StoryEditorOCM
Arhivaposebna izvedba

Inteligentna tehnologija i inteligentno financiranje za Nissan Qashqai 360°

Piše PSD.
21. rujna 2015. - 10:11
•  Izvedba Qashqai 360° donosi još veći izbor inteligentne  opreme uz povoljniju cijenu i uz inteligentni paket financiranja

•  Inteligentni paket financiranja uključuje fiksnu kamatnu stopu u kunama, produljeno jamstvo od 5 godina ili 100.000 km te ugovor o održavanju do 90.000 km

• Standardna oprema obuhvaća inteligentne tehnologije Nissan Safety Shield i panoramski monitor (Around View Monitor)

• Ističe se jedinstvenim 18-inčnim alu naplatcima i zatamnjenim stražnjim staklima


Izvedba 360° pozicionirana je između srednje razine opreme Acente i vrhunski opremljene Tekne, što neke Nissanove napredne tehnologije čini još pristupačnijim. Sada je dostupna i uz inteligentno financiranje s fiksnom kamatom u kunama, troškom obrade od 0% te učešćem od 0%.

Produljeno jamstvo od 5 godina ili 100.000 km te ugovor o održavanju do 90.000 km uključeni su u cijenu. Jednaki paket financiranja vrijedi i za druga dva crossovera iz Nissanove palete, Nissan Juke i Nissan X-trail.



U serijsku opremu modela Qashqai 360° uključeni su pametni ključ 'IKey', parkirni senzori sprijeda i straga te unutarnji retrovizor s funkcijom automatskog zatamnjenja.

Kupce koji odaberu izvedbu 360° obradovat će i sveobuhvatni paket sigurnosne opreme. Nissanov hvaljeni sustav Safety Shield dio je serijske opreme koji još većem broju vozača nudi bezbrižnost u vožnji i tehnologije koje se prvi put pojavljuju u tom segmentu vozila.

Među njima su sustav za izbjegavanje frontalnih sudara, prepoznavanje prometnih znakova, upozoravanje na izlazak iz traka i automatsko upravljanje dugim svjetlima.

Pozicionirana između postojećih izvedbi Acenta i Tekna, cijena izvedbe Qashqai 360° se kreće od 184.900 kn.

sponzorirani članak
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 20:49