Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju

Hrvatska

Objavljeno 04.06.2010. u 11:27

BIVŠA SABORSKA ZASTUPNICA NAKON PRESUDA VELOLUČKIM DILERIMA GOVORI O svojem životu

INTERVJU NAKON PRESUDE CVIKU Ruža Tomašić: Kad vodim kćer na pizzu, nosim pištolj i prati nas policajka

Nekad mi i suprug kaže: - A šta je nama ovo trebalo? Ali ja bih, čak i da je Cvitanović pušten, osjećala da sam napravila pravu stvar. Samo što bih tada sve napravila drukčije

Ruža Tomašić, nekadašnja saborska zastupnica koja je prije četiri godine zakotrljala aferu s korčulanskim narkodilerima, priča za “Slobodnu” o događajima koji su joj promijenili život.

- Jeste li zadovoljni nepravomoćnim presudama velolučkim dilerima?

Dobro je i završilo

- Da su svjedočili svi koji su trebali, bila bih nezadovoljna visinom kazni. Ali s obzirom na ono što je USKOK imao, još je i dobro ispalo.

- Kako to mislite?

- Roditelji su mi obećavali ne samo da će svjedočiti na sudu nego i da će izravno teretiti Jakšu Cvitanovića. Ali kad je izišao prvi tekst u novinama, ne samo da su mi se prestali javljati nego otada okreću glavu od mene kad me vide. A ja sam pala na njihovu priču, ganuli su me svojim jadima, i zato sam 2006. i krenula u borbu.

- Jeste li razočarani?

- Jako sam razočarana.

- Ostali ste nekako na čistini?

- Na čistini, potpuno. A onda sam izgubila i saborski imunitet, na izborima u Veloj Luci dobila sam četiri posto glasova. Ako su htjeli da se borim dalje za njihovu djecu, onda sam morala biti dalje u Saboru.

- Kako vam danas izgleda život, čuva li vas još policija? U novinama je pisalo da ste na dan izricanja presuda dilerima imali pojačanu zaštitu?

- To policija određuje, ne bih ulazila u njihov posao.

- Kako podnosite tu zaštitu?

- Bilo je svakakvih scena. Sjećam se, jednom mi je kći poželjela pojesti pizzu, a najbliža pizzerija je bila u Veloj Luci, 20 kilometara odavde. I onda sam morala zvati policajku, pa je bio apsurd da nas dvije naoružane žene pratimo moju kćer na pizzu. To nisam nikad ni u Kanadi doživjela, iako sam i tamo, zbog prirode posla, nosila pištolj 24 sata dnevno.

- Biste li opet napravili istu stvar?

- Bih, ali ne na ovaj način.

- Nego kako?

- Tražila bih od roditelja da mi potpišu izjave koje su mi dali.

- A te su izjave, kažete, izričito optuživale Cvitanovića?

- Da.

- Jeste li ikada kasnije pričali s nekima od tih roditelja?

- Samo jednom. Jedan od njih mi je rekao: „Gospođo Tomašić, morate me razumjeti, ja imam još jedno dijete.“ A ja sam samo rekla: „Dobro, a kada ste odlučili žrtvovati jedno dijete radi drugog?“

- Kako se vaša tadašnja stranka HSP postavila u cijeloj priči?

- Ni oni nisu stali iza mene.

 - Zašto? Jer ste žena?

- Ne mislim da je to razlog. Mislim da to jednostavno nije bio njihov đir. Ali, trebao je i Sabor stati uz mene, jer ja u ovu priču nisam ušla kao Ruža Tomašić, nego kao saborska zastupnica s otoka Korčule. Ja nemam financijskih i stambenih problema, i nisam išla u Sabor da se okoristim, nego da pomognem ljudima.

- Znači, ostali ste na cjedilu i od roditelja i od svoje tadašnje stranke i od Sabora. Tko vam je bio podrška?

- Oni koji su u komunama i oni koji su se vratili iz komuna i uključili se u normalan život. A najviše jedna mala, ona je sad prva godina fakulteta. Ona mi se često javi.

- Je li vas suprug podržavao?

- On stoji potpuno iza mene, inače se ne bih ni mogla upuštati u to. Nekad, doduše, i on kaže: „A šta je nama ovo trebalo?“

- Upitate li se koji put i vi isto?

