Prošli je tjedan bio radno prilično naporan za Bracu Sanjina, chefa kužine u splitskom restoranu “Kadena”, a kako stvari stoje, ni ovaj, kao ni sljedeći, neće biti nimalo lakši.
U kuhinji restorana na splitskoj Zenti najbolje se vidi aktualno stanje turističke sezone. Ako se iz lonaca puši već od ranih jutarnjih sati i ne staje do kasno navečer, to znači samo jedno – čeka se berićetno ljeto. I to za restoran pozicioniran kao jedan od onih iz više kategorije, koji je uspio pronaći i zadržati publiku svim krizama unatoč.
I što je najzanimljivije, na poziciji koja se ne nalazi u samom srcu Splita, u najužoj jezgri u kojoj restorani, konobe, pizzerije, bistroi, wine i cheese barovi, fast foodovi, zalogajnice, posljednje tri godine doslovce niču kao gljive poslije kiše....
U kuhinji restorana na splitskoj Zenti najbolje se vidi aktualno stanje turističke sezone. Ako se iz lonaca puši već od ranih jutarnjih sati i ne staje do kasno navečer, to znači samo jedno – čeka se berićetno ljeto. I to za restoran pozicioniran kao jedan od onih iz više kategorije, koji je uspio pronaći i zadržati publiku svim krizama unatoč.
I što je najzanimljivije, na poziciji koja se ne nalazi u samom srcu Splita, u najužoj jezgri u kojoj restorani, konobe, pizzerije, bistroi, wine i cheese barovi, fast foodovi, zalogajnice, posljednje tri godine doslovce niču kao gljive poslije kiše....