Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 30.12.2012. u 21:21

mercato

Poljudski četverolist želja: Šorša, Jelavić, Erceg i Duljević

Prijelazni rok se otvara s prvim danom Nove godine, a Hajduk bi htio što prije “zatvoriti” neke svoje želje, sastaviti momčad koja bi od prvog dana bila na dispoziciji treneru Miši Krstičeviću, najprije za uvodni dio priprema u Splitu, od 7. siječnja, pa posebno nakon toga, od 18. veljače kad je planirano krenuti po sedmi put u Antalyju.

Zasad nema naznaka bi se i treneru Krstičeviću odmah produžilo ugovor, da mirnije radi, ali vjerojatno ćemo i tome biti pravodobno informirani, kako je i red. Činjenica je da su se Hajduku (neopravdano?) povećali apetiti nakon što je izveden pravi podvig plasmanom na drugo mjesto tijekom zimske stanke i odigranih 19 od ukupno 33 kola (u proljeće je preostalo 14 rundi), te još više ispadanjem Dinama (i Rijeke!) iz kup-konkurencije od Zadra (i Nedelišća)!
U Kupu je otvoren prolaz, naizgled, a u prvenstvu bit će britka bitka, no kad su sad postali viceprvaci, red je da tu poziciju i sačuvaju. Što god bilo.

E pa sad, bilo bi dobro osvježiti redove, posebno ako se već inzistira na forsiranoj prodaji svega što se može. Postoje neke realne i neke skrivene želje “bijelih”, svrstali bismo ih u četiri glavna smjera djelovanja:

1. Tomislav Šorša

Tajna želja “bijelih”, vezni igrač Osijeka što su ga ometale ozljede bio je na Hajdukovu popisu i prošlog ljeta, međutim svu svoju snagu hajduci su usmjerili na Antonu Maglicu kojega su i osvojili, zajedno s desnim bekom juniora Dinom Mikanovićem. Šorša, kao zanimljiv vezni igrač, ofenzivnog “smjera” ostavljen je za buduće juriše, dok se ne oporavi od ozljede i dok mu se ugovor s Osijekom sasvim približi kraju. I sad smo na pola puta: Šorša je odbio potpisati novi ugovor s Osijekom i na ljeto bi trebao biti sasvim slobodan. Tome se hajduci nadaju, a povjerljive informacije govore kako su razmijenjeni “signali”, da li u Zagrebu ili negdje drugdje na pola puta, nebitno je. U Osijeku, sigurno je, primaju “košarice” svojih igrača koji ne žele obnoviti ugovor, Šorša je jedan od njih, vijest je objavljena prije šest dana. A Hajduk uvijek tehnicira svojim - “prodajnim izlogom”. Nema novca, ali je veći klub.

E sad, bi li se našlo načina da Osijek pusti Šoršu odmah (za neku odšteticu nazovi Jaku Andabaka) ili bi ga Hajduk pričekao sve do ljeta samo da bude slobodan, teško je govoriti unaprijed. Svjedoci smo kako je lani Hajduk otvoreno “zaprijetio” kako Davor Šuker usmjerava Maglicu prema Dinamu(?!), pa se na kraju Maglica “spustila” do Poljuda, “prijetnja” je uspjela. Sad su planovi javni, a kontakti tajni. Šorša zima ili ljeto, čini nam se jedina je dvojba.

2. Ante Erceg

Hajduk je odavna dao do znanja kako ga mladi splitovac zanima, ljubav je obostrana, Ante Erceg je malo pogurnut sa strane u Parku mladeži, od tog trenutka se očijukanje sve do Poljuda intenziviralo. Problem je kako sastaviti pregovarački tim, kako doći do Slavena Žužula a ne dati mu priliku da kaže “nemam što pregovarati”?! To su tajne diplomacije i koga izabrati za kurira. Za glasnika vijesti: Žužul vas tamo čeka na dogovor...

E, ali tako je i Filipides u oklopu trčao da javi vijest o pobjedi na Maratonu, pa je izdahnuo... Rekosmo, tko sastavi za pregovarački stol “bijele” i “crvene”, taj je vrijedan Nobelove nagrade za mir i kemiju istodobno. Međutim, Erceg je nestrpljiv, a odbrojavanje za razgovore počinje s Novom godinom...

3. Mario Jelavić

Najlakše je vratiti “sina razmetnog”. Kakav Anderlecht, kakav Manchester City. Mario Jelavić je trenirao ovdje i tamo, Anderlechta ostavio zbog poziva u City, ali tamo nije mogao do dozvole, pa je izgubilo smisao i čekanje da ga u siječnju transferiraju “negdje u Nizozemsku”, kako se pisalo. Izgubio je vrijeme i u kalendarskoj godini koja broji zadnji dan-dva Jelavić je nastupio samo dvaput za juniore “bijelih” u proljeće, ne računajući potom treninge s Anderlechtom i Cityjem. Trenirao je u zadnje vrijeme i u Splita, ali prihvaća radije poziv Hajduka.

Navodno su završni “tajni pregovori” obavljeni prije neki dan u – Omišu, u hotelu Plaža. Ugovor, vjerojatno na tri i pol godine, trebao bi dočekati Jelavića, “sina razmetnog” prvih dana priprema u Poljudu...

4. Haris Duljević

Momak igra za Olimpic Sarajevo, mlada je nada BiH nogometa, skautiran od Hajduka, pocrtan u željama, vrlo zanimljiv, jer balkanski nadahnut nogometaš. Jedan od najboljih mladih igrača susjedne nam Premijer lige koja s obzirom na blizinu i nije baš transparentna, maglovita nam je i više znamo što se događa u Engleskoj i Španjolskoj nego kod Bošnjaka i Hercegovaca. Ali, zato skauti ne miruju, ne spavaju, pa je tako Hajduk “otkopao” jednog ovdje sasvim nepoznatog Avdiju Vršajevića (na tragu svojedobnog šibenskog kolosalnog otkrića Zeca i Alispahića), a sad bi mogao i – Harisa Duljevića. I on je, poput Jelavića, bio na treninzima u Anderlechtu. No, katkad je bolje imati dužu domaću lansirnu rampu.

Zasad Hajduk ima dva problema, kako je njihov interes za Duljevićem uopće dospio u medije i kako krenuti u pregovore, pronaći sponzora koji bi ih svezao za sarajevski Olimpic u ovom času kad Hajduk svoga novca baš i nema, fali mu. Svejedno, pratit ćemo Harisa, intrigantan je talent, a i želja “bijelih” u prijelaznom roku.

slaven alfirević

Prodaja za europski opstanak

Upiti samo usmeni, a službene ponude nema, odgovara refrenom predsjednik Hajduka Marin Brbić.
Hoće li se “ruska veza” požuriti? Odavna smo notirali zanimanje iz Rusije za Hajdukov tandem Mijo Caktaš – Ivan Giga Vuković što bi Hajduku donijelo ukupno 1,7 milijuna eura, po menadžerskim dojavama. Međutim, Hajduk bi da se ta suma barem malo povisi, na dva milijuna čiste zarade, a onda je prva rata 700.000 eura, što je bitno jer se računa što se može inkasirati do 31. ožujka kada pada UEFA-zastavica...

Prodaja je važna za europski opstanak, Brbić je već objavio, izjavio, potvrdio kako je otprilike 20 (a možda i 25, zar ne?!) milijuna kuna neophodno potrebno Hajduku da namakne do kraja ožujka ne bi li servisirao sve ono što UEFA od njega traži i očekuje za dobivanje financijske licence bez koje ne može na službenu europsku scenu.

Dobio je prvih 800.000 eura, od Pescare, onda su tu ruska očekivanja za Caktaša i Vukovića, pa vječni već Al Ittihad i iščekivanje odštete, FIFA je obećala ročište tijekom siječnja...

E sad, to su okolnosti s kojima se ulazi u prijelazni rok u kome se one koji odu mora i nadomjestiti ...

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:58
ej di si BABINAC,fala covik,ziv bija.
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:55
TRSTENIK123- jemadu viziju,blago njima,kolko ja moran popit da bi progleda.
Komentar od: trstenik123 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:50
Kako ste ovde sve dobri poznavatelji igrači i taktika, ja pojma nimam kako bi triba izgledat Hajduk 2013. A, koga sve uprava misli dovest, mislim da to ne zna ni Mišo. Ajte, prosvitlite malo nas neznalice, barem približno.
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:35Komentar od: Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:29


Duje ima 10-tak dana da se to riješilo,nemoj duje gospe ti tražilo se misto za stipana pa šta je to problem napisat kad i sam znaš da je tako i stipan će svajetovat didu??? Smiješno!!!! Pa tu mu je prale ma ja lud šta pišen eto.


##############################


Hoćeš se ispričati ako ne bude tako s obzirom da već 7 dana tupiš isto ???

Komentar od: trstenik123 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:32
Hahahaha! A ljudi moji, još malo pa onda u Hajduku neće više bit "naše dice" i sve takve teorije padaju u vodu. Osječani, Bosanci, Brazilci, Šibenčani (aj, to su ka ono naši)... a di je tu Hajduk?
Ma neka ih, samo neka dobro igraju i neka se dobro prodaju. To je cila filozofija naše uprave i našega nogomete, je li tako? Koja liga prvaka i Europska liga - picin dim za naše managere i mufljuze.
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:29
Malo drugacija imena???

Poljude sad me i Malo strasis nisu valjda mladje i udarne snage
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:29


Poljude,

ti o lanjskom snijegu ... kakve yebene veze ima šošo sa ovim ???
Lendrić je tražio ovaj n.o. tj. od Maleša naovamo ... kud ti tučeš po šoši ...

Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:25
Valjda ce do petog miseca i arapi platit
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:25

Oho, ovo nisi uopće loše reka, očito nisi umoran ))

A možda sad trenutno triba savjetnik ... a kasnije možda neće tribat ...

ne bi na glas i zato je bolje pričekat hajduk.hr ))


Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:21
Poljude
J*****ga nemoze sve ni. Dzabe ako maloca ode sorsa bi trebo doci jet milic seli n'a stopera
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:21

Poljude,


daj se skoncetriraj,

šošo je prije tri godine dobija 30 %, a zna se jako dobro tko mu ih je da, a Lendrić je OVE godine tražija ....

Da nisi možda umoran prika ??

Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:16
I, da se ne zaboravi, neka i sebi smanje plaće (''uprava''), i neka stvarno počnu OTPUŠTATI a ne ove kozmetičke preinake ala SDP...
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:14
Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:05

Znam koga će prodati, to uopće nije tajna (ma prodali obi oni sve, da mogu) - ali svejedno virujem da će namaknit tih cca. 3 M eura.
Lima - 0.3, Maloča - 0.8, Caktaš i Vuković - 1.5, Milović - 0.6...

To su okvirne cijene koje se sada vrte (uračunao sam postotak igračima) i koje će vjerojatno postić ove zime.

Dovedeni su Nižić, Jakoliš i Jelavić a vjerojatno će dovest još par igrača (osim ovih nabrojanih, zanima ih još par Bosanaca i oni Brazilci)... U hodu stvaraju momčad, adekvatno je popunjavaju, a ako još uspiju sačuvat i Zuju i Franka do lita, to je za mene palac gore!

Samo da nađu kojeg prokletog sponzora, ne mora generalni, ma i nekoliko najmanjih ne ni škodilo...
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 19:07


Poljude,


primjerice šta očekuješ da naprave sa stipanom ... mislin na Andrijaševića starijeg ??

Ili šta bi ti napravija da vidim koliko ti mozak brzo radi ?? )))


Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:55
Šoršu bi volija vidit već ove zime, a ako bi se moglo još dovest i ovog Duljevića, pa vratit našeg Jelavića (iako čujem da je več potpisao) i nać zamjenu za Maloču - imali bismo jako dobru momčad.

A Mišo, iako ne previše pametan, ako nešto zna, to je da nagazi igrače, pogotovo njihov ego...
Komentar od: radiobemba | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:43
gervasius- poštovanje,i ja ode jako rijetko pišem,nekad sam stalno i čitao al danas mi se više ne da,jer su ti likovi spomenuti prevršili svaku mjeru dobrog ukusa ! i mislim da se jako varaš da oni nešto kao vole hajduka-jer da jesu onda ne bi koristili portal posvećen hajduku već godinama za osobne obračune, piljenje ljudi svojim istinama te promoviranjem (koga bi drugo nego sebe) po cijele dane i noći ...i tako već godinama...dapace,mislim da ako nisu zlonamjerni(možda čak i nesvjesno ) onda su ozbiljno poremećeni ! oboje se zaklinju u ljubav prema klubu a gori su od najgore uprave jer koriste hajduk a čak sa njime ni veze nemaju! šta bi bilo tek da imaju ???
Komentar od: Sinje more plavo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:27
Živija Zoran Milanović!!! A vi redikuli patite!!!
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:25


Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:56


duje prika...kada se ti mozes zajyebat u dovodjenju nekog igraca...zasto se ne bi moga i novinar....################################################


Prika,


ovo nije zayeb ...


nego TOTALNA IZMIŠLJOTINA !!!!!!


U tome je problem ... jedno je zayeb, a nešto sasvin drugo napisat ime koje veze s vezom nema ....Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:21
http://www.24sata.hr/nogomet/bilo-kuda-hajduk-svuda-ajmo-bijeli-ale-u-egzoticnoj-varijanti-295613
Komentar od: Sinje more plavo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:19
J*****e sanader redikulu jedan!!
Komentar od: Sinje more plavo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:10
Prestani blatiti premijera babinjac!!
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 18:09
Dujkan Velesajamski je zavidan što svaka šuša, pa i polupismeni Alfirević, dobija informacije prije njega...

yebayi ga brajo, jedino da stisneš jače uz Yakuba...
Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:56
duje prika...kada se ti mozes zajyebat u dovodjenju nekog igraca...zasto se ne bi moga i novinar....
Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:56
duje prika...kada se ti mozes zajyebat u dovodjenju nekog igraca...zasto se ne bi moga i novinar....
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:50ponedjeljak, 31.prosinca 2012


Dario Krešić: Moj prelazak u Hajduk čista je izmišljotina

Vratar moskovskog Lokomotiva i hrvatski reprezentativac Dario Krešić odlučno je demantirao napise o tome da bi mogao prijeći u splitski Hajduk.

- Gledajte, nikakvog kontakta nije bilo i ne mogu vjerovati da su ljudi u stanju pisati takve izmišljotine. Ja imam važeći ugovor s Lokomotivom i nema nikakve šanse da se na bilo koji način dogodi moj odlazak u Hajduk - kazao nam je Krešić.

BLAŽ DUPLANČIĆ#############################################


Ma jeli moguće da novinari krivo napišu ????

))))))))))


Komentar od: Jebiv Jetar | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:33
ili ti ga dokad se mogu pisat istine
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:32
Komentar od: broketax | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:12
ljudima je dosta prosipanja jeftine demagogije neovisno koja je godina,tko je predsjednik(osim pekara) uvjek isti kolo vode.Uvik dajmo im vremena!Znamo kako je to vrime i tim kome se davalo vrijeme završili.Ljudima je dosta dvostrukih kriterija prema onima koji su naši birani ili oni nebirani.Ti pljucači žele samo iste kriterije za svakoga u hajduku.Dosta im je jednog blago rečeno oportunizma kod pojedinih portalista.Zato ti realni i objektivni ne pljucači nego navijači imaju pravo ovako nastupati i nemislim da izlaze iz okvira.SRETNA NOVA GODINA!
______________________________________

Hvala također!

Ma ne radi se o pljucačima i nepljucačima, o podobnima i nepodobnima. Suprotna mišljenja su poželjna, ali radi se da se na forumu pojavljuju stvari koje nemaju veze s Hajdukom uopće, a ni s nogometom.

I toga bi se trebalo pokušat riješit, a ne ljudi koji iznose svoje mišljenje, ma kakvo ono bilo...

Živio!
Komentar od: Jebiv Jetar | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:30
do koje ure mogu krediju je bavat mater nekaznjeno?
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:28
http://www.youtube.com/watch?v=6rPuYHTX4KA&feature=youtu.be


ZIVILA
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:27
Je al dosadise i bogu i vragu
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:24
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Gm0uMEQSaFc

ZIVILA NAN NOVA GODINA.

ZIVILA.
Komentar od: gervasius | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:19
Poštovanje,
pratim ovaj portal od početka i znam za sve "bombe" i ostala sranja. Jako rijetko pišem ali stvarno svakodnevno čitam i to uglavnom sve komentare u rubrici Hajduk jer Hajduk je ono što me jedino svakodnevno interesira i što sa zanimanjem pratim. Znam i za ovaj (ponovno razbuktali) sukob između Bunkera i Zlaje tj, Petra. I nemogu da se ne umješam . Svak koji, kao i ja , uglavnom samo ćita ove komentare ima svoj stav, ali mislim da smo u jednom složni. A to je da bi trebali vas dvojca to već jednom riješit, jer se niti jednom od vas nemože prigovorit da niste za dobrobit Hajduka. Niti će, niti može Bunker prigovorit, da niti jedan prijedlog Petra (koji su svi ovdje mogi vidjet) a ne govorim samo o logu već i o svim kalendarima i o svim njjegovim prjedlozima u marketinškom smislu nije bio na mjestu i uspoređujući sa učinjenim daleko bolji za Hajduk nego trenutni. Isto tako ni Petar nebi trebao zamjerat Bunkeru njegov trud da se primjerice kodeks poštuje, da se ne obmanjuje. Jednom sam već napisao da bih bio najsretniji kad bi Hajduk imao u upravi takva dva lika, jedan stručan i uporan a drugi "lud" i neumoran, a obojca ludi za Hajdukom. Fali u upravi nam takvih ljudi.
Ljep pozdrav i sve nam najbolje u novoj godini HŽV
Komentar od: broketax | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:12
ljudima je dosta prosipanja jeftine demagogije neovisno koja je godina,tko je predsjednik(osim pekara) uvjek isti kolo vode.Uvik dajmo im vremena!Znamo kako je to vrime i tim kome se davalo vrijeme završili.Ljudima je dosta dvostrukih kriterija prema onima koji su naši birani ili oni nebirani.Ti pljucači žele samo iste kriterije za svakoga u hajduku.Dosta im je jednog blago rečeno oportunizma kod pojedinih portalista.Zato ti realni i objektivni ne pljucači nego navijači imaju pravo ovako nastupati i nemislim da izlaze iz okvira.SRETNA NOVA GODINA!
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 17:01
Ta glupaca godinama je igrala sa dijecijim ugovorom pod blokadama i ocem skoro n'a samrti pos kalinic vidi i pod strinic
Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:58
pa svitu ovi je portal uvik bija takav....kada se ove portalske zvizde mako porijeckaju...onda malo zaborave na hajduk....pa se bave sa svojim egom...ali prodje ih to
Komentar od: stire | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:54

Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:21
Portal je postao mijesto pisanja usranih frustracija
Krasan tekst za raspravu. À ovdije cili dan preseravanja pa otirali ste svakog normalnog sa portala
Ma m.r.s u p I C k.u. ma.ter.onu nabijem vas n'a te isf.rustrirane bolesne mozgove
:::::::::::::::::::::::::

Potpis
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:51
Komentar od: bellygunner | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:03

Maloca u trabzon za 2 miljuna eura?!