- Čak i da Cvitanović nije osuđen, čak i da je pušten, ja bih osjećala da sam napravila pravu stvar. Jer, dosta je djece otišlo u komune, i dosta ih se vratilo.

- Jeste li zadovoljni medijskim praćenjem ovog slučaja?

- Moram priznati da mi je smetalo kad je Cvik, na primjer, jednom dobio dvije stranice u “Slobodnoj”, i govorio kako ja to sve radim radi svojeg političkog uspona, a ja sam dobila pola stupca. Da se razumijemo, nije meni krivo što sam ja dobila tako malo prostora, nego mi je krivo što je on dobio toliko puno, jer tako postaje idol mladima. Puno je dilera bilo zadnjih godina, a samo je Cvik dobio toliko prostora.

- Nakon presuda i Cvitanovićeva je majka izjavila da ste željeli samo političke bodove za sebe?

- A di su ti bodovi? Da je ona bila prava majka kad je trebala biti, možda do ovoga ne bi ni došlo.

- Nakon što ste već pokrenuli cijeli slučaj, jednom ste se, prije nekoliko godina, susreli s Cvitanovićem na trajektu. Kako je to izgledalo?

Susret s Cvikom

- To je bilo na katamaranu. On stoji sa svojom ekipom, a ja sjedim, i on prođe pokraj mene, ali me ne gleda, pa se vrati, pa opet prođe, pa se vrati, pa onda svi gledaju u mene i smiju se... Ma, glupo skroz.

- Vjerojatno ste u Kanadi, kao i drugi naši emigranti, imali idealiziranu sliku o Hrvatskoj. Kakva vam se danas, nakon svega, čine naša zemlja i naši ljudi?

- Puno sam razmišljala o tome i zaključila da sad vjerujem još jedino mladima. Oni su odrastali i gledali nepravdu, nepotizam i korupciju, gledali su što se događa kad se pogoduje nekome, i vjerujem da će oni znati kako popraviti Hrvatsku i kako je izvesti na pravi put. Jer, zapravo, oni i nemaju drugog izbora. Ovo je mala zemlja, ali bogata. Kad se ne bi kralo, to bi mogao biti raj na Zemlji.

Piše DAMIR PILIĆ

Svako misto ima svoga Cvika

- Je li Vela Luka ugrožena drogom više od drugih mjesta?

- Svako misto u Hrvatskoj ima svoga Cvika. Svako naše misto je Vela Luka. Bila sam na predavanjima i tribinama o drogi širom Hrvatske, od Istre do Slavonije, i svuda su mi dolazili roditelji s istom pričom. Ja često kažem da bi ljudi trebali nositi majice „Svi smo mi Vela Luka“.

Danas nema normalne desne stranke

- Što danas radite?

- Predsjednica sam HSP-a dr. Ante Starčevića. Stranku smo osnovali lani u rujnu, najviše radi mladih ljudi. Njih 700 je bilo izbačeno iz HSP-a u mjesec dana, a to su uglavnom mladi, obrazovani ljudi. Oni su htjeli da ja budem predsjednica, i ja sam pristala, shvativši da u zemlji ne postoji ni jedna normalna desna stranka.

Žrtve pamtiti

- Jeste li još uvijek pobornica smrtne kazne?

- Ovisi. Mi smo toliko počeli biti milosrdni prema kriminalcima i krvnicima da potpuno zaboravljamo žrtve. Meni je to licemjerno i dvolično. Tobože smo čovjekoljupci, a nismo. Postoji zakon, i ako si ga prekršio, ne možeš biti ravnopravan sa mnom, koja ga nisam prekršila.

- Pa milosrđe je upisano i u kršćanstvo?

- On ubije čovjeka i uništi budućnost njegove obitelji, a dobije par godina i još ga puste ranije zbog dobrog vladanja, pa udruge protestiraju zbog tobože loših uvjeta u zatvorima.


