Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 24.10.2012. u 20:25

Zadaća za diplomatu

Brbića čeka kvartet za nagodbu i zadatak kako sačuvati obraz, ali i poneku kunu

Postizanje nagodbi s onima koji ih tuže, jedan je od prioriteta sadašnje uprave Hajduka. “Bijeli” naprosto moraju čistiti svoje “kosture iz ormara”, jedan od zaključaka sa sjednice Nadzornog odbora “bijelih” u nedjelju jest da se klub što prije dovede u stanje “pozitivne nule”. Dugovi s popisa vjerovnika, kao što su zaostale plaće nogometašima, trenerima, pa Radnoj zajednici sanirat će se čim stignu sredstva od kredita i odštete od prodanih Ante Vukušića u Delfino Pescaru i Anasa Sharbinija u Al Ittihad. Ali, istodobno treba obaviti i lavovski dio posla sa sudskim trakavicama, jer mnogo je slučajeva još ostalo na sudu, nedefinirano, koji naprosto vape da se dovrše, po mogućnosti s – nagodbom.

To bi bilo najbolje, koliko smo spoznali sadašnji predsjednik uprave “bijelih” Marin Brbić želio bi da se Hajduk u miru nagodi sa svojim ranijim zaposlenicima, a posebno s igračkim i trenerskim legendama, s kojima je došao u sudske aule. Mnogo napora i vremena bit će potrošeno u tom smjeru brzih dana. Dogovor s bivšim zaposlenikom, šefom marketinga Pavlom Cicarellijem putokaz je kojim Hajduk stremi e da bi zatvorio svu hrpu neriješenih slučajeva, nabujalih u zadnjih više od 15 godina...

1. Pavle Cicarelli, smijenjeni član uprave
Smijenjen je prije gotovo godinu dana nakon što je bio član uprave zadužen za marketing od svibnja 2011., kroz “akciju Barcelona” sve do procjenu sadašnjeg Nadzornog odbora kako nisu zadovoljni... Njegova detronizacija, drugi odlazak iz Poljuda koincidirao je sa špekulacijama da će Cicarelli tužiti Hajduk za iznos obeštećenja i do 700.000 kuna! No, istini za volju Hajduk se s njim najbrže brzo nagodio, te nekidan to ponosno objavio na svojim klupskim stranicama, doduše bez objavljenog iznosa. Čuje se da je Cicarelli znatno smanjio prvotna potraživanja i da je obeštećen sa cca 180.000 kuna neto zaostataka što mu Hajduk duguje za “dobar izlazak” iz kluba. Hajduka to košta duplo, uz pripadajuće doprinose, isplaćena suma doseže 340.000 kuna!

2. Ivica Kalinić, bivši sportski direktor
Dobri čovjek u Poljudu, trener za jednu utakmicu protiv Žiline u kolovozu 2009. godine kad je usred meča u kolovozu 2009. pretrpio srčani udar, a nakon oporavka postao sportski direktor “bijelih”, praktično je napustio klub u srpnju 2011. godine. Zdravstveno stanje mu se pogoršalo, Hajduk je potražio nova rješenja (izabran je Milo Nižetić u trijumvirat uprave), Kalinić je otišao na bolovanje, pa premda je “prešao” na teret HZZO Hajduk mu je zaostao u isplatama i ono što ga najviše boli, ponašao se prema svome zaslužniku - maćehinski. Zaboravili su kako su ga onog kolovoza preko noći doslovce “oteli” Šibeniku i stavili ga na klupu protiv Žiline. Pokušaji kompromisa s “bijelima” u minulu godinu dana samo su I. Kaliniću i njegovom odvjetniku Davoru Radiću davali dodatni šlagvort da zadovoljštinu potraži - na Arbitraži HNS! I evo nas, ročište je u – ponedjeljak, 29. listopada, a ukupna suma koja se spominje seže i do pola milijuna kuna potraživanja bivšeg stopera, trenera i sportskog direktora “bijelih”...