Nije lose za jednu "glupacu".

Dakle, kad te Hajduk i/ili ST publika ocrne, najcesce postanes dobar nogometas.

I obrnuto.
_______________________________

Pogledati pod : ''Kreten Nikola Kalinić....''

Sretna nova Belly
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:49
Alfonso

Najmanje je komentara o tekstu i normalnih rasprava ono tipa svak n'a svojoj barikadi i udri u granicama normale postujuci protivnika nema vise ni zabave ni susura ovdije preuzeli su portal bo....ci
Komentar od: prale72 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:41
a brate koji smo imi baksuzi.....po cilom svitu ovi arapi ne da kupuju igrace nego i cile klubove i za to placaju masnu lovu i ne cjenkaju se,a mi naletimo na nekakve koji ni jednog igraca koji za njihove prilike kosta kao rodjendanski poklon od dice.....
Komentar od: Alfonso | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:41
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:21
Portal je postao mijesto pisanja usranih frustracija
Krasan tekst za raspravu. À ovdije cili dan preseravanja pa otirali ste svakog normalnog sa portala
Ma m.r.s u p I C k.u. ma.ter.onu nabijem vas n'a te isf.rustrirane bolesne mozgove
_________________________________________

Istina... Nekad sam otvarao portal svakih pola sata, da vidim šta ima, koga ima, da se malo posvađaš u granicama normale, da malo raspraviš s ljudima, kažeš šta misliš... Čuješ koju potencijalnu ''bombu'', malo se razveseliš...

A tako je to kad ljudima daš ovakvu igračku... Kad netko ne dolazi tu pričat i čitat, nego se liječit i pljuvat po drugima...

Ljudi, stari moj, nažalost miješaju '' demokracija je, portal je javan i smijem pisat što želim'', sa '' Normalno je da pišem sr..nja i vrijeđam ljude okolo, liječim svoje frustracije i maltretiram ekipu''.

I uvijek kažu jedno te isto... ''Ako ti se ne sviđa, preskoči''... Samo je problem što je postalo teško od 20 komentara preskočit 19 da bi pročitao jedan normalan..

Ali nema veze. Ako pojedincima to pomaže u životu, neka samo nastave uživat u maltretiranju drugih.

Do tada, svima, pa i njima, puno zdravlja, sreće, više razgovora, diskusija i tolerancije u 2013. želi Alfonso.

Pozdrav ekipi!
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:30
Da i usput sve najbolje u novoj godini
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:27

DAMIRRE, NEMOJ TAKO, POMISLIT ĆE NETKO DA IMAS NESTO KONTRA POLITIČKIH AGENATA...
DRUG POŠĆER BI SE MOGA ŠTICAT I NESTAT...

SRITNA NOVA SVAKOME!
ARRIVEDERCI!

Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:21
Portal je postao mijesto pisanja usranih frustracija
Krasan tekst za raspravu. À ovdije cili dan preseravanja pa otirali ste svakog normalnog sa portala
Ma m.r.s u p I C k.u. ma.ter.onu nabijem vas n'a te isf.rustrirane bolesne mozgove
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:14
POLJIČKA?

DRŽI OBRT U POLJU? A OKOTILA KA DA JE IZ ŠUME?

PA OK, ALI SAMO AKO IMA NEGGDI HLADA...
ISPOD HRASTA, SMOKVE KAKVE I SL.ZBOG UV-a...
ĐIHAAAAA....

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:11
Hahaha

Jucer.je kasno nakon ovog danonocnog maltretiranja pa covik moj vise se veselim kraju tvog nego pocetku mog godisnjeg
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:10

dobro se zabavite

Sve najbolje u Novoj godini svima čista srca želi Bunkerišta

a agentima i grebatorima o Hajduk tipa dizyajner još želim dobru zaradu i
da je korisno potroše, npr. svu na lijekovedo prcanja u NovojKomentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:10
POŠĆERU,

DI ČEKAŠ? MOGAA SI SVRATIT NA PIĆE?

OSOBNO TI JAMČIM FIZIČKI INTELEGRITET,NE MORAŠ NOSIT METALNI POJAS NEVINOSTI MARKE 'JADRANSKO'

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:07
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:03

za tvoju informaciju moja mater je poljička
a tvoja je Lajka

na anus okotila Sratka

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:05
¸Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:01

zavisi šta je tebi brzo hahaha
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:05

uskoro će završit ova matineja sprd dočeka hahahaha

jer se moran spremit za pravi
a agenti onda nek normu nadoknade hahaha
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:04
Komentar od: dGuje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:00

poštar, yebo te šta ti je penis oštar


samo ti udaraj kume i nedaj se smetat ...


dok ti visiš na meni ka i par njih u meni zakuva,
ali dobra je lova
ako me ostavite na miru, onda ću se tek zabrinuti
jer će mi sedotok love prikinuti


dva puta sam ti se obratio ...
sad kad si me oba puta syeba, sad si opet misec dva miran, bolje mi je da te ipak ne diram ))))

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:03
POŠĆERU...NE!
NA ISTOK SAM IŠAO U POHODE, SAMO ZBOG TOGA JER TI JE MATER DRŽALA OBRT 'PREKODRINKA',A NIJE BILO SKUPO:)

ĐIHHHHAAAAAA...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: damirdam | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:01
Poscer

Oce li brzo godisnji iscurit
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:01


na Poljudu, na Poljudu
sa one strane Marjana
neopravdano syebalo dizyajnerskog pedera
srića šta je on tako dobra,poštena i kitoPušna duša,
pa neće uslijedit tužba hahahahahahahaha

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 16:00

pošćer,


samo ti udaraj kume i nedaj se smetat ...


dok ti visiš na meni ka i par njih meni drago ...
dok me ostavite na miru, onda ću se tek zabrinuti )))


dva puta sam ti se obratio ...
sad si opet misec dva miran ))))


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:59
UOSTALOM POŠĆERU,

ZAR ZA PROCVAT HAJDUKA, NIJE TREBALO CICHI ISKRČIT PUT I PREVENTIVNO UKLONIT PREPREKE KOJI MIRIŠU NA NEPREMOSTIVE?

ZAR SE NE SLAŽEŠ?

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:58
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:55

znan ja zašto si ti na istok hita
tek kod cigana si se osjeća ka doma
hahahaaha
điha

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:56
MA, KOJE TUŽBE, KOJI BAKRAČI?
SAMO KODEKS!


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))))9


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:56

dGuja

oćemo li rađe o tvome moralu i karakteru,
pogotovo u smislu čuvanja navodnih tajni hahahaha

ili ćemo samo o tvom agentskom posluP.S.
ne veseli se novom zakonu, već si moga ubrat kako ću te prcat
hahahahaha
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:56
sretna nova godina i da nam hajduk zivi vjecno
ps
obavezno pogledajte film dobar,los zao na htv2
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:55
JE, JE..POŠĆERU...
S KIŠOBRANOM DRITO, SAM OBILAZIJA TUZLE, NIŠEVE, BEOGRADE, PODGORICE...DOK SI TI POD KABANICOM POLITIČKOG UGUZA TRAŽIJA UPRKNUĆEE ZA SIĆU::)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:54
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:51

ko nas "bre" rastavi ?

ja isto mislim da bi triba tužit
sve koji su krivi šta se ne moreš više grebat
hahahahaha
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:52
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:47
#####################################################################################################


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:38


ti mudonja ne viri u tuđe prepiske ... to smin isključivo ja, dguja ovlašten od dottore Kredija

ionako kuyca ne razumiš oko igrača ili kadroviranja ... zapravo razumiš, ali rađe retaje prcaš, nego da još o tome pišeš


čak mi se učinilo da si nešto Maloču spominja ... on ti je inaće igrač Hajduka, kojega Pašalić gura jače nego bi gura zeta ... igra ti u obrani, to je na starni di je golman... u zadnje vrime odlično, ka da ga dogiraju prije utaknice, pa ne stigne paničarit ...
Onako plavkast momak, dosta visok, Mario ti se zove iz zagrebačke Dubrave ... ako slučajno naletiš na kakav prijenos Hajduka pogledaj ga ... ako nađeš vrimena u kakvoj pauzi

Da ne misliš da je portir na Klomparskim vratima ... kod dinamova dvometarskog grba


####################################################################################################


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:51
SMRDE...
ŠTA SE PRAVIŠ GRBAV...UGUGLAJ SD 08.09.06.2010.

IMAŠ KOMENTARE HAJDUKOVIH NAVIJAČA ISTO KAO I SEBE, SMRDLJIVOG AGENTA PA ČITAJ

ODYEBY S MAYMUNSKIM ISPRIKAMA..

I NISTE VI 'SYEBALY', MENE,JA NISAM OVISIO O PIŠLJIVIH 15.000 KN...
U TOM MOMENTU SAM RADIO ZA 100.000 OJRA STRANI UGOVOR...
SYEBA JE 'UMOTVORAC' HAJDUKU 50 MIL.KN IZ DŽEPA U 2 GODINE...
ČESTITKE NA TOME!
ODLIČNO ODRAĐENO!
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:47
#####################################################################################################


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:38


ti mudonja ne viri u tuđe prepiske ...

ionako kuyca ne razumiš oko igrača ili kadroviranja ...


čak mi se učinilo da si nešto Maloču spominja ... on ti je inaće igrač Hajduka ... igra ti u obrani ... u zadnje vrime odlično ...
Onako plavkast momak, dosta visok, Mario ti se zove ... ako slučajno naletiš na kakav prijenos Hajduka pogledaj ga ... ako nađeš vrimena u kakvoj pauzi

Da ne misliš da je portir na Marjanskim vratima ...


####################################################################################################

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:46
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:45

jeli sjevernjak sa kišobranom ?
hahaha

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:45
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:32
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:30

uh ovo su ozbiljne optužbe kontra sjevera
i to od jednog pedera

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:-)

NE MOGU JA 'OPTUŽIVAT SJEVER', JER SAM JA 'SJEVER CILI ŽIVOT OD SVOJE 15-TE..!NE MOGU PROTIV SEBE I DA OĆU...
'SJEVER' TO NIJE NI UČINIO...
NE KRIJ SE SMRDE AGENTSKI IZA SJEVERA...

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:42
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:40

prvo
daj link da vidimo ko je šta pisa i kontekst

pa onda možemo dalje


a do tada
na Poljudu, na Poljudu
sa one strane marjana
neopravdano syebalo dizyajnerskog pedera
najpoštenija bi bila tužba
hahahahahahahaha

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:40
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:36

na Poljudu, na Poljudu
sa one strane Maaarjana
isprdilo i prognalo dizyajnerskog pedera


a u pm, ako uskoro ne počne sa falsifikatima
popušit ću okladu

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:40

OPET, POŠĆER IZBJEGAVAŠ ODGOVOR;

KO TI JE I ZA KOLIKO 09.06.2010. 'PROMINIJA' LIKOVNI UKUS?

MUK?

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:38
Komentar od: dGuje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:26


Komentar od: Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56


###############################################


Poljude,

u kyrac,
čuja si za prodaju tri igrača ... po tko zna koji puta je pobiglo ... j***** ga, još curi svugdi, ne samo prema agenturi

uboja si i za Stipana ... a u pyčku m***
nije više lako bit ni agent

Skužaj Poljude, tebe ne mogu maslat, ali posal mi je srat
dakle dragi puče levatsko portalski, ovaj tekst nije ni za Poljuda ni za ove druge koji čitaju dguju ka slikovnicu, nego za tupu večinu:

Oni nevjerni tome će pričekat objavu križaljke ... oni koji su manje informirani od primjerice tebe, koji eto već 10 dana znaju sve ))))
A oni još nevjerniji će pričekat lito ... ili baren prve dane lita ))
di je priša dragi ?? ))

život je lijep. Hajduk je u finalu kupa i u prvenstvu drugi
a iz Klompara se na sito prdi

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:36
PEDER TI JE ĆAĆA I SVI ONI KOJI MENE OPTUŽUJU ZA NEŠTO S ČIME NEMAM NIKAKVE VEZE!

CHIARO?

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:34
PRVO NAM RECI OVOD, ZAŠTO LAŽEŠ I ZAŠTO SI OD 09.06. 2010. PO ČIJEM NALOGU OKRENIJA PRVOBITNI 'LIKOVNI UKUS'

P.S. A NU I OVO:

Komentar od: nipper @ 9. lipanj 2010 8:53

OVAJ LOGO KOJI ĆE SE KORISTITI I MENI JE PRE-KIČAST, ALI NIJE TOLIKO LOŠ KOLIKO GA UMJETNICI PLJUCAJU DA JE PRE-KIČAST. MOŽDA IZ NJIHOVE STRUČNO UMJETNIČKE PERSPEKTIVE, ALI IZ PERSPEKTIVE OBIČNOG PUKA JE O.K.
ZATO POZDRAVLJAM PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI OD SMRADUŠE (KRALJEVIĆA ?).
PO MENI ISTO NIJE NUŽNO U SVEMU ROBOVATI "MUŠICAMA" STRUKE,HIHIHIHIIIIII...SVE'RODBINA'....:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:32
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:30

uh ovo su ozbiljne optužbe kontra sjevera
i to od jednog pedera


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:31
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:26

ovako čvrste dokaze,
valjda jesu (link nisan vidija, ali aj pretpostavimo da jesu)

preporučejem ti pošalji u tužbi put suda
da se osvetiš ovima koji su te skinuli pekaru sa uda
buhaha

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:30
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:19
dizyajneru
aj probaj napravit anketu ovod sa pitanjem:

Smatrate li da je bilo pošteno od Poljudskog sjevera
onako prognat krafna logo dizyajnerskog pedera
kad je navodno čak i Bunker umjetničku kvalitetu tog uSradka prizna

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

NE UZIMAJ SJEVER U SVOJE SMRDLJIVE AGENTSKE ŽVALE, JER SJEVER NIKO NIŠTA NIJE NI BIJA PITA.
NE TRIBA ANKETA!
TO JE UČINJENO DRITO PO KODEKSU!
I U TO NE SUMNJAM!
SIGURNO NI TI, HIHIHIHIIIII

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:27
dizyaneru
daj opet one citate sa PP

ono šta danima lipiš

di me provociraš pitanjima zašto san pustija dguju da se izdrkaje (taj dio pitanja si sakrija haha)
pa objavljuš samo odgovor koji dguju "hvali" samo tako
haha

ajmo, lipetaj
nek se tiska
kad se već u šupku dizyajner iz interesa više ne stiska


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:26
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:22

DAKLEM,

TRIBA LI JOŠ DOKAZA DA SI LAŽOV I PLAĆENI AGENT, 'RODIJAČE'?HIHIHIUIIII...ZA ONE IZNIMNO GLUPE, TAKVIH NIKAD NE MANJKA...:)

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:26


Komentar od: Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56


evo me njinjo,bija san jutros vanaka malo po gradu,malo na rivi krcato svita ženskog pogotovo hehehe sad doma ručat pa doček,malo pisat OVOD dok mi ne dosadi,nego vidin novosti hahahah STIPAN ZA MILU hahahaha, savjetnika mile ti gospe,samo ja san to napisa ima 10 dana a dujkan mi se pravi blesav on ka čeka didinu križaljku hahaha a ima 10 dana da se sve zna e Duje,Duje.###############################################


Poljude,

čuli smo za prodaju tri igrača ... po tko zna koji puta čujemo i za stipana ... a vidit ćemo ...

Oni nevjerni tome će pričekat objavu križaljke ... oni koji su manje informirani od primjerice tebe, koji eto već 10 dana znaju sve ))))

A oni još nevjerniji će pričekat lito ... ili baren prve dane lita ))
di je priša dragi ?? ))


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:22


Klomparska dušice
jesi li uoćio koliko te voli i poštuje dizyajnerski tenkre ?


toliko te voli i cijeni
da te nije htio uzrujati spoznajom da želi pošto-poto syebat mene, makar usput više syeba tebe
hehehehe
Komentar od: Alen Bokšić | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:21
Evo ako neko pije da lakše klizi
http://www.youtube.com/watch?v=PQi6K0ETHTk
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:19
dizyajneru
aj probaj napravit anketu ovod sa pitanjem:

Smatrate li da je bilo pošteno od Poljudskog sjevera
onako prognat krafna logo dizyajnerskog pedera
kad je navodno čak i Bunker umjetničku kvalitetu tog uSradka prizna


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:19
Komentar od: james | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:11

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04


duje privrni da ne zagori,reka si da ti imas info po kojemu je hajduk ispravno postupija,da je lendric ucjenjivac,a mene si ismijava,ocu da kazes da lendric nije ucjenjivac i to isto da prineses svom kolegi ljpv

#############################################################################################


Aha to želiš ...

evo kad već tražiš


IVAN LENDRIĆ zaslugom svog menađera i sebe samog bio je poprilično bezobrazan prema Hajduku.

I DA, UCJENJIVA JE HAJDUK RAZNORAZNIM PROHTJEVIMA !!!!!

Hajduk nije pristao na to, njegovo pravo sriću potražiti negdje drugdje, Hajdukovo pravo izabrati drugi put ....
Jesi sad zadovoljan ???##############################################################################################


duje treba bit pošten i reć da su iz hajduka puno toga lendriću obećali i na kraju uvik ga zaj*****li...
jednostavno minjali smo trenera svako po godine,i svaku godinu dolazi nan je novi presjednik,i jednostavno je momak bi žrtva očajne politike kluba...
ja ga potpuno razumin,i ne osuđujen što je iša ća,jer su ga izigrali više puta...
sad to što mu je menager gnjida,i što je po godine planira kako malog izvuć ća iz kluba a da hajduk ne dobije ništa je druga priča...


####################################################################################################

BRAVO !!

Kad ja pričam o neophodnosti KONTINUITETA onda se neki čude tome ka pura glisti ))
Naravno da Hajduk ima svoj grijeh zbog ovog šta si napisa. Ali STO POSTO ZNAM da je Hajduk SVIM SRCEM računa na maloga. Međutim, nije Maleš ili Brbić kriv šta maloga treneri neće stavit. Pa 4 su prošla, nije vrag da su svi retardirani ???

Međutim, zadnjih skoro godinu, a pola godine svakako U ISTO VRIME PREGOVORA kad se nije znalo ništa i kad je Hajduk svim srcem htio naći rješenje, saznalo se za menađereve pokvarene planove ... znači pregovaraš sa mnom, a iza leđa mi radiš i zabijaš nož u otvorena leđa ????