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Djudja | Komentirano: 5. lipanj 2010. 3:51
Pingvinx, tvoja kcer je andjeo! Polako postaje zena-Zivot je prelijep, zar ne?
Komentar od: pingvinx | Komentirano: 5. lipanj 2010. 0:02
Ja i kćer skupa čitamo ove komentare i pita me ona :
Tata,a šta je to "pizza" ?
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 22:34
Crnostrice, dosadan si. Petak je-izadji u neku kafanu i razgali se uz srpske cajke!
Komentar od: crnostrik | Komentirano: 4. lipanj 2010. 22:20
Stupido,
Nisi ti bio u HOS-u, nego u KOS-u! Nisi puno falio, samo za jedno slovo. Ali značajno.
Pokrivaš se Maticom Hrvatskom iz 1971. i istodobno uspoređuješ Miroslava Rožića I Ružu Tomšić s Manolićem.
Ustvari si se samo s tim razotkrio.Dakle, zapetljao si se u alibi.
Ti nisi kao ja 1971. bio pobornik Hrvatskog Proljeća. Savke Dapčević-Kučar, Mike Tripala, Šime Đodana, Marka Veselice, Šegedina, Gotovca, Čička, Budiše, Dodiga, Paradžika i drugih Proljećara.
Ti si bio pobornik Bakarića, Eme Derosi-Bjelajac, Milke Planinc, Milutina Baltića, Čede Grbića. Jakova Blaževića. Dušana Dragosavca i krepanog ti Broza, koji je rekao u prosincu 1971: "Prijeće Sava poteći uzvodno nego će Hrvatska postati samostalna država". Ti si sigurno tome pljeskao.

Iz rečenih razloga, ti samo izgledaš kao zalutalo biće iz čopora nepoznate pasmine.
Ali si defakto, samo crveni smrad i bijeda i jad!
Komentar od: Harry Potter | Komentirano: 4. lipanj 2010. 22:06
RUŽO MOJA HRVATSKA,TVOJU PRIČU SMO ČULI MILIJON PUTA,NEGO MENE ZANIMA OSIM SABORSKE POPUTBINE KOJA JE ZA OBIČNE SMRTNIKE BOGOVSKA,STIGNE LI ZERA JOŠ ŠTA I KANADSKE PRIČUVE ? KAD SE ZBROJE I MUŽEVA MJESEČNA PRIMANJA VAMA NE TREBA PIŠTOLJ VI SLOBODNO I TENKON MOŽETE NA ZASLUŽENU PIZZU !!!!!!
Komentar od: omerta11 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 19:14
NEVOJA JE AKO JEDU PIZZU SVAKI DAN....HAHAHAHAHA
Komentar od: Dortmunder | Komentirano: 4. lipanj 2010. 18:45
I ja kad vodin kćer na pizzu nosim pištolj, jedino šta nas ne prati policajka.
Komentar od: Stupido | Komentirano: 4. lipanj 2010. 18:32
Slušaj ti kretenu Crnostrik, očito si ti jedan od jugoudbaša koji još sanja Srboslaviju, dok smo mi osnivali IX. bojnu HOS-a ti si sanja kako razbijat jedinu hrvatsku opciju za sva vremena pravaštvo i tome si uspio zajedno s Manolićem, Ružom Tomašić Pero Srbinom Kovačevićem i Miroslavom liberalnim Rožićem.
Zato ne komentiraj ono što ne znaš i prosipaj hrvatsko 2010, nisam te upozna 71. kad smo osnivali ogranke Matice Hrvatske, vejrojatno si tada nosa Titinu štafetu.
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 18:12
Fkastel je dobar covik, razumi on sta muci hrvatskoga covika. E!
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 18:05
Kako je Samson pametan-cudo jedno!
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 18:03
Di si, Crnostrice-jesi li uzeja danasnju dozu?
Komentar od: | Komentirano: 4. lipanj 2010. 17:58
A jada od drzave!!!!
Gosp.Tomasevic, oprostite li koji van je vrag bia pa ste otisli iz Kanade i dosli u tu vukojebinu?
Sta ima veze, neka se drogiraju prije ce ih nestat, ionako nisu za zivit.
Komentar od: fkastel | Komentirano: 4. lipanj 2010. 16:58
CRNOSTRIKO PIJE MLIKO,
PUŠI ŠKIJU NA VELIKO.
TRIBI GAMAD ŠEPAVOGA
ZA SPAS RODA RVACKOGA.
Komentar od: zorzi | Komentirano: 4. lipanj 2010. 16:45
Gospe moja, koliko truda i muke za diskreditirat Ružu, ka da je osobno izbola po Korčule? Koji je to virus uša u nas da se karamo i pljucamo a karavane prolaze? Cvika i bratiju su proglasili krivim i osudili (nepravomoćno), ali biće di ima dima ima i vatre. Ili su od dima svi napušeni pa više ništa i ne vide? Od cilog intervjua sa Ružom meni je u biti najvažniji kraj: "Ovo je mala zemlja, ali bogata. Kad se ne bi kralo, to bi mogao biti raj na Zemlji." I to je poanta svega. Bravo, Ružo! Amen!
Komentar od: crnostrik | Komentirano: 4. lipanj 2010. 16:36
Za crvenu gamad i gamad izgubljenu u vremenu i prostoru s ove stranice portala:

