StoryEditorOCM
Dalmacijabravo, jakša!

Baloević donirao 5000 kuna udruzi ‘Moje dijete’

Piše PSD.
15. veljače 2015. - 10:19
Jakša Baloević, saborski zastupnik Novog vala – stranke razvoja, ponovno pomaže solinskoj djeci, pa je tako od naknade za svoje političko djelovanje izdvojio 5000 kuna za program rada likovnog terapeuta u solinskoj Udruzi roditelja djece s poteškoćama u razvoju “Moje dijete”.

Iz udruge, koja broji oko 170 članova s područja cijele Splitsko-dalmatinske županije, navode kako su im sredstva dobro došla za nabavu radnog stola, stolica i općenito za opremanje novog prostora. U njemu će raditi likovni terapeut kojega su ove godine angažirali kroz projekt “Želimo, možemo, znamo!”, a za koji su sredstva dobili na natječaju Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

– Zapošljavanje likovnog terapeuta, uz psihologa kojeg već imamo, našim će članovima omogućiti duži dnevni boravak u prostorima udruge. Kroz ovakvu vrstu aktivnosti, uz adekvatnu psihofizičku stimulaciju i kreativne radionice, naši će članovi, djeca i mlade osobe moći postići kvalitetniji i sadržajni život u zajednici – smatra Ljubica Milković iz Udruge “Moje dijete”, dodajući kako će se ovaj projekt, koji je odobrilo Ministarstvo, provoditi do kolovoza ove godine i zahvaljujući svima koji su im od srca pomogli.

Zastupnik Baloević od svoje političke naknade pomaže inače udrugama, učenicima i pojedincima i u drugim gradovima, Splitu, Kaštelima, na otoku Braču...
M. Sesartić
Foto: Arhiv CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 06:58