Svakog jutra, a pogotovo petkom-svetkom, kako ga on zove, Zlatko Ivulić mora nakratko zatvoriti svoju urarsku butigu i učinit đir po splitskoj peškariji s onima koji ne razlikuju plavu od bile ribe, morsku od riječne, ugora od mola.
Ma, zafrkajemo se malo, da ih ne uvridimo - puno njih zna bar nešto o ribljem carstvu, al’ svoje povjerenje ipak poklanjaju šjor Ivuliću, uraru, fotoreporteru, glasnogovorniku peškarije Radio Splita, savjetniku za kupnju friške ribe čijem oku sokolovu ni jedna kašeta ne promakne. I tako već barem trideset godina.
Ma, zafrkajemo se malo, da ih ne uvridimo - puno njih zna bar nešto o ribljem carstvu, al’ svoje povjerenje ipak poklanjaju šjor Ivuliću, uraru, fotoreporteru, glasnogovorniku peškarije Radio Splita, savjetniku za kupnju friške ribe čijem oku sokolovu ni jedna kašeta ne promakne. I tako već barem trideset godina.