StoryEditorOCM
Dalmacijatužna vijest iz beča

Preminula djevojčica Katarina Vladović iz Trogira

Piše PSD.
10. listopada 2015. - 20:52
Nakon jednogodišnje bitke za život dvadesetomjesečna djevojčica Katarina Vladović iz Trogira u petak je preminula u Beču gdje je bila na eksperimentalnom liječenju. 

Naše su novine od početka davale medijsku potporu financijskoj pomoći za njezino liječenje. Nažalost, djevojčica je u međuvremenu preminula. Svim dobrim ljudima koji su novčanim prilozima pomagali obitelj se neizmjerno zahvaljuje. 

Katarina je bila maleni lav, ali bolest je bila jača i njezino maleno srce nije izdržalo posljednju terapiju koja je bila put ka ozdravljenju. 

Trogir i njegova šira okolica budno su pratili ishod Katarininog liječenja. Vijest o njezinoj smrti duboko je potresla njezine sugrađane koji su se u velikom broju  odazvali humanitarnim akcijama organiziranim za pomoć u njezinom liječenju. 

Trogirani su danas bili neizmjerno tužni što je teška bolest bila jača i ugasila život donedavno vesele i živahne djevojčice koju su od milja njezini roditelji zvali „naša heroina“ . Po tom nadimku će je pamtiti ne samo roditelji već i cijeli Trogir. 

GORDANA DRAGAN  
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2024 15:25