Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu

SMS komentar

Žužul škarta Bellea. Neka ga sad Hajduk dovede ka veliko pojačanje, pa će nakon tri miseca raskinit ugovor. Dino, Spinut

Kako poslati komentar

Hrvatska

Objavljeno 27.07.2008. u 08:27

HAK: zatvorena Jadranska magistrala zbog nesreće kod Baćina

Zbog prometne nesreće u mjestu Baćina zatvorena je dionica Jadranske magistrale (D 8), između Ploča i Gradca, a vozi se obilazno preko Vrgorca, navodi se u priopćenju HAK-a o stanju na cestama u nedjelju u 6,45 sati.

Na autocesti A 1, kod tunelâ Sveti Rok i Mala Kapela, te kod naplatnih postaja Lučko, u oba smjera, čekanja nema.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski na cestama u Gorskom kotaru, Lici i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, dok jak vjetar povremeno usporava promet na vijaduktu Bukovo na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na manje od 200 metara na dionici autoceste A 3 Bregana-Lipovac, između čvorova Ivanić Grad i Novska. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

U vremenu od 6,30 do 16 sati, očekuje se veći broj polijetanja i slijetanja zrakoplova u Zračnoj luci Zadar, te su mogući zastoji na D 422, pa HAK vozačima savjetuje brzu cestu Zadar II - čvor Babindub.

Na Riječkoj obilaznici, od 13 do 13,45 sati, za sav promet bit će zatvorena dionica između čvorova Orehovica i Diračje, zbog radova.

Promet će biti preusmjeren na čvorovima Orehovica i Čavle na staru Petrolejsku cestu u smjeru GP Rupa, a na čvoru Diračje osobna vozila će se preusmjeravati kroz grad Rijeku. Na čvoru Škurinje bit će zatvoren ulaz.

Pojačan je povremeno ulaz osobnih vozila na graničnim prijelazima Bregana, Macelj, Rupa i Pasjak ali nema dužih čekanja. Zatvoren je međudržavni prijelaz Miljana (Krapinsko-zagorska županija), zbog radova.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

(H)


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Trenutno nema komentara!