Kad se to saznalo ... provjerilo i dokazalo, moga je Lendrić igrat za čavle đabe mu ... povratka više nije bilo.
Može njnjo reć bahati smo ... međutim bahati ili ne, NI JEDAN, ALI NI JEDAN IGRAČ ne može više postavljati uvjete kako se njemu svidi ... strašno sam sretan zbog te činjenice, ma oduševljen prika !!
Hajduk te želi, Hajduk te cijeni i poštuje, nudi ti mogućnost da se kroz treninge pokažeš i dokažeš a ne da ti garantira primjerice prvi sastav ... ako ti bilo šta ne odgovara možemo popričati, ako ti i nakon toga nešto ne paše kume ... vrata su ti otvorena ... zatvori ih sa vanjske strane ... hvala i zbogom !!

Tako i Lendrić i BILO KOJI IGRAČ ILI DJELATNIK HAJDUKA !!
I još jednom james, ne znam kako ti ali ja sam ludilo sritan zbog toga, jer znam da su sa time napravili povijesnu prekretnicu .... ma kako to prejako zvučalo, ali puno je i previše Hajduka koštalo mudrovanje i cici mici sa pojedincima ... puno i previše.

Hoćeš uvjete Hajduka - nećeš sve pet, adio i sritno !!!
Nekome bahato, meni super, ne može bolje !!


####################################################################################################

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:16
bely nema alternative,dugovi su veliki i restu,mora se prodavati sve,bice igraca
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:16
dizyajnerski stupid

ja mislin, ako daš link
i ako se sve pokaže istina

da bi triba tužit Bunkera

P.S.
predlažem ti tužit i one anti-umjetničke duše sa Poljudskog sjevera
šta prognaše logo dizyajnerskog pedera

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:12
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:06
F
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:02

ne mogu virovat da je bunker to napisa,
čak ni pijan

nije valjda falsifikat
daj link

i daj link na onih kolosalnih 98% podrške

biće 98% od 50 do sto ljudi hahahaha

#####################################################################

I NE MORAŠ:9
NIJEDNO SMEĆE NE VIRUJJE DA JE SMEĆE, TAKO NI TI...

A LINK TI JE SD 08,09,10. LIPANJ 2010...
IIZVOLI SE SAM POTRUDIIT VIDIT ŠTA SI GOVORIO PRIJE NEGO SI DOBIO AGENTSKU ZADAĆU:-9

NISAN TI JA TAJNICA, SMRDE SMRDLJIVI
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:12
yebi ga,para ima koliko daju,triba sve prodavat,triba spasit klub,kad se sve poravna i dodje na nulu,onda nek dodju neki sposobni da vode klub bez srozavanja i prodaje,imamo 5 miseci
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:11
dizyajnerski stupid

daj link na to


i daj link na onih kolosalnih 98% podrške

Komentar od: grunf | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:11


kažu političari da će 2013. bit teža od ove
a pošto oni uvik lažu, znači da ima nade

Sritna Vam 2013.


P.S.

u sljedećoj možete bez straha masturbirat, nećete oslipit
(osim ako se ne pogodite u oko...)


HŽV


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:09

Maloča je svojevremeno ima najkriminalniji postotak
60-40 ili 50-50,
neki zayeb ovisno o godini ugovora

e sad, je li se šta popravilo, ne znam

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:07
POŠĆER, NU ŠTA KAŽU TOPNIČKI DNEVNICI MOJE RODBINE;
(PRIJE DOBIVANJA AGENTSKOG NAPUTKA:9


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: MAGNUS&BUNKER @ 10. lipanj 2010 21:35
ETO, DA ME OVI SR.... KLON NE PILA, ETO PRIZNAJEM MU DA NJEGOV LOGO MORE PROĆ, MOJA OCJENA MU JE ODLIČAN

Komentar od: MAGNUS&BUNKER @ 10. lipanj 2010 22:41

Evo mene si uvjerija za dokaze, još ti je samo ostalo uvjerit sud.


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

RODIJAČE MILI HVALA NA PODRŠCI,
POSLLIJE, RAZUMIN OPUS,
SLUŽBA JE SLUŽBA
MORRAO SI:)


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

POŠĆERU RODIJAČEEEE

HIHIHIHIIIIIII
NE SERRI SAM SEBI USTA, IONAKO U NJIMA NEMA MISTA OD PLAĆENOG IZMETA...

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:06

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:02

ne mogu virovat da je bunker to napisa,
čak ni pijan

nije valjda falsifikat
daj link

i daj link na onih kolosalnih 98% podrške

biće 98% od 50 do sto ljudi hahahaha
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:04
H8HIBHIHIHIHIIIIIIII


A MILOG RODIJAKA, ŠTA MI SE NAMISTI NA VOLEY

A KOME CE NEGO SVOM ROĐI...

HIHIHIHIIIIIIIIIIII


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:04

juklide

pa to si ipak ti

smrdoPetar
iz Smradušinog šupka vjetar


oće li se smit ovakvim epitetima dogodine kitit
ove šta su dudlili pekarevu kitu ?

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:03
ma njihova je uprava trenutno ali niko ga ne moze odnit iz splita,mogu ga izmust,unistit ali on zivi vjecno i nas je
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:03
Izgleda da kad se bidni Dida i posere nekima to svejedno lipo vonja :)
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:02
POŠĆER, NU ŠTA KAŽU TOPNIČKI DNEVNICI MOJE RODBINE;
(PRIJE DOBIVANJA AGENTSKOG NAPUTKA:9Komentar od: MAGNUS&BUNKER @ 10. lipanj 2010 21:35
ETO, DA ME OVI SR.... KLON NE PILA, ETO PRIZNAJEM MU DA NJEGOV LOGO MORE PROĆ, MOJA OCJENA MU JE ODLIČAN

Komentar od: MAGNUS&BUNKER @ 10. lipanj 2010 22:41

Evo mene si uvjerija za dokaze, još ti je samo ostalo uvjerit sud.


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

RODIJAČE MILI HVALA NA PODRŠCI,
POSLLIJE, RAZUMIN OPUS,
SLUŽBA JE SLUŽBA
MORRAO SI:)


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:01

njinjo
Hajduk je njihov

a nas je dopa kyrac


Ako se prekasno to ne shvati, možda in se plan osujeti

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 15:00
ha ha marko bilo je i tebe pripalo jednom
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:59
poljude hajduk je nas,oni su prolaznici neki manje,a neki nikakve uspjesnosti,yebiga teska vrimena prijatelju moj,djava ih odnijo
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:59
Komentar od: Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56

pa takvu istu propagandu dGuja je obavlja ovod u vrime Preloša

Čemu čuđenje ?
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:59
Ako je sudit kako je lipo živo ovod na zadnji dan ove godine onda se svarno triba veselit kako će tek bit zanimljiva sljedeća godina na portalu.

Samo da korisnici ne budu puno obadavali onaj novi zakon, to je ionako samo mrtvo slovo na papiru.
Bolje je lipo direktno ovod pritit sa kucanjima na vrata :)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:57

meni je najjače kako dizyajnerski peder bombastično se izta postocima,
ono ka 98% svita

rekli bi neupućeni uh yebate koliko svita,
a ono uvr glave možda koja stotina,
i to rodbina, i ostalo njegovi klonovi hehe

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56
kako pobjedit dizajnera,vrlo lako,pitaj u hajduku,tocnije pitaj fia i advokata,sad kojeg ima ih sest ha ha ha
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56
POŠĆER

SD 08.06.2010....

IZVOLI ČITAJ ŠTA KAŽU I MISLE HAJDUKOVI NAVIJAČI!

ALI KO NJIH ŠTA PITA, JEL TAKO?
AGENTSKI GOEBELS JE BITNIJI!
ŠTA UDI IZBIT HAJDUKU 50 MIL.KN, ANN?

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:56
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:54

koji drugi ?


P.S.
ne podcjenjuj dGuju,
i nije samo dGuja tu, on ka i svi selebritiji ima nevidljivu ekipu koja mu rinta, samo šta su ovi na katu Poljuda, pod izravnom zapovjednom linijom koja vodi do Kredija

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:54
bunkeru pusti dguju,on samo prica sta mu recu,vecinom krivo,oni drugi su opasni
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:53
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:50

98% od koliko

od sve tvoje rodbine ili ?

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:51

Komentar od: Poljud | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:44

ala tebe

pa kad si ti vidija da u reklamama tužnim glasom nešto najavljuju
kad podvaljuju

dGuja mora odrađivat zadatak

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:51
talijan jeli to ciljas na triljsku bojnu
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:50
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:38

juklide

ajmo o onome šta ti najbolje ide

gej pornografija i plagiranje

evo recimo ona slika
na koju si doli da link,
ono kad stavlaju porno logo na zvonik Sv. Duje

šta misliš, koliko ih se sitilo mayke dizyajnerske hulje

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

ZNAM!

TI, TRAGEDIUM, I JOŠ 5 NJIH ŠTA IM JE SYEBALO SHEMU ZA NAMIŠTENU MUŽNJ6 KLUUBA:)

OSTALI ODUŠEVLJENI...
PROČITAJ KOMENTARE 08.06.2010, NA SD, FACEBOOK I JUTARNJI:), 98% KLEKLI OD ODUŠEVLJENJA...
POSLIJE STE UTUČENI, SMISLILI AGENTURU, KAKO HAJDUKA SYEBAT ZA 50 MIL.KN I ODLIČNO STE TO OBAVILI.
ČESTITAM!

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


HIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII....
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:50

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:43

ajde ne seri

1. ne dam ti nuline podatke, jedino ako prikrši uvjete koje sam mu propisa,
zato ako si zapeja, upri u njega

provaj ga navuć da poćne hvalit Palamudina i njegove, to je iso ka da fali jakoba,
znači krši se uvjetna
i iđe kazna


2. aj kako bi ti pobjedija dizyajnerskog plagijatora juklida ?
pa taj retard je okoćeni poBJEDNIK


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:49
kljaka a ne ,to ne,nasa san kobasice i doda pecenice,puno cesnjaka,samo nisan zna koliko rakije,znas da kad rakiju prokuvas da voda ispari a alkohol ne,kaze zena da prilegnen,necu,svidija mi se lik
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:46

juklide

bLesnina je zatvorila
suzdrži se od mokrih hrkljuš snova o rušenju bunkera

ajmo o veselijim temama, ajmo recenzirat onaj pederski logo
da se pošteno nasmijemo
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:46
e disi poljude,ovod svi nestali ,ja osta,kljaka me drogira,a i cekan goste za docek,kako ti je
Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:46
njinjo

hahahhahaha

2 prsta u grlo i nad w školjku
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:45
brate juklide zar i ti
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:43

juklide
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:43
bunkeru vise san ocekiva od tebe,zar da talijani da te prizemlje,ako recen nesto drugo naidit ces se
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:43
ZA ONE POCCO GLUPLJE...
BUNKERIRANI AGENT JE PROTOTIP KRIMINALNOG SMEĆA ZBOG KAKVIH JE NOVI ZAKON DONESEN!

I DRŽAVA OČITO SHVAĆA VRSTU SMRADA I ŽELI TAKVOM SMEĆU STATI NA KRAJ, MAKAR KASNI 10 GOD.!Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:41

njinjo

ima raznih ratova zvijezda i pyezda


na koji točno s-rat misliš ?

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:40
di je kljaka,imali sad recept kako da se oporavin od onog recepta
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:39
yebes i portal,sa nista nece bit isto
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:38

juklide

ajmo o onome šta ti najbolje ide

gej pornografija i plagiranje

evo recimo ona slika
na koju si doli da link,
ono kad stavlaju porno logo na zvonik Sv. Duje

šta misliš, koliko ih se sitilo mayke dizyajnerske hulje
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:35
POŠĆER,

OLI TI E PADRONE POLITICO IMA PAUZA ZA RUCAK, PA SI BIJA ISPOD STOLA CEKAT KOJU KOST?

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:34
bunkeru sta se dogodilo,jeli rat ili nije
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:32
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:04
meni je BUNKER ludilo
vidi se da je u ditinstvu resta uz prave stvari
a posebno je volija Alan Fordove i Malo Misto
ima je sve Stripoteke,Asterixe,MaxMagnuse i Marti Misterie

znaci u pubertetu je bilo sve prva liga

zasto je osta u pubertetu...e to je pitanje ?!

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

LA RESPONDA E CHIARA,
DOK E BIO ŠIPARICA KA I SVAKA DRUGA, SANJAO JE 'VITEZA NA BILOM KONJU'

POI, SE UKAZAO RICCO...
OSTALO E POVIST, LA HISTORIA DI UGUZ POLITICO
RAZOCARAN IZPRDJIVANJEM SA SISE, UPREGAO SE U SERVIZIO DI PADRONE POLITICO NUOVO CON VENDITTA COME PRIMO MOTIVO!1

SAD GA EBBE NOVI ZAKON O KLEVETI IZ BUŽE, ZAVRŠIO E NA BIROU, I PROPAGIRA 'PACE IN MONDO'

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: james | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:29
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:23
james sve se upozoravalo na vrime i moglo je i tribalo bit drugacije,reka san malo prije,hnk bahati i ti to vrlo dobro znas,ustvari opet ce hajduk dobit malo manje nego za npr.vukovica koji se forsira u nedogled i igracki i medijski

------------------------------------------------------------------------------------------------------

znan,ali m,oglo se po meni za lendrića dobit više,od ovoga što ćemo dobit...
za vukovića nećemo dobit puno,i kad odbiješ odštetu za njega,njegov ugovor koji je najveći u hajduku,i činjenicu da transfer diliš 60:40,osta će nam jako malo ili nimalo!
j*****ga,kad pogledan sve,ja san reka da lendrića potpuno razumin!
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:28

Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:04

sve si pogodija
+ ganja balun praktički svaki dan


posebno si pogodija da san osta u pubertetu, to mi i bolja polovica zna reć ;-
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:27
remi je miso je napravija dobar rezultat,ali ne odlican kako vi imputirate,jer ono prije njega je bilo vrlo lose i ne triba se ravnati po tome,problem je sta on sve radi da ostane trener,a ne ono sta bi tribalo za dobrobit hajduka,znaju to i vodeci ljudi kluba ali su im ruke svezane
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:26


gotova pauza

ko se nije ubroija
ni neće hehe

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:25
pozdrav ljudi, dobro se provedite


;-)Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:23
james sve se upozoravalo na vrime i moglo je i tribalo bit drugacije,reka san malo prije,hnk bahati i ti to vrlo dobro znas,ustvari opet ce hajduk dobit malo manje nego za npr.vukovica koji se forsira u nedogled i igracki i medijski
Komentar od: Alen Bokšić | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:22
slažen se...ala sad kad ćimavica oplete...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:22


njinjo, ti meni pričaš o našem mentalitetu ?

samo triba se puno toga složiti, imali smo mi puno boljih trenera i puno boljih ekipa, nije to njinjo "daj mare pizzde" ka šta i sam znaš


u ovoj situaciji Mišo je to više nego OK napravija, čak njegovi kritičari bi ga tribali više cijenit jer ako je tako ograničen to mu je dodatan plus


ka i oni šta su pljucali špacu, "senilan starac, "ušni bolid", a čovik napravija najveći uspjeh zadnjih 15 godina

Komentar od: james | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:19
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:14
james koncetriraj se ,menager gnjida,a hajduk nije,to se u kulturnim zemljama kaze, kako si posija tako ces i pozet,remi ajmo o balunu,yebes lendrica ima dobru placu i neke klauzule h he he he ,a ima jos pulena,samo je problem sta je hajduk prikovise volim


------------------------------------------------------------------------------------------------------
hajduk je bi nekortektan prima tom momku u dosta situacija,ali mu je menager velika gnjida,i odlazak lendriča se moga riješi i na način da on ide ća,i da hajduk dobije neku odštetu?! ne vako kako je dotični to odradi?!
jeli sad to jasno?!
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:18
remi viruj mi da je miso malo manje egoist bili bi vrlo opasni,agregat ima institucije ali nema ljubav na koju mi gazimo
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:16


na poljuduuuuu, na poljuduuuuuu

;-)Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:16
alene nista osim onog sa neba,ustvari bog ne kaznjava nego se mi udaljavamoodboga,sa ce bila krv
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:14
james koncetriraj se ,menager gnjida,a hajduk nije,to se u kulturnim zemljama kaze, kako si posija tako ces i pozet,remi ajmo o balunu,yebes lendrica ima dobru placu i neke klauzule h he he he ,a ima jos pulena,samo je problem sta je hajduk prikovise volim
Komentar od: Alen Bokšić | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:12
IM
Ma šta te ima plašit lipi moj bili lave?
Komentar od: james | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:11
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04


duje privrni da ne zagori,reka si da ti imas info po kojemu je hajduk ispravno postupija,da je lendric ucjenjivac,a mene si ismijava,ocu da kazes da lendric nije ucjenjivac i to isto da prineses svom kolegi ljpv#############################################################################################Aha to želiš ...

evo kad već tražiš


IVAN LENDRIĆ zaslugom svog menađera i sebe samog bio je poprilično bezobrazan prema Hajduku.

I DA, UCJENJIVA JE HAJDUK RAZNORAZNIM PROHTJEVIMA !!!!!

Hajduk nije pristao na to, njegovo pravo sriću potražiti negdje drugdje, Hajdukovo pravo izabrati drugi put ....
Jesi sad zadovoljan ???##############################################################################################


duje treba bit pošten i reć da su iz hajduka puno toga lendriću obećali i na kraju uvik ga zaj*****li...
jednostavno minjali smo trenera svako po godine,i svaku godinu dolazi nan je novi presjednik,i jednostavno je momak bi žrtva očajne politike kluba...
ja ga potpuno razumin,i ne osuđujen što je iša ća,jer su ga izigrali više puta...
sad to što mu je menager gnjida,i što je po godine planira kako malog izvuć ća iz kluba a da hajduk ne dobije ništa je druga priča...

