Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 01.03.2010. u 11:37

Stanko Poklepović: Kako bi kazao barba Luka - ovo je najnormalnije!

Stanko Poklepović je pobrao čestitke novinara i javnosti nakon blistave premijerne pobjede nad Slaven Belupom. Stari trenerski vuk se nije želio previše veseliti jer zna da ga očekuje veliki posao.

- U ovom trenutku naše visoke i zaslužene pobjede želim se prisjetiti barba Luke Kaliterne. Naime, kad god bi se mi njegovi igrači poeselili golu kojeg bi postigli, on bi nas spustio na zemlju ovim riječima "Šta je mulac, šta dižeš ruke, to je normalno!". Tako i ja, kad smo davali golove niste me mogli vidjeti da se dižem sa klupe i slavim, iako mi je duša bila puna.

- Inače, nismo igrali loše ni u prvom dijelu, samo nam je trebao taj prvi gol da nas rastereti. Kad su pogodili Andrić i Tomasov, sve je bilo puno lakše - kazao je Špaco.

Trener Hajduka podsjeća na onu poznatu "u porazu se ne unizi, u pobjedi se ne uzvisi".

- Ovo je doista velika pobjeda, ali nas čeka još težak posao u Zaprešiću, gdje moramo pokazati da smo sposobni pobjeđivati u kontinuitetu - zaključio je Poklepović.

Danas bijeli neće trenirati, Poklepoviću fali desetak reprezentativaca, pa je poslijepodne rezervirano isključivo za analizu susreta sa Slavenom.

                                                                                                                         s. a. 


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Autonomaš | Komentirano: 1. ožujak 2010. 20:50
Zaboravite prvu HNL, stiže balkan liga, zapravo jedini način da liga bude financijski isplativa.
Komentar od: klinček | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:52
Komentar od: ljacmu1 @ 1. ožujak 2010 19:31

dokazi; čitaj SN - S. Toplak sportski direktor Varteksa = nije tajna, pripreme nam je platio Dinamo (pitam se zbog čega)

SN - S. Toplak s.d. Varteksa = Dinamo pomogao da završimo jesenji dio prvenstva kupnjom kadeta Težak za 1 milijon kuna- molim te lijepo mali je valjda maradona

SN - D. Katalenić predsjednik NŠ Međimurje = Dinamo nam donirao 215 kompleta sportske opreme diadora za naš podmladak .... na dodjeli prisutni Tomečak, Jozak Novoselec?? , Srebrić??? sve članovi agregata....

dosad nisa čuo da recimo Bajern plača pripreme Kelnu, ili kupuju opremu Eintrahtu........ ako griješim molim da me ispravite.....pa neznam ni ja baš sve...
Komentar od: brundalo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:48
Komentar od: klinček @ 1. ožujak 2010 19:38
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
zasto ti je dan upropasten?
Plavi bipsići...IGNORE
Svadje?.. a di ih nema? ...pa ja se sa svojon karan po cili bozji dan hahah?
Komentar od: don07 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:48
ljacmu1 @ 1. ožujak 2010 19:31
da di su ti dokazi...ha,ha,ha,ha...nije nije mi te lažemo...koji obraz...

p.s.šta je sa lokosima?jel ih sudci maze i paze?
Komentar od: stipe_tu | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:40
Komentar od: klinček @ 1. ožujak 2010 19:19
Potpis--
Komentar od: klinček | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:38
Komentar od: brundalo @ 1. ožujak 2010 19:05

slažem se s tobom da ima puno problema u rukovođenju, da postoji sposobnijih ljudi za te funkcije, puno boljih načina odabira rukovodioca,....ali,.....

uvjek taj ali...
najgora stvar kod nas je što pošten i sposoban rukovodioc, dolaskom na položaj postaje nepošten (nekad ga i nepravedno proglasimo takvim) i nesposoban, a nakon prve greške svaki potez se važe apotekarskom vagom, u sve se sumnja i odmah ga svi smjenjuju.
po meni treba svakom pružit šansu za dokazivanje, ali i tražit materijalnu odgovornost za greške (namjerne ili nenamjerne)

Mislim da je Svaguša svoju šansu potrošio, ali bi mu dao mogučnos da nas uvjeri u suprotno = nek objavi i ostale ugovore, koliki su bili i za koliko su smanjeni, pa ako nam je lagao o anasu, ahmadu, cernatu, andriću... nek se makne.

ako i ostane nek se ne mješa u stručna pitanja u omladinskoj školi, a Gogo neka podnosi izvještaj nadzornom odboru.

Kako mi je samo upropašten ovaj divan dan (nakon pobjede), raznim plavim diverzantima i međusobnim svađama.......
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:36
Zanimljivi ste vi boysići....Imate frakcija koliko i navijača na tribinama tj 500-1000....zasto podijele,pitam se.....Je a kada Split uđe i Solin...nećete nikad živu glavu izvuć odavde...Nema više gostovanja(domaćinstava)jer nema šase da dođete ovde...Zadar tamo prima porciju ali ste ove godine nulu tamo odigrali i prvanstvo 2004 izgubili...a šibenik vas redovito tuče na Šubićevcu....Osijek,Lokomotiva(sa majicama Šampioni i dinamovim grbom),sesvete,karlovac....Pa mi sa pobjedom nad sesvetama prošle godine bi bili prvaci...Dalje da kažem da niste dobili Hajduka ima 3 godine....šamaramo vas ka mrtvog magarca i u Maksimiru.....Pusti generaciju Modrića,Dudua to je prošlost...Bojite se konfeta...A ja vam lipo kažem ovu ćete možda još bit prvaci a sljedeću pod imenom Trešnjevka Hašk plavi 9,2020 godine kad budete slavili 10000 godina kluba...hahaahahah
Komentar od: brundalo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:36
Komentar od: vanco_balevski @ 1. ožujak 2010 19:21
brundalo@

ko je u komisiji
za pravovaljanost odgovora?
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
PORTALISTI, ALI SVI ODREDA
Komentar od: ljacmu1 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:31
Komentar od: klinček @ 1. ožujak 2010 19:19

Dokazi? Lako je trkeljat, gdje su ti dokazi da Dinamo upravlja ligom, savezom i sl. Tako je i onaj iz Nacionala pisao gluposti, pa kad je izašao pred Mamića, nije imao argumenata nego se sve svelo na rekla-kazala i onda kad je Srebrić pokazao dokaz, usrao se kao grlica! Ja sam u prethodnom postu konkretno pitao: Ako Dinamo pobjeđuje samo filijale kako to da Zadar od Dinama u Zagrebu uvijek dobije porciju i da nisu uzeli bod u gostima? Jesu li oni 'filijale'? Kažeš, Dinamu bi bilo teže u ligi10? Pa, tko je uveo ovu smijuriju sa 16 klubova nego Štimac, a neki ovdje ga i prizivaju, a taj čovjek je uništio čega god se prihvatio, čak i kladionicu! Ako Dinamo lopovski osvaja prvenstvo, a Hajduk je bolji, kako onda Dinamo uvijek ode dalje u Europi od Hajduka? Je li i tamo 'purgerska mašinerija'? Evo, samo tražim da mi pojasniš.
Komentar od: vanco_balevski | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:21
brundalo@

ko je u komisiji
za pravovaljanost odgovora?
Komentar od: klinček | Komentirano: 1. ožujak 2010. 19:19
Komentar od: street fighter @ 1. ožujak 2010 18:59 + ljacmu 1

koji ste vi stručnjaci, pa i vrapci na grani znaju da imperator kontrolira 3/4 lige, HNS, sudačku organizaciju, pa čovjek se javno hvali time....
sječate se možda proslava rođendana (Svilokos), proslava prvaka (Marić), poklon satovi, pripreme Varteksa, poklon trenirke za omladinsku školu Međimurje.... da ne nabrajam dalje....
okanite se portala koji pišu o Hajduku, pišite na tekstove Židaka, Samovojske, Olivijerija.... to su vaši ljudi(imperatorovi)
za vaš agregat je ovo idealna liga (samoborček liga), u ligi 10, teško bi bili tako opušteni, ali neće ni proljeće tako lagano proči.
na prolječe sve ovisi o učinku Hajduka, ako nastave igrat na nivou prošle utakmice (drugog poluvremena), prednost će se topit, a i polufinale će bit na nož. niste mi ni vi baš posebno uvjerljivi (sesvete ne računam), mladići su skloni oscilacijama (posebno Vrsaljko, Barbarić, Peko, Tomečak), ti dečki su prošle godine dobili 7 komada u Međimurju....

i zato neželjeni gosti na portalu, tipkovnice pod prste i u potragu za stranicama gdje su vaši, a ja vam želim sretan put
Komentar od: street fighter | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:59
Bilo bi im pametnije da nešto rade, pa da malo ojačaju, pa ih ne bi u Žilini onako nalemali. Hahaha, koja je ono bila komedija, da su se oni Slovaci onako drsko suprotstavili Boysima, glave bi im letile. Ustvari, oni se to ne bi ni usudili, pa se istresli na slabašnim jajducima. E, moji jajduci, ojačajte malo, kanite se laptopa i pisanja o urotama!
Komentar od: street fighter | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:54
BRAVO LJACMU!!!

