StoryEditorOCM
Dalmacijanije lako policajcu

Na Visu se boli noževima, u Makarskoj varali preko pretplatničkih ugovora za mobitele, a u Splitu krali zlato

Piše PSD.
26. svibnja 2015. - 12:12
Jučer su policijski službenici Policijske postaje Vis proveli kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom.

Kako stoji u biltenu PU Splitsko-dalmatinske, sumnjiči se da se prethodne večeri u Visu u kući sukobila sa 27-godišnjakom kojem je kuhinjskim nožem nanijela ubodnu ranu.

Nakon pružene liječničke pomoći utvrđena mu je lakša tjelesna ozljeda.

Protiv 41-godišnjakinje je podnijeta kaznena prijava.

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Makarska dovršili kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 21-godišnjakinjom iz Pitomače. Sumnjiče se da su zajedno i dogovorno doveli u zabludu 57-godišnjaka iz Makarske koji je za njih, a na svoje ime sa operaterom za mobilni telefon sklopio dva pretplatnička ugovora.

Osumnjičeni su mobitele preuzeli i zadržali za sebe, a da pri tome nisu plaćali račune kako su prethodno dogovorili sa 57-godišnjakom pričinivši ukupni račun od 12500 kuna, što je 57-godišnjaku ovrhom naplaćeno.

Protiv 33-godišnjak i 21-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave za prijevaru.

Također je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje i nad 27-godišnjakom koji se sumnjiči da je tijekom travnja i svibnja ove godine putem Internet portala objavio zamjenu svoga mobitela.

Potom je sa tri osobe iz Zagreba, Velike Gorice i Čačinaca, dogovorio zamjenu svoga mobitela za njihove i uz njihovu nadoplatu. Od istih je u sva tri slučaja dobivao zamjenske mobitele uz uplaćenu dogovorenu nadoplatu, dok im svoj mobitel nije poslao, odnosno poslao je bezvrijedne predmete, oštetivši ih za ukupno 11 tisuća kuna.

Protiv 27-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava za prijevaru.

Jučer oko 9.00 sati u Splitu, u Kukuljevićevoj ulici, nepoznati je muškarac s leđa prišao 70-godišnjakinji te joj s vrata otrgnuo zlatnu ogrlicu.

Traga se za počiniteljem.

M.D., PSD, FOTO: Ilustracija/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:06