Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hrvatska

Objavljeno 08.07.2011. u 18:17

ZEMLJIŠNE MALVERZACIJE Uhićen general Mladen Kruljac, pod istragom još devet visokih časnika, priveden i Hajdukov suvlasnik Ivan Rimac

GALERIJA

NAJNOVIJE

Oko 18 sati u zgradu PU osječko-baranjske dovedeni su general Mladen Kruljac i ostali osumnjičeni i USKOK-ovoj akciji vezano za malverzacije zemljištima na području Slavonskog Broda. Osim Kruljca navodno su uhićeni i poduzetnik Ivan Rimac, čelnik HDZ-a Brodsko-posavske županije Zdravko Sočković kao i načelnik Općine Sibinj Ivica Batinić te još neki vojni dužnosnici.

Svi su dovedeni u pritvorsku jedinicu USKOK-a u osječkoj policiji gdje bi trebali biti ispitani u sljedećih deset sati nakon kojih im može biti određen 24-satni pritvor, koji se može i produžiti za još 24 sata.

 Nakon toga, ukoliko ih se ne pusti na slobodu, privode se sucu istrage s USKOK-ovim istražnim zahtjevom i nalogom za provođenje istrage. Sam dolazak u Osijek bio je s dva crna kombija zatamnjenih stakala, koji su bili u pratnji dva automobila. Bez zaustavljanja su ušli u garaže Policijske uprave.

15.25 Puna četiri sata trajao je pretres prostorija koje u Karlovcu, u zgradi Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske koristi uhapšeni general Mladen Kruljac. Konačno, u 15.02 sata, nakon što su vojni policajci tijelima zatvorili dio kroz koji se mogao vidjeti, odnosno fotografirati Kruljčev ulazak u crni Mercedes, kolona od tri vozila krenula je iz vojarne.

Kako ne bi morali čekati na uključenje u vrlo prometnu Domobransku ulicu, jedan je vojni policajac palicom "stop" zaustavio promet u tom dijelu grada, te su tri automobila iz vojarne izjurila izrazito velikom brzinom. Zamjetili smo da su iz Zapovjedništva izuzeli neke predmete, te su u automobil odložili nekoliko smeđih vreća.

11.45 Nešto poslije 11 sati osumnjičeni general Kruljac dovezen je zgradu Zapovjedništva Hrvatske kopnene vojske u Karlovcu.

Kolona od tri vozila ušla je na stražnji ulaz vojarne u Domobranskoj ulici. General Kruljac izašao je iz crnog Mercedesa Vito zatamnjenih stakala civilnih, zagrebačkih registracija. U Karlovcu će se u njegovoj nazočnosti obaviti pretres prostorija koje koristi kao zapovjednik HKOV-a.

Vozilo marke Mercedes upravljala je osoba u uniformi dok su u pratnji bila dva vozila, Honda osječkih registracija i Ford zagrebačkih oznaka.

M. PUŠIĆ

PRVA VIJEST

Jutros je po nalogu USKOK-a u Osijeku uhićen general pukovnik Mladen Kruljac, zapovjednik Hrvatske kopnene vojske. To je najviši djelatni časnik hrvatske vojske koji je ikada uhićen, javlja Jutarnji list.

Policijski kombi pred Kruljčevim stanom
Foto: Ado Buljubašić / CROPIX
Kruljac je navodno uhićen zbog malverzacija s građevinskim zemljištima u Slavonskom Brodu, a doznaje se kako se istražuje još devet visokih časnika i dužnosnika MORH-a.

Uz Kruljca je navodno uhićeno još nekoliko osoba, a među njima je i Ivan Rimac, najveći pojedinačni kupac Hajdukovih dionica, koji je kupio dionice “bilih” za 11 milijuna kuna.

Krunoslav Borovec, glasnogovornik MUP-a, potvrdio je Kruljčevo uhićenje za Index, rekavši kako se radi o predmetu u nadležnosti Uskočkog suda u Osijeku.

