StoryEditorOCM
DalmacijaMnogi su čekali zadnji čas

Legalizacija u Kaštelima: opsadno stanje u gradskoj upravi

Piše PSD.
27. lipnja 2013. - 21:01
Jučer je u zgradi gradske uprave vladalo pravo opsadno stanje. Građani su, unatoč preporukama, opet čekali posljednji trenutak kako bi predali zahtjeve za legalizaciju bespravno izgrađenih objekata.

Kako bi im se olakšalo, u kaštelanskoj gradskoj upravi donijeli su odluku o produljenom radu gradske pisarnice tijekom posljednja tri dana roka.

Tako će gradska pisarnica (protokol) u zgradi gradske uprave u Kaštel Sućurcu, u Ulici braće Radić br. 1, u petak, subotu i nedjelju, od 28. do 30. lipnja, raditi od 8 do 20 sati.

Iz gradske uprave također poručuju da je ovo dežurstvo u pisarnici uvedeno samo zbog predaje zahtjeva za legalizaciju, dok ostale predmete građani mogu predati kao i do sada, radnim danima do 15 sati.

Za sve one koji ne mogu u navedeno vrijeme doći do gradske uprave ostaje mogućnost slanja zahtjeva poštom, od kojih dio na širem području Splita u subotu radi do 13 sati. Važno je napomenuti da su građani dužni popuniti zahtjev, a on se, ovisno o objektu koji se želi legalizirati, može preuzeti na stranici http://www.kastela.org/legalizacija. Uz zahtjev treba priložiti 70 kuna upravnih pristojbi (taksenih maraka).

JAKOV ŽARKO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:00