Sve si rekao u par rečenica, a vidim da je magarad zanijemila. Kakvi su, ne bih se iznenadio da još kažu da je Zadar 'Dinamova filijala', a neki to govore čak i za Šibenik, iako su tamo uvijek bili njihovi bivši i budući igrači i treneri-hajdukovci (Mršić, Bonačić, Pudar, Kalinić, Karačić), trkeljaju da bi opravdali svoj jad isto kao i onaj blefer Štimac, a oni ga čak i prizivaju, jer će se on kao 'suprotstaviti Mamiću', a frajer spušio od irskih amatera. Čak su pušili i Ćirina trkeljanja!
Komentar od: ljacmu1 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:35
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 17:50

Baš sam se ukakao od Splita i Solina. Ti klubovi ne bi bili ni u 2. ligi da onaj papak Štimac nije uveo ovu smijuriju od Lige 16 u kojoj igraju nekakve Sesvete, a i takvi su bolji od Splita, pa onda misli kakvi su tek oni. Što se tiče filija - koliko ja znam u Ligi je Zadar, dalmatinski klub iz grada gdje velika većina navija za Hajduk, pa redovito dobiju porciju u Zagrebu, najčešće bude 5:0 ili 5:1, jednom je bilo i 7:0! Zadar NIKAD nije uzeo ni bod kod Dinama, pa jesu li oni 'Mamićeva filijala'? Šibenik NIKAD nije uzeo boda u Zagrebu, a ni kući nemaju neki skor. Jesu li oni 'filijala'? Vi ste jednu od tih 'filijala', Inter znali dobiti i sa 7 golova, i to dvaput u najgoroj sezoni (2007/08), znači te priče o 'filijalama' nemaju smisla! Kažeš Dinamo dobija male utakmice, jer Mamić drži pod kontrolom? Zašto je onda lani bilo 0:0 protiv Osijeka u Zagrebu dok je Hajduk bio prvi? Zašto su lani izgubili od Slavena i Zagreba?
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:25
hahah a šta ćeš pd njega......
Komentar od: ŠI 1950 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:24
Ovaj retaj DaSlina mi je najmiliji .
Komentar od: vespa035 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:23
SVINJETINAAAAA!DI JE MAMAAAAA!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:20
Šta je ŠI u zadnje vrime si mi nervozan...tučeš po dudecima iz svih topova...ma pusti ih neka trabunjaju
Komentar od: ŠI 1950 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:16
Degenerični balavac bez života DaSlina09 , fala Bogu da postoji Slobodna Dalmacija da ne počini suicid .
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:14
Komentar od: stare utakmice @ 1. ožujak 2010 18:12
ja ću bit skromniji
1-2 na Maksimiru
a onda na Poljudu 3-0,slađe je kad vatamo i uvatimo
Komentar od: stare utakmice | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:12
Komentar od: torcida sandzak @ 1. ožujak 2010 17:56
KUP HR
MAXIMIR:
dinamo-Hajduk 1:3
POLJUD:
Hajduk-dinamo 5:0

-------------------------------------------------------------------

zanimljivo razmišljanje
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:06
Komentar od: Da_Silva09 @ 1. ožujak 2010 17:54
---------------------------------------------------------------------
Znan da ćemo teško prvaci bit...Da je Osijek napaljen na vas ka na nas a ne da je Mamić Glavašev vazal...8 bodova...Ali ja se nadan šta ću...Ma nisan ja sad opčinjen ovon pobijedom nego san vidija potencijal jako velik....veći od dinamovog....Tomasov,Anas,ona dva luda šumara Buljata,Maloču....Vukušića....Strinića....Potencijal velik,jako velik...
Komentar od: Da_Silva09 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:04
torcida sandzak @ Vrsaljko i Tomecak sa jedne Ibanez i Morales sa druge a vi igrate preko bokova hahahahaha NEMATE SANSE PROTIV NAS! Jos kad vam Mandzo utrpa HAT-TRICK ma nemogu da docekam tu utakmicu jel sam 100% siguran da vi nemate sta trazit protiv nas!

DINAMO SVETINJA

PORAZ JEL KODEKS NIJE OPCIJA!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 18:02

Komentar od: Autonomaš @ 1. ožujak 2010 17:52
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 17:18

Ne itaj se s Dalmacijon retardu..kraj odakle si ti zove se VLAŠKA a ne Dalmacija
---------------------------------------------------------------------
EVO NAKON OVE IZJAVE...JELI JE OVI ČOVIK BOLESTAN,LUD,GLUP,NEPISMEN ILI ŠTA......Šta da odgovrin...Njemu Dalmacija nije naš ponos sav.Volija bi da mi taj genijalac reče jednog sportaša iz njegove "dalmacije"
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:56
KUP HR
MAXIMIR:
dinamo-Hajduk 1:3
POLJUD:
Hajduk-dinamo 5:0
buuuaaaahhhhhhhhh
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:56
lijevi bek lijevo krilo...
Komentar od: lanterna 13 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:54
..nipper @ dragi prijatelju,ne raspravljaj se sa agentima ovog portala,to ti sam gubljenje vremena
..MAGNUS&BUNKER @ ...poozdrav,ima li koji transkript na vidiku..?????
..0:0 @ ..dobra analiza utakmice,ali ja bih bio još STROŽII u ocjeni igre "Hajduka" ,jer ipak ovaj je protivnik bio neprepoznatljivo SLAB.
Važno je da smo osigurali OPSTANAK, jer možda do ljeta Zlikovski,Smraduša Crna Guja i ostali Zlokobići odu.....
jer "Hajduk" ima sva gostovanja kod "Dinamovih" ekipa ( čitaj Zagreb i okolica,a tu su i kup utakmice,pa onda neka se podvuće crta.
Molim Vas kolege, nemojte se zavaravati,dobre rezultate daje samo kvalittetan rad CIJELOG kluba, a mi to ODAVNO nemamo,zato pišem ono o opstanku...
Komentar od: onaj koji pleše s vukovima | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:53
letite,letite..bit će padanja...bolnog slijetanja...

igramo na m otivacuju na silu na trku..nije to loše...11 andriča ali ...nema tu modernog nogometa..to je piplanje svak 5 puta...

protiv trkački moćnije ekipe eto problema do kraja...
slaven pada u nastvku..trkom i psihom..i taktički...

ibru prodati ili na zadnjegveznog umjeso skoke...
tomasova...ajaj ,nema tu eu.matrijala slabašno je to izguraš ga tijelo..tičinovića treba forsirati....kvaliteta je ...
on ,cernat i anas u vezi...

rubil zijeva..u današnjem nogometu bek je ilijevo krilo...kao što je bočni vezni također bek po potrebi-...ili pomaže stopere...

svi igraju obranu u današnjem nogometu..to nisam jučer vidio...
pohvala za navijače pohvača za tku ,motivaciju...

ali znanje...lopta od prve,druge,napad od tri poteza i udarac...ništa..nema toga..

striniću se lopta odbija kao od zida..tehnika mu je grozna..ako to poradi eto solidnog igrača...
mogao bi sjediti na klupi u reprezentaciji...

ahmadu dati više prilike..netko je rekao da je nesiguran ..točno ..i sam bih to potvrdio...a vukušić ima instikt..nađe se gdje treba..motra dobiti šansu..nekih par utakmica u kontinuitetu...

vučeviću podrška...

eto ga....
slabo je ovo ..rezultat krije mnoge nedostatke...

vraća se nazad


Komentar od: Autonomaš | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:52
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 17:18

Ne itaj se s Dalmacijon retardu..kraj odakle si ti zove se VLAŠKA a ne Dalmacija
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:50
A kako vi prolazite sa mamićevim filijalama....Ne budi smišan Dinamo nikad nije kiksa....od lokomotive,inkera,sesveta,osijeka zato šta mamaić kupuje bolje a njima nije ni gušt dobit klub bez neke posebne tradicije bez inata,prkosa,dišpeta,originalnih navijača,ponosa...kluba koji je dio nas i vrsta bića....Teško je to razumit,sad jesmo loši.....Ali nemoš svatit ti to....Ali dogodine Split ulazi još ako Solin uđe...Ko zna kad će Dinamo opet bit prvak sa Barbarićem zvanim Deblo...i ostalim napuvanim ne.igračima...
Komentar od: ljacmu1 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:39
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 17:01