U tijeku je pretres Kruljčeve kuće na Srebrenjaku u Zagrebu, trebao bi biti izvršen pretres zapovjedništva kopnene vojske u Karlovcu, kao i njegov dom u Slavonskom Brodu, javlja Nova TV.

Josipović: Uvjeren sam da će postupak biti brz i pravičan

Predsjednik Josipović je uvjeren da će postupak protiv generala Kruljca biti brz, utemeljen na činjenicama i pravičan u ishodu te podržava rad državnih tijela na otkrivanju svih kaznenih djela, bez obzira o kome je riječ, stoji u priopćenju Ureda predsjednika povodom uhićenja generala Mladena Kruljca.

Nadalje se navodi da je predsjednik razgovorao s načelnikom Glavnog stožera o rukovođenju kopnenom vojskom nakon uhićenja njenog zapovjednika te je dobio jamstvo da će Oružane snage i dalje uspješno ispunjavati sve svoje zadaće.

Zapovjedništvo nad Hrvatskom kopnenom vojskom privremeno je preuzeo brigadni general Zvonko Peternel.

JL

MORH nije obaviješten

- U povodu vijesti o uhićenju zapovjednika Hrvatske kopnene vojske general pukovnika Mladena Kruljca, a obzirom na upite medija Ministarstvo obrane želi priopćiti kako u ovom trenutku još uvijek nije zaprimilo službenu obavijest o tom događaju.

Ministarstvo obrane će po zaprimanju službene obavijesti od nadležnih tijela u okviru redovne procedure odlučiti o mjerama koje je dužno poduzeti sukladno važećim zakonima

- Sustav zapovijedanja u Hrvatskoj kopnenoj vojsci redovno funkcionira te HKoV-om trenutno zapovijeda zamjenik zapovjednika HKoV-a brigadni general Zvonko Peternel -  novodi se u priopćenju MORH-a.


Kontroverzni časnik i Mesićev čovjek

Kontroverzni časnik HV-a, bivši boksač, optuživan za nasilje i veze s podzemljem, Kruljac je još u vrijeme Račanove vlade bio suočen s ultimatumom: još jedan incident i morat će otići iz vojske.

Zbog teških optužbi za nasilničko ponašanje i divljanje po poratnom Slavonskom Brodu tadašnji predsjednik Stjepan Mesić bio je izložen žestokoj kritici kad je Kruljca 2002. imenovao zamjenikom zapovjednika Kopnene vojske, a 2007. i stepenicu više, zapovjednikom najvećeg i najvažnijeg roda HV-a.

Kruljac je u medijima optuživan da je zajedno sa svojom ekipom zlostavljao građane Slavonskog Broda, izazivao incidente i napadao ljude. Bio je u sukobu s Antom Prkačinom, pa su se međusobno optuživali za reketarenje i kriminal. Možda najtežu optužbu javno je iznio Tomislav Opačak, poduzetnik iz Slavonskog Broda, koji je tvrdio da ga je Kruljac s prijateljima oteo i maltretirao gurajući mu pištolj u usta.

Posljednji incident kakav ne priliči osobi njegova ranga zabilježen je u rujnu 2009. kada se našao usred tučnjave u zagrebačkom narodnjačkom klubu. U kasnim noćnim satima prijatelj Mladena Kruljca udario je voditelja narodnjačkog kluba Nec u Veslačkoj ulici u Zagrebu.


PSD, JL

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: BJELOVAR ŠTIT | Komentirano: 10. srpanj 2011. 13:12
AKO JE UHIĆEN GENERAL KRULJAC, ONDA TREBA UHITIT I MESIĆA!

Zapovjednik Hrvatske kopnene vojske general Mladen Kruljac i još pet osobe uhićene
zbog navodnih malverzacija sa zemljištem noć provode u jedinici za zadržavanje.
Osim Kruljca, uhićene su još pet osobe koje se sumnjiče za zlouporabe ovlasti ili pomaganja
u zlouporabama - poduzetnik Ivan Rimac, čelnik brodsko-posavskog
HDZ-a Zdravko Sočković, načelnik općine Sibinj Ivica Batinić i nekadašnji
vijećnik Ivan Mišković. I privatni auto prevoznik Željko Garić.