Čarli, Djudja, trlebrlebrle, omerta11, fkastel,havet, Stupido i patriota135:

S vama se neće puno polemizirati, pa vam dajemo ovo

U P O Z O R E NJ E:

Izgubili ste svoju majku srbo-slaviju, a krepao vam je i ćaća, šepavi zlotvor i zločinac Broz, koji se odazivao na Tito.
Još bespravno vegetirate u Hrvatskoj, ali bolje bi bilo da niste i nadamo se da nećete još dugo.

Stoga vas sada nostalgija i žal za smaknutom majkom Jugom i za krepanim ćaćom Titom izluđuje, iako ste i prije bili ludi.

Mnogima od vas je utvrđena i šizofrena dijagnoza, a koju vam agresivnost i nagon za opstankom još više pogoršava.
A sada i do te mjere, da vas hvata panika i da ne znate što bi sa sobom.

Iz rečenih razloga, imate dva alternativna prijedloga i to:

1) Bježite iz Hrvatske kud god znate! Ali bez povratka!
2) Izvršite suicid! Za samoubojstvo nitko neće odgovarati, a efikasno je.

To je bolje i vama i Hrvatskoj.
Tako nitko neće biti ni oštećen, a svak zadovoljan.
Komentar od: fkastel | Komentirano: 4. lipanj 2010. 16:08
"I SAMO MORE ISKRAMA SUNCA
ZRCALI SREĆU NJENOG PRISUSTVA"
Komentar od: fkastel | Komentirano: 4. lipanj 2010. 16:04
Ajmo jednu brzu anketu:
ŠTA JE BOLJE:
1.DROGIRAT SE I ZABORAVIT DA OVAKVI KAO RUŽA POSTOJE:
2.NE DROGIRAT SE I BITI SVJESTAN OVAKVIH KAO ŠTO JE RUŽA DA POSTOJE:
Komentar od: Stupido | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:46
Ma koja Ruža Tomašić. 1991. upozoravala Antu Paradžika i Dobroslava Paragu da se na njih priprema atentant, a onda kad je trebalo svjedočit brzo se povukla. Toliko o hrabrosti dotične, a sad soli pamet Korčulanima koji su sto puta hrabriji od nje. Proziva HSp, a da ju Ante Đapić nije promovira ne bi je bilo nigdi.
Uostalom zašto sa sobom nosi samokres, pravi vjernik i Hrvat se ne boji nikog izim Boga i spreman je dati svoj život za Boga i istinu.
Ružo pometi ispred svog praga! Di ti je kriminalac Jakša Radnić iz Stanouprave tvoj dopredsjednik ogranka u Splitu? Koja mu je ovo stranka po redu? Mislim dvadeseta!
Komentar od: fkastel | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:44
Ne lupetajte svašta sa komentarima, zar ne vidite da RUŽA IMA PIŠTOLJ!
Ruža vadi pljucu, jedi pizzu, pjevaj :
"OJ CANADO ZEMLJO DRAGA DOLAZIM TI UPLAKANA"
Komentar od: SAMSON | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:33
Da je više Ruža, bilo bi manje omerta i djudja...
Komentar od: hrvoje horvat | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:26
"Ovo je mala zemlja, ali bogata. Kad se ne bi kralo, to bi mogao biti raj na Zemlji", da Ružo, ružo hrvatska. Ali, usamljena si i nemoćna, kao i mnogi, pa i ovi roditelji koji ne svedoče ! Kako bi prošli da su svjedočili ?! Gore od tebe, Ružo ! I, nije im zamjeriti !!! Treba promijeniti mnogo, mnogo toga da bi se moglo SVJEDOČITI !!!