Hahahahaha. U jednom su Dalmoši bez premca, a to je smisao za humor! Kažeš možete i Dinamo ugrozit, hahaha, ajde spusti se na zemlju, dobili ste 5-0 protivnika čiji vratar hvata vruće krumpire i odmah ste spremni za titulu, radije gledaj koliko vam bježe Karlovac, Cibalija i Šibenik. Ne bi me čudilo da još počnete pričat i o Ligi prvaka!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:25
Komentar od: torcida sandzak @ 1. ožujak 2010 16:31
imaš ti pravo, puno likova uživa samo u vrijeđanju
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:18
Ma inače te neke naše dalmatinske izjave i ispade svi znaju krivo protumačit...mi smo takvi malo temperaamentni,svaša kažemo a da ne mislimo....Tako ti je to....
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:09
CRO PAT, istina je nisi mene licno ali kad nekom bez ikakvog povoda psujes MAJKU BALIJSKU mene to zaboli bez obzira sto tu nema moje slike i mog JMBG. A pravo da ti kazem i pored svog mog truda ja nisam uspeo ni Dan-danas odgonetnem sta to znaci BALIJA i otkud potice. Ali sam si reko
LJUDI SMO NISMO... hahahahaha
... ne mogu da vjerujem jos mi niko ne psuje majku.
HAAAAJJJDDDUUUUUUUUUUUUKKK
SAAAAAAMMPPIIIIIIIIOOOOONNN
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:02
Komentar od: torca ri @ 1. ožujak 2010 16:59
------------------------------------------------------------------------
Ima još vrba....ŠTA TI JE
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 17:01
Ono jučer nije bilo loše.....I uvjeren san da ova momčad ako dobijemo Inkera sada možemo ugrozit Dinama...a kup je već naš....E sad Tomasov najbolji bez sumnje,momak se vidi da je u mlađim kategorijama priskočija neke stvari i ali je prototip modernog nogometaša i može bilo di igrat....Obrana solidna sa dva panja,ali ne triba nam Vejić...sad se vidi...još samo da se rješit Andrića i Skoke i dovest pravog veznog igrača koji igra u oba smjera....dobra momčad...Ibro ni na nebu ni na zemlji...triba konačno odredit jeli on vezni ili špica a nažalost,mada mi je drag,nije ni jedno ni drugo,zato ga niko ni ne kupuje....Vukušić,odličan bit će pravi igrač...još se kod postavljanja malo gubi....ali bit će odličan,odličan....Ljudi moji Striniću odma povećat ugovor i potpisat na 5 godina....Imamo mladu,odličn momčad i uz 2-3 pojačanja Dinamo nema šanse uz uvjet da niko ne ode.....Lipo je danas bit hajdukovac,jer zadnjih tjedana je bilo stravično....Idemo dalje...Špaco je ipak zasad zadovoljija ali vidit ćemo...
Komentar od: torca ri | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:59
JADNA MAJKO
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:58
Komentar od: druid1301 @ 27. veljača 2010 3:22
zašto 4-3-1-2 :

1.obrana, 4 u liniji,
dominantni svjetski trend,
zahtijeva besprijekorno
uigranu obranu i brze bekove,
sa mogućnostima višestrukih
ponavljanja (igra u oba pravca)
2. vezni red 3-1
odlikuje ga izrazita pokretljivost
i kreativnost trojke, a i sposobnost
najisturenijeg veznog, da se
šutevima sa distance (20ak m)
i brzim ubacivanjima pridodaje
dvojici špiceva.
3. dva špica u napadu, vrlo brza (imperativ)
sa stalnim promjenama strana i
presingom na protivničke bekove
i štopere pri iznošenjima baluna.

ova koncepcija uz postojeće igrače
garantira napadački-efikasan nogomet.

vrline:
-bekovi zadovoljavaju kriterije
-špicevi zadovoljavaju kriterije
-mogućnost da se ibro i anas
smjenjuju na mistu isturenog veznog
-postojeći potencijal

mane:
-neuigranost obrane
-nemanje navike obavezne igre
-nedovoljna pokretljivost veznog reda
-nepostojanje trenera u klubu, koji
bi ovo sproveo


za buduće vrime: 4-3-1-2

stipica

oremuš, maloča, vejić (jonjić), strinić,

tomasov, andrijašević, an. šarbini,

ibro,

vukušić, lendrić (livaja).
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:57
Jeli ovo tvoje maslo traurium...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:56
KOJA PLJAČKA...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:55
Poštovani,
Ukoliko želite da vas svaki dan, cijeli mjesec obavještavamo po našim procjenama najsigurnijim parovima od prvog u mjesecu do 31.u mjesecu naša mjesečna naknada je 200 kuna.Svaki dan će vam biti poslani parovi za naredni dan,najkasnije do 12 sati.Broj parova će ovisiti o dnevnoj ponudi a minimalna ponuđena ukupna kvota svih parova će iznositi najmanje koeficijent 4-5.Dakle mi vam pošaljemo parove koje imamo u dnevnoj ponudi a na vama je koliko ćete novaca uložiti na dnevnom listiću.Parove koje vam pošaljemo velikim dijelom su dojave a manjim dijelom naše osobne procjene u kojima smo jako vješti.Dakle u prosjeku s parovima pod našom osobnom procjenom imamo 85% uspješnosti.Uzmimo da je vaš dnevni ulog 100 kuna po listiću, vaša će čista mjesečna dobit iznosit 10000 kuna.Znači naša provizija je samo 200 kuna mjesečno za 30 ili 31 dan.Opet kažem da je vaša slobodna volja da li ćete na kraju mjeseca nastavit suradnju sa nama,a mi vam jamčimo da hoćete...Ako pristajete,pošaljite PRISTAJEM i dobit ćete broj računa i odmah nakon uplate svaki dan parove...Nadamo se dugoj i uspješnoj suradnji
DNEVNI DOBITNIK TIM....

1.NAŠA MJESEČNA NAKNADA, DAKLE CIJELI MJESEC IZNOSI 200 KUNA

2.CIJELI MJESEC DAKLE 30 ILI 31 DAN MINIMALNA KVOTA 4-5
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:52
Šta znači tragurium.....Pa to ti je odgovor na to o Paveliću...To je tebi bilo namjenjeno a ti spadaš među retardirane primorce...
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:37
Komentar od: cro-pat @ 26. listopad 2009 16:05
Poserem se na njihovo oslobođenje jer su izvrsili okupaciju.Nije Pavelić bija ni lud sta je da Italiji ovaj smrdljivi grad st i sve retardirane primorce i otočane,idiote incestoidne.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:36
Komentar od: torcida sandzak @ 1. ožujak 2010 16:31
-------------------------------------------------------------------------
Fala prijatelju....ti si sve manje više svatija....Ali mislin da tebe nisan nikad uvridija niti bi....Možda na nešto drugo si se naljutija ali nikad na tebe ništa osobno nisan reka......Ali ljudi smo jebiga...nismo srbi....Ma sad ćete napast razni tragariumi(šta to znači????da mi je znat.....)i ostali lajavci,koji odi opstaju vriđanjem...ali drago mi je da si ti svatija ovdi sve ....
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:32
Nisi mi reka na kojem je jeziku taj tragarium...šta to znači????
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:31
Dragi prijstelji,
primjetio sam jednu stvar ovdje kod nas na portalu koja mi strasno smeta i boli me tako da sam odlucio da reagujem.
Naime cini mi se da je pojedinim ljudima dusevna hrana da cim na forumu primjete CRO PAT-a da batale sve i da se svim sredstvima ustreme na covjeka ko hijene. Znam ja da je on svasta srao pa i mene je par puta STRASNO uvrijedio ali on zna i da se izvine kad mu se normalno objasni da je pogresio, a to je slozicete se sa mnom vrlo veliki kvalitet kod covjeka. Uostalom obratite paznju u zadnjih 2-3 mjeseca NIKOG prvi ne dira. Slazem se da ima nekih nakaradnih postupaka i razmisljanja ali zasto bi on bio uskracen za pravo na svoje misljenje pa makar bilo i pogresno ako ga svi mi imamo.
Braco moja draga mi imamo apsurdnu situaciju da na ovom portalu vise prava i uvazavanja ima jedan PICKO koji osim sto je svinjojebac i DOKAZANA BUDALA, negoli Hajdukovac i Hrvat.
... ja rekoh svoje a vi udrite... stavio sam slem na glavu... valjda prezivim.
...otiso sam.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:30
Bravo vidin da iman obožavatelja.....ali nisan ti ja za to.....Hvala šta pamtiš moje riči...malo van konteksta ali vidin tvoju opčinjenost....
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:29
NEGA;NU GA NU GA.
S ovin stvarno dosta.Pa ti i dalje smrdi a glumataj da mirišeš.
---------------------------------------------------
KODEKS.
PORAZ NIJE OPCIJA.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:28
Komentar od: cro-pat @ 26. listopad 2009 16:05
Poserem se na njihovo oslobođenje jer su izvrsili okupaciju.Nije Pavelić bija ni lud sta je da Italiji ovaj smrdljivi grad st i sve retardirane primorce i otočane,idiote incestoidne.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:28
Komentar od: cro-pat @ 18. prosinac 2009 9:43
Nippere ne brini tvoje pisanje neće još dugo,a ime će se pribavit uskoro.Radi se na tome intezivno.A ti si odabran od nas da budes zrtvovan za sve sta drugi neće
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:27
Komentar od: cro-pat @ 8. siječanj 2010 16:46
Komentar od: kerkules @ 8. siječanj 2010 16:41
U torcidu se nikad učlanit neću jer takve udruge su glupost i mista opijanja nereda i sranja......Sve garniture vodstva torcide manje više osobno znan i nikad nisan se liza s njima jer su većinom jadnici i klošari....a sad vidin da se busaju da su i u ratu bili a nisu ga vidili...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:27
Kad Magnus guzi Nippera on ima oci djeteta
i na sve pristaje bez puno pitanja
al' ne zaboravi da mu kaže svaki dan
da mu je svaguša zapravo drag