General pukovnik Mladen Kruljac uhićen je ujutro 8. srpnja 2011., u zagrebačkim Remetama.
USKOK ga sumnjiči za nezakonite postupke oko kupoprodaje zemljišta u mjestu Sibinje u blizini
Slavonskog Broda.

Kruljac je u ratu bio zamjenik zapovjednika Kopnene vojske, a četiri godine obnašao je i dužnost zapovjednika
Zbornog područja. Godine 2005. tadašnji predsjednik Stjepan Mesić izvanredno je promaknuo
generala bojnika Mladena Kruljca u čin generala pukovnika.
Mesić je u povodu uhićenja Kruljca i******avio da je u izvješćima koja je kao zapovjednik Oružanih snaga
dobivao svaki tjedan uvijek naglašavana Kruljčeva stručnost i besprijekorna disciplina.


NEZAVISAN KANDIDAT
Branko Stojković
brankostojkovic152@yahoo.com
095/814-82-90
Komentar od: SUPER TOVAR | Komentirano: 9. srpanj 2011. 10:44
A ja naivan. Mislija san da nema vise sporkarija u MORH-u!
Posteno san se zaj*****!!
Komentar od: vilica | Komentirano: 9. srpanj 2011. 8:24
Samo nek mu oduzmu sve što ima i zauvijek ga protjeraju iz Hrvatske bez mogućnosti da se ikad vrati. Nije trebao ni branit našu zemlju kad je poslije ovako pljačka. kad pomislim koliki su pravi sinovi Domovine pali, kad se sjetim Siniše Glavaševića koji je bio pošten i domoljub do svog zadnjeg atoma i takvi su poginuli. A ovakva je stoka naravno preživjela. Sumnjam da je i bio u ratu, bar ne zbog obrane zemlje već da namakne koji milion. Korade, Kruljac...muka mi je već od kvazi branitelja i lopovskih kriminalaca generala. SVI VAN IZ HRVATSKE!
Komentar od: roko prc tovar | Komentirano: 9. srpanj 2011. 7:19
Ovoga je neko zaj***** "navuka" na tanak led...

Vidi mu glave, kako je lipo uhranjen...
Vidi mu kucice...
Dzipova, auta, mobitela, zena mu gospodja sigurno, itd...jos se ku rci po Slavonskom brodu a i Zagrbu mu nije lose.

Kriv je Stipe Mesic i Rojs, tribali su mu propist koliko ce jamit a ne ovak, sad ga mora spracat po przunu i sl i vracat visak kvadrata bas kao Nadan, Jaca, Lukica, Oresar...otislo sve u tri p.m.
Komentar od: roko prc tovar | Komentirano: 9. srpanj 2011. 7:04
Sve mi je ga za kao i Sanaderovih satova, cemu ovolike vele a mesic je i on namaka stanova i vila...pa cemu ovo sve kad imamo puno sirotinje...

S J E B A S E moju hrvatsku do kraja.

Ante, ima li ista u tebe?
Di je oni mali Krsticevic, Krle...ima li on ista?
Je li Rojs, Roki podstanar u Zagrebu?
Sta je sonim Djakicem?
Di su Bobetkovi?

Ajde koliko toga ima...ima ih samo u Zagrebu ko govana a zovu se branitelji ili profiter!
Komentar od: Ako želiš pobijediti ne smiješ izgubiti | Komentirano: 8. srpanj 2011. 23:31
Znači da su konačno došli na red i lokalni šerifi.Uskok samo naprijed.
Komentar od: weisser | Komentirano: 8. srpanj 2011. 23:22
meni je ta nistarija bio zapovjednik samo ne znam sta su toliko cekali da uhite tog bosanskog konja,ucjene,reketi,tucnjave,samo su sitnica
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 22:20
da li se još itko pita zašto nemamo heroje domovinskog rata
Komentar od: cablamis1979 | Komentirano: 8. srpanj 2011. 21:36
ma šta van je ljudi,ovakva kuća se zaradi od postenog rada u par godina,nije on nista ukra,ma nema u hrvatskoj lopova.hahaha
Komentar od: roko prc tovar | Komentirano: 8. srpanj 2011. 20:18
Neznam oce li sustav funkcionirat kad Jaca sjasi pa Vlado Seks?
Di mi to zivimo?
Komentar od: roko prc tovar | Komentirano: 8. srpanj 2011. 20:15
A kuce, a covika , a epoleta, a herojstva...neznam ima li ih jos?
Malden Delic bi reka; Ljudi moji je li to...moguce?