Ružo, draga, Damire, pokušajte saznati kako je proša jedan u PROMETU_SPLIT, koji je pokušao svjedočiti kako je VITIĆ SKOKI ISPLAĆIVAO SVOTE I SVOTE temeljem fiktivnih faktura, koristeći moć Stranke Prava. Sad je Skoko s Ružom u stranci. Ružo hoćeš li ga se i kad odreći !!! O odgovoru na ovo i slična pitanja ovisi STATUS SVJEDOKA, ali i budućnost Hrvatske !!!

Što reći o dileru Cviku, dok nam državu vode FACE ZAČEPLJENIH NOSEVA, od luke, vlake i td i td ?!?!?!, a ne daju disati normalnom čovjeku.

Komentar od: patriot135 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:13
Ne branim Cvika, ali izgraditi političku karijeru na jednom dileru je smiješno! Pa cjelokupni Vaš politički rad je kako Cvika uhapsiti! Dali bi i u Kanadi prošlo takvo optuživanje na osnovi mišljenja sela i jedne seljanke o tome dali je netko kriminalac ili nije! Malo ste pretjerali Vašim dijeljenjem pravde van politike i u politici! Tako ste kvalificirali Vašu stranku HSP koja je od Vas nepismene seljanke policajke sa tečajem iz Kanade napravila medijsku i političku zvijezdu potpuno ne zasluženo na Hrvatskome političkome nebu! PA VI NITI HRVATSKI NE ZNATE GOVORITI, A KOKO SE MOŽETE STAVLJATI NA ČELO PRAVAŠTVA? ODAKLE VAM SAMO HRABROST ZA TO?
Komentar od: amorella | Komentirano: 4. lipanj 2010. 15:08
hrabra i poštena žena. samo nažalost nije za balkan. ne razumijem zašto je bila u pogrešnoj stranci, tamo nema ljudi njenih kvaliteta.
Komentar od: omerta11 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:46
A STA SE TA" POSTENA" RUZICA NE POHVALI KOLIKO JE NOVACA DALA ZELITI I NJENOJ OBITELJI....ZASTO NIJE OTKRILA TKO SU TI POLITICARI NA DROGAMA KAD IH JE VEC PROZVALA....ZASTO??????
Komentar od: lolobrigita | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:41
Bravo gospođo Ružo!Ne dajte se ovim probisvjetima.Oni su zapravo kukavice,jaki samo u gomili.Vidit ćete da će i Cvik postat cvikić kad se vrati iz Lepe.Uredno obrađivan od kolega, onako smišan.Tako će i ovi njegovi pajdaši, sakriveni na ovin komentarima ,završit.
A šta se tiče roditelja ove djece,jadna im majka.Umjesto da uzmu toljage u ruke oni se pokrivaju ušima.Stvarno vas nisu ni zaslužili.Pa koliko je njih,a koliko dilera?Satrat dilere,jdnog pojednog.
Komentar od: Jakisa | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:39
Svakom kome nije jasno zašto je u Dalmaciji takva situacija kakva je, neka s vrimena na vrime pročita komentare na Slobodnoj. A s obzirom na ovo zdušno zauzimanje za dilere, ne mogu reć da mi je puno ni ža zbog te situacije. Valjda ste to i zaslužili.
Komentar od: Niki2 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:36
...časna i poštena žena, velikan za našu malu i učmalu kloaku od sredine!
A štaš kazat, kad je jedan Stoka ili Bare ili drugi RAZBIJAČI žena, Jurdana i Nobilo, danas (nametnuti) uzor mladima!
Jer HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU (s Cetinskin i Anđon M.), traži BAJU iz Big Brothera, traži prvog FARMERA...
...a ni Saborske sjednice nisu bolje...