Kad zaspe umoran na magnusovim dlakavim prsima
neka dobro zna da tu je siguran
al' ne zaboravi sapnut mu snu
svaguša je boljiiii

Ref.
I da mu znaci bas sve
i da ne moze bez njega, da ga treba najvise
kad ga spominje tad se sjeti magnusa, i reče mu
da mu se gadi on

Kada Magnus guzi Nippera, svu ljubav mu da
tka pravi navijač Hajduku i nebo je granica
al' ne zaboravi mu kaze tad
da je svaguša sve bolji
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:27
Komentar od: cro-pat @ 12. siječanj 2010 15:57
Joško Svaguša,vizionar i najbolji predsjednik stogodišnjog Hajduka.

Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:26
Komentar od: cro-pat @ 13. prosinac 2009 13:58
Dobit ćete,dobit kodeks budale nepismene,zatucane znate kad?NIKAD.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:23
Komentar od: cro-pat @ 26. listopad 2009 16:05
Poserem se na njihovo oslobođenje jer su izvrsili okupaciju.Nije Pavelić bija ni lud sta je da Italiji ovaj smrdljivi grad st i sve retardirane primorce i otočane,idiote incestoidne
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:22
Reci mi šta znači tragarium....malo san spor....tvoja želja...a talijanašu....magnuse 2...
Magnuse...sve nas je više..ovde pravih i poštenih...
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:21
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 16:15
NEGA,VEĆ NO.
AJDE LIŽI SKUTE SVAGUŠI LJUBITELJU SPLITA ,MORA I DALMACIJE
-------------------------------------------------------------
Komentar od: cro-pat @ 26. listopad 2009 16:05
Poserem se na njihovo oslobođenje jer su izvrsili okupaciju.Nije Pavelić bija ni lud sta je da Italiji ovaj smrdljivi grad st i sve retardirane primorce i otočane,idiote incestoidne
S OVIN DOSTA.
SMRDIŠ KI SVAGUŠIN ZADAH.
----------------------------------------------
KODEKS.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:20
Komentar od: cro-pat @ 1. ožujak 2010 16:11

hm hm
da li opet otvorit sezonu portalskog lova na ove levate
stručnjake za kolumbijske kravate
istaknute članove navale
sa avale:
sroljo psihopat@, slugantes1@, arsenik@, nervozbi@, vlajodudliKeROMU@, baron posro@, ...

hm hm
ne hvala, dobro mi je došla korizma za ovo odvikavanje od interneta hehehe
hebi ga, ja bar priznan

gongić
agentići bok(ić)

šmrc prc

P.S.
ako se već ja ne zabavjan, navali narode, razhebite smradušinu agenturu
Kari amiči, karajte čagod, najboje je čagod konkretno, ali isto je gušt karat agenturu ovod hehehehe
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:18
ljubuški
star je i senilan je...ali znanje nije sporno...a vidit ćemo daj Bože da se svi privarimo....pa da Špaco postane željen....nije to loša namjera ni kritika nego Krik očajnika...nemoj svaku rič secirat..
Komentar od: ljubuški | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:16
koliko se sićam, barba Špaco van je neki dan bija star, senilan i nije ima pojmao nogometu. A sada nakon 5 komada Belupu?? Valja li sada?
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:15
A evo magnusovog sijamskog blizanca pozdravljam te sa ZA DOM SPREMNI...vidin ti u imenu koliko plaćeš za Pavelićen...šta je proda Dalmaciju da ti možeš bit šta jesi smrdljivi talijanaš...
Komentar od: ljacmu1 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:15
Hehehehe, još samo fali da kažu da ni naslov prvaka nije daleko, čak su i to stidljivo spominjali. Neka, neka, ali bojim se da bi već u Zaprešiću moglo biti gadno, pa će onda priča o 'purgerskoj mašineriji' i kako se Zaprešićani izmiču protiv Dinama, a protiv njih ginu.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:13
haha-Niper im posta problem.Ma vidi vraga??
EEE NEGA,UNDA JE OVDI KI NA GLUVIZIN TELEFONIN.
KODEKS.
PORAZ NIJE OPCIJA.
Ajmo Svagušoljupci i rodijaci,blamirajte se još malo.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:11
Evo ga javija se nipperov momak sad ide na porciju...i tako unedogled...eto odakle toliko gorčine u njemu i hmhm znamo čega....Magnus vam je inače ako niste znali jako star,ružan čovik,debel,brkat,mastan i ćelav......e pa sad svatite nippera,s kim mora ležat i ko na njemu leži......
DONGGGG sad će ga dočekat porcija
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:07
gongggggggggggg

kari amiči
pari mi se da me neko tražija

tu san ja, ćirnen dikog, ali se u principu suzdržavan od komentiranja
to te povuče, pa nikad kraja

evo vidi nippera@, on krene na agente ka asterix na rimljane (ja san ka ono Obeliox hehehehe)

dunkve, da rezi.. remi .. remiziramo
kad već ja ne mogu karat agente u korizmi (hebi ga, zavitova san se, ničin izazvan)
neka se bar nipper@ zabavja

heben sve one koji ga odvraćaju od tega

pozdrav svin portalskin križarima, posebno našemu golmanu 0:0@
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:06
POŠALJITE PORUKU, TIPOVI DANA na e mail dnevnidobitnik@net.hr i saznajte parove dana bez naknade i provizije.......
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:02
0:0 je (polu)vrime :-) ...

Re(j)alno

5:0 ... svaka čast ... nije lako nikoga dobiti pet razlike ni da igraš najbolje što možeš a kamoli Slavena koji se zna zatvoriti ... lipi gol Andrića, lipi gol Tomasova, Vukušić ka Žungul, Strinić ka Vujović, Cernat dio magičnog ... gušta sam na te individualne akcije ... a i 5 golova nije mala stvar ... bilo je nedavno utakmica di nismo stvorili 5 prilika ... a šta bi tek Omiš napravija Slavenu ... hehe

i neka sad opet kažu da zvižduci ne motiviraju :-)
triba zviždat odma na početku pa će igrati i prvo poluvrime :-)

ali nije do zvižduka ni + ni - ... sve je do igrača:

