Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hrvatska

Objavljeno 01.03.2011. u 16:09

Hebrang: Huligani pričaju da im je oporba navodno dala 250 kuna da izađu na Markov trg

Gostujući jutros na Hrvatskom radiju, potpredsjednik HDZ-a Andrija Hebrang neizravno je ponovio tvrdnju glasnogovornika Vlade Mladena Pavića da je oporba financirala protuvladine prosvjednike.

'Postoji priča od huligana iz pritvora da im je jedna oporbena stranka navodno dala 250 kuna da izađu na Markov trg. To su priče koje se uvijek vuku poslije ovakvih događaja', kazao je Hebrang i pozvao institucije da slučaj istraže, opovrgnu ili potvrde, ptrenosi Jutarnji list.

Hebrang - čovjek koji je sam za sebe rekao da 'ne laže, nego samo ponekad govori neistinu' – glasinama potkrepljuje tvrdnje Vladinog glasnogovornika, a za portal Index je rekao da je na 'pitanje radijskog voditelja rekao sve što o tome zna'.

'Zar sam trebao lagati i reći da nisam čuo za priču o 250 kuna za prosvjednike? Nisam sklon laganju, uvijek odgovaram istinom', priča danas potpredsjednik HDZ-a.

Kosor se ogradila od glasnogovornika Vlade: Pitajte Pavića da objasni svoje izjave

Za današnjeg posjeta Ministarstvu obrane premijerka Jadranka Kosor ipak je prokomentirala izjavu svog glasnogovornika Mladena Pavića da ima informacija da je oporba financirala nasilne demonstracije protiv Vlade.

- O tome pitajte glasnogovornika Mladena Pavića. Nije prostor Ministarstva obrane mjesto da odgovaram na takvo pitanje”, odgovorila je predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas na novinarsko traženje da komentira izjavu svog glasnogovornika.

Kosor se time zapravo ogradila od svog glasnogovornika. On te njene riječi nije čuo jer nije bio u premijerkinoj pratnji prilikom njezina posjeta MORH-u.

Policija je nakon Pavićeve izjave poručila kako tijekom obrade nije ustanovila da je neka od oporbenih stranaka financirala prosvjednike koji su izazivali nerede.

(jl)
arhiv cropix


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: kvakva22 | Komentirano: 2. ožujak 2011. 7:57


Da nema slike, ovi ćlanak bi još moga proć ka neki vic. Ovako je tragedija!

Ajde Ebrang, kupi prnje i biraj ćeliju dok još ima slobodni kapaciteta. Moreš vazest jednu s pogeldon na kukuruzu ili ako oćeš more i na cestu, pa da vidiš kad ti obožavatelji dođu klicat pod ponistru.


Doli KraDeSve-banda!!!!!!!!
Komentar od: bumbarzzz | Komentirano: 1. ožujak 2011. 23:27
koje je ovo đubre od čovika! a čačin sin, očito da kruška ne pada dalje od cabla. jedina je razlika ča mu je čača jema muda obisit se za radijator, ovomen to ne pada na pamet!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2011. 21:35
Hebrangu onda si i ti huligan.I ti svašta rečeš i ostaneš živ.Ko će o poštenju nega k u r v a.
Komentar od: mustangP-51 | Komentirano: 1. ožujak 2011. 21:26
Svak ima svog Gadafija!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2011. 20:32
KAKO IZICI IZ KRIZE!!!

1. SMANJITI BROJ ZAPOSLENIH U DRZAVNIM I JAVNIM SLUZBAMA ZA 80% TE SMANJITI BROJ OPCINA I ZUPANIJA ZA ISTI POSOTAK.

2. UKINUTI SVE POVLASTENE MIROVINE I I******EDNACITI U PRIMANJIMA STVARNE INVALIDE RATA SA INVALIDIMA RADA. MIROVINE BAZIRATI SAMO NA OSNOVU MINULOG RADA.