Komentar od: | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:15
ha ha ha... da imaš malo pameti davno bi poslušala muža i njegovu: ma šta je nama ovo tribalo... misli RUŽA da je veća hrvatica od hrvata u Hrvatskoj..pa malo u Kanadu..pa kad sebi osigurala odstupnicu kad god joj zatriba došla KAO KUĆI...pa mislila prodavat pamet.....NEĆE DUGO proć..spakiraće Ruža kufere i natrag u kanadu...bez da je iko tira..i srat će opet da su komunjare na vlasti...
Komentar od: fkastel | Komentirano: 4. lipanj 2010. 14:06
Ajde Ruža smotaj joint bt će ti lakše, a pizzu radi sama bez pištolja.
Pištolj ostavi kod kuće kad zapališ neće ti trebat.
PS:Jesi li pištolj dobila od stranke ili sabora,da braniš svoj narod ili da se braniš od naroda ?
"viva la revolusion"
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:21
Konoba je bas elokventan...
Komentar od: konoba moja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:18
Greben nanu svim dilerin
Komentar od: trlebrlebrle | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:15
Meditteraneo je dalmatinac iz zagore a oni drugacije dekliniraju.Kod njih je vokativ Ruže umisto Ružo.
A dokazi dalmatincima iz zagore ni ne tribaju za donit presudu.Oni te odmire i ako kazu kriv si undak ti dozivotna ne gine. Sta bi se oni zajebavali sa nekakvim dokazivanjem kad znaju da si kriv.S obzirom da su ti geni kameni vecina u policiji ni ne cudi traljavo odradjena svaka istraga.
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:12
Omerta, dobra percepcija! Koji posten/radan covjek u ovoj sprdnji od drzave moze izaci u restoran na klopu a da ne strahuje od minusa na racunu?
Komentar od: omerta11 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:12
JADNICA BOLESNA!!!
Komentar od: konoba moja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:11
greben nanu svim dilerin
Komentar od: omerta11 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:09
JOŠ MI NIKAKO NEIDE U GLAVU PO CEMU JE ONA POZNATA OSIM PO LAZNOM PROZIVANJU.....
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:09
Meditteraneo je konstatirao da je Ruza-Ruzo! Mozda je u pravu...
Komentar od: omerta11 | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:07
SUZE MI IDU NAOCI KAD VIDIM JADNU RUZU...BIDNA JOŠ VOZI 20KM DA CERI KUPI PIZZU KA DA JE U SMOKVICI I BLATU NEMA???!!! LAZIMA MANIPULIRA NEUKU JAVNOST A OVI JOJ JOS DAJU MEDIJSKOG PROSTORA..
Komentar od: konoba moja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:07
presuda cviku sramota je za Hrvatsku! dilere na doživotnu!
Komentar od: konoba moja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 13:03
ti sa, đ i b! greben nanu svim dilerin
Komentar od: MEDITTERANEO | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:58
Ruže,svaka cast! !pokazala si kako se triba radit ali,na zalost,svjedoci smo svi sta se nekome dogodi kad pokusa ili ucini nesto za dobrobit drustva.Nemoj da te to pokoleba,a svako od nas,u svojim mogucnostima,moze nesto pozitivno napravit za ovo nase drustvo.