A izgleda da mu je Mesic pomoga, kumova i sl...ko ce kome ako ne svo svome....

Komentar od: gatin @ 8. srpanj 2011 20:09
kako taj ,mesić kao anglo-američki plaćenik,

nekako , nikada "nema ništa tim", ni s petrasčem , ni s pirovcem , ni s cementarom, ni s kćerkom koja krade lovu zagrebu, ni s ....
Komentar od: MarkoKraljevic | Komentirano: 8. srpanj 2011. 19:01
ne mogu se nacuditi...cuj, sustav normalno funkcionira.

Dosta bacanja prasine u oci, je li bolje za sustav da je ovakvih budaletina manje...

A i kuca mu je lipa, da nije misa beton za nju i pomucija se malo a slicnu ima i Stipe Mesic..

Pustite vise narod na miru a skidajte ove epolete s budaletina, ne sramotite ni vojsku ni narod jadni vise!
Komentar od: MarkoKraljevic | Komentirano: 8. srpanj 2011. 18:39
Kome tribaju ovakvi kriminalci, narodu jadnom ne!
A i Stipe vilu uziva, dajte to vise sirotinji,Mesicu kako te nije sramota!
A blago vojsci koja nema ovakvog kadra a koliko ih se jos krije iza epoleta a tamo siroma razvodnik iz SRo, e je ba vas general, sprdacina i od vojske!

Da nije ovaj isto bramnitelj? To te ja pitam?


Mladen Kruljac je kriminalac parexcalance. Čovjek koji je ostao u vojsci samo stoga što je došao Mesiću 2001.god. prilikom pobune generala i pitao Mesića koga treba koknit, te je na taj način kupio njegovu naklonost. U svim normalnim državama ovakav bi bio u Remetincu a ne zapovjednik HKOV-a. Sjeti te se samo trostrukog ubojstva u Brodu čiji je Kruljac krivac, a Stevan ga je zaštitio. Ali imamomi i Generala Matu Obradovića kojemu je dokazano seksualno zlostavljanje ali je isto jošu vojnim redovima.
Komentar od: MarkoKraljevic | Komentirano: 8. srpanj 2011. 18:27
E svitu moj, je li i ovi nekakav branitelj?
Ko je jamio, jamio je...vidi covika i epoleta, a Mesic ,siroma nista nije znao, jadna li nam majka...i cuj sad sustav i dalje funkcionira...
Blago vojci koja nema ovakve budaletine a mi imamo generala i admirala ko go va na ali narvno kvazi...sprdacina braco draga!
Ko sve ovo placa?
Sta ako naidje Rojs s bagerima ili Roncevic s kamionima ili neko od Sanaderovih s satovima ili Mesic s novim stanovima....nema to nigdje nego u ovoj zalosnoj zemlji...

Ali, cujem da su Nadan i Lukica i Jaca vratili visak kvadrata pa lakse se dise, dobice i sirotinja nesto!
Komentar od: nitko_poseban | Komentirano: 8. srpanj 2011. 17:49
Bajiću jednostavno pohapsi sve hadezeovce. Ako ti ne znaš zašto nema veze, znat će oni. Falit ne mo'š.
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 16:37
Biće da je on posudija mesiću 2 miljuna kuna za stanove.Neko je mora.
Komentar od: peraja | Komentirano: 8. srpanj 2011. 16:20
A lipe glave , bože blagoslovi.
Komentar od: aSTon | Komentirano: 8. srpanj 2011. 15:50
jedan profiter manje
Komentar od: hakinnen | Komentirano: 8. srpanj 2011. 15:27
Za prokomentirat ovu ekipu - šutnja je bolja polovica hrabrosti.
Komentar od: staratorca4ever | Komentirano: 8. srpanj 2011. 15:10
pogledaj mu ovu dinju od glavetine


oduzet vilu sa slike i dat dici bez roditelja da žive u njoj
prikazat na tv kako mu se čupaju epolete s činovima
nogom u prkno
25 godina golog otoka

tako i prikama
Komentar od: zvrkan | Komentirano: 8. srpanj 2011. 15:03
EN van mater crvenu ! ! !