... igrači Hajduka imaju znanja (grubo je napisati inteligencije) da zadrže zadani raspored 10-15 minuta, nakon toga slijedi totalni raspad u glavama, svi su im krivi osim njihove (ne)kvalitete ... krenu igrati neku svoju individualnu igru, guraju se u neki 4-2-4 sa totalno rastegnutim linijama pa Skoko i Andrić nakon 20 minute (?!) jedva da prilaze (dugi baluni) a napadači moraju ratovati sa 6-8 protivničkih igrača ... i to se čini kao LIMITIRANA i spora ekipa (lako čitljivo i predvidljivo Karlovcu, Šibeniku, Cibaliji a da ne govorim Žilini, malo spremnijim momčadima) ... još kad Sharbini i Ibričić dave balun a ostali kretnjama zatvaraju te linije ... aj ća ... to je ona žalosna igra od 15-45 minute ... tome kad se dodaju 2-3 kiksa u obrani (onaj slobodni Maloča i Buljat neodoljivo podsjeća na Pandžu i Maloču kod gola Žiline ... jedan drugoga čuvaju) , a imamo 6 igrača najmanje tamo ... gubiš 0:1 iz ničega i nastavljaš srljat a protivnik se lako brani ... toliko puta viđeno ... srića pojavija se u pravo vrime Andrić na mistu di bi stalno mora biti

problem prvi, Sharbini: momak je naučija u Rijeci da ima slobodnu stranu, da se ne vraća po balun u obranu, da mu nitko ne dolazi na bok, totalno neobavezno ... sada ga tome uče, pa se koji put vrati, koji put primi balun na 40 metara ali totalna bomba u glavi kad mu još dođe Strinić pa dovede još jednog protivničkog igrača a tek kad vidi u sredini 2 naša napadača i 4 obrambena (a najjača strana mu je taj ulazak u sredinu) ... i to njegovu glavu opterećuje, gubi samopouzdanje jer ne leti ka šta je činija u Rijeci, čini mu se da je nula od igrača ... a glava mu je takva da mu samo brat može pomoći psihološki ... izgubiš brata izgubit ćeš i njega

problem drugi, Ibro u špici: za razliku od Sharbinija Ibro je inteligentniji, bori se ali se gubi u tom rasporedu posebno kad završimo 4-2-4, ima srce a to srce ga vuče u pogreške kada puno solira, posebno kada vidi da ekipu ne ide, puno bolje otvara Tomasovu (a i Tomasov puno inteligentnije to radi od Sharbinija, traži balun u prostor a ne u noge tako da je puno brži od obrane za razliku od Sharbinija), žrtva za ekipu, kad netko kaže da za BiH igra bolje smijem se, jer da u Hajduku igraju Misimović, Džeko, Ibiščević ...

Tomasov, ima solidne predispozicije, kretanje bez baluna, nogometnu brzinu razmišljanja, ali stalno nedorečen ... di mu je srce ? pari ispripadan, ne samo kad je u prilici 1 na 1 s vratarom nego i u situaciji kada dobija balun za prić protivnika 1 na 1 jednostavno propušta balun ... šteta, da ima tu mirnoću i srce vrhunska klasa, ovako vječno limitiran ... JEDINI igrač koji je NEPREDVIDLJIV kretanjem i brzinom ... ali taj strah ?!

Vukušić, borben, rastrčan, shvatio šta čini igrača Hajdukom, malo podsjeća na Bušića što nije dobro jer prelako gubi duele, valjda će osnažiti i ubrzati ... jednom tijelom izbacio igrača na 16m i puca poviše gola ... ostalo predvidljivo ... ali za srce i trud svaka čast

Andrić i Skoko ... gol Andrića je mjesto gdje bi morao biti stalno kad napadamo ... brzina protivničkog veznog reda (HNL ?) ili naša sporost uvjetuje da ih se povuče nazad pa da iščeprka koji balun pa da krenemo u kontru (sigurnost + kontra, u ovakoj ligi ?) ... žalosno je da je Hajduk spa na takve grane da tako igramo i kontra Slavena od 15 minute ?! ali to je Re(j)alnost... ... da se to nije dogodilo u 49.minuti Andrić do kraja utakmice više ne bi ni bija tamo osim u onom trčanju na sve ili ništa ...

Strinić i Rubil ... Strinić opasniji, prodorniji, brži, Rubilu još nije zarasla noga ... tako je vjerojatno i nacrtano da Rubil čeka da zaraste (pretvaranje u 3-5-2 ?) ali i kad dođu gori ubiju ih (ne)kretnje ili krive kretnje Sharbinija i Ibričića ... tako da se sudaraju, dovode jedan drugome igrača, stvaraju gužvu iz koje je teško okrenuti stranu ... a ako i uspijemo izigrati na boku nemaš ni jednog skakača ! ... a ako izgube balun nema Rubila i Strinića u obrani, ostaje Andrić na široko a iza Skoko sa Maločom i Buljatom ... ajme ... bojim se da nema brzine (kvalitete) ... (potpuno kriva selekcija igrača, nemaš skakača napadača, nemaš brzog zadnjeg veznog razbijača, nemaš brze bekove osim ako žrtvuješ najbolje igrače koji mogu biti puno korisniji i opasniji na drugom mjestu, nemaš brzu zadnju liniju koja može pomoći napadu i visoko kontrolirati napade protivnika)

1:0 igrač slavena ide driblati u svojih 16 m, golman pada prije udarca, bravo Andrić za odlično poklopljen balun
2:0 prekid nakon prekršaja koji je bija i nije, bravo Tomasov za odličan udarac
3:0 prekid nakon kojega ispada balun vrataru, bravo Vukušić za snalaženje
4:0 bravo Striniću
5:0 bravo Cernat

Puno mi se više svidilo zadnjih i prvih 10 minuta IGRE, posebno prvih 10 jer je tada Slaven bija koncentriran a mi smo RADILI prilike (pravilne izmjene mjesta, brži balun = Reja ? ), zadnjih 10 je rapsodija koja kad se dogodi tijekom cijele utakmice možemo reći imamo HAJDUK, nažalost ili nasreću tada je Slaven bija razbijena vojska ....

5:0 ... svaka čast ... sunce je provirilo kroz oblake ... zovu nestabilno kaže Špaco ... vidit ćemo kako će se oblaci okrenuti ... čujem da će našima u Zaprešiću domaći navijači zviždati, triba se pripaziti da psihički ne potonemo :-)

:::::::::::::

a ja bi opet tija da igramo 4-3-3 ...

Atraktivno - napadački - brzo - borbeno:

..............4-3-3
..............Suba.....
Rubil-Jonjić-Maloča-jedan brzi
Oremuš-Tomasov-Strinić
Livaja-Vukušić-Sačer

brzina ... mladost ... borbenost ... sedmi će biti ... sigurno ... najmanje ... i guštat ćemo ... puno prilika ... puno trke u oba smjera ... puno oduzetih baluna i budućnost

ostalo prodat i priživit jer prije će oni sazrit nego Kerum i Svagi do novaca ... priživit do vlasnika ...

::::::::::::::::::::::::

sve je ovo sporo i predvidljivo, čak i za HNL ... ali dabogda mi svaku igrali loše a ovako razbijali protivnike, samo teško da je moguće takvo apsurdno pravilo ... dvaput je dvaput ali 5:0 je 5:0 ... zato svaka čast za one fantastične reakcije kod pogodaka ... svi oni koji su sumnjičavi prema ovoj momčadi tribaju čestitati i više jer su ih svakako iznenadili ...

samo da Inter "ne igra 100% snage protiv Hajduka" :-)

::::::::::::::::::::::::::::

Špaco, barba Luka bi ti reka najnormalnije: ajde lovit rake govnjare zajedno sa Svagijem i Šurom ...

Hajduk definitivno triba pojačanje u vidu psihijatra ... Borbena Uglješića na čelo ... godine ima potrebne za biti pojačanje ... a iskustvo je svakako potrebno ...