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:10
remi jesi sritan,osa bunker u vasionu,ali vratit ce se bunker sa tisucu podataka,ja cu branit cast,mogu ja to,mogu i lajat jos danas
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:10njinjo, amo ja i ti nogometno, pusti ovo, šta misliš oćemo tražit garanciju banke od Trabzonspora ?Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:09
poljud je trte


hahahahahhahahah
Komentar od: Alen Bokšić | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:09
Matrix,masoni,;),Alan Ford,#
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:09
je alene svaka nova godina me pomalo plasi,rastuzuje
Komentar od: Alen Bokšić | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:07
A jeste izgorili,satralo vas vrime...
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:07
poljud i spadalo imaju ppriko 190 i 130 kg,masala,remi koji su tvoji gabariti
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:06njinjo stari matrixu, ko te ne zna skupo bi te platija

na poljuduuuuu, na poljuduuuuuu

;-)


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:06
ja cu biti super hik !!!
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:05
bunkeru druze moj,ja san uz tebe,ali moramo se braniti,neprijatelj je u ofanzivi,vrime je......
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:04
DOĐITE NAM OPET, DOĐITE NAM OPET:)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:04
meni je BUNKER ludilo
vidi se da je u ditinstvu resta uz prave stvari
a posebno je volija Alan Fordove i Malo Misto
ima je sve Stripoteke,Asterixe,MaxMagnuse i Marti Misterie

znaci u pubertetu je bilo sve prva liga

zasto je osta u pubertetu...e to je pitanje ?!

bez obzira na sve volija bi ga vidit da izadje iz bunkeraKomentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:04
ako me skroz uvati onda cu van reci transfere u hajduku ovu zimu
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:03


NE PIŠAJTE PO BUNKERU, SLIJEPCI!
OBRAZ MU JE NEPROMOČIV, A DNEVNICA NUZNA!
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:02
uf ovo kljakino triba patentirati,zena pita sta tije odjednom,ako me nema da znate,kljaka heroj a ne agent dujin
Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:02
van basten,
nema straja, ne može ništa zaustavit bogastvo izričaja OVOD!
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:02


njinjo, hahahahahahahahaha

tresen se ko prut dok se smijem

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:01


dajem vam kratku pauzu da se priberete


stay tuned

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:01
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:58

njinjo

na krivu se adresu obračaš

ajde provociraj nulu da se raspiše o jakobu i masonima

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


UMISTO O LUKETINU I VITEZU::))
DI E DNEVNICA IZDAŠNIJA...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:01
remi drces a
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:01
Odnija ti java Lendrića i Pudara .... navijaj za Hajduk;-)


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:00
ma di pade bunker zadnjeg dana godine gospodnje,a prizivili smak svita,nije sramota pasti,sramota je ne ustati
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:00nula

ako želiš 100% znat je li blefiram

javi se na jeremija1@net.hr


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 14:00
pošćeru, oli ti nisi njinjo ?


;-)Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:58

njinjo

na krivu se adresu obračaš

ajde provociraj nulu da se raspiše o jakobu i masonima

Jedino tako možda uspiješ doć do TOG TVOG cilja

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:58
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:53


dok
nula ne bude hvalit Jakoba
niti spominjat masone


ja neću objavit njegovo ime i prezime.

Točka, pu pečat


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ))9

A KAKO SAM POZNAT CHE UOMO OD RIČI:


Pošiljatelj: MAGNUS&BUNKER
Primljeno: čet, 02 veljača 2012 01:50
Naslov: Re: Pogodak !

1.
4. moje namjere su čiste, ali štufalo me ovo sve,
jeman ja i privatni život,
neko vrime san priko svake mire ovod visija i nadyebava se sa svakakvin agenturama i zavedenin čoporima
ALI NEĆU VIŠE
pa nisan ja ni oči ni živce naša na cesti


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

VIRUJTE MI NA RIČ:))
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:57
oprostite, ali ja bi ovo kopira u više primjeraka:hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahaha


pa će Solin i okolica
znat ko i zašto mrzi Pudara

i ne spominji masone


hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahaha

*ono za Yakoba mi nije jasno jer ga ne veličan, tako da smo tu ok ;-)


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:55
bunkeru nije uvjerljivo,provaj opet,reka bi luky
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:54
ima bunker svojih lirskih momenata,

pozdravljam to...

;)))
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:54
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:47
pošćer


moj dojam je da pucaš praznon puškon
oliti ćorciman


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

OPRAVDANO E!
DNEVNICA JE EUROPEA!
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:53

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:49
bunkeru,kako si dava savjete spadalu,ne priti sa onim sta nemos izvrsit jer ces kad tad pasti,trenutno si u niskom letu,ni radar te ne moze registrirati
=====================================


gledajte,
ne tražite od mene da vodim vaše privatne ego obračune
pa da sad ja tebi nešto dokazujem i njega ti špijam


Meni nešto kod njega ide na kyrac
i to ne želin više ovod vidit
znači
dok
nula ne bude hvalit Jakoba
niti spominjat masone

ja neću objavit njegovo ime i prezime.

Točka, pu pečat


Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:53
"Trabzonspor se zanima za Marija Maloču, Hajduk će tražiti 2.000.000 milijuna eura odštete" by SN

Ja bi ga odma dao

ma dao bi ga i za 1.000.000 milijuna eura
ma i za 500.000 milijuna eura
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:52


druide, nu ovo :


hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahaha


pa će Solin i okolica
znat ko i zašto mrzi Pudara


hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahahaKomentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:52
GOSPODINE LUKETINE....#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

DUJE PLAGIATOR DI BUNKER ORIGINALE

HIHIHIHIHIIIIIIIIIIIII


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:49
HHHHHHHIHIHIHIHIIIIIIIII


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:49
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:47

dojam te nije privarija za brenda Šupkera i Šticu izbornika svojevremeno

Zar si se u međuvremenu posvadija s dojmom ?

Komentar od: druid1301 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:49
Sretna Nova godina sokolovima & ljudima...

magnuse, yebo ljigavca,k-rulaša,
ne može niko više reći o njemu
nego što je svojim ljigavim postovima
on sam o sebi rekao...
Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:49
bunkeru,kako si dava savjete spadalu,ne priti sa onim sta nemos izvrsit jer ces kad tad pasti,trenutno si u niskom letu,ni radar te ne moze registrirati
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:48
POSCERU,NATURALMENTE

TU TUTTA LA VITA DORME SOLTANTO CON CANI E ANIMALI
E ANIMALI TE HANNO NASCIATI...

ACCORDO COMPLETO


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))9
Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:48
njinjo

nije problem, ako te to ubije, plaćam novu bocu rakije
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:48
koji si ti blento .... nasmija si me do suza
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:47
pošćer


moj dojam je da pucaš praznon puškon
oliti ćorciman

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:46

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:33

ja mislin da bi me druid@ častija na Zlatiboru bar misec dana
kad bi zna
šta o tebi znan ja ;-)

pa ti vidi oš se zayebavat

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:46

luđače, smočija san tastaturuhahhahahahahhahhahhahahhahhahaKomentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:45
hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahaha


pa će Solin i okolica
znat ko i zašto mrzi Pudara

hahahahahahahahhahahhahhahahhahahahhahaha
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:44
HIHIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:44


juklide

nisam na podu
nego ti na gospođi mami

poštovanoj Lajki
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:44
hahahahahahahahahhahahhahahahahhahahahhah

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:43
kljaka ako me ovo ubije,platit ces
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:43
ahahahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahah

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:42

NO, POSCERU
MEGLIO E NO...:)

NECEMO TI TRLJAT SOL U RANU DOK SI NA PODU

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:42


hm nije stavr u pobjedi
nego mi ide na kyrac

a dobro
ti proseri bilo o Jakobu
bilo o masonima

pa će Solin i okolica
znat ko i zašto mrzi Pudara


Osim toga, nije u redu krit odjavnosti takvu moralnu i intelektualnu večičinu
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:40

juklidež

oćemo li malo o onoj slici
koju si dole naveja, ne znam iz kojih razloga ;-)


znaš ono, sveti Duje
i logo od hulje

mislim čemu ta pornografija krafna loga,
kakve to veze ima s ovim između mene i tebe ;-))))

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:39
POŠĆERU, NATURALMENTE
TU SEI LA GENERAZZIONE DI AGGENTI POLITICI UDBA MODELO 1948.

SCUOLLA VECCHIA, MA SIGURA....

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:39
žao mi je, ograničenja nema, zar jedan takav intelektualac takve pobjede želi ?


;-)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:36


osim toga nismo ni ista generacija

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:35
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:32a jel kažnjivo kad danas virtualno yebeš, a sutra kopiraš stariji post ?;-)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

MORAS SOLTANTO NAVEST IZVOR, E TUTTO FA BUONO!

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:35

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:33

ja i ti očito nismo na istin frekvencijamaali nema veze, piči ti svoje, uz ova 2 ograničenja,
a ja ću svoje hehe


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:33
O, signore Bunker, davvero, davvero, tu sei campeone, soltanto che se uno cazzo amaro di Yakob e tutti altri veddi dalla tua bocca:)

dopo perosove, dopo svagusine, dopo malesove, dopo kodeksove, dopo brbiceve...anchora un altro cazzo aamaro nel tua bocca di campeone

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))

campeone positivo :)

iin altro mano, differanza e qualqe altro...
tu sei dependente aggento managato, ma io no!

capisci?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:33
pošćjeru moj, opet nisi shvatija ... navika san


;-)


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:32a jel kažnjivo kad danas virtualno yebeš, a sutra kopiraš stariji post ?;-)


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:31
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:25
juklid@

koliko moraš bit trknut da OVOD pišeš na iskrivljenom talijanskom

ali mozda je to i dobro
ušpara si dosta novaca
za bit tako puknut,ja moran popit dvi gajbe pive

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

PERCHE?

COSI DA SAMO OBRAZOVANI RAZUME, IAKO TELCI NE RAZUME NEANCHE CROATO, COSI FA STESSO SUL CHE LINGUA SCRIVO...

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:31

juklide

kladija san se sa prikom da ćeš uskoro počet krivotvorit

za sad samo tendenciozno vadiš iz konteksta

ajde
nemoj da moran lovu zbog tebe gubit,
mada ovakav osjećaj superiornosti vridi te love hahahahaha


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:31
gripe,koristi se zadnji dan prije zakona o virtualnom kaznjavanju,ako imas komu yebi mu sve po spisku ha ha ha
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:29
zamantalo mi se

ovi drobi na "talijanskom"
ovi priti objavon

oli je nestašica Praxitena ?

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:27

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:23


mislin da san prema tebi bija i više nego fer, ali ako smatraš da si zakinut ovim mjerama koje san ti uveja


žali se

upravi

vodovodaKomentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:25
juklid@

koliko moraš bit trknut da OVOD pišeš na iskrivljenom talijanskom

ali mozda je to i dobro
ušpara si dosta novaca
za bit tako puknut,ja moran popit dvi gajbe pive
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:25
Signore Bunker, purtroppo krafna vidis, ma tua 3 anni visione e inteleteza e per il presenza:)
dunque, domande neugodne skivaješ, perche?
Sei ponjusio tutte duppe di Matrixiani, adesso come sei stato isolato?


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:24
dije mos ic,voljno,tvoja retorika na zalost slicna je i vodecim ljudima kluba,zato i jesmo tu di jesmo,da takvu retoriku koristite prema onome koji to zasluzuje npr,hns,zns,uhp,mozda bi bilo lakse i bolje,nazalost vide to i sponzori i mali klubovi pa se distancirali od hnk bahatija
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:24
HIHIIHIIIIII HIHIIIIII:)

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:23

Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:20
činjenica je da je Lendrić mora dobit šansu a nije

isto ka šta mora i Kiš

=======================

potpis

p.s.
I Livaja svojevremeno, a ne da ga kreteni vraćaju u kadete, aloo u kadete

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:23pošćeru, znaš ti onu "sa teroristima nema pregovora" ;-)Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:22

HIHI....SIGNORE BUNKER; NO. NISU-!
NISU UCINKOVITE COME ONE DAL 'VITEZOVA CHUNA'

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


Komentar od: MAGNUS&BUNKER@ 27. lipanj 2009 9:22
Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže.

Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže.

Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

O CHUNA DI LUKETIN FORSE?#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:22


juklide

ako si opet počeja razbijat po kući

uzmi u obzir da bLesnina sutra ne radi


di ćeš nabavit novi namještaj ?

hahahahaha
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:21gripe, ajmo još jedan put to riješit za sva vrimena, to i njinjo govori ... stvarno nemam ništa protiv Lendrića, samo izbacim činjenice, mali je igra 411 minuta od 1980, a star je 21 godinu ... i to nije ništa bolje nego mu je bilo u Hajduku

najbolje mu je ić na posudbu ... njegovi savjetnici vjerojatno čekaju da Waregem uđe u LP pa računaju da bi to moglo dignit cijenu ako zaigra, ali šta ako i to prosjedi na klupi ... to je onda 22 godine ... može uništit maloga, a za to će okrivljivat Hajduk

(oko BiH se zayebajem)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:21


juklide

evo san ti i zaručnika stisnija za yaja
ali ne brini, neću van kvarit romansuhahahaha


Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:20
činjenica je da je Lendrić mora dobit šansu a nije

isto ka šta mora i Kiš

Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:19
mozemo mi sad pricat bilo je ovo i ono

jucer Lendrić ,sutra možda Kiš

volija bi vidit koliko bi Maglica zabija u BiH liziKomentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:18
ma za koga god dodje bilo kakva ponuda bice prodan,dovode besplatne igrace ili sa postotcima umisto odstete jer miso garantira da ce do jednog bez problema zaminiti,eto koliko im viruje
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:17

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:01

čekaj

pa di ćeš


ajde bar još malo tvojih bajkievo recimo o tvojoj hrabrosti i pouzdanosti
a tek iskrenosti prema nazovi prijateljima

hahahahahahahahahahaha

Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:17
njinjo

ma što češće to bolje :)

al ak baš očeš bit FIT, odi doktoru po sumamed :)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:16

Izgleda da smo se nula@ i ja razumili hehe

nula neće više veličat Yakoba
i neće se sprdat sa onim di mu je tanka i plitka spoznaja (masoni)

a ja ga puštam na miru za sve ostalo
uključivo i zaruke sa onim dizyajnerskim retardom
Neka se drže za ruke i njuškaju šupke, ko ih yebe, kad je demokracija, neka im bude
a sada sport i glazba
prcanje dguje


uz usputno podsjećanje juklida
da pomadice i kreme
dizyajnirane od Smradušine sperme
očito nisu popravile stanje sa čirevima

hahahaha


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04


duje privrni da ne zagori,reka si da ti imas info po kojemu je hajduk ispravno postupija,da je lendric ucjenjivac,a mene si ismijava,ocu da kazes da lendric nije ucjenjivac i to isto da prineses svom kolegi ljpv#############################################################################################Aha to želiš ...

evo kad već tražiš


IVAN LENDRIĆ zaslugom svog menađera i sebe samog bio je poprilično bezobrazan prema Hajduku.

I DA, UCJENJIVA JE HAJDUK RAZNORAZNIM PROHTJEVIMA !!!!!

Hajduk nije pristao na to, njegovo pravo sriću potražiti negdje drugdje, Hajdukovo pravo izabrati drugi put ....
Jesi sad zadovoljan ???##############################################################################################


p.s.

nadam se da sad mogu poć ... malo obaveza pa se kasnije čujemo ...

mogu ??

)))))))


Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15
remi

nisi korektan prema Lendriću
naslađuješ se

Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15
ona tvoja lista di pratis ucinak bivsih ce se drasticno povecati za male pare
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:15


biće maloča ....


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:13
remi nije tvoje da se mislis za njegovu karijeru,taki su ga i unazadili,bolje je ovo,bolje je ono,tribalo je samo dati mu yebenu sansu pa bi danas mozda samo njega prodali i pivali,ovako,egzodus,to tvoje ne prodavati iza centra mos zaboraviti,vec potpisano,cekaj hajduk hr
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:12od 22 utakmice (1980 minuta) igra je samo 411 minuta ... nije mu ništa bolje nego u Hajduku ... makar neka ide u BiH


;-)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:10


pardon 21 godinom ...


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:10
je doture jedan defanzivni vezni,koji igra ofanzivno
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:09
Lendriću je najbolje ić na posudbu ka šta je Perišić iša u Roselare. Sa 19 godina mora igrat.Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:09
kljaka koliko puta dnevno smin to radit,dok se ne sasijem,pa zaboravin da me boli,ja bi tija bit donekle fit
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:08
Slavene, oćemo u 100 eura da ti fali jedan na popisu :)))
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:07
MA, HAAG E TALENTATO STUPIDO NATURALE, ANCHE CON TUTTI 'TOPNICKI DNEVNICI', NON CCAPISCE TESTA DI CAZZO :)

VIVA CICA PAGATA POLITICA MIEA!ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:05


ma gle kyrca na pyčku nalik

a sad Lendrić više nije ucjenjivač ?


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04
duje privrni da ne zagori,reka si da ti imas info po kojemu je hajduk ispravno postupija,da je lendric ucjenjivac,a mene si ismijava,ocu da kazes da lendric nije ucjenjivac i to isto da prineses svom kolegi ljpv
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04
u ponoć otvorite hajduk.hr
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:04

unda

idem ćirnit kako je odlučija žiri

oće li bit

drkinjo znajjjjj
svemu je kraj
zbogom i više se ne vraćajKomentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:01


ljuton travon na ljutu ranu


Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:01
onda može i parizer :)))

bitno da se nakrkaš luka
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:01
ninjo,

ne znam šta bi triba reć na tvoj komentar o Lendriću ...

šta očekuješ ???

Pita sam te da i ja saznam šta je bilo ... ti si napisa i sve pet ...

lipo sam naučija problematiku i to je sve šta sam htio od tebe ...

))))))

Ili očekuješ nešto po tom pitanju od mene ... reci dušo )))


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:00
kljaka koliko i sta,ocu sve zburljati u mikser,neman ljuti kobasica
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 13:00
TOPNIČKI DNEVNIK O IZVORU BOLI PER TUTTI TEMPI PER ETERNITA;

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

http://img209.imageshack.us/img209/7751/hajduksvduje2120211.jpg


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

KAZI ALA MADRE, DOVE TE BOLI DUSOOOO:)))

Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:59
njinjo

skuhaj rakiju, dok zakuha stavi unutra meda i dobro promješaj. popij dok se malo ohladi da ne spržiš jezik

uz to nareži luka i ljutih kobasica
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:57

Da crnci ... radišan svit ))))


Komentar od: njinjo | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:56
jutro,duje lendric,ostali,ubi me grlo i nos,imali neko neki dobar starinski recept za osposobit covika
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:45
Kako čovik igra uf
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:45
TOPNICKI DNEVNICI O NAMJERNOJ AGENTSKOJ MANIPULACIJI DUJOM

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Pošiljatelj: MAGNUS&BUNKER
Primljeno: čet, 02 veljača 2012 01:50
Naslov: Re: Pogodak !

i to san falija: duki je udbaš ka iz udžbenika o udbašima, i to dvostruki agent hehe
Krediljubac ubačen u vrj Torce

3.
ovo šta san pustija dukijevo izdrkavanje ovod, ne zaboravi da je od njega IPAK bilo više koristi nego štete,
koristan je bija i za uvođenje Kodeksa i za Naš Hajduk,
e sad kad je to prošlo i kad su svi na čistini
i sad kad je Duki pokaza pravo lice i pala mu je maska plačenika struje koja sisa i Kredija ne da potirat
onda san mu napisa ča mirita


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:41

TOPNICKI DNEVNICI O PLAĆENOM AGENTSKOM KLEVETANJU PAMETNIH I NEOVISNIH, IGRANJEM NA ZBUNJENOST PRIGLUPIH

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))

Komentar od: "Vidjelac iz crvotočine"@ 8. kolovoz 2009 2:26
@ Pozitivac...