da je komunjara iz jna kadra ne bi ni bila podignuta optužnica...

stoka crvena svoje štiti..........

p.s.-potpuno podržavam privođenje i uhićenje
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 8. srpanj 2011. 14:52
Usporedite stil i standard (auti, kuće, firme...) naših generala i onih u SAD (koji btw. imaju mjesečnu plaću 15-20 tisuća dolara). Pitajte Kruljca ili Rojsa gdje se na fakultetu prometa u Zagrebu nalazi referada ili WC. Usporedite broj generala "per capita" kod nas i u bilo kojoj drugoj državi. Pa nismo samo mi ratovali. Oduzet im svima (kome se dokaže) sve činove, sve benificije, plaće, penzije i osuditi na dugotrajnu robiju.
Komentar od: tvrtko3 | Komentirano: 8. srpanj 2011. 14:35
Jel ima koji Iz HDZ-a a da nije nešto ukra? Nekidan kad su uvatili Boradarca za ratni zločin, našli ga u vikendici kod Zadra, isprid kuće novi BMW X6, a čovik cili život u politici, nikad se nije bavio ničim drugim.
Komentar od: korda | Komentirano: 8. srpanj 2011. 14:10
Nasilnik, kriminalac i primitivac!!! Ne smije ga se sad pocet branit po liniji DOmovinskog rata, jer su se nasi vojnici bili casni ljudi , li kao uvijek, medju njih su se uvukli i ovakvi monstrumi. Ali, veci monstrum od ovog je STIPE MESIC!!!!!! Kriminalac i mafijas da bi mu ovaj mogao biti tek asistent.
Komentar od: Tonkin | Komentirano: 8. srpanj 2011. 14:01
Domovina14@,

zašto sad, najednom, ovaj portal ne valja i zašto misliš da je nazadan?
Komentar od: BJELOVAR ŠTIT | Komentirano: 8. srpanj 2011. 13:58

HRVATSKA IMA DVA PREDSJEDNIKA
GDJE TO IMA? NI JEDNA DRŽAVA TO NEMA!

Jedan predsjednik je aktualni Ivo Josipović. a drugi predsjednik je doživotni i počasni Stjepan Mesić.
Ja mislim da Josipovića treba hitno smjeniti, a tako i Mesiću treba oduzeti status počasnog i doživotnog predsjednika.
U Hrvatskoj vladaju mnoga bezakonja i zla. Zato, počnimo odmah od predsjednika, jer lažni kult ličnosti nam više ne treba.
Hrvatski narod je zadesila (ne)moralna nesreća i prokletstvo..

Sijećate li se Mesićeve i******ave: "Sa predsjednikom na kavu?" Najivni ljudi su na tu prevaru nasjeli. No, bilo je to - ipak na
kraju - s "lažnim" predsjednikom na kavu. Danas se tog mistifikatorskog* predsjednika (ne)možemo rješiti. Dok i drugi nam
prodaje jeftine političke floskule*, i ne rješava osnovne stvari u državi. Zbog toga smo postali zemlja bezakonja, te nemamo društvenog
uređenja,.., već imamo veliki broj nezaposlenih ljudi. Laži su zarobile cijelu Hrvatsku - kao i radnje ne činjenja. Osim dramatičnih
posljedica, taj kaos se odavno ugnjezdi i odrazio na zdravlje ljudi.