3. I******EDNACITI PROSJEK PRIMANJA JAVNIH, DRZAVNIH I LOKALNIH SLUZBENIKA SA PROSJEKOM PRIMANJA U PRIVREDI.

4. UVESTI REALAN TECAJ KUNE TE NA TAJ NACIN POTAKNUTI RAST PROIZVODNJE I IZVOZA A SA DRUGE STRANE SMANJITI LEGALAN SVERCERSKI LANAC UVOZA I KONTINUIRANO ZADUZIVANJE.
PRESTATI BITI TALAC ONIH KOJI SU SVOJ ZIVOT BAZIRALI NA LAGODNOM ZIVOTU UZIMANJEM KREDITA VEC SE OKRENUTI RADU I ZAPOSLJAVANJU.

5. SACUVATI HRVATSKU SAMOSTALNOST A EU GLEDATI KAO RAVNOPRAVNOG PARTNERA I NA TOJ OSNOVI RAZMATRATI EVENTUALNI PRISTUP UNIJI.

6. MORATORIJ NA BILO KAKVU DALJNJU RASPRODAJU NACIONALNIH RESURSA.

7. OSNOVATI STRANKU KOJA CE DJELOVATI NA OVIM OSNOVAMA I NA IZBORIMA POTUCI KORUMPIRANI I NESPOSOBNI HDZ, ALI ISTO TAKO I SDP KOJI NEMA SNAGU ZA PROVESTI OVAKVE REFORME.

8.GLASOVAT ONDJE GDJE PLAČAŠ POREZ.
Komentar od: Grintavi | Komentirano: 1. ožujak 2011. 19:19
Kakav kralj :)
Inače, on je bia i predsjednički kandidat, toliko o ozbilnosti u politici. Moš reć šta očeš, i nikom ništa. Nema odgovornosti niti trunku.
Da ne bude zabune, svi su oni isti, ali ipak ovi likovi koji ne lažu nego ne govore istinu su ocrtavaju posebnu scenu licemjerstva i lakrdije.

Zanimljivo pitanje bi bilo zašto je on iša u pritvor pričat s pritvorenicima i da li je uopće dopušteno i moguće, te ako se "to priča" ko je to priča, jer poticanje na nasilje je ozbiljna optužba pa bi valjda i policija volila popričat s tim organizatoirma.
Komentar od: ladyBimba | Komentirano: 1. ožujak 2011. 19:06
BUNIKE,BUNIKE VAMO JER UTJEHE U PAMETI NEMA
Komentar od: miles davis | Komentirano: 1. ožujak 2011. 18:45
Da se HDZ kojim slučajem ne bi osvetio oporbi na ovom "gnusnom" potplaćivanju, puštanjem krimanalca iz Lepoglave koji će na devama mlatiti prosvjednike na Markovom trgu.
Komentar od: podbablje | Komentirano: 1. ožujak 2011. 18:20
To su SKOJEVCI te su metode primjenjivali 1945 pa do pada KOMUNISTICKOG SUSTAVA. Interesantno poslije nereda kojeg su napravili i napali mirne policajce javlja se poznati JUGO KRIMINALAC CACIC.
Suvisan komentar...............
Komentar od: hvaranin | Komentirano: 1. ožujak 2011. 18:15
Ne izgleda mi lose a i doktor je!
Andrija da nisi se prestrojio na vrime!
sad je kasno, nije ni Milanovic ni Jurjevic bolji...'
Komentar od: torquemada | Komentirano: 1. ožujak 2011. 17:59
Plačenici ništa drugo ... sramite se .. da se prodajete za 250 kn jadnici
Komentar od: debotoijusto | Komentirano: 1. ožujak 2011. 17:47
imas OIB pa pogledaj im zadnje uplate ili oces reci da su nosili lovu u torbi
Komentar od: MorskiČovik | Komentirano: 1. ožujak 2011. 17:17
nezaposleni sin mu je dilija lovu okolo.
sramoto...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2011. 16:23
Hebrang nikad ne laže,nego ne govori istinu..da ne bi bilo zabune