"ajmo se još malo raspitat ko je taj lik , pa ćemo onda napadat.." - kažeš?

E, pa ja jaaako dobro znam tko je TAJ LIK, te zato i pišem to što pišem...zato me i obuzima nevjerica i očaj !

Na žalost, kada ih Vi svi upoznate...bit će kasno !
kako za napade na njih, tako i za Hajduka !

Živio HAJDUK -KRUH -PECIVA- SLASTICE !


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))


Komentar od: westMostar1911 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:40
Komentar od: PsihoTovar | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:36
hahahhaha kralju
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:39


hahahaha ... kako će spadalo sad bez crnaca ;-)

Komentar od: VanBasten | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:36
Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:17
yebeš portal bez vriđanja i etiketiranja:-)

--------------------------------------------------------------------------

Upravo tako!
Nadan se da ove nove odredbe Kaznenog zakona neće sputat ili, ne daj Bože, spriječit cijenjene korisnike u njihovin osebujnin i lucidnin komentarima OVOD a sve kako bi SD portal i dalje osta ovako zanimljiv i prepoznatljiv.
Komentar od: | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:36
yebate noj, probudija se na podu ko od majke rođen, pored mene pola kislog kukumara i nekakav kolač, čini mi se kokos.. svašta

čim maznem pelin dva iden u kužinu - iman neku svinjetinu pa ću je na bili toć, je sa vinom ofkors + moga bi i pire napravit, zere zelene salate i bog da te vidi

što se tiče vriđanja na imternetu, ja mislin da su većina korisnika OVOD idioti, kretenu i maloumnici.. posaben pozdrav duji 1967 i spadalu 29 - popušite mi kitu... pa tužite nabijem vas na k urac debili
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:35
Zla-tko Vujo-viiić šalalala
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:34

Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:17


yebeš portal bez vriđanja i etiketiranja:-)###################################Da ne zaboravim,

SVAKA ČAST šta si doša na druženje i feštu matrixa ...#########################


remi,

nemoj me plašit )))))
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:20
TOPNICKI DNEVNICI O RIZIKU POSLA

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:))

"kerules javi mi se na mail, jeman ti ništa važnega špjegat, nemogu vise radit ka dosad! neka mi uplate policu osiguranja za rizik na poslu;"

http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/108051/Od-Nove-godine-pripazite-sto-pisete-na-internetu.aspx

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:20

novinari ti imaju šprancu tužbe na kojoj piše duje1967 ;-)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:19

juklidu, matrixovci naivni ? hahahaha ... nikad to nemoj reć ... lukavi su oni ;-)

Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:17
yebeš portal bez vriđanja i etiketiranja:-)
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:14

ne brini ... pripazit ću malo na te detalje ))))

nemam viška para, slabo plaćaju u zadnje vrime )))

yebiga, kriza je

ha ha haOzren čeka ka zapeta puška he he ... a mogi bi i neki sa sd ))))

e da, i oni Radić iz sn ...

ajme ... )))


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:13
TOPNICKI DNEVNICI O RAZLOGU IZNENADNOG "NJUSKANJA SUPKA NAIVNIN MATRIXOVCIMA"

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)))

U novom Kaznenom zakonu računala su dobila posebno poglavlje, a uvredljivi komentari na internetskim stranicama novčano će se kažnjavati. Zakon na snagu stupa prvi dan nove godine.


"....U novom Kaznenom zakonu računala su dobila posebno poglavlje, a uvredljivi komentari na internetskim stranicama novčano će se kažnjavati. Zakon na snagu stupa prvi dan nove godine..."

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ;)

AH, TAJ NATALE E HUMANITA DI NATALE:)


Komentar od: westMostar1911 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:13
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:06


#############################################

steta sto ne kaznjavaju prodavace magle

###########################################
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:11


a kad juklid izbaci kopirano iz 2009. u 2013.-oj jel to ide pod novi zakon ili stari ? ;-)


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:09


Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:53 Duje,


najljepše te molim da počneš hvaliti još neke ljude:

-Fija
-Šećera
-Stipu Andrijaševića
-Joška Španjića
-Krešu Ljubičića


juku iz Omladinske ...
đonija
frfu iz skauta############################


Ni za majku Isusovu dirat ...

takvi nam tribaju kljaka moj ....


)))))))))))))))))))))))))))

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:09duje, a tebe bi moglo malo to zakačit sa onim vriđanjima novinara ;-)Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:07
TOPNICKI DNEVNIK S NAVODJENJEM NA OSOBNU INTELETEZU;

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 28. prosinac 2012. 23:16

spadalo

Kodeks je bija samo dekor
za maknit neupravljivu pekarsku lopužu


sad kad su lopovi u odijelima
koji opet imaju obilatu stavku "razno" u budžetu za internet agente

sad Kodeks nije u điru

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)))

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:06

##############################################################################################
##############################################################################################nedjelja, 30.prosinca 2012


Od Nove godine pripazite što pišete na internetu!


U novom Kaznenom zakonu računala su dobila posebno poglavlje, a uvredljivi komentari na internetskim stranicama novčano će se kažnjavati. Zakon na snagu stupa prvi dan nove godine.


Uvrede, klevete i sramoćenje, od prvog dana nove godine kazneno djelo postaju i u elektroničkom svijetu. "Ova konkretna izmjena ne odnosi se samo na anonimne forumaše, nego na sve forumaše koji krše kazneni zakon u bilo kojem drugom obliku", objasnio je mr.sc. Palavra Damir, stalni sudski vještak za informatiku, piše Dnevnik.hr.


Uvredljivi komentari i širenje mržnje na portalima, forumima ili društvenim mrežama kažnjavat će se i do 1.800.000 kuna, ovisno o primanjima. "To je lijepo. Malo reda bi se trebalo uvesti. Ipak bi neka kultura trebala postojati", kažu građani.


Računala će od nove godine u kaznenom zakonu imati i posebno poglavlje po kojem će se odlaskom u zatvor kažnjavati čak i pokušaj hakiranja. "Kroz praksu se pokazalo da to u Hrvatskoj predstavlja određeni problem", kaže Palavra.


Svjedoci smo bili krađe registra branitelja prije nego što je zakonom omogućeno otkrivanje takvih podataka. Kako bi se oslobodili zatvorski kapaciteti, novčane kazne naplaćivat će se i ovrhom. "Ljudi nemaju za osnovne životne potrebe, a kamo li još da plaćaju nekakve kazne koje nisu glupe već su priglupe", komentirao je jedan građanin.


Prvim danom 2013. odahnut će i estradne zvijezde. Onaj tko uhodi drugu osobu, ili pokušava uspostaviti neželjeni kontakt, u zatvoru može provesti do godinu dana.


D.N.##############################################################################################
##############################################################################################
Remi, kljaka ...


sad smo nayebali )))))))

kako će to neki preživit ???

)))))))
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:04
TOPNICKI DNEVNICI S NAVODJENJEM SUL VITEZOVU CHUNU;
________________________________________


Komentar od: MAGNUS&BUNKER@ 27. lipanj 2009 9:22
Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže.

Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže.

Oj Kerume Hajdukov viteže
od noge tvoje nek guzica ih žeže.


#############################################


PROKLETi topnicki dnevnici iz arhiva SD hihihihihhh
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 12:04


ovaj "Z" nije viđen do sada, skale (#) su legendarne i eur (€)


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:58
Topnicki dnevnik s navodjenjem na Luketinovu chunu:

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:)

Komentar od: MAGNUS&BUNKER | Komentirano: 7. kolovoz 2009. 23:04
Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Više nije nerješeno u zakulisnim igrama. A ni same igre više nisu zakulisne, priselilo se na tribine i ulicu.

DA SVAGUŠA ZA PREDSJEDNIKA ?
MA JE LI KUĆNOG SAVJETA ?
A JUDI MOJI ?
A MI MISLILI GORE NE MORE. E PA OČITO SE STRMOP***NASTAVJA.

#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:O)))))


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:55


Ozren (večernji): triba zaustavit Andrijaševića
Romana (jutarnji): hajduku 72m, a hoo 123m (u tekstu piše da je agregatu oduzeto 1,8m , a ne piše da je lokomotivi dodano 2m)
Ničota (?): Lima u Dinamu ?


tuki njihovi ... a naši ;-)


Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:55
GOSPODINE LUKETINE...Luketin per presidente!"

Duje? Ma, cazzo mio duja, no, no, duja e soltanto plagiator un altro visionare grande con 3 anno provedeza e inteletenz ;Komentar od: MAGNUS&BUNKER | Komentirano: 7. kolovoz 2009. 23:04
Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Više nije nerješeno u zakulisnim igrama. A ni same igre više nisu zakulisne, priselilo se na tribine i ulicu.

DA SVAGUŠA ZA PREDSJEDNIKA ?
MA JE LI KUĆNOG SAVJETA ?
A JUDI MOJI ?
A MI MISLILI GORE NE MORE. E PA OČITO SE STRMOP***NASTAVJA.

#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:O)))))

GOSPODINE LUKETINE...
Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:53
Duje,

najljepše te molim da počneš hvaliti još neke ljude:
-Fija
-Šećera
-Stipu Andrijaševića
-Joška Španjića
-Krešu Ljubičića
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:51
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:09


"i dosta blejanja o onome šta nadilazi tvoje ograničene spoznaje (masoni)"


;-)
------------------------

translatato al italiano:

" ne misaj se u moje agenture politice, to e miea occupazione durante fummo pelin amaro sul cazzo di Yakob"
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:50


Ozren: Franko je igrač kojeg treba zaustaviti ako želite zaustaviti bijele!

hahahahahha ... reci ti njima Ozrene ....


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:49
##############################################################################################


nedjelja, 30.prosinca 2012


Milo Nižetić na izlaznim vratima Hajduka


U novoj sistematizaciji radnih mjesta u Hajduku neće biti mjesta za Mila Nižetića. Neslužbeno saznajemo da predsjednik kluba Marin Brbić traži model razlaza s Nižetićem kako bi sve proteklo u korektnom tonu.


Podsjetimo, Nižetić je u Hajduk došao s klupe Junaka, kada je natječajem izabran za člana Uprave za struku. U isto vrijeme izabrani su još bili predsjednik Hrvoje Maleš i član Uprave Pavle Cicarelli. Od tog trijumvirata u klubu je do danas ostao jedino Nižetić, ali ne više kao član Uprave, a sada Brbić traži način kako da se sporazumno rastanu.

BLAŽ DUPLANČIĆ##############################################################################################Ma baš šteta ... a taman sam ga počea faliti


Yebiga, neće valjda dirati ostale ....


I taj Brbić je posta čudan ... sve mi se čini ....


hm hm hm ajmo pričekat hajduk.hr ))))šta ti kažeš remi ?? )))


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:48


Novogodišnje želje Hajduku - odlične prijelazne rokove ;-)


Komentar od: westMostar1911 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:37
Trabzonspor želi Marija Maloču, a vrijednost transfera navodno bi mogla ići najviše do 1,5 mil. eura.

odmah prodat ako je istina!
Komentar od: westMostar1911 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:35
para ima i bit ce ih (za odabrane) :D
rezime godine: nista novo,sisanje se nastavlja,prezivljavanje takodjer,do kad? fio do kad? ne kodeksu, do kad?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:17


a sad, sport ... i glazba ...


najgore je šta se prodaje ono najbolje uigrano šta smo imali ... ako ide Maloča vidit ćeš kako će Milović past ... ako ode Šiljo past će i ostatak sigurnosti koja je došla s povjerenjem u njegove obrane ...

sve je ovo ... ako ... jer su 90% probni baluni ... recimo napišeš Krešić u Hajduku, a prodaješ ga Agregatu šta je realnija opcija s obzirom da ga Hajduk sigurno neće imat love plaćat


;-)


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:09


"i dosta blejanja o onome šta nadilazi tvoje ograničene spoznaje (masoni)"


;-)


Komentar od: kontemplator | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:06
lako ćemo mi odmorit od tebe...kako ćeš ti?...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:05


hahahahhahahahaha


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:05


odmorite uru dvi od mene

dobro razmislite hehe
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:04

nisam

izgleda da ipak nisi onaj mlohavi umanitarni kyrac


nego si prezimenski ipak pyčka heheKomentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:04
hihihiii hihihihiiiiii....

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:02

ma, telci come telci, cantano "oj, kerume ajdukov viteze"

inteleteza dal 3 anni....hihihi

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:01


al već nisi ? ;-)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 11:00


ostavljam vas jedno uru dvi da sredite dojmove


pa ćemo vidit kako dalje heheheheheheheKomentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:58
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:50

oš da ti stisnen yaja

oš da objavin ko si

hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:58
che non va che nisu telci atenzionatti sul tempo :

#############################################
Komentar od: Vidjelac iz crvotočine@ 8. kolovoz 2009 2:26
@ Pozitivac...

"ajmo se još malo raspitat ko je taj lik , pa ćemo onda napadat.." - kažeš?
__________________

E, pa ja jaaako dobro znam tko je TAJ LIK, te zato i pišem to što pišem...zato me i obuzima nevjerica i očaj !

Na žalost, kada ih Vi svi upoznate...bit će kasno !
kako za napade na njih, tako i za Hajduka !

Živio HAJDUK -KRUH -PECIVA- SLASTICE !


############################################

drito iz crvotocine...hihihiii
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:57

ako je sinoć i bilo nekakve sumnje ko je juklid
budući da sinoć nije vadio iz konteksta

sad kad se odao starim navika izvlačenja iz konteksta
stvari su kristalno jasne hehe
još samo da počne falsificirat
neće dugo se tome porivu moć othrvat

########################################
juklide, pekarov pozlaćeni rektalni crtačko grebački stupide
argumentacija na koju ne daš link i cjelovit kontekst
se neće uzimat u razmatranje
########################################

mislim
nije ni bunker bezgrešan, ima je bunker grešaka, ali ne bitnih
a na ovom portalu je inače samo jedan jedini bezgrešan,
vantjelesno virtualno začet u šupku pekarovom
i analno okoćen od kyčke
Odatle cassano look
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:56
vengo, jesi primjetija razliku pisanje duje, da malo češće spominje hajduk.hr ;-)
Komentar od: kontemplator | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:56
'veličanje jakoba' na jednu stranu - antimasonsko navijanje za agregat(e) i unireju s druge strane vage...odletilo bi veličanje u zrak ko blanka....

samo Hajduk...

sritna Nova svima..

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:50


veličanje Jakoba ? hahahahahah ... blento, blentavi, napisa san ti sve kad on postaje opasan, a ti trubija o velikoj četverogodišnjoj zavjeri s Kerumom ... izmišljenim svađama i ostalim nebulozama

kusaš svoje gowno ;-)


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:49
inače
talijanac je jednu stvar ipak dobro ubra

nisam dovoljno moćan za zaustavt dguju
i želio sam matrixu 1 i 2
prikazat kakav je zapravo njihov nekadašnji vožd

samo to smeta voždu broj 2,
jer ako sam u pravu za vožda 1
onda sam vjerojatno u pravu i za vožda 2 hahahahaha,
i eto tako dobismo juklida borca za pravdu i mir u svijetu,
još se samo čeka kad će poklić
"iznad tešnja zora sviće,
bravo smraduša pricidniče"


talijanac stupido je krivo shvatija da nisam moćan zaustavit ni nulu@
i to mu mogu demonstrirat u idućih po ure,
ako nule prosere hehe


ali za zaustavit dguju
koji nije obična prostitucija
već institucijska prostitucija

izgleda da će trebat ipak Torca uredovat na manje poznati interni stegovni način hehe

ako mu pokuca trojka, moga bi se začudit ka "pura glisti" hehe

Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:48
GOSPODINE LUKETINE...Luketin per presidente!"

Duje? Ma, cazzo mio duja, no, no, duja e soltanto plagiator un altro visionare grande con 3 anno provedeza e inteletenz ;Komentar od: MAGNUS&BUNKER | Komentirano: 7. kolovoz 2009. 23:04
Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Više nije nerješeno u zakulisnim igrama. A ni same igre više nisu zakulisne, priselilo se na tribine i ulicu.

DA SVAGUŠA ZA PREDSJEDNIKA ?
MA JE LI KUĆNOG SAVJETA ?
A JUDI MOJI ?
A MI MISLILI GORE NE MORE. E PA OČITO SE STRMOP***NASTAVJA.

#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:O)))))

GOSPODINE LUKETINE...
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:45
"GOSPODINE LUKETINE ..."

PLAGIJAT!
ne virujete:?
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:39
Komentar od: laki | Komentirano: 31. prosinac 2012. 7:10
ETO DANAS SE SVI IZLJUBILI I IZGRLILI

ČAK JE I BUNKER BIJA NA VRATIMA BUNKERA

NEKA

A TALIJANCU JAVA NE DA MIRA PA GA ŠUPIJA NAZAD

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

perche e il italiano shvatio ma tu no, ad advantaggio nel che grm lezi zac?