Pojedinci koji govore kontra ovog njenog poteza imaju manja muda od nje pa su zato isfrustrirani i od strha se uvlace u guzicu dilerima.
Komentar od: trlebrlebrle | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:55
Sinatra stvarno si glupan.Da je gram droge zapljenjen napisali bi valjda je li tako? A diler mozda je ali cega jos nismo saznali Droge to je ona tvar koju je pretpostavljam dilao nema. Je li ti sad jasnije??? A kad je hrvatsko pravosudje u pitanju uvijek skeptik.Za 3 grama trave 3 godine zatvora,a za ubojstvo 17-godisnjaka 4 i po. Pa ako na takvo pravosudje nisi skeptkin onda stvarno trebas bit budala je li tako??? Ajde promjeni nick u Bistric iz modre laste bolje bi ti stalo.
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:43
Sinatra, znao sam da ces se nastaviti pjeniti-relax! Mene impresionira ljepota-erekcija nije samo lijepa, vec je i put k nastajanju novog zivota. Nazivajuci se Sinatrom, ogranicio si sebe po pitanju komentiranja bilo kakvog krsenja Zakona-Franky S. je bio vrlo blizak s mafijom, naime... Stoga, pocni hvaliti negativce kako bi bio kredibilan. Bas ti je lijepa Ruza-napete su ti ruzne i debele?
Komentar od: Sinatra | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:29
Djudja, koji je vrag s tom tvojom fiksacijom na erekciju? Ako su ti dileri draži od Tomašićke...tu ja ne mogu ništa napraviti, ali to dovoljno govori o tebi. I šta "nomen est omen" ...? Što te to u mom stavu asocira s Sinatrom kao pjevačem? Funkcionira li makar jedan logički segment promišljanja u tvojoj lubanji?
Komentar od: | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:21
Poslije Domovinskog rata u mnogim kućama je uskladišten veliki arsenal oružja.
Tim lolama ne pada na pamet da ga vrate. Čuvaju ga za dicu, za novu mržnju za nove obračune.
I ja sad kontan.
Pravna smo država, imamo sudstvo i policiju i ko nan brani da pročešljamo sve, ama baš sve, zone u kojima se kriju ti arsenali. Oduzmemo i kaznimo.
Ne, ne, to se nama ne da.
Do kakve nove tragedije, do novog slučaja.
Jadno.
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:21
Sinatra-nomen est omen. Tebi ne samo da se ne dize, vec si i malo mentalno prikracen-ne razumijes poantu. Sad se jos malo pjeni, bijesno pseto.
Komentar od: čičak | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:18
tako je sinatra
Komentar od: Sinatra | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:15
trlebrlebrle, jesi li ti bio na suđenju i proučio sve dokaze? Ili a priori sumljaš u hrvatsko sudstvo? Možda si po prirodi skeptik? A možda si grintavi depresivac koji nema pametnija posla pa pljuca po svemu oko sebe.
Djudja, koga vraga fali njenoj fotki? Kako izgledaju heroji u tvojoj glavi? Baš bi volio vidjeti tvoju fotku i sav karakter koji se ocrtava na tvom licu..hahaha
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:09
Sinatra, ti bi ubijao-sto je, ne dize ti se vise, pa si malo nervozan? Pogledaj fotku, budalo-zar ti ona izgleda kao borac za pravdu? Zar si i slijep?
Komentar od: trlebrlebrle | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:09
@Sinatra
Ja u nista nisam uvjeren,a presude ne egzistiraju temeljem mojih,tvoji ili icijih drugih uvjerenja nego dokaza.
Komentar od: Sinatra | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:02
trlebrlebrle, a ti si uvjeren daje Cvik nevin? Ili si možda diler iz njegove ekipe? Sve bi vas trebalo pobiti! Trujete hrvatsku mladost!
Komentar od: Sinatra | Komentirano: 4. lipanj 2010. 12:00
Djudja, očigledno tvoj život nema svrhu. Žena se trudi maknuti dilere, a ti to nazivaš psihičkim poremećajem! Sram te bilo.
Komentar od: trlebrlebrle | Komentirano: 4. lipanj 2010. 11:57
Gđo. Tomašić.Bodovi su izostali jer Vas je narod na vrijeme prokuzija. Policajka prasinarka iz stranke laznog magistra iz Canade sa ambicijama da postane ministrica policije RH (stvarno tanko da nije bilo tog jadnog Cvika i dalje bi bili niko i nista).Prejadno i pretanko ,ali i vec viđeno.Imali smo i ministra obrane iz Canade poznatog pekaca pizza pa nam to nije nista dobro donjelo.Jednom smo se opekli.
Sto se tice Cvitanovica i tih izjava njih mozete okacit macku o rep i kad VSRH ukine presudu jer onakva kakva je moze samo past pa kad Cvitanovicu isplate odstetu za vrijeme provedeno u pritvoru bit ce interesantno cut ponovno Vase nebulozne izjave. Ne vjerujem bas da ni u Canadi prolaze presude bez dokaza,a to sta selo prica s dokazima nema nista.
Komentar od: konoba moja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 11:57
ti sa, đ! greben nanu svim dilerin
Komentar od: Djudja | Komentirano: 4. lipanj 2010. 11:51
Kako je samo spontana na ovoj fotografiji-i zavodljiva, k tome! Ona je stvarno uvjerena da njen zivot ima svrhu-poremecaj psihe.