3. Ivica Matković, bivši šef omladinske škole
Još jedan koji je već bio na ovim stupcima kao obaj koji tuži Hajduk, traži zadovoljštinu, jednostavno rečeno – da ga vrate na posao. Smijenjen s funkcije, kako tvrdi, nezasluženo. Bez iole uporišta, ove godine u siječnju, maknut usred doista odličnih rezultata što ih je postizala omladinska škola Hajduka kojoj je bio na čelu. Očito mu otkaz nije bio pravilno sročen, pa ni Matković nije propustio mogućnost da se obrati sudu, njegov odvjetnik također je Davor Radić. Matković smatra da je doslovce “izbačen na ulicu”, njegov je zahtjev jednostavan, da se vrati na posao, u suprotnom odštetni zahtjev bi se mogao popeti i više od pola milijuna kuna, kad se zbroje svi zaostaci od siječnja naovamo...

4. Blaž Slišković, bivši trener
Doktor Baka već je redovit gost “sportske sudske kronike”, odnosno njegovi pokušaji u traženju pravde za sve ono što je učinio i pridonio Hajduku kao trener u šampionskoj sezoni 2004/05. Taj proces je dugotrajan, ali dolazi u svoj smiraj, nakon što su mnogi svjedoci “driblali” i otezali s dolaskom na ročišta. Sad je kraj, sad bi i Hajduku bio interes da posegne za nagodbom... Slišković je, odnosno njegova odvjetnica Doris Košta, zbrojio je potraživanja i do 2,2 milijuna kuna što je Hajduk morao navesti i kao cifru koju mora ostaviti “sa strane” kroz financijska izvješća prema Gradskom vijeću i Odboru za financije pri Gradskom poglavarstvu. Sutkinja Sanda Petričić s Općinskog suda u Dračevcu pozvala je stranke na nagodbu, Hajduka i Sliškovića, inače bi u već u studenome mogla objaviti presudu... Nikad ne znaš je li pametno odugovlačiti sa sudom. Slišković bi, koliko se čuje, bio spreman na nagodbu upola manju od svog zahtjeva, je li to 1,1 milijun kuna ili pak 150.000 eura, tu smo negdje. Miriše na nagodbu, premda nema još konkretno određenih akcija da budu objavljene... Dakle, nakon što je Pavla Cicarellija skinuo s dnevnog reda, kad bi brzih dana ostvario još tri nagodbe sa svojim legendama kao što su Slišković, Matković i I. Kalinić bio bi to veliki plus za Hajdukovo sutra. Po dvostrukim mjerilima. Dokrajčili bi “bijeli” ružan običaj da se sa svakim tuže i suduje, a s druge strane bitno bi se smanjio i popis “kostura iz ormara”, lakše bi se (pro)disalo. Koliko je to ružno najbolje zna sadašnji predsjednik uprave Marin Brbić kojega su prije tri mjeseca, kad je ušao u klub, doslovce zatrpali “kosturi iz ormara”. Preuzima ulogu čistača, “Holcera”, to je nezahvalan posao, ali dugoročno od - neprocjenjive koristi.


SLAVEN ALFIREVIĆMatković želi povratak na posao, a za Kalinića dogovor je tri puta pao na potpisu Hajduka
Davor Radić (30), odvjetnik koji u svom “portfelju” zastupanja ima sve više nogometaša sa svih strana (a i sam je bio nogometaš), s aspekta svojih stranaka Kalinića i Matkovića u sporu s Hajdukom kaže nam: - Kod Ivice Matkovića je prioritet povratak na radno mjesto, a odšteta je sasvim sporedna stvar. Što se pak tiče Ivice Kalinića kod njega uvijek ima vremena i prostora za razgovor i nagodbu. Možda nije popularno to govoriti, ali rekao bih da smo već triput postizali s Hajdukom dogovor, a na kraju ga u Poljudu ne bi potpisali i sve bi padalo u vodu. Stoga nema druge nego otići na Arbitražu, makar je nagodba još uvijek moguća i dobrodošla. Sadašnji predsjednik Hajduka Marin Brbić iskazao je mnogo dobre volje da se problemi riješe na obostrano zadovoljavajući način. Pa sad da vidimo... – rekao nam je odvjetnik Radić.Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: buttermaker | Komentirano: 25. listopad 2012. 11:56
Vicko@ veze vi nemate sa sportom...jedan Split je igra 1/4 finala Suprolige,u susjedstvu vam je Partizan koji svake godine ima najmanje 2 puta manji proračun od Cibone pa uđe u Top 16,a 2 puta i u FF s 1 strancem,nikakvi Penn-ovi od 400k $ godišnje itd.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 25. listopad 2012. 11:39
Kad bi Cibona imala proračun Barcelone igrala bi na FF godinu za godinu. Šta je onda KK Barcelona uvreda za košarku? Šta misliš šta bi KK Zabok radio s Barceloninim proračunom?