"kerules javi mi se na mail, jeman ti ništa važnega špjegat;"

http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/108051/Od-Nove-godine-pripazite-sto-pisete-na-internetu.aspx

hihihi bunker završava na Biro HZZ-a
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:38
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:29

oš se brčit, an ?


ja ne bi
na tvom mistu, a ti kako oš ?


syebat ću te di te najviše boli
a mislim da si već shvatija je li uprazno blefiram
ili te zaozbiljno upozoravam:


dosta veličanja Jakoba
i dosta blejanja o onome šta nadilazi tvoje ograničene spoznaje (masoni)


drž se dresova, taktike i ostaloga
imat ćeš čime ispunjat svoje beskrajne dane


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:34
je li uvreda ako napišeš da je Kredi F. lopov
da mu dGujina agentska družin a drži vriću i usput yaja
dr nulano bezmud
da je juklid čiravi vidjelac telac
koji jezikom dizyajnira pekarev kyracto nije vrijeđanja,
pošćer je odavno unaprijed se prilagodio na nove zakonske norme
A STARE NICKOVE
KOJI BI GA MOGLI POSLATI NA S-UD
POSLAO U POVIJEST hehe


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:29

siječanj 2013 će biti period kad će izvjesni juklid,
poznatiji ka putnik VIDJELAC kroz vrime kroz vremenske tunele od pekarevih criva

u nedostatku grafičkog grebanja i interesnog yebanja
zapinjeno pokušavat barem malo se osvetit objektu svoje frustracije
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:29

il matrix kokoši naive, povirovale lisici:


http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/108051/Od-Nove-godine-pripazite-sto-pisete-na-internetu.aspx
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:29aj ne prroseri odma ... jučer si konačno pokaza dil mozga s kojim bi se moglo pisat ozbiljno


;-)

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:26

2013 je godina u kojoj dr Šandor Nulano Jakoba neće veličat
a kad na portal stupimo kerkules ili ja, onda će iz poštovanja ustat


ili ću ga tako gadno stisnit za mikro yaja

da će umisto visokog bleeeee
zajaukat visoki ceeKomentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:23


2013 je po agentskom kalendaru
godina velikog svitla

kad ćemo i mi ostali konačno ugledat to toliko čuveno svitlo
kojeg su dosad vidili samo ovi šta izviruju upravi iz prknazaboravih pozdravit
dobro vam 'utro
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:11
Želim vam svima Sretnu Novu,da bude boljua nego ova i puno,puno zdravlja...ostalo će već nadoć nekako.
A tebi Hajduče da već ove godine budeš prvak.
Komentar od: | Komentirano: 31. prosinac 2012. 10:08
http://sportske.jutarnji.hr/ruski-mediji-tvrde--slaven-bilic-salje-vratara-darija-kresica-na-posudbu-u-hajduk-/1075373/

????????
Komentar od: kontemplator | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:56
piše da se radi o posudbi...neznam znaju li da bi nami osim igrača tribali posudit i nešto para da mu imamo od čeg platit stan i pokaz...šta će ist?...nojeva jaja?...para nema...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:51

a ovi imaju problem s Kilavom ;-)

Komentar od: kontemplator | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:51
huarez

lipo od tebe što si se pripozna...

mir i dobro...i manje paranoje...a više para...i nojevi jaja, hehehe...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:50


najgore je šta se prodaje ono najbolje uigrano šta smo imali ... ako ide Maloča vidit ćeš kako će Milović past ... ako ode Šiljo past će i ostatak sigurnosti koja je došla s povjerenjem u njegove obrane ...

sve je ovo ... ako ... jer su 90% probni baluni ... recimo napišeš Krešić u Hajduku, a prodaješ ga Agregatu šta je realnija opcija s obziroma da ga Hajduk sigurno neće imat love plaćat


;-)Komentar od: Juarez | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:47
kontemplator
ajde ne kalumaj, znan ja dobro sta san napisa. dobar potez ako ce ostat na otkazu ali se bojin da ce to misto bit brzo popunjeno podobnim kadrom
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:42
pari mi se da ce ovo bit katastrofalna,neplanska rasprodaja
svih ispod cijene

a yebenti kad nisu u stanju donit niti kunu u klub
da spase bar jednog-dva igrača

Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:36


nadan se samo da mu Sergije nije ništa


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:34


ol Šiljo ide ?

"Dario Krešić, vratar moskovskog Lokomotiva, mogao bi karijeru nastaviti u Hajduku."


Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:34
samo OVOD bi se moga lipo napunit proračun

moga bi Linić napunit bisage od spadala29 i MandrillaST


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:32


hahaha ... a zato je pošćer okrenija pismo ;-)

Komentar od: u3pm | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:29
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/108051/Od-Nove-godine-pripazite-sto-pisete-na-internetu.aspx


di su sada ovi prolivi zbog kojih danima ne pogledan ni slobodnu a kamoli forum da ih pošaljen u 3 pm dok se još može
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:27

yebo kupus i puru bez komada suvog mesa ... a najdraže ... uvo ;-)


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:21


16.02. Slaven (bit će yebeni posli priprema i baske su držali u konopima)
23.02. AGREGAT/ALTERNATOR
02.03. Cibalja


S dugim mistom bi išli Agregatu zadjne kolo
S Trećim mistom oni nama dolaze predzadnje
... i tako redom ... parno misto njima u goste, neparno oni nama ...

U travnji igramo polufinale kupa sa Slavenom ...


E sad, zamislit ovo sve da si natjecateljski ravnopravan ili ne ... a o prihodima ovisi sudbina kluba ...


Yeben prijelazni rok ...Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:18
amo ca marendat,pa radit zeru.

sa ce van doc POSCJER BUNBISTA,

Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:13
sa san PSIKU da ideju da potira drugaricu.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:12


gripe, sve me straj ... sad moraš prodat za doć na nulu kad će te UEFA ćirnit ... a onda imaš 31.05. kad se izdaju licence di će nas opet ćirnit

znači brbić i ekipa moraju razmišljat (i nabavit lovu) za 6 miseci unaprid, a opet zadržat rezultat

u prvenstvu je ostalo 14 utakmica plus u kupu najmanje 2, svaki izostanak (sada prodaja) u ekipi se osjetija ... nije lako Miši to iznova slagat, posebno ono iz centra

a moraš priživit ...

a moraš imat rezultat ... i radi broja gledatelja i radi Europe koja nosi brže škapulavanje, ali i veći motiv igračima, višu prodajnu cijenu koju postižu samim ulaskom u Europu za onaj litnji prijelazni rok ...


Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:11
aj u kua di zajedno?

pura se i s ricinusovin ujen,brale koje prociscenje.

hehe.
Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:07
barakokula,
svašta san u životu izija, al kiseli kupus i puru zajedno - baš nikad:)
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:04
MANDRAK-moje iskustvo je na strani kiselog kupusa i pure.
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:03
JUAREZ-je al u nasen filmu nima redforda
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:02
necemo sigurno bit Glasgow

al bi lako mogli bit Segesta oli Zadar

klub u kojeg i NK Rijeka ide u shoping


Komentar od: sineretve | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:01


Nije remi@ baš tako crno... kako god okreneš ne more bit gore nego onih dan-dva drćanja oće li kredit biti odobren ili ne... fala Torcidi... i nadan se da se nikad više neće na sami rub...


Dug je put oporavka... (ne)dajmo in vrimena... a valjda će i sv. Duje nešto poduzet:)))Komentar od: kontemplator | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:01
vidim nova disciplina na portalu...triba u istom postu pohvalit i popljuvat nekoga...za istu stvar naravno...svaka čast...niko kao Hajduk iz Splita...
Komentar od: mandrak | Komentirano: 31. prosinac 2012. 9:00
dobro jutro,
sezona je kiiselih kukumara(dobro idu uz ovo silno meso za blagdane:),
godine iskustva su me naučile;
tek kad se objavi da je transfer službeno zaključen onda virujen, do tog momenta ne trzam
Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:59
remi

a šta mogu zayebat na prijelaznom roku
LAKIJEVA shema,platiš 2 dobiješ 3


Komentar od: gripe | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:54
yebate oli san prispava doček

oli je danas 1.1.2013 ?

ili je to sad đir čestitan Novu dan ranije ?


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:54


Zamisli onda gostovanja ... matrix bi se sastaja na tjednoj bazi ... ko bi to priživija ;-)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:52


Sriće, pameti, zdravlja, love ... svega toga sine nama triba za škapulat se iz ovoga ... nama su ti (za početak) ova dva prijelazna roka sve ... ako tu zayebu moga bi bit Glasgow


Komentar od: Juarez | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:49
barakokula,
ako je demi moore dala pi.cke za milijun dolara, sta ne bi brbic da svoje guze za 2?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:45Šta je ovo ? Koja je ovo godina ? Jel ovo bija smak svita pa se sve vratilo na portalu 4 godine unazad ?


HahahahhahahaKomentar od: sineretve | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:38


Želje za Novu...


Kažu neki da triba zdravlja... triba, triba... nego... meni se čini da su na Titanicu svi pucali od zdravlja...


Onda sljedeća želja lova... gleda sin@ ove koji imaju lovu... ma mi se čini da ne spavaju baš spokojno... puno njih lovu tražiše a ćeliju nađoše... a ima onih šta baš najbolje ne završiše...I dolazimo do želje koju srićom zovemo... sriće, sriće triba nama... a veće sriće od Hajduka nema... zato... daj nan Bože KLUB... daj nan Hajduka kakvoga sanjamo... prisritni bit ćemo...


I... da podsjetin... neparne godine naše su... barem u zadnje vrime... a godina koja stiže ne da je neparna... nego je i "nesritna" trinaesta... a kako smo mi uvik kontra svega... uvik drugačiji od sviju... mogla bi biti naša...SRITNA NOVA GODINA PUČE HAJDUČKI!Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:35
JUAREZ-kad si vec kod DN,esi procita ovo:

Trabzonspor želi Marija Maloču, a vrijednost transfera navodno bi mogla ići najviše do 1,5 mil. eura.

e pa gospodo mislin da je ponuda krajnje nemoralna.
Komentar od: Juarez | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:13
citan na dalmacijanews da Brbic tira nizetica ca. po meni dobar potez, samo sta ce sad duje rec a taman ga je poceja falit i govorit da milo triba Hajduku i da mu triba nac misto!?
e i pohvale upravi sta sve rade u MIRU I TISINI i da nista ne curi vanka, hehe.
a i vidin da sistematizacija jos nije napravljena, valjda rodbins i prijatelji uprave jos nisu odabrali svoja radna mista pa uprava onda ne zna koga bi makli da naprave misto ovima. evo, samo je mali jarni odabra ali ih je onda krsticevic zayeba i nije zasra rezultat pa je mali robert osta bez zelje. ali mu je barba sergija obeca da ce mu se ako bude strpljiv i slusa mamu i tatu zelja ipak ispunit.
a vidin da je neko pozelija i nizeticevo misto pa se sad ovaj tira. sta je ono nizetic, savjetnik?
Komentar od: baracocula | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:13
DOBRI DAN.

neznas ko je ludji inglezi ca igraju sutra oli australci ca igraju danas.
ADELAIDE-PERTH 0:0 znaci ko njih je 17:00,
a ovi:
CENTRAL COAST-SIDNEY pocinju u 10,znaci zavrsicedu utakmicu veceras u 23:00
LUDILO.

kava 3 deca sandzakove.
Komentar od: | Komentirano: 31. prosinac 2012. 8:04
Dobro jutro dobri ljudi.

ppDL
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 31. prosinac 2012. 7:31
Dobro jutro radni narode...


Komentar od: laki | Komentirano: 31. prosinac 2012. 7:11
DRUGOVI I NEPOSTOJEĆE DRUGARICE

SRITNA VAN NOVA GODINA

NEK BUDE BOLJA OD PROŠLE
Komentar od: laki | Komentirano: 31. prosinac 2012. 7:10
ETO DANAS SE SVI IZLJUBILI I IZGRLILI

ČAK JE I BUNKER BIJA NA VRATIMA BUNKERA

NEKA

A TALIJANCU JAVA NE DA MIRA PA GA ŠUPIJA NAZAD

P.S.

MENI JE NAJJAČE KAKO SU SE KERKI, MAGNUSINA I ZELEB SLOŽILI DA JE SVAGUŠA BIJA NAJBOLJI

A DA SU PALADINO I KREŠIĆ NULA BODOVA

IDILA
Komentar od: zivimohajduk | Komentirano: 31. prosinac 2012. 1:26
šta se mene tiče koga bi ja proda 1. maloča u slučaju 2+ miljuna eura, giga i caktaš za 1.7+ miljuna eura, milović za 800k+ eura , limu za 600 čistih , stojanovića za 100, oremuš za 500k i to je po meni 6 miljuna se može na njima uvatit i onda onda dovođenje igraca prvo broj

Špiro Peričić
vrhunski mladi stoper bivsi hajdukov juniorski kapetan igra u primorca (dovest na kraju sezone)

Ivan Tomičić (10-ka isto primorac na kraju sezone)

M.Jelavić (sve znate robusni napadac igrac 16-erca)

Šorša(momak je vrhunski srednji vezni)

Rebić (odličan igrač da bi za njega 500k bolji od caktaša)

križanac (nemoguća misija za dovest al volija bi)

mikanovića (iz juniora u prvu zamjena u reprezentaciji za srnu duplo bolji od vrsaljka )

Erceg (jedino besplatno ili 30 posto od buduce prodaje)

ne triba dovest:

Duljević(dobar momak ali šorša je za njega zvir pored šorše i tog brazilca ako dođe netribamo davat 100 tisuca eura za zamjenu)
Komentar od: juklid | Komentirano: 31. prosinac 2012. 1:24
" GOSPODINE LUKETINE...Luketin per presidente!"

Duje? Ma, cazzo mio duja, no, no, duja e soltanto plagiator un altro visionare grande con 3 anno provedeza e inteletenz ;Komentar od: MAGNUS&BUNKER | Komentirano: 7. kolovoz 2009. 23:04
Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Više nije nerješeno u zakulisnim igrama. A ni same igre više nisu zakulisne, priselilo se na tribine i ulicu.

DA SVAGUŠA ZA PREDSJEDNIKA ?
MA JE LI KUĆNOG SAVJETA ?
A JUDI MOJI ?
A MI MISLILI GORE NE MORE. E PA OČITO SE STRMOP***NASTAVJA.

#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


#### A JE LI SE KO SITIJA JEDNEGA ŠIME LUKETINA !!!!! ####


ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ:O)))))

GOSPODINE LUKETINE...

Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:56
Od Ananasa 1.8 M eura, od Gige i Mije 1.7 milijuna (1.2 zapravo jer je Alfirević zaboravija da se lova dili klub-igrač), od Maloče vjerojatno oko 800.000 (kad se isplate dugovanja i postotak Franji), a vrlo vjerojatno i oko 300 tisuća čistih od Lime.

Dolazimo do cifre od nekih 4 milijuna eura. Čisto solidno. Ali ako Arapi zayebu, morat će prodavat ili Franka ili Zuju!

Na pojačanja ne virujem da će se puno potrošit - Jakoliš i Nižić nula kuna, Duljević možda 100.000 ojra, plus ako vrate malog Jelavića, nula kuna...

A onda i ti Brazilci - nula kuna. U tom slučaju nikakav Erceg, eventualno Rebić ali samo ako ne bude preskup jer se na njemu može zaradit.

Osobno bih volio vidit Križanca u bilom dresu, ali znam da je to samo moja pusta želja... Neka vrate barem GLUMCA...

Blažević - Vršajević, Milić, Milović, Jozinović - Andrijašević, Radošević, Jakoliš, Duljević - Oremuš, Maglica

To je ono najvjerojatnije u 2013...
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:45
Ma ne sernjajte vi pametnjakovići iz SD, Duljevića se more dovest za 100.000 eura max. (plus od buduće prodaje), i Sarajevo i igrač bi se tukli nogom u dupe.

Koliko čujem, momak je veznjak s dobrom tehnikom i solidnom brzinom (livi vezni, krilo).

Što znači da je izvjestan odlazak CAKTAŠA. Vjerojatno se to još i čeka da bi se potvrdio dolazak Duljevića.


I njega i Vukovića, ali i Maloče.

Ako uvatimo 3 milijuna za sve njih skupa - niko sritniji od mene.

Samo neka ostanu Zujo i Franko - može se Dinamu možda dogodit još koji kiks, he he

E da bar i trenera promijenimo...

Ali Brbić i Paldino su, što se baluna tiče, dva analfabeta.
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:26
dragi puče

želin van sritnu novu godinu

svin Hajdukovcima svako dobro (pa i onima koji su dali manje od pet sastrane desno - haha)
pa da nan i nastavak ove i početak sljedeče sezone ulito(EU) bude fešta o'baluna
(manje špondi, lera, i takvih stvari.....
.....više atomskega)

želin novi sistem
SVE ZA SVIH
(za one koji su propustili - http://www.youtube.com/watch?v=KphWsnhZ4Ag)


zaključia bi sa jedninjedinin virtuozon
svin virtualnin virtuozima o tipkoizdrkavaonice
http://www.youtube.com/watch?v=YaxHZxvmSwQ
Svetog Duje zvona zvone, da pozdrave šampione
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:24
ZELEB | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:11
Maminjo bi nam mogao pomoći.....
-----------------------------------------
A?
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:13
pasala je i ova
pa sad da završin misaonu trilogiju o našoj dici i školi baluna na poljudu.

uzmimo primjer zuje - vidin cina je 0d 2 do 3 pa možda bude i više. ali, on je najjočitiji primjer kako nan škola juniori šteka.

mladić ima brzinu, borbu, agresivnost, pluča, napada balun dok ga ne izvadi iz neprijatejske noge /sa ili bez), uostalon svi znamo, vidimo.

mana mu je balun pud naprid. amo reč usporedit gatuza i davidsa. on je naš. i želimo muu sve najjboje i zbilja se nadan da če doč jedan dan negdi dise igra balun dva puta sedmično.

zašto je on za primjer - e pa zato, uz ove sve karakteristike koje ima+ (neznan ga osobno, ali svi okolo govore pozitivno) pa da su ga u školi istrenirali za dilit balune i namistit nišan -- o kojoj bi sad klasi igrača ovdi govorili.

sigurno ne o dva mijuna
več boje, puuno boje.
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 31. prosinac 2012. 0:11
Maminjo bi nam mogao pomoći.....
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:45
Eto se vratim nakon par sati a vidim ČUNE još u điru :-)))

I to Ahmudova, pa yebem vam jarca jeste li vi zavidni ili šta? Tip ima pitona od po metra il šta, ne razumin?

Nula-Nula svaki dan o njegovoj ''surli'', a evo sada i Zeleb@

ma šta je ovo... kud sam ja ovo zaš'o...
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:34
Howgh, pssssssssssssst.senza atenzioni!. bunker capisce giusto dopo 3 anni.
come kodeks che ha conosciata ieri e dopo 3 anni lo atraversato dal suo dupe nell sua testa (o quello cha ha sopra spale)
Komentar od: disi disi | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:31
Zele sad će frendix + nula o tome hehehheeehhe

Nego gde mi je buraz Drule? Robotika - enter na 2 +
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:26
Ova dvojica, pošćer i talijan, napisali danas milijune riči

Ja zapamtijo samo dvi: jeremija i 3
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:25
Možda bi bila bolja priča o Ahmudovoj čuni...:-)ili o Bratu Sandži koji za infos ima Hajdukovu člansku....
Komentar od: disi disi | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:22
Goooonnnggggg

(Kozel 0,5)
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:17
Prođe i prosinac
Komentar od: Howgh | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:16
Vidin, svi se lipo pomirili i izljubili, bas ono lipi mir na portalu, svi gustaju, kad evo ovega talijanca i yebe li, yebe poscera i to jos na stranome jeziku.
Sramota
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:15
perche tu come uguz politico sei neuroso?
tokalo nel žica:)
me dispiace, ma tu sei un piccollo aggento managato dalla politica, e per 3 anni, ogni giorno prendi il grande amaro cazzo di Yakob sul bocca tua
me dispiace, ma e cosi.)

adesso vai dice: vittoriaaa!
campeone dolce:)


GGOOOOOOOOOONGGG!

ARIVAJTE NAM OPET!

