StoryEditorOCM
Dalmacijanapad na medijsku kuću

Poruka na vratima Radio Imotskog u izbornoj noći: Ili budite normalni ili vas neće biti!

Piše PSD.
20. svibnja 2013. - 15:06
Iako su izbori protekli u demokratskom ozračju, ipak jedna poruka na ulaznim vratima Radio postaje Imotski donekle je obznanila da među Imoćanima ima i onih kojima je civilizacija još daleko.

Naime, netko je u noći sa nedjelje na ponedjeljak napisao i poslao poruku uredništvu radija :

- Ili budite normalni,ili vas neće biti.

Poruka se može isčitavati na nekoliko načina, no odmah su vlasnici radija pozvali policiju, koja je izvršila uviđaj, a Uredništvo Radio postaje Imotski uputilo je medijima priopćenje u kojem se između ostalog kaže da se oštro osuđuje napad na slobodu medija bilo koje vrste,pa tako i sadržaj grafita koji više govori o njenom autoru, nego o našem radiju.

- Smatramo kako korektno obavljamo svoj posao, a grafit, bez obzira s čije strane dolazio, govorio još uvijek kod nekih nedozreloj razini demokracije i uvažavanja različitih mišljenja. Na nama ostaje da i dalje korektno, objektivno i pravovremeno pratimo sva zbivanja u Imotskom i Imotskoj krajini, a političke elite, bez obzira kojoj opciji pripadaju, moraju se suočiti s činjenicom da demokracija znači biti podložna kritičkom mišljenju.

Ovaj incident neće nas pokolebati, nego će nas još više motivirati da i dalje profesionalno i savjesno obavljamo svoj odgovoran posao, stoji u priopćenju koji potpisuje direktor i glavni urednik Sveto Mrkonjić.


Braco Ćosić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:06