD. ZA DOMOVINU VAZDA I UVIJEK. BOG I HRVATI.
Komentar od: | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 16:58
OPROSTITE GOSPODO NISAM UPUČEN ! DALI SU TO ONI IZ HSP-A ŠTA NOSE CRNE KOŠULJE I MAJICE ? MISLIM, PITAM JER NISAM UPUČEN ??
Komentar od: | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 16:55
AJDE MOJA TOMAŠIĆ, SVISTE VI NAS IZDALI. ZAŠTO NISI OSTALA U KANADI KAO POLICAJKA NEGOSI DOŠLA NAPRAVIT KARIJERU OVDE NA NAMA SIROTINJI ! SVISTE VI SKUPA NIKO INIŠTA !!!!!
Komentar od: ivan grozni | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 16:48
lily skanzia@,jakelic nema ni osnovnu zavrsenu,cili zivot je bija u popravnim domovima,diplomu mu je sredija oni izdajnik trcilazo;onesin cvitan.zalosno je da takav nepismen sljam kroji hrvatsku politiku.uvik je tako,nakon svakog oruzanog konflikta na povrsinu ispliva najgore smece i pocne vladati i mudrijati.jakelic je dovoljan primjer kao i trcilazo onesin.
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 16:38
ova žena ima neka muda..doduše nepismena je ali je kraljica za antu....

a pošteni budimo znala je što je hsp sve ovo vrijeme...

ovakvu stranku mogu samo pljucevi podržati...oni su gori i od tuđmana i hdz-a..


Komentar od: kračun | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 15:27
prascu je misto u svinjcu a ne u HSP-u,miči ga pod hitno
Komentar od: lily skanžija | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 13:29
jaka stranka kad van je Jakeljić faktor---pitajte ga kako je izda
Tribunjce i kako je dobija posal na veleučilištu bez
završene srednje škole.Jadna Hrvatska
Komentar od: ufc | Komentirano: 21. kolovoz 2009. 13:12
Đapić je upropastio HSP! Zahvaljujući njemu HSP je postao HDZ-ov satelit!