StoryEditorOCM
Hranagrill majstori

Lesnina: Bez pravog alata nema dobrog roštilja!

Piše PSD.
30. travnja 2015. - 16:57
Sezona roštiljanja je započela - kotleti, ražnjići, pečenice, pljeskavice i njegovo veličanstvo ćevapi aktualni su svaki sunčani svibanjski vikend. Priprema hrane na užarenoj rešetki popularna je širom svijeta i odličan povod za okupljanje obitelji, prijatelja i uživanje u prirod, na svježem zraku. Da bi gosti, osim u lijepom vremenu uživali i u dobrom zalogaju evo par savjeta koji će svakog klasičnog kuhara preobraziti u pravog gril majstora.

Prije svakog posla potrebno se pripremiti! Prije roštiljanja nužno je prirediti pribor i naravno kvalitetne namirnice. Roštilj počinje kupovinom kvalitetnog svježeg mesa koje se marinira 24 sata prije pečenja, a da bi se smekšalo i u konačnici bilo sočnije.

Meso je potrebno peći na jakom žaru, nikako na direktnoj vatri, tak...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 23:23