U Hrvatskoj je prisutno sve veće siromaštvo i nemaština. Uprkos tome imamo brojnu birokraciju i brojne državne blagdane upisane u godišnji
kalendar. Mi stalno nešto slavimo, dok plaće i mirovine su sve tanje. A društveni standard života je sve skuplji. Mnogi ljudi su
na birou za tapošljavanje, bez osnovne naknade za život. Da li u tome kontekstu* država vjerodostojno postoji? Koja ne vodi
brigu o obespravljenom čovjeku.

Narod je uvjeren da cijela Sanaderova vlada RH, je bila korumpirana i lopovska. Koliko lopova je u vrhu države, još uvijek
se taj "magični" broj krije. U vrhu HDZ-a svi strahuju da jednog dana ne budu otkriveni. Dok SDP-e i cijela - nazovimo je;
hrvatska oporba, likuje i oni "pakleni rep" su od HDZ-a. Krivokletnik Stjepan Mesić još uvijek je na čelu "zločinačkig pothvata"
protiv Hrvatske.

Kad je Mesić postao predsjednik države, on je (od onda) samo diskreditirao i proganjao sve hrvatske branitelje i
iskreno prave ljude. Cijeli svoj predsjednički kabinet stavio je u službu tužiteljstva Haaškog suda, kako bi pronalazio
kakve dokaze i potvrdile njegove optužbe protiv Republike Hrvatske. Sve je to činio da sakrije - sva zlodjela, što je
počinio protiv Hrvatske, kao Vrhovni komandant JNA, i predsjednik SFR-Jugoslavije. Mesić je, kraj dva predsjednička
mandata dobio državni dvorac - da u njemu doživotno živi i da ima svu poslugu, osiguranje i šofera,.., i sve drugo - što mu treba,
o trošku hrvatskog naroda.

U elitnom dvorc, Mesić i dalje smišlja strategiju - da Hrvatskoj nanese još veču štetu i udarce. Posjetio bih na drugu temeljnu
odredbu Ustava i zakona RH, na Članak 1., gdje piše - da u Republici Hrvatskoj vlast proizlazi iz naroda i da pripada narodu.
I da narod ostvaruje vlast putem izbora svojih predstavnika i neposrednim svojim odlučivanjem. Stoga po toj uredbi zakona
tražimo da Ivo Josipović i Stjepan Mesić ostupe sa čela države Hrvatske.

U Bjelovaru, 08.07.2011. godine

NEZAVISNI KANDIDAT
Branko Stojković
095/814-82-90
brankostojkovic152@yahoo.com
HRVATSKI POKRET "ŠTIT"
-------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
Komentar od: Aristotel | Komentirano: 8. srpanj 2011. 13:34
Mesićevi projekti kompromitiranja i uništavanja svega što je hrvatsko (u ovom slučaju mislim na HV) će još dugo izlaziti na vidjelo...
Kakav je to "vrhovni zapovjednik OS RH" koji ne može od tajnih službi dobiti obavještajne podatke o osobi koju će postaviti na tako bitnu funkciju u HV-u???
Dajte ljudi urazumite se!!!
Ništa se ne događa slučajno i nitko ne dolazi na čelne funkcije slučajno!!!!

Komentar od: clint eastwood | Komentirano: 8. srpanj 2011. 13:01
Mesić imao jednog problematičnog generala pa se profesionalni domoljubi na portalu uznemirili. A deseci ovih drugih generala kriminalaca čiji li su oni ?
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 12:56
dosta je vidjeti svim tim našim zaslužnima imoovinu
Komentar od: gorca | Komentirano: 8. srpanj 2011. 12:12
Deportirat ga u Srbiju ,
da čujemo koji će sada vic Mesic bacit
Komentar od: domovina14 | Komentirano: 8. srpanj 2011. 11:59
A ja mislio da je uhićen Zdravko Mamić a ne poštenjak iz Hajduka!? Inače ima li itko napredan u SD da malo napravi bolji Portal, ovaj je tako nazadan da je ovo već cirkus! Bolji su portali i kvalitetniji od pojedinih vulkanizera i automehaničara!
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 11:12
čovek,drug, starešina a sada i kriminalac
Komentar od: bianco | Komentirano: 8. srpanj 2011. 11:12
počelo je sa krupnin političkin glavama, nastavlja se sa vojnin, a virujen da je konačno došlo vrime da na red dođu i majstori hrvatske privatizacije tj. ratni profiteri...
uskoče, čekamo prva privođenja i među navedenon grupacijon "domoljuba", ka potvrdu da je započeti obračun sa kriminalon i kriminalcima sveobuhvatan.