::::::::::::::::::::::::::::
Komentar od: asanovic7 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:02
a neko ko moli ove navedene ljude od nippera
kerkules@
MagnusBunker@
Druid@
Brundalo@
grunf @
0:0@
duje 1967@
lanterna13@
i druge
da utjecu na vas dvojicu da se prestanete svaki bozji dan klat na ovom forumu..
neki dinamovac kad ukljuci ovo pisa od smijeha..
pozdrav
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 16:01
POŠALJITE PORUKU, TIPOVI DANA na e mail dnevnidobitnik@net.hr i saznajte parove dana bez naknade i provizije.......
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:56
Šta se ti laktaš sad...ko si ti???
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:56
Nippere ali Magnus zove na porciju...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:52
Svi su se od tebe ogradili i to je činjenica.....osim magnusa ali on obožava tvoju guzicu kao i ti njegovu......
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:50
Reka san ti već šta misle...Tuđe mailove ne objavljujem....a istinu uvik govorim...daj adresu Vlaju i dolazin....kukavice.....magnusov psu...
Komentar od: prale72 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:37
Komentar od: b´stard1984 @ 1. ožujak 2010 15:14
...aha opet se igrate na kukala???
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Ovi ti se tako dobro sakriju da ni sami vise ne znaju di su.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:37
Meni su oni svi rekli da je ludilo kad te nema...jer je mir...a problem je da ti to oni reču jer ko bi živ osta od tvojih "UROTA","proglasa"i ko zna čega još...Misle da nisi svoj niti da si navijač Hajduka,zapravo to znaju....ali im dobro dođe dvorska luda...koja vriđa sve ostale i oni u tajnom paktu plivaju bolje...kad si ti isturen..njih se ne dira....E dvorska ludo....
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:32
Ne ne ti dobro znaš da san ti ja da adresu...a pošto san se uvjerija koja je magnus kukavica...mislin apsurdno je da putujen u drugi kraj,grad da ti ne bi doša...jer ti tamo ni ne živiš nego u magnusovoj pasjoj kućici....i onda on reče HOP a ti skačeš....odma...Šupčino reka san ti već kad jedanput u životu dođeš u Split ili kad konačno vidiš Poljud i Hajduka uživo(kojeg zapravo mrziš)javi se.......a tebe neće ladna Cetina nosit...ne brini..
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:22
...ko danas kuka?
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:21
Kume, neprijatelju...dje ste:)))

Milo ne daj se...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:21
Pastiraj glavičanska kukavice...napiši i adresu i ako postoji i Vlaj se uvjeri da si tamo...stižen ti i ja sa darovima....kad si me tako željan....
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:14
...aha opet se igrate na kukala???
Komentar od: antejakic | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:05
dobar početak proljeća,samo tako nastavit
samo neki ljudi nisu kompetentni vodit ovaj klub,zato van iz kluba i pustite normalnim ljudima da vode klub,a vi radite ono što ste i radili prije nego što ste došli.
Adio Svaguša!!!
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:04
asti misa.......uvik isto......+.........

Gosparu pobiga mi Milo ulovi ga:-))))

Nije vise 0:0...minjaj nick u 5:0.......hahaha
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:04
Nipperu ti si bolesnik i demagog...A eto Vlaj je iz Sinja i poziva te na obračun...a bižiš...Ponovi sad onu adresu svoju pa da pitamo Vlaja jeli uoće postoji....
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:02
Kako ono reče Špaco:
Lipo se danas osjećat Hajdukovcom
Samo naprid
HŽV
Komentar od: klinček | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:01
Komentar od: arsenik @ 1. ožujak 2010 14:15
Komentar od: nipper @

arsenik slažem se s tobom u vezi nipera, čovjek mrzi cijeli svijet, a što je još gore, misli da je pametan....

faca ponavlja fraze "tuđem po kupini", "agenti", "Ušni bolid", "shema mužnje" i slično, i tako već neko vrijeme...
krije se iza KODEKSA, a nažalost od takvog "intelektualca" još nisam pročitao neko konkretno rješenje, osim "nitko nevalja, mjenjaj sve"...... pa daj više jednom predloži imena koja zadovoljavaju kodeks, a žele radit u Hajduku, predloži rješenja..... ili možeš i dalje kopirat svoje ofucale članke i stvarat lošu atmosferu i djelit navijače na one za upravu i protiv uprave.....

mi smo svi navijači HAJDUKA, a pravo na svoje mišljenje ima svatko, pa i o Svaguši, Kerumu i ostalima..
Komentar od: asanovic7 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 15:00
e i ako ima takav placeni posao, jel mogu ja!?!? samo se spojis, malo zajebavas nippera i dobis plasu!?!? jeeeeeeeee
JA JA JA!!!

:)))))))))
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:38
...budaletina ti je jeba mamu...

...u usta kojin te ljubila...pusa+
Komentar od: dobridan | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:33
Svagusa je sasvim u pravu ,love nema pa nema ni podizanja placa jer i ovo sta oni zaradjuju je za nase uvjete previse,a Vucevicu ako se ne svidja neka ide ,tako je posa i u Barcelonu sta se tamo nije bunija nego je sutija ka riba!!
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:26
Grunfe živio, samo pomalo, ne forsiraj:)
Komentar od: Kurany04 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:26
He he,nisan ja bija u škodi,ja kad dolazin koristin javni gradski prijevoz
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:25
...a jesi vidija grunfe...kako smo utjecali na ljude drugo poluvrime...niko ih nije tira..haha jesi cua???
Komentar od: grunf | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:24
moran ić radit
pozdrav gosparu T(Dbk)
i ostalima
Komentar od: grunf | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:21
ona trojica sa otoka sreće+

ono su fanatici
5 miseci se dopisivat sa ''suprotnom'' stranom
ili 90 minuti pružat ''bezrezervnu'' podršku Trubilu

o vama se mora snimit bar dokumentarac
Komentar od: goka | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:21
Špaco lipo izgledaš,ko da vodu piješ cili život.
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:20
ma zajebane su te zimske igre imamo i FAK-a i DIM-a
:)))
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:17
Prije da je zakučo kakav produžni...
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:13
Komentar od: Kurany04 @ 1. ožujak 2010 14:09

ma kakva karta pa znas da je u nas sve mufte :))
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:12
Dolazi šleper akumulatora.
I baterija AAA...
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:11
Komentar od: b´stard1984 @ 1. ožujak 2010 14:07

sve je to u olimpijskom duhu :)))
Komentar od: grunf | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:11
Kurany

morat ću zaminit sjever za istok
pa će svaki put bit oko po duzine u protivničku mrežu

a jesi li falija, lipo ti je reka giuly
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:11
...tdbk...da se nije vanco ispruzia i zakacia kake kabele???
Komentar od: Kurany04 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:10
Sorry,na kartu;)))
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:09
SKANDAL U DUBROVNIKU Isključili struju, otopili led, propala Olimpijada
Komentar od: Kurany04 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:09
žili žili,napišite sve na katru i ostavite na šanku;)))
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:09
...eto grunfe ti na sad...sta ti je to tribalo...haha

Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:08
Pričekaj novi led:)))
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:07
giuly... a sta ce ti rec zena na to?hihi
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:06
Komentar od: T(Dbk) @ 1. ožujak 2010 13:59
Živile Dubrovačke zimske olimpijske igre!

--------------------------------------------------------------------

mogu li prijavit ekipu za curling ???
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:05
SKANDAL U DUBROVNIKU Isključili struju, otopili led, propala Olimpijada
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:05
...nema moj mali covik ipak san ja nezaposlena skovaca pa mi nista drugo ne priostaje nego skinit gace kurbi politici...mozda i ja od sofera postanen neki U.O...hihihi
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 14:02
Komentar od: Kurany04 @ 1. ožujak 2010 13:58

jesi kad je oni konobar donia racun
:))))))
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:59
Živile Dubrovačke zimske olimpijske igre!
Komentar od: mali čovik | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:59
ha ha....
a moj bastard da si se ti u politiku...........................+Komentar od: Kurany04 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:58
Tooooooo.

Ajmo do krajaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Di si grunfe?

Kako je ilo na istoku?

Jesan li vam falija?

Kad ćete amo?
Komentar od: giuly | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:57
a di je sir ???
Komentar od: asanovic7 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:57
reactore, mozda si i u pravu, ne znam.. :)

sto se tice komentara momcadi..
ALO!?
sta ste tako pali u ocekivanjima od igraca Hajduka??
Ma kako mozes usporedjivat srnu s tomasovim, jesi ti ikad igro nogomet?? :)
Tip ima 22 godine, a igra ko da je jucer uletio u seniorski kadar. Vječni talent.. ma kakav talent? zabio je gol jednom u 150 utakmica.. u hrv ligi?
A sto se tice "Šube", ne sjecam se kad je Hajduk zadnji put imo smjesnijeg golmana. Uzme loptu, namjesta se ko neka balerina, pa bum u aut.. jos ako ga neko usporedi sa pletom, rasplakat cu se.. od smija :P
Sharbini uzme loptu, prodje jednog, pa drugog, pa doda belupu u kontru.. :)
drugi, da ga ne spominjem.. uzas.. pljuvo sam po kalinicu jer je igro isto, idi mi dodji mi, a za ove je vanzemaljac.. katastrofa.. :)
bolje bi mogli reci da belupovi igraci nisu placeni vec 4 mjeseca, a mozda i duze, pa da im se nije bas igralo duze od poluvremena.. budimo malo realni..
slabo je to i dalje.. ali vidicemo.. meni samo fali hajdukovac na terenu, vodja, onaj koji vuce momcad nonstop.. srce..
to nije andric i nikad nece bit..Komentar od: grunf | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:55
Komentar od: b´stard1984 @ 1. ožujak 2010 13:32

slažem se 100% osim:
...cernat...ON MI NIJE DRAG vidit cemo ga kad bude pod pritiskon tipa 0:0...0:1...

kod mene to glasi:
...cernat...ON MI JE DRAG vidit cemo ga kad bude pod pritiskon tipa 0:0...0:1...

