StoryEditorOCM

Sinj: uređuje se Šetalište A. Stepinca

Piše PSD.
15. svibnja 2013. - 18:45
Na Šetalištu Alojza Stepinca u Sinju počeli su radovi koji spadaju u uređenje ulica i trgova u užoj gradskoj jezgri. Od Pijace do Centra za socijalnu skrb skida se dosadašnji asfaltni sloj koji bi, kako se najavljuje, trebao biti zamijenjen betonskim kockama, istovjetnim onima u Ulici Put Petrovca.

Nije poznato hoće li se raditi zahvati na prostoru malog parka ispred zgrade Fine i Palače Tripalo gdje se nalaze skulptura Djevojke na izvoru zvane Luca i biste znamenitih Sinjana te hoće li se rušiti kameni zid od isklesanih “vaca”.

Iz uprave Grada, koji je investitor, najavljuju slične radove u dijelu Glavičke ulice, na potezu od Pijace do Pošte. Ovih dana započeli su radovi godinama najavljivanog nogostupa do zaseoka Pavići uz državnu cestu D-56.

Ne radi se, međutim, od Pavića prema centru grada, kojom cestom Pavići svakodnevno odlaze u školu, na posao ili radi obavljanja drugih poslova u gradu, već prema Radošiću.

Građani su zadovoljni što se radi, ali otvoreno izražavaju negodovanje zašto se s radovima nije počelo ranije, pa i prije nekoliko godina, već upravo sada pred nedjeljne izbore.
T. Paštar
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 05:07