naš dični kerum bi reka: VRIME JE...
Komentar od: TojeVuk | Komentirano: 8. srpanj 2011. 11:01
Časnik?!
Kakvi su onda oni bez časti?
Svaka guza dođe na šekret, pa i ova svinja.
Komentar od: leonardo | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:51
Opet nam srbi podmeču!!!Ja ne virujen da je Kruljac napravio nešto nezakonito,pa ipak je on hrvatina, hrvatski general i vitez, katolik kojem je vjera u Isusa krista i katoličku crkvu na prvom mjestu.Neeeeeeeee,ne mogu vjerovati da je lopov i kriminalac.....ne dirajte nam svetinje!!!J...m mu mater,njemu i onom tko mu je dao ćin generala!
Komentar od: Slobadan i sretan | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:42
Idemu u Europu, a hoće li tko ostati na slobodi u Lijepoj našoj???

A zato su izgradili novi zatvor - valjda sa 5 ******
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:42
Zamalo zaboravih na Rimca,

neka te ujitilo lopove i falši hajdukovče ...

Ali prvo triba svima:

Zapliniti imovinu i naravno dionice,

te svu imovinu i naravno dionice podijeliti onima koji su nepravedno dobili otkaze ili ne primaju plaće godinama ili misecima!


SMEĆA LOPOVSKA!


ĐUBRADI PROKLETA!!!
Komentar od: Europa | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:42
Još jedan Tuđmanov "general". Ništa novo...
Sva sreća što im Mesić većinu rastjerao kad su spremali puč, inače bi danas imali vojnu huntu. Ali, očito se ipak stignu baviti kriminalom. Žalosno.
Komentar od: bronzin | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:39
Neće mu se ništa dokazat jer mu je dikobraz Mesić pokrovitelj sa udbaškim i kosovskim tužiteljstvom i sudstvom.
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:34
A Mesiću, smeće jedno ...

jest da si se zera kultivizirao od kad si prominia brijača,

ali si u duši isto pokvaren do srži, na našu žalost!


Pa kako si moga ovoga divljaka i morona postaviti na tako visoke finkcije.


Zbog čega te za jaja drži???


SVE U ZATVOR!!!!


JACU; MESIĆA; ŠEKSA ... SVE!!!
Komentar od: clint eastwood | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:29
Dobra ideja. Spomenik Kruljcu na Prok********ivama, Koradeu na Pjaci, Zagorcu na Matejuški a Norcu u Beogradu !
Komentar od: lucas | Komentirano: 8. srpanj 2011. 10:20
Kerume eto ti dobra šansa za još jedan spomenik KRIMINALCU.
Komentar od: mungosi | Komentirano: 8. srpanj 2011. 9:53
Mesićev kadar.
Baš me zanima koliko će ih sad na ovom portalu srat po Mesiću.
Komentar od: galjego | Komentirano: 8. srpanj 2011. 9:42
Izdaja, izdaja,.....
Ne samo da nam sude strani imperijalistički sudovi nego sada i domaći izdajnici. Izdaja,.....
Komentar od: | Komentirano: 8. srpanj 2011. 9:33
ma nemoguće, a tako poštena faca i sigurno raspolaže svm znanjima za čin generala, a ti Hrvatska mati tako prema njima ..

a pošten sigurno, skoro ki general Rojs-Ćosić, zasluženi švercer naftom i vozač busa ... inače veliki borac i vojni stručnjak, nima te škole koju on nima u malemun prstu!
Komentar od: Larisa | Komentirano: 8. srpanj 2011. 9:26
Krasna anm je armija,kriminalci i lopovi