P.S.
dajem tri, četri Tomasova + dva koluta sira za Gabrića
Komentar od: J.T. | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:54
Venecijanci, opet pričate o nama i o NAŠIM rezultatima u Europi...to je za vas drugi svijet...nemate pravo pričati o nečemu u čemu godinama ne sudjelujete..
---------------------------------------------------------------
a ti komentiraš rezultate Hajduka na portalu o Hajduku s Hajdukovim navijačima... Veći si ti Venecijanac i od Pietro Loredana! Stari moj, dobro te podučija maminjo, samo se okrićeš kako vitar puše, a kad ti neko kaže nešto dobro onda samo udri po njemu. Evo ti, pročitaj doli od početka ko je počea prvi tuđe rezultate izvlačit. Isto tako odma si skočija na suce, a posli ćeš govorit da se mi izvlačimo na njih. Oće ti sljedeći komentar bit kako je Belupo pustija juče? Eto toliko,a ako mi nemamo pravo pričat o Europi, onda ti kuš o Hajduku, a ako nećeš, e onda ću te podjebavat na svakom koraku, bija u pravu il ne (iako, ako nisi primjetia igramo i mi pretkola, i to se broji dečec).
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:50
...ja tega "talenta" gledan od kad je dosa u hajduka...
...a vi ga sad uspivate opisat ka supermena...nakon jednog poluvrimena...hahaha

...ok ja san lud i blesav,vi normalni i pametni...
...ok tomasov je superstar...
...ok svi su oni superstar...
...nije ok mi smo 5ti...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:45
...a prvo poluvrime???
Komentar od: reactor | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:43
###asanovic
Ja ne spominjem autonomiju u smislu stvaranja samostalne dalmatinske države.
Rješenje je u stvaranju Dalmacije kao posebne upravne jedinice koja će dijeliti ovlasti sa središnjom vlasti u Zagrebu.
Komentar od: flavijo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:43
Komentar od: b´stard1984 @ 1. ožujak 2010 13:32
...neznan cime da krenen...isto mislin da je dovoljno rec...
...trubil+2013...
...u dublje dubioze mi se stvarno ne ide jel bi moglo potrajat..
...cernat...ON MI NIJE DRAG vidit cemo ga kad bude pod pritiskon tipa 0:0...0:1...
...tomasov...nemogu se nacudit njegovon faljenju...momak ima građu curice a u duelu pada ka da se od zida odbija...dobro je reka moj prika dobri veseli cu mu se ka da deset komada,a moga ih je 30dat do sad(al lip gol)...ocu dalje?
*********************************************
Za Trubila se slažem.
Za Cernata se djelomično slažem, možda si u pravu.
Za Tomasova se ne slažem - jučer je pretrčao koliko pola momčadi, mislim da je najviše napredovao od jesenskog dijela.

Ja sam napisao u komentaru "Uz rad i komunikaciju" tako da se ne može to iščitat iz sadašnjeg stanja nego sam rekao da "imam takav osjećaj da je sadašnja momčad jedna od najjačih".

Nagradno pitanje: Ako suprotstavimo slijedećoj momčadi:Messi, Iniesta, Terry, Lampard, Srna, Kaka, Cassillas, itd. jedan klub sa sredine ljestvice u Španjolskoj što misliš ko će pobijedit - po meni ti Španjolci jer ovi nisu nikad igrali skupa.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:42
....hahaha kopija srne...hahaha dobra pajdo dobra...
Komentar od: Sveti Ante | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:38
ma koja eufiorija...ovo je tek početak vraćanja na normalu
Komentar od: asanovic7 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:38
reactore, je, ali nije rjesenje ko svaki put dosad da razje.. ovo malo posr.. drzave koju dobijemo/izborimo (svaki put sve manja) zbog malog postoka budala kojima dopustamo da nas gaze..

KLIČKO, ignoriras ti mene, a?
Reko sam Gradjanski, a ne Croatia. da si purger ko sto mislis znao bi sta to znaci, dotepenac :P ali malo je ostalo pravih zagrepcana.. :P idi delat s mikijem i zdravkecom.. :P
A usput, Croatia nije bila dinamo..niti je hask dinamo.. niti je dinamo osnovan 1904. niti ne znam vise od tih silnih dinama na karti koji je ovaj u zagrebu? niti ti znas ko ti glavu nosi :P
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:32
...neznan cime da krenen...isto mislin da je dovoljno rec...
...trubil+2013...
...u dublje dubioze mi se stvarno ne ide jel bi moglo potrajat..
...cernat...ON MI NIJE DRAG vidit cemo ga kad bude pod pritiskon tipa 0:0...0:1...
...tomasov...nemogu se nacudit njegovon faljenju...momak ima građu curice a u duelu pada ka da se od zida odbija...dobro je reka moj prika dobri veseli cu mu se ka da deset komada,a moga ih je 30dat do sad(al lip gol)...ocu dalje?
Komentar od: flavijo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:29
Komentar od: kličko @ 1. ožujak 2010 13:24

Nikome na ovoj planeti ne dopuštam da kaže da je veći Hajdukovac od mene osim tebi.
Komentar od: asanovic7 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:25
kličko, majstore, jbeo te tvoj mamic.. :P eno ti taj bezlicni klub, majmune..
tu pricas nesto, a zaboravio si ko je bio pravi 4struki prvak drzave..
Gradjanski Gradjanski
:P
Komentar od: flavijo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:25
Komentar od: b´stard1984 @ 1. ožujak 2010 13:22

Pošteno. Al' napiši zašto demant.
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:22
...flavijo...

...demant...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:21
...klitcko..ja te u potpunosti podrzavan...
...oni nisu normalni...
Komentar od: flavijo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:20
Još sam dvije stvari zaboravio:
1. Nisam se mogao oteti dojmu jučer kako bi uz pravilan rad i uz poboljšanje komunikacije sa svakim pojedinim igračem ova momčad mogla biti jedna od najboljih svih vremena. Možda zvuči preambiciozno, ali ako se pogleda po pozicijama na terenu, praktički na svakoj poziciji imamo barem jednog jako dobrog igrača. Dakle moje je mišljenje da Hajduk trenutno ima najjaču momčad otkad je samostalne Hrvatske(uz onu iz 1994.) pa bi molio uvažene kolege portaliste da me podrže ili demantiraju.
2. Nedostaje mi Prlina analiza - molim dotičnog gospodina da se potrudi i napiše svoj osvrt
Komentar od: dioniz | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:14
nadan se da će se ovo sa Vučevićen riješit na njegovo i naše zadovoljstvo...
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:12
...hmmm+...
Komentar od: pmih | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:11
Onim debilima sa sjevera koji pišu o "privinscijskom mentalitetu" naših navijača:
pa naši navijači stave prst u more pa su vezi s cijelim svijetom!
A vi: stavite prst u guzicu...i to je to.....
Komentar od: dioniz | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:10
############################################
bar znamo guštat, dabogda nam prišlo u naviku
############################################