Komentar od: Prle | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:13
dobra večer

bo'me lipo ste se na GONGali...

ljubav frca na sve strane...
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:13

laku noćhttp://www.youtube.com/watch?v=vZn_z8flQvo

Svako naše malo VIRTUALNO misto jema svoje stvari
jema ŠTRace, jema RETORIČARE, jema FACE i šporke CUKUNE
Svako naš malo VIRTUALNO misto jema svoje brige
svoje snove, lipe želje, one stvari i svoje AGENTUREEEE

jema uši ča i misli čuju, jema oči ča do srca ruju,
JEMA ŠAKE ČA NA VRATA NOĆU KUCAJU
a najde se i po koja zgoda, bilo tužnog ol šaljivog roda
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:13
"...-Matrixovci, tribate mi za napad e isolazione di Duje e dr. Nulano! non sono potente solo, nessuno me ne doživljava!"

pensa Bunker i zato vam se uliziva e njuši duppe tutte giorne:)

Komentar od: A šta'š | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:13
Neiđe na dobro
Ovi stari nickovi izliću iz svi ćoša
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:11

lipi i pošteni svitu

jedna obabijest

obožavatelji lika i djela dGuje mi mogu
nepoznate detalje za biografiju te hulje
na kojoj upravo radim

dostaviti
na mail
jeremija1@net.hr

Radije tu, nego na Privatnu poštu preko SD, da se ovi nounarčići SD ne naslađuju i zloupotrebljavaju u svojem izdrkavanju ovod !


isto vrijedi i za one koji žele syebat izdrkavanje dr Šandora Nulana@
samo dio u slavu spasitelja Jakoba, drugo njegovo mi ne smetaVaš kroničar


Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:10
culo
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:09
Riječ dana : Tinta
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:07
njinjo, bunker nie ginecologgio, ma spelologgio! specializato per i dupe politici.
cominca con duppe di kerum, e oggi
chi paga piu!
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:07
ajde bar da je neka zastita))))))
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:06
oće li ove godine bit organiziran doček Nove ovod

od retaja koji su veći jadnici od dGuje,
koji čak ima neki život, u pauzama agentskog pregalaštva

EVO RECIMO NULANO JE TU I NA BOŽIĆ, USKRS, DAN DRŽAVNOSTI, MA NEMA KAD NIJE
0-24 H

(danas mi je uteka hehe)


dakle
Oće li nas na dočeku nove 2013. zabavljat
pyebačka pyezda u usponu
Dr Šandor Nulano, portalska Yebena Rozga
zastupnik Jakobova krda

i orkestar Jakobovih kitofrulaša


ili neka olinjala talijanizirana gej kyrbača ?
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:06
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:58
iden (gladat) oni svedski film
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Hmmmmmm
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:06
juklid
http://www.youtube.com/watch?v=2IbYRwE1hDQ
jedna zate
io sono giovanni...
Komentar od: disi disi | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:02
Bremen ratkapa je u gacama :)))
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:01
signori Matrix, perche van bunker njuši šupak con dolci bomoni tutto giorno?

Prie e con Dgujom conta vas, ma adesso hoće s vama contra dguje?

io penso che mu tribate, che on more od suo nuovo padrone politico, prendi 10 euro per oridinario completato?

che voi mislite?

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 23:01
Dobri@ i ja sam na toj liniji
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:59
Komentar od: disi disi | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:56

samo nemoj se naginjat do poda dok se zahvaljujes:))))
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:58
gledat
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:58
haha
vidi bez žica
http://www.youtube.com/watch?v=eZ5UL61eINE&feature=endscreen&NR=1
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:58
iden gladat oni svedski film
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:57
virtualni hendrix

http://www.youtube.com/watch?v=M2eiP12hQQY
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:57
perche tu come uguz politico sei neuroso?
tokalo nel žica:)
me dispiace, ma tu sei un piccollo aggento managato dalla politica, e per 3 anni, ogni giorno prendi il grande amaro cazzo di Yakob sul bocca tua
me dispiace, ma e cosi.)

adesso vai dice: vittoriaaa!
campeone dolce:)
Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:56
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:47
Dobri@ nije problem u Krešiću,lik nije loš i mogao bi biti ok ukoliko shvati neke stvari vezane za ono da ti u ovom trenutku trebaju jaki ljudi a ne ponizni klimavci...problem je taština i sjene....
-----------

razumin te...ali bi morali ti koji drzi/e sve konce(brbic/kresic) morali bit glavna snaga, pokretaci ciscenja tih "sjena..u suprotnome nemamo sta ocekivat, ako se radi samo o kupovanje vrimena za ciscenje u "miru i tisini" hehe, onda mi prvi potezi kresica opet ne izgledaju pametni/logicni, tako da se ne nadan nicemu ...bilo bi mi drago da me iznenade...
Komentar od: disi disi | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:56
Hvala matrixu na veličanstvenom druženju ali imam jednu zamjerku
Na izvještaje !!
Niko napisat zahvalu doticnoj sinjorini za ples na stolu za Matrix

L.V. Hvala na svemu u toj noći !!!!
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:55
chi e pagato piu?

dguja o bunkerišta?

penso dguja, per piu capacita inteletuale, piu rediccoli lo ascoltanno.
durante bunkerišta e imbecille isolato.

e vero?
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:54

e
i onoga prevodioca mamina sina isto potirat

yeba ih nepotizam da ih yeba

Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:54
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:51
znas ti da ja sve pantim, samo se pitan kako je cila ta ekipa napisala neke elaborate:)))
jedan za omladinsku skolu
drugi za marketing ( priko 100 stranica)
treci za razvoj hajduka, triba mu bit zahvalan za onu lipu stranicu sta je napravija:)))
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:53
a more bit i metuzalem fio osobno
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:53
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:24


juklid stupid

cifre za internet zastupanja izgleda se kreću oko, nu:

"I ja sam trošio 2008 ili 2009 godine po 2 tisuće eura misečno na luksuz tipa shoping ili bazeni, hoteli i slično ..."


iz nehotičnog priznanja etalonskog portalskog agenta predvodnika

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

e poi?

adesso tu sei giellosso perche tu non ha guanto, ma meno. soltatno dieci euri?
e atacco lo per gellosia poi?

me dispiace, padroni politici pagano accordo capacita inteletuale...
la tua e per 10euri, dguja 2 millee.....
il mercato:)


capisci?
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:53
a da nije oni prevodilac reji
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:52
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:43

neču bez dokaza
yebi ga, to je cijena slave


neka sere, duže od crte mu komentare preskačen

a ako nema linka
kojim nešto želi potkrijepit
onda može u skokovima odyebat

ne možeš se zaštiti ni od komaraca
a kamoli od telaca

Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:51
un altra amore ha, ma nessuno non sa,
un grande cazzo di testa politica, che 3 anni arri via....

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:51
Bremen@ hahaha di si se sitija velikog Gogijevog elaborata......hahahahahaha
Biće je stadion i dan danas obljepljen postulatima...ka i Hrabarovim ulagačima
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:50
ma prijo zeleb, moze on bit dobar lik, to ne govori niko, ali moje misljenje je da je on greska na toj poziciji. po meni nema sposobnost za takvo nesto, a uz to dolazi i to sta si ti napisa u izbor suradnika
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:50
kaze talijan da je bunker ginekolog,koliko san ja uspija skontat
Komentar od: | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:50
SD portal riješenje za sve vaše dileme

Il buono, il brutto, il cattivo - ijad devesto šest šest
https://www.youtube.com/watch?v=SlbNon5wTiw

Ilija i zrno žita - dvi ijad i jedaneste https://www.youtube.com/watch?v=Prj13cq7dOk
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:49

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:43

Dabogda mi bili u krivu ali......daleko je do nule doć....daleko..
Btw... i ja bi neke gledao što prije prodat ali ne za nikakve novce.....

=======================


JA BI NAPRAVIJA ŠTA JE LAKI PREDLOŽIJA
SVE ŽIVO PRODAT I DOĆ NA NULU

ispasli ne bi, evropu bi dogodine popušili ali bi bili na nuli

normalno najprije potirat bar još Kredija i dinamovca skauta, uz još par mlatimudana
za mobilizirat publiku

ali normalno da ovi to neće učinit
nisu ludi vinograd sredit
pa da drugi dođe brat

ovako će se to održavat koliko triba iznad vode
da u pogodnom trenutku njihov postane


Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:48
tre amore Bunker ha
Ricov cazzo che fumma,
Yaki chunu che sogna
Perošu kitu che visita...

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:47
Dobri@ nije problem u Krešiću,lik nije loš i mogao bi biti ok ukoliko shvati neke stvari vezane za ono da ti u ovom trenutku trebaju jaki ljudi a ne ponizni klimavci...problem je taština i sjene....
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:45

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39
pošćer, a duju smatram ok likom, tako da...laku noć svima jopet

==============================

ne postoji duje

postoji plačenik varalica DQrba

Spona poljudskog kata
i megafonskog levata
je Kredi

kakav status Kredi uživa kod ovih,
ne triba posebno naglasit

Sve dok Kredi procjenjuje da je dQrba, uza sve mane
i dalje uvažavan od strane čitatelja ovog portala,
A ZA NEVJEROVAT JE KOLIKO TELACA GA ITEKAKO UVAŽAVA
i da je nas par šta ga sprdamo u rangu statističke pogreška

EMITIRAT ĆE SE KLOMPARSKA HIT TRAGEDIJA
NAPRDAK BOLJEG SHVAĆANJA

DA SE BOLJE MUZE HAJDUKA


Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:43
bunkeru,nemoj zayebavati da sumnjas na nekoga,na koga bi ti moga sumnjati?tri ljubavi svoje imas,prva ti je dizajnerskog loga,druga ti je klostarska sloga ,a treca je nula od krda jakinoga
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:43
chi e pagato piu?

dguja o bunkerišta?

penso dguja, per piu capacita inteletuale, piu rediccoli lo ascoltanno.
durante bunkerišta e imbecille isolato.

e vero?

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:43
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:31
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Dabogda mi bili u krivu ali......daleko je do nule doć....daleko..
Btw... i ja bi neke gledao što prije prodat ali ne za nikakve novce.....
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:42
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39

ja i matrix smo stari znanci

znamo se prije nego si ti pekaru šupak počeja njušit
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:41

Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39
di je duje?kaze da cita sve komentare,a nije se javija u vezi lendrica,bice sastavljaju elaborat,a zna je mene pozurivati sa ironicnim smjeskom

======================


NI Dušan NI DR NULANO SE NISU OGLASILI NA ONAJ tvoj pregled za Lendrića hehe
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:41
ovo je za lorda ujutro
http://www.youtube.com/watch?v=fTwQp1lGbxY
Komentar od: Everton_fc | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:40
http://www.jutarnji.hr/matesa--gubitasu-hajduku-cak-72-milijuna-kuna--a-cijelom-hoo-u-123-milijuna--kakav-apsurd-/1075283/
Mamićevi pijuni. Nab*** i tebe i njega na q****. Eh da mi je te vidjeti negdje Mateša. Šta te boli koji k**** koliki je Hajdukov proračun, ne plaćaš ga ti niti država, a niti grad Split nego isključivo navijači. Dok Dinamo je potpuno suprotan financira ga grad Zagreb ne plaćaju poreze državi i još posluju za osobne interese. Znači nije im bitan uspjeh Hrvatskog sporta, a niti uspjeh Dinama samo novac koji ide u privatne svrhe Mamiću kako bi vama bacao mrvice.
Komentar od: vinko zlodre | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:40
torcida kotoriba

fešta s otvaranja

http://www.youtube.com/watch?v=dT72mnFTwzA
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39
signore bunker,
allora?
che tuo nuovo padrone politico dopo kerum 2009?
chi tu paga 10 euro giornata aggentura sul internet?

chi vento e oggi?

purtroppo njušiš duppe matrixianima,?
per guanto euri?
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39
pošćer, a duju smatram ok likom, tako da...laku noć svima jopet
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:39
di je duje?kaze da cita sve komentare,a nije se javija u vezi lendrica,bice sastavljaju elaborat,a zna je mene pozurivati sa ironicnim smjeskom
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:38
njinjo

očito je neko kome san od ušiju šupak napravija

neka uživa


P.S.
SUMNJAN NA JEDNOGA, ALI ZASAD JOŠ NIJE CITATE KRIVOTVORIJA, A TAJ SE INAČE TEŠKO OD KRIVOTVORENJA SUZDRŽAVA

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:36
laku noć svima
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:36
Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:33

ma ni to nije moga bit, jer tamo nema tolike veze , koliko se ovdi prikazuje. te price su istinite, koliko je istna, da je vucevic napravija elaborat o omladinskoj skoli.
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:36

stupid juklid

tvoje komentare duže od crte
ne da mi se više stavljat u google translator

ako daš kakav link ta tvoje prdnje potkrijepit
možda ću povirit
inače ne mogu ti obećat

izvoli
slobodno seri

Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:34
bumkeru zajasija te ovi talijan,da nije on remi,a
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:34
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:24

ma sve o.k.

uletija si na način kako uljeću dguja i ministranti,
i šta sad izvarani portalski puk može pomislitKomentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:33
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:20
Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:10
samo se bojin poteza kresica...ovi prvi potezi nakon STUDIOZNOG SNIMANJA SITUACIJE ne daje nadu na nista dobro...
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
I mene je straj pogotovo nakon što je makao Vukasa...a brzo će Miše i Švabo skupa sa njim...svi karakterno jaki ljudi....sa ovim drugim se da "radit"
------------


nemoj zaj*****vat da se i njima nesto sprema..
iz prve mi nije silo sta su kresica stavili za "kreatora novog" hajduka", covika je u godinama, a pogotovo sta nikad nije ni radia ka sportski menejer/direktor sa toliko ovlasti..to sta je bija trener u spaniji ok, ali to nema puno veze sa ovakvim poslon, on je jedino moga bit ka neki suradnik hajduka da kroz neke svoje veze privuce neke mlade igrace iz tih slabijih spanskih klubova koji bi hajduku mogli bit od koristi ali jos nisu dobivali prilike.....ipak san se nada ce evtl. ispast dobro, ali kad san vidija ovo sa vukason, jarnijen...osta san sokiran.
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:33
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:24


juklid stupid

cifre za internet zastupanja izgleda se kreću oko, nu:

"I ja sam trošio 2008 ili 2009 godine po 2 tisuće eura misečno na luksuz tipa shoping ili bazeni, hoteli i slično ..."


iz nehotičnog priznanja etalonskog portalskog agenta predvodnika

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

e poi?

adesso tu sei giellosso perche tu non ha guanto, ma meno. soltatno dieci euri?
e atacco lo per gellosia poi?

me dispiace, padroni politici pagano accordo capacita inteletuale...
la tua e per 10euri, dguja 2 millee.....
il mercato:)


capisci?


Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:33
poljude,ako dida kaze,a njegova je zakon,onda ne moze i bog,dida zna,uvik je zna,samo nije ima kad to pokazati
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:31
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:22

vidit ćemo uskoro

nekako više virujen da ću aplaudirat poljudu i tebi
po ovoj prodaji
nego šta uprava i njihovi intimusi tvrde
Komentar od: gripe | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:30


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47jIVb7E0LA

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:29
Hahaha nemogu više napredovat...hahaha da možda si u pravu pogotovo ako Jarni bude triba potpisivat struku.....dokazani strukovnjak šta je je...:-)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:29
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:23

samo ti potkrijepi linkovima -dokazima te prdnje

u autentičnost citata i tvojih dobrih namjera baš ne virujem


Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:29
dioniz moj sve znan, na novu godinu cemo malo detaljnije:))))
Komentar od: njinjo | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:27
nije niko prodan,ali je dogovoreno,idu neki sta po procjen istruke ne mogu vise napredovati i sad je pravi trenutak za prodaju,a pare,para nikad dosta,izgleda malo,ali vrime je jedini sudac
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:24


juklid stupid

cifre za internet zastupanja izgleda se kreću oko, nu:

"I ja sam trošio 2008 ili 2009 godine po 2 tisuće eura misečno na luksuz tipa shoping ili bazeni, hoteli i slično ..."


iz nehotičnog priznanja etalonskog portalskog agenta predvodnika
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:24
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:19

pa čovječe ja san samo reka da nisu prodana tri igrača, i to je ono što znam tj. da su neki dogovori tek na početku. ne znam ni kad će biti prodani, ni oće li uopće biti pordani, niti znam išta o ciframa..akoje to obrana uprave, onda sam je branio:) samo iznosim činjenice..bile one napada na upravu ili obrana..ne volin kad neko buba dezinformacije po portalu
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:23
signore Bunker , anche pekar anche tu, siete 'kerumovi isprdci'

capisci?
diferenza e che e il pekar anchora giu, ma tu sei trovato nuovo padrone politico

capisci?

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:22
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:09

ako je to istina, onda skužaj,
mada tvoj nastup i način na koji si uletija branit ovu upravu ne ostavlja puno dilema

samo, ako je to tvoje istina
di je tu Kodeks
kad oni s tobom čakulaju o takvin stvarima
pa i o ciframa ????
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Hahaha da interesantno.....kakva slučajnost.....samo me interesira kad se objavi šta ćemo onda?
Komentar od: dioniz | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:22
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
hebajiga, ima bit da će mo se mimoić...jedino ako Hajduk ubode (...) u kvalifikacijama za EL
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:21
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:18

šta ti oćeš dokazat

da je Bunker goli kyrac
a ti mirisni prdac
kojem još od prcanja trpi mozak

ili nešto drugo ?

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:20
Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:10
samo se bojin poteza kresica...ovi prvi potezi nakon STUDIOZNOG SNIMANJA SITUACIJE ne daje nadu na nista dobro...
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
I mene je straj pogotovo nakon što je makao Vukasa...a brzo će Miše i Švabo skupa sa njim...svi karakterno jaki ljudi....sa ovim drugim se da "radit"
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:19
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:16

ako nije obrana uprave
tvrdnja da nije istina da su već prodani,i to za malu lovu
onda si u pravu hehehe

a opet ako ti znaš kad će i za koliko bit prodani, onda nek idu u kyrac
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:18
Chi e doppo Kerum, il tuo boss nuovo sta anno, signore Bunker?
Chi paga di piu per internet promotione?
il fratro rosso forse?

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:18
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
a meni kažu samo ako je nešto gotovo i pred objavom na hajduk hr..u povjerenju..koje ne iznevjerim
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:17
Komentar od: stire | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:15
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/View/tabid/88/ID/108045/Milo-Nizetic-na-izlaznim-vratima-Hajduka.aspx
€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Ha, stire@ jel ti poznata cifra odljubljivanja...
Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:16
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:1

-__________________________________________

kouč@

ma ništa bez tvojih SS-ovskih priprema

a pojačanja ako u dobra, u šta ne sumnjan, su uvik dobrodošla...znaš ono kad se gajba isprazni i te šeme..


