StoryEditorOCM
Splitaktivistički festival

U Splitu počinje Vidik fest: tribine o zdravstvu, demografiji, urbanističkom kaosu na Žnjanu...

4. travnja 2016. - 10:47
Split, 280414. U velikoj dvorani Franjevackog klerikata na Trsteniku veceras je odrzana tribina Bolesti hrvatskog drustva i politike u organizaciji Vidik festa - hrvatskog aktivistickog festivala.Na tribini su sudjelovali Zeljka Markic i prof. Goran Dodig. Na fotografiji: Goran Dodig, voditeljica Silvana Dragun i Zeljka Markic. Foto: Nikola Vilic/CROPIX

U organizaciji Udruge "Benedikt", danas počinje četvrti Hrvatski aktivistički festival Vidik fest, a trajat će cijeli tjedan, sve do petka, 8. travnja.

U prethodne tri godine ovaj je festival okupio velik broj stručnjaka na rasvjetljavanju gorućih problema hrvatskog društva, a organizatori napominju kako ni ove godine neće biti ništa manje zanimljiv.

Uz tribine, predavanja, projekcije dokumentarnih filmova, Vidik fest ima i humanitarni karakter. Ove se godine u sklopu festivala organizira humanitarna akcija ''Nisi sam'', za socijalno najugroženije obitelji u gradu, u suorganizaciji Udruge "Sv. Vinko Paulski", a cijeli humanitarni program bit će predstavljen danas u 11 sati u hotelu "Bellevue".

Predstavit će ga dr. Vide Popović, predsjednik Hrvatske udruge "Benedikt", Silvana Dra...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:26