ps. pozdrav i onima šta smo na tribinama bili tako blizu, a tako daleko, ispada da smo bliže priko tastature, valjda će bit još prilika za to prominit ;)))
Komentar od: flavijo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 13:08
Dobar dan svima.
Htio bih prokomentirati neke detalje vezane za jučerašnju predstavu našeg voljenog kluba.
Iako ne poričem da sam prezadovoljan igrom, a pogotovo rezultatom moram istaknuti kako se protivim mišljenju nekolicine sa portala koji smatraju kako je to Špacino djelo.
Na žalost nije.
To je posljedica kvalitetno odrađenih priprema našeg bivšeg trenera Reje. I kao što je bio slučaj kad je AM naslagao nekoliko pobjeda zaredom nakon što je Vučević otišao s klupe nakon poraza od Zadra, tako će biti i ovaj put.
Špaci skidam kapu samo zbog jednog detalja- nakon završene utakmice, svi su igrači pohrlili u svlačionicu, no gosp. Špaco um je uljudno pokazao prstom prema sjeveroistoku i gdje se trebaju poći najprije zahvaliti.
Ljudi moji, to je elementarno, a oni to ne znaju da trebaju napravit.
I sad recite mi koji je razlog od ova dva:
1. Boje se Torcide,
2. Nije ih briga.
Jučer sam dosta mozgao o navedenom i vjerujte mi nisam našao odgovor.
********************************
Ahmad po meni mora ulaziti kao joker s klupe, bez obzira što je promašio zicer.
*******************************
Jedan poznanik me je nastojao jučer uvjeriti kako je utakmica sa Belupom namještena na pobjedu sa više golova razlike.S obzirom da mi je to rečeno prije utakmice, iako svim srcem ne želim u to vjerovati , ne mogu isključiti navedenu mogućnost.
**********************************
Sukob između Vučevića i Svaguše za sada neću komentirati.
********************************
Pozdrav svima!!!
Komentar od: J.T. | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:49
pa nismo umišljeni kao vi nakon jedne pobjede....to je vaš klasični provincijski mentalitet, želja za dokazivanjem i samopromocijom.
-------------------------------------------------------------------------
Klasični kličko. Prije početka sezone najavljiva si pohod na Europu i Ligu Prvaka, pa ste ispali od Red Bulla (I pyunik vas skoro nabija)... Onda ste govorili kako ćete prezimit u Euroligi i da uzimamo daljinski u ruke pa su vas opet svi nabili barem jednom... Onda ste najavljivali kako ćete nas razbit na poljudu jer nikad jači dinamo dolazi nikad slabijem Hajduku pa ste i tu popušili... Sad govori da nisu umišljeni, ajme sinko kako ovaj brzo zaboravlja, tsk, tsk... A šta ćeš, možeš momka izvadit iz sela, al selo iz momka nikada...
Komentar od: Vlajvolihajduka | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:45
Evo,pojavio vam se prijatelj klicko,imate iste želje,al pokvarit će vam hajduk te namjere.patite,zajedno s purgerima
Komentar od: H1911 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:36
tribala bi torcida otvorit telefonsku liniju::

VIDOVNJAK LEKIĆ :D

jučer je prije prvog gola da znak da stanemo pivat

a prije drugog je taman počinjala pisma, a lekić je tada reka da ćemo je počet pivat nakon gola

kolika je to vjerovatnost?????????????? hahahahaha, lako se sad zajebavat kad smo ih nabili

JUČER SE PONOVO POKAZALO KAKO SU HAJDUK I TORCIDA JEDNO TILO....................IGRA HAJDUKA JE DAVALA POTICAJ TORCIDI, A TORCIDA IGRI HAJDUKA
Komentar od: Vlajvolihajduka | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:34
O ružno li je danas biti NIPER.hajduk pobijedio
Komentar od: | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:33
...zapresic+...
Komentar od: Ivica300gostovanja | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:20
O OOOOO OOOOOOO OOOOOOOOOOOOO

HEBEN TE UPRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO

P.S.
KAD BRŽOLE S GRADELA ZAMIRIŠU, PRVI DIO

STOJTE MI DOBRO, NEMOJTE PUNO RAZVLAČIT MAJMUNA I NEMOJTE MISLIT DA JE TIPKOVNICA ZAMINA ZA MAJMUNA

ZA KURATZ VAN TIPKONICA DOĐITE NA POLJUD A NE KA JUČER
Komentar od: Ivica300gostovanja | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:15
svi šta seru da je KODEKS utopija nek se utope u tuti a more i u wc školjci hebate koji pasivci naivci ka ovce bez mozga i bez volje za mrdnit guicon sve čekadu da in neko servira na pjat a triba li van možda i prožvakat umisto vas

a vi šta mi serete po nicku samo da znate nisu mi to sva gostovanja ovo su mi u nicku samo ona di san pratija livaju iz uprave, a šta mi serete da san nepismen pa šta nisanja kriv šta san iša u istu školu ka i svaguša čak i po istomu posebnomu programu

Ako nekomu nešto ne paše more mi se javit na mejl gostovanja@net.hr pa ćemo se lipo dogovorit di ćemo popričat i šta ćemo još ako priča ne pomogne

EVO IMA DOLI JEDAN ŠTA BI SE SIGURNO TIJA VIDIT SU MENON JOŠ DA JE IMAT MUDA PA DOĆ AJMOOOOOOOOOOOOO
Komentar od: makvaki | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:14
NAPRID BILI !!!!!!!
DOLI UPRAVA !!!!!!!!!

HŽV
Komentar od: Ivica300gostovanja | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:13
O OOOO OOOOOOO OOOOOOOOOOOOO

HEBEN TE UPRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO
Komentar od: brundalo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:13
Evo verzija sa t-portala

'POTIRAT ĆU TE'
Stručnjak Svaguša prijeti Goranu Vučeviću

Vučević je i član Bilićevog reprezentacijskog tima

Hajduk je sa 5:0 nalupao Slaven Belupo na otvaranju 2010. godine, a u uvertiri su pljesak i prigodne nagrade dobili kadeti i juniori koji su nedavno osvojili hrvatski kup. Ali na travnjaku nije bilo njihovog šefa
Dok su ponosni mladići primali čestitke od legendarnog vratara Beare, njihov koordinator Goran Vučević sjedio je u loži i mislio svoje.

Iako mu je mjesto bilo među igračima i njihovim trenerima, Vučević je bojkotirao ovu svečanost. Razlog? Stolica mu se klima iako bi rezultati i njegov nogometni pedigre upućivali da će biti sasvim suprotno.

Večer ranije klupski predsjednik Svaguša mu je, tijekom domjenka pripremljenog za mlade nogometaše, zaprijetio da će ga potjerati iz kluba. Pred svjedocima, da svi vide tko je gazda. Vučević je napustio druženje i dan kasnije odbio sudjelovati u paradi pred navijačima.

Obojica su odbila komentirati razloge sukoba, ali te svađe obično imaju isti nazivnik: tko će igrati i čiji će sin brže napredovati. Ipak, neoprezni predsjednik sada je otkrio da nije zadovoljan stanjem u školi, a svoj stav teško može obrazložiti rezultatima. Osim osvojenih kupova, kadeti dijele čelo ljestvice s Dinamom, dok su juniori drugi. Ta Dinamova generacija ipak je prejaka, to ne može biti razlog.

Za kraj, samo biografije. Vučević je bio najbolji igrač prvog HNL-a, igrao je u Barceloni, s Hajdukom je igrao četvrtfinale Lige prvaka i već je bio prvi trener 'bilih'. Svaguša? On baš i nema nogometnih referenci.
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Ne nogometnih, nego NIKAKVIH referenci on NEMA..
a da zaboravija san IMA ...OSUDJIVANI IZRABLJIVAC RADNIKA
Komentar od: prixy79 | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:12
Svaguša, Kerume..........
jednostavno ovo vam je kraj.....ili se sami kupite ili birajte.........kako ćete letit

Misim da je i slipcima sad jasno.......Vučevića tirat (i do sad su pokušavali)
#########################################
utakmica jučer;
-fizički dobro pripremljeni
-teren katastrofa
-prvi dio: loše i sporo iznošenje baluna, fali čovik u završnici, andrić i skoko nisu playmakeri, subašić spasija dva puta...
-drugi dio ušlo i onda se vidilo u kojem se grču do tad igralo
###########################
-neki debili dizali na sjeveru desnu ruku nacistički, a Lekić se odlično sitija i poveja da svi ostali mašu s obje ruke livo desno.......da se nevidi!!!
##########################
KODEKS-UPRAVA ODLAZI
Komentar od: Ivica300gostovanja | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:06
o ooooo ooooooo ooooooooo

HEBEN TE UPRAVOOOOOOOOOO
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 1. ožujak 2010. 12:02
Bravo Špaco, sad Zaprešić.
Ajmo Bijeli, dajte srce i bit će dobro!
Komentar od: brundalo | Komentirano: 1. ožujak 2010. 11:59
Dobar dan svitu....
Je, stvarno je lipo pobijedit..i još nabit..petardu..NEPROCJENJIVO....

A jos bi bilo LIPŠE.....POTIRAT PEKARA drogiranog i alkoholiziranog majmuna iz HAJDUKA...takvi gušt NIKO NE BI MOGA PLATIT

UPRAVA MARŠ stoko bez rogova i morala
Komentar od: Ivica300gostovanja | Komentirano: 1. ožujak 2010. 11:56
oooo oooooo ooooo ooooooooooooooooooooo

HEBEN TE UPRAVOOOOOOOOOOOOOOOO
Komentar od: Vlajvolihajduka | Komentirano: 1. ožujak 2010. 11:49
O kako je lipo kad hajduk pobjedjuje.PATI NIPER
Komentar od: mali čovik | Komentirano: 1. ožujak 2010. 11:47
poker face