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:16
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12

nije

akoš lipit da san između Keroma, kradezeja i kmera bija za Keroma
ka najmanje loše za Hajduka

onda moreš srat i sve drugo šta te ionaklo volja

šta se pekarevu isprdku tilo
to se pakarevu isprdku snilu


ako ćeš vadit kakve komentare i slično, daj linkove, jer ti nešto baš ne virujen u dobre namjere

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:16
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12

a) di si vidio da san branio upravu?
b) neprimjena kodeksa do kraja i jest moja osnovna zamjerka ovima.zato san i reka da ih zasad čekam s pravim potezima...

ali hebaji ga, svejedno mislim da ćemo se nas dva teško složit..ti patološki kontrraš (reka bi pokojni Smoje "j*****š čovika koji je "za". hehehe,a ja ipak po prirodi (takav san) malo afirmativnije gledan na stvari..
Komentar od: stire | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:15
http://www.dalmacijanews.com/Hajduk/View/tabid/88/ID/108045/Milo-Nizetic-na-izlaznim-vratima-Hajduka.aspx
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
ovi carlos santana je stvaro čudo,
i ovi šta mu leđa čuvaju nisu za bacit
bilkane traži broj od menagera VRKOM
Komentar od: Everton_fc | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
Ajmo bijeli ale!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=47jIVb7E0LA
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
Signore Bunker, dopo HGS dal 2009, che e oggi tua partita politica?
Il Sacri Rossi?

Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:09

ako je to istina, onda skužaj,
mada tvoj nastup i način na koji si uletija branit ovu upravu ne ostavlja puno dilema

samo, ako je to tvoje istina
di je tu Kodeks
kad oni s tobom čakulaju o takvin stvarima
pa i o ciframa ????

Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:12
nadopuna!!!

da znate da van na celu kolone trci dioniz, j*****li ste macka:)))))
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:11
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:06

oš na private da to "raspyzdimo"?
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:10
Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:02

moj pametni capitano!

znan ja da ti imas nos za dobrog igraca, a jos bolji za tekucu formu:))) a zazelija san se i ja , ali pisljivih 1700 km. pa je dogovor s presjednikom zelebom, da kad prvi put buden doma pada sastanak, moran vas ka trener tirat poslin ponoci po marjanu trcat:)))detalje taktike vec radin, a mozda trener i dovede koje "pojacanje":)))))
Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:10
samo se bojin poteza kresica...ovi prvi potezi nakon STUDIOZNOG SNIMANJA SITUACIJE ne daje nadu na nista dobro...
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:09
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:04
da do kraja razjasnimo:
- inače neman informacije ali za ovo konkretno znam (do informacija mogu doć, jer se slučajno znam s ljudima u i oko kluba, ali ne "potežem ih za rukav", no, ponekad popričamo)
- ovu upravu i NO odbor ne smatram oličenjem poštenja i sposobnosti, ali u odnosu na ono ranije miljama su ispred. za sad ih još čekam s pravim i odlučnim potezima..

ovo ti je bilo iskreno iozbiljno od mene a ti me vidi kakvog oćeš..eto..

a ti si čini mi se patološki kontraš, i to je to..mir s tobom
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:09
O, signore Bunker, davvero, davvero, tu sei campeone, soltanto che se uno cazzo amaro di Yakob e tutti altri veddi dalla tua bocca:)

dopo perosove, dopo svagusine, dopo malesove, dopo kodeksove, dopo brbiceve...anchora un altro cazzo aamaro nel tua bocca di campeone

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))

campeone positivo :)

iin altro mano, differanza e qualqe altro...
tu sei dependente aggento politico managato, ma io non sono!

capisci?
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:07
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:05


stupido

je je
bunker je politički manipukator, mamićevac, kyrac palac

a ti nisi pekarev prdac

Komentar od: Dobri 11 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:06
ala sta je ovo, svi zagrljeni puni ljubavi, jedna lipa bozicna prica:)hehe
inace mislin da bi se tribalo pokusat zadrzat limu, on nan je iz vise razloga bitan..k prvo on je jedan od igraca koji bi bili stvarno pojacanja za agregat ili rijeku, znaci ojacali bi rijeku(za fk prciju ionako nije bitno)..ka drugo, lima ovom hajduku moze puno pomoc, ovin mladin i neiskusnin, moze popunit mista di nan tu i tamo ponestaje alternativa zbog ozljeda i drugih razloga, ka trece..ako zadrzimo donekle ovo sta imamo trenutno(1-2 prodaje ok, caktas evtl maloca a nerado zujo) lima ce nan bit jaka karika u pokusaju za izborit EL, jer izgleda da cemo bit nosioci u 3 kolu, tako da uz malo srice mozemo upast u grupe.
ako nedodje neka bas luda poniuda, limu NE prodavat.

btw: bunker legendo, da te nema tribalo bi te izmislit..hehe
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:06

Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:02
pošćer,čovik zna pusti ga,hahahaha!!!
Ja san malo zaj***** dobro zele govori urania san koji dan j*****ga a nisu bili izgleda spremni hahahaha!!!!

==================

je, uranija si

nisu se još dogovorili kako će nastupat hahaha
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:05
signor bunker, che non era compesato per manipulatione dal aggenti politici incontri?

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:04
nema veze za prodaje, bitno je da nam je Alfi ukaza na Kukija..dva puta u jednom danu u dva različita članka
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:04
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:00

aj dobro
ti si neka bitna i poštena faca

koja slučajno ima pouzdane informacije
koje, gle čuda,
svjedoče o neviđenom poštenju ove uprave

od koje vi koji ih hvalite ne vidite ni kune
samo van dikod daju da in liznete čune
jel tako

Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:03
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:01

hahahahahahahahahahahahahahah..blago tvom mozgu..ali majstore, svagi je dobre krafne radio
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:03


A sory poljude, ja to onako vino je ipak domaće )))


ajde ti lipo ćakulaj i čekaj hajduk.hr ...


čujemo se ....Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:02
Torcida1965@


a kouč moj lipi i šesni
baš san te se uželija


moran ti reč da je gost...Poljud@ iskautiran mikroskopski...moga bi i u vezu i naprid...dobar šuc i nogon i glavon...pregled igre ok...ja bi ga na zadnjeg veznog...dobar razarač...masivan

eto mora san ti dat izvješće


dio@ dobro si me sitija za Santanu...fala in
Komentar od: dioniz | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:02
bremen, neman pojma kad san sutra frii, taki je dan...probaj dogodine
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:02
Ne prodajite igrače arapima,Alfi ne sastavljaj ti ništa za proliće ako ikako moš.
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:01

U svagušinoj eri su bar bili prikinuli dotok love internet agentimaKomentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 22:00
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:59

evo ga, urota, k********, palci..pa mjastore paranoja je za tebe preblaga rič..ali neka te tu, do neke mire nasmiješ, a poslije "ignore"
Komentar od: juklid | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:59
perche tu come uguz politico sei neuroso?
tokalo nel žica:)
me dispiace, ma tu sei un piccollo aggento managato dalla politica, e per 3 anni, ogni giorno prendi il grande amaro cazzo di Yakob sul bocca tua
me dispiace, ma e cosi.)

adesso vai dice: vittoriaaa!
campeone dolce:)
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:59
i bJelovar 1950 fali...;:)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:59
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:50
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:44

to da su prodana trojica i da je odšteta nezadovoljavajuća..niti je točno prvoni drugo..ako se zaj*****eš, sve ok, ali inače..nemoj pisata z ozbiljno nešto što ne znaš
========================

gle kyrca
a kako ti znaš

i baš na ovu temu si se slučajno javija


kako plaćaju, je li po satu
ili količini gofana koje ovod pokusate za upravu ?Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:58
"u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:56

pozdrav i tebi
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:58
šta se odma idiš..znam da ne mogu biti formalno prodani dok ne počme prijelazni rok. ali, na to nisam ni mislio..nisu uopće te prodaje još ni blizu dogovorene..imaš dezinformaciju.to je sve što san tio reć..moremo i na private ako oćeš detaljnije..
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:57
a koja je prica dosla od njega? :)))))
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:57

Ma može Poljude, nije problem ...

Mislim da ti ono vino nije baš najbolje sjelo pa vidiš bijele miševe ... iskreno )))))))

Ali dobro, pričekat ćemo )))


Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:56
evo i bremena, pozdrav Schaffovom gradu:-)možda se ovom portalu vraća nada..još fale neki, npr. Lucijan, Magnus...
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:54
a da je dovest carlosa santanu....
bilkan bi triba znat
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:54
Poljude@ nije ti do njega došla ta priča...i ti si požurija malo o tome....sutra ćeš od njega čut odgovor samo ne nadaj se ničem precizno nego "onako općenito"
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:54
dioniz sutra, kad si doma?
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:53
j*****e zeleb ,ali je opet bilo nalivanje fundamenti kad ste se vas dvojica raspisala? :)))))
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:50
Hehe Dion@ jel te opra....moga si dikod opet podilit te guste piture!?
Komentar od: Torcida1965 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:50
vecer posteni svitu i pijanci iz malog fleka!!!!:))))

dioniz pa nisan ja provokator:))))
evo san zakasnija na emisiju, a i capitano mi je pobiga.
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:50
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:44

to da su prodana trojica i da je odšteta nezadovoljavajuća..niti je točno prvoni drugo..ako se zaj*****eš, sve ok, ali inače..nemoj pisata z ozbiljno nešto što ne znaš
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:49
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:45

bolje da si zna
nego da si zaboravija ko si

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:48Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:35


Duje,nećemo dok hajduk hr. ne objavi službeno,ok??

evo samo,prodaja trojice i cijena nije zadovoljavajuća,bez imena.#################################################Gdje se prikazuje ta parodija da i ja iden vidit ????


Iskreno smiješno mi je kako kažeš cijena nije zadovoljavajuća ... to za tvoju procjenu nije zadovoljavajuća ?????

Svejedno napiši koje kino prikazuje )))))


Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:47
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:45

normalno da je o.k.
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:47
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:44

hahahahahahahahha, znao sam točno da ćeš to napisati..hahahahahah
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:46

samo vi fantazirajte da če Kredijeva banda pustit zlatnu sisu tek tako

aha

evo sve pršti od KodeksaKomentar od: dioniz | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:45
ovod san...ze@

bremen...upravo sam primija esemes...provokatorski

ps. evo santana na drugome pa mi boje ide crni beton u temelje ;))
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:44


evo i ovaj u fleku

malo rabljeni stari nick

za dupli pas s dgujom


koji ljigavci
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:43
Poljude

zar misliš da bi ovi ka Štico kad je prodava srnu i pletikosu
hehe


ma di bi oni to, pa to su naši
hahahaha
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:43
evo i ovaj drug Pošćer, s "duhovitim" upadicama...originalan ko turska pijaca
Komentar od: "u fleku" 1911 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:42
Pozdrav svima i sritno van rođenje Isusovo! nije me bilo neko vrime, vidim neka stara ekipa ovde..
p.s. Poljud, nemoj dezinformirati poštenu čeljad! ozbiljno ti govorin..
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:41
zeleb nej eb
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:41
Dioniz@ di si nesta....hebame mrav kad nisi dobro razvodnija...:-)
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:40


sad kad se zna za dgujine "principe"
opet bi Van basten moga pripazit šta piše
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:39
Pošćer@ kako si mene ono zva....zavidim Prdi@ Slini@,Hulji@ i Asralesu@.....koji su to dani bojevanja bili...uh...
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:38

Svako naše malo smišno misto ka da je od cakla
sve se vidi, sve se čuje, svi se znaju, sakrit se ne može,
PA MAKAR IZ DALEKIH KLOMPARSKIH BREGA MISLIŠ KO MI ŠTA MOŽE.
Svaki svaku, svaka svakog skroz i na skroz gleda
aaiiiii kliki li JE LJIGAV ispod PANCIR OBRAZNE KOŽE.

Svako naše malo VIRTUALNO misto
u TEMELJU je uvik ŠPORKO
jer LOBISTIMA I PROPAGANDISTIMA BRZO sine
DA SE TOT TELAD LAKO OBMANJUJE I UPREŽE.
A ako se i dogodi da nikoga VLASTITA LAŽLJIVA PROPAGANDA pogodi
a moj Bože, ča se može
moglo je i svršit gore,
recimo da se neko zaputi put Klompara haha!

Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:38
duje,
ima li ća novitadi?
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:37
Dobit će ukoliko pristanu na ponuđeno.
Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:36
Po@ nevadi mu mast....:-)....neka čeka.
Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:36
zele@


šta je je

imaš nosa

Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:34
Antares@ zabilježi Milić,Bašić,Elez.....davno to govorim....jesam ti davno reka da moraju sa nama potpisat...:-)
Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:30


mali je najveći potencijal


ostani OVOD bar 2-3 sezone

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:29
Komentar od: Poljud | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:24


aj,dobro sve ok,dobro je dok ovi sa kata poljuda miruju ne bubaju gluposti pa je zaj*****ija OVOD samo booooojin se sad kad počne prijelazni rok bit će OVOD svega,he.za početak ne miriše dobro je li duje?? malo ću sačekat dok ne objavi hajduk hr. službeno,mislim da je to korektno?##########################################


Na šta konkretno misliš ... ne razumim ??


Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:27
zeleb@
poljud@


ne sidajte mi na ranu

još je otvorena

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:27Znaju to i u Hajduku, zato 'novog Tudora’ još ne stavljaju u internacionalni izlog. Milić je jesen odigrao na visokoj razini, imao je kontinuitet nastupa, zabijao pogotke, ali prava 'eksplozija’ tek se očekuje. Sa 190 cm, snažan, brz i skočan. S Milićem Hajduk nedvojbeno čeka pravi, milijunski posao.######################################################################################################Nije dobro - samo ne njega


Komentar od: ZELEB | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:25
Mislija sam da koga ima.....curik
Komentar od: antares | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:25
Komentar od: pošćer Bombišta 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:08


zelebe i antares

kako je ono dguja odglumija,
je li bilo ovako nekako:

ne smin van otkrit bunkerove podatke
pa da mi ne znan šta ponudite
ili me stavite na najveće muke
_______________________________________________

oš iskreno??


je


a sad jel te zna ili nije...e yeb ga

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 30. prosinac 2012. 21:25

#####################################################################################################


Hajduk ima novog Tudora: 'Antonio Milić bit će perjanica hrvatskog nogometa'Gianluca Pessotto u čudu je vrtio glavom gledajući mladog igrača u dresu Hajduka. Šef Omladinske škole Juventusa u svojoj je bilježnici podrctao prezime Milić. Odmah je nazvao svog nekadašnjeg suigrača Igora Tudora.

- Igore, koji je ovo igrač iz tvog Hajduka. Milić, igra polušpicu i zabija pogotke - konstatirao je Pessotto s neskrivenim oduševljenjem u glasu.


Tudor je upit proslijedio Goranu Vučeviću, čelnom čovjeku omladinskog pogona Hajduka. U jesen 2009. godine Vučeviću je bilo jasno da Hajduk mora zaštititi veliki talent.


- Milića sam uz Livaju odmah predložio za profesionalni ugovor. Još nije imao ni 16 godina. I prije sam vidio da je extra talent, prepoznao sam u njemu potentnog igrača, ali u tom trenutku sam znao da nema ni minute čekanja - ispričao je Vučević.

Profesionalni ugovor dobio je šest mejseci kasnije. Sa 16 godina i tri mjeseca postao je najmlađi igrač s profesionalnim ugovorom u povijesti Hajduka. Ali Antonio Milić prošao je mukotrpan put dokazivanja da bi danas trener Bijelih Mišo Krstičević ustvrdio:

- Milić i Radošević bit će perjanice hrvatskog nogometa!

Antonio Milić stavio je pečat na uspješnu polusezonu mlade momčadi Bijelih. Njegovi pogoci kontra Intera i Zeline donijeli su dvije izuzetno bitne pobjede u završnici polusezone. Prešao je time i posljednju prepreku, jer ako je netko i sumnjao, Milić je demantirao skeptike. Igrač polivalentnih mogućnosti, stoper koji igra zadnjeg veznog, potvrdio je da je u njegovim nogama velika budućnost. Kako osobna, tako i klupska, jer 18-godišnjak iz Kaštela igrač je za kojeg se zanimaju mnogi europski klubovi.

- Kada je protiv Intera u Milanu s pozicije zadnjeg veznog došao sam pred vratara Handanoviča telefon nije prestajao zvoniti - otkrio je zanimljiv detalj Milićev menadžer Tonči Martić.

Prije tri godine Martić je preuzeo vođenje karijere Antonija Milića. Bio je korak ispred konkurencije, anegdota kaže kako je nekoliko mjeseci kasnije sjedio na tribinama poljuskog pomoćnog igrališta i u društvu kolege hrvatskog menadžera gledao kadete Hajduka.

- Odličan je ovaj Milić, znaš li ima li koga da ga vodi? - upitao je kolega Martića.

- Znam, ima.

- A koga?

- Ja ga vodim.

- Svaka ti čast, kako si samo znao - zaključio je Martićev kolega menadžer.

Antonio Milić, stoper koji igra zadnjeg veznog, igrač koji je sa sredine terena opasan za protivnički gol. Jesenas je dvaput zabio glavom, dvaput nogom. Ne podsjeća li ta priča na Igora Tudora, čovjeka s početka teksta kojeg je Pessotto upitao za 'čudesnog mladića u bijelom dresu’. Milić je poziv Juventusa dobio sa 15 godina, Tudor je sa 20 potpisao za torinsku Staru damu. Je li Antonio Milić novi Tudor iz poljudskog inkubatora?

- Ima dosta sličnosti, ali uvijek su nezahvalne takve usporedbe. Tudor je sjajan igrač koji je ostvario veliku karijeru. Antonio ima svoje adute u odličnoj kontroli lopte, polivalentnim mogućnostima u igri, međutim, ispred njega je veliki put da bi postao Tudor. Ali ima golemi potencijal. Ljevak je, ima skok, odličan tjelesni kapacitet i zna postići pogodak. Igrač pred kojim je sigurno sjajna budućnost - kazao je Vučević.

Otac Branko ima svoje viđenje nogometnog razvoja svog 18-godišnjeg sina Antonija.

- Mora popraviti skok igru i podići udarac desnom nogom. Desna mu je na 70 % lijeve. Ono što rijetki znaju, Antonio odlično izvodi slobodne udarce s više od 25 metara. Ali ja znam da njegovo vrijeme tek dolazi.

Znaju to i u Hajduku, zato 'novog Tudora’ još ne stavljaju u internacionalni izlog. Milić je jesen odigrao na visokoj razini, imao je kontinuitet nastupa, zabijao pogotke, ali prava 'eksplozija’ tek se očekuje. Sa 190 cm, snažan, brz i skočan. S Milićem Hajdu