Šta to znači da bi košarku tribali igrat samo siromašni?

Tako da ti je usporedba bezveze. Jedina uvreda za košarku je ovdje tvoja zavist.

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:47

ajmo bili ale ... u kompenzacije ;-)

Komentar od: buttermaker | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:42
Uspija san pročitat da netko ovde govori o Ciboni ka košarkaškom klubu...to je uvreda za taj sport,s tolikim budžetima bi KK Zabok zaigra na FF,a Brkanov Trogir diga koji bodić u LP.
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:11
A vidite ovo.

http://www.jutarnji.hr/dinamo-u-ligi-prvaka--nocna-mora-svakog-navijaca-/1062192/

Druga slika na članku. Ne kažu bez
veze da jedna slika vrijedi više nego
tisuću riječi.
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:09
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:55
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:52

jedan je dguja@,
i mora šutit
dok mu po glavi kakim

pa ti sad vidi

a ko je drugi, i to bi zna
da si malo pozornije pratija
hehe


-----------


da san malo pozornije pratija portal, izgorila bi mi kuća, usahle bi mi masline, žena bi me ostavila, dobija bi 20-ak kila... ali bi zna ko te zna
uostalom zašto bi duja muća, čega je tebe strah pa ne pišeš ti ništa posebno da bi neko sklepa urotu kontra tebe...
Komentar od: Juarez | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:06
hahah, ovo je kandidat za shit of the year:

"Teško nam je igrati u Ligi prvaka, jer se istodobno moramo silno truditi da ne primimo gol, a istodobno jurišati i pokušati ga zabiti. To je zaista teško - kaže Sammir "

hahah, kakva debilčina, drugim ričima, osnovna bit nogometa je - zaista teška!! haha!!
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 10:01

ala
možda povirin poslin
je li se priko mire sralo

iako sumnjan, ko je triba, poruku je shvatija

gongggg
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:59
nega, oće li ko više nadyebat išta od onizi 13 pitanja ???
yebate, toliko stručnjaka za sve i svašta, toliko lumena
sa očitim viškom slobodnog vrimena
obzirom na svakodnevna 0-24h izdrkavanja
a sad kad je konkretni izazov u pitanju, onda muk umisto mukanja

najedanput svi imaju važnog posla
tipa kopanje nosa

Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:58
http://www.crvenikarton.com/l/?l=www.24sata.hr%2Findex.php%3Fcmd%3Dshow_clanak%26tekst_id%3D186932


http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/sime-vrsaljko-meti-intera-dinamu-ce-ponuditi-8-mil-clanak-462456

http://sportske.jutarnji.hr/city-za-vrsaljka-i-kovacica-nudi-28-milijuna-eura--arsenal-26--u-igru-se-umijesali-chelsea-i-spursi/992359/

----------------------------


nije ni čudo nakon onakve partije sinoć,
triba im za trešetu ko manje
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:58
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:47

aaa

to

a,e

sad mi je puno jasnije

tenks


hehe
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:57

izliza se elaborat iz ruke u ruku ;-)
napravile se uši ;-)

Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:55
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:52

jedan je dguja@,
i mora šutit
dok mu po glavi kakim

pa ti sad vidi

a ko je drugi, i to bi zna
da si malo pozornije pratija
hehe


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:53

T ;-)

Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:53
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:40


Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:52
koja su to dva
lastan i bunker?
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:50
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:44

samo jedno pitanje, tu pišeš po cile dane...
koliko osoba sa portala zna tebe u stvarnom životu?
=============

komada dva, ako te baš zanima

Inače, čak i da nije dva, nego da me zna njih nula,
nebitno, jer nisam od onih koji viče: slijedite me

moja ambicija se svela na razyebavanje obmane
a Torca neka bude ta koju triba slijedit
### čim se prestane krivima frulit ###

Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:47
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:42

po običaju nisi do kraja ubra

dguja@, za razliku od mene, nema pojma ko je nula@,
samo se pravi da zna

pazi dalje, do nule@ i jezgre su dosad "slučajno" plasirane povjerljive informacije
kako bi oni sam izvodili zaključke
temeljem kojih Jakobu niz dlaku Torcida ić će

samo ta igra sad prestaje
nema više da bezmudi vode


a dgujini@ hvalospjevi ti moredu značit samo jedno:
mora ti se omar upalit alarm , jerbo očito ti za guju pušeš u jedro

zato je počeja ulećat sa pamfletima
kad je nika sadistička beštija ovod nulu@ raspametila
hahahahahahaha

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:46


j.Lo. ... oli je koji loše proša, niko nije u minusu ;-)
iden prvo u notara pa onda na sud pa ćemo se lahko dogovorit ;-)

Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:44
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:37

inače
samo jedan na ovom portalu zna ko je nula@ u stvarnom životu,
zato mu i udijelih pokoju odgojnu
hehe

-----------------------


samo jedno pitanje, tu pišeš po cile dane...
koliko osoba sa portala zna tebe u stvarnom životu?
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:42
0 :0

Opali ti duki bonbone..ohhoo
tot smo a ?

Stima te u rang.. Don Mate,Gogija,Pavla...

pazi se remi...hehe

Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:39
zabavite se
dobro zaradite
i mene ponizite,
diš bolje, nu:


====================================================================
€£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ ====================================================================

OVA TZV. OBNOVA JE PERFIDNA OBMANA
KOJA NAS VODI NA ČUNU GAZDE JAKOBA !
MENI NIJE PRIHVATLJIVA

Postavija san 13 pitanja,
koja obmanu do temelja razotrkivaju,
uz svako je navedena nagrada u eurima za nadyebavanje, u korist Uprave

Ukupno nagrađujem sa 2000 eura !!!

12 pitanja na
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/191331/Default.aspx
moji komentari od 9:15 do 9:50

zadnje pitanje (masonska zaštita Kredija) na:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/191338/Default.aspx
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 22. listopad 2012. 12:29

====================================================================
€£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ €£$ ====================================================================


izvolite
mikrofon je vaš

Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:38
Buki

A, ja se ponada
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:37

inače
samo jedan na ovom portalu zna ko je nula@ u stvarnom životu,
zato mu i udijelih pokoju odgojnu
hehe
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:35
prestalo nulino@ fruljenje Jakobu
nema više ni nuline podrške zaručniku dizyajnerskom štakoru ?

kojem je stisnuti šupak zapriječio odazivanje megdanu
stoga odlučih u ovom kontekstu:

ako nulu@ do kraja rasturim
u prazni prostor klomparski pamfletar će uletit
onda bolje i nulu@ manje čepit
nego ljigavu klomparsku dguju@ gazit

Do sada nulina bijahu djela
šuplje bajke i govana puna zdjela !

a od sada
ko zna, možda dođemo i do prosvjeda na Poljudu


Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:33
A kad već juarez navede niz
titula i ove sa Juveom koje
su izbrisane. Ima jedan stvar
vezana za njega tada. Trener im
je bio Lippi i bez obzira što je
izgledao kao Paul Newman, Lippi
nije prezao od fizičkog obračuna
u kabini. Naravno sve dok nije došao
red na Ibru. počeo se derati na njega
i ovaj pop*** uzme ga za revere digne
i okači na vješalicu. Poslije toga više
nije bilo po Ibri. Luđak i šta ćeš.
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:31
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:27
Buki
Onda opet ništa od šaketanja..
jedino je tipkovnica platila buletu..ka uvik
=============

jes vidija kako život piša romane,
vi osramoćeni u dizyajnersku p********* polagali osvetničke nade
kad ono pyčka opet pyzda ispadne
hehe

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:30

Židak: Francuski TV komentatori su rekli da je Dinamo na razini francuskih trećeligaša. Kod nas se stvari drukčije gledaju. Publika skandira “nema predaje”, a trener bunca o proljeću u Europi. O Bože!


Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:29
nula@ je presta Jakobu frulit
znači kapac je poruku shvatit
hehe

sa retardima ću se manje bakčat
neću se nervirat
za dizyajnerski okot najboje bi bilo sve po spisku veterinaru yebat
jer je propustija na vrime analno kastrirat tu kučku
šta na anus okoti dizyajnersku pyčku

Komentar od: ante73 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:28
a mene je sinoć iznervira. ima je dat još 3 gola.

ne znam je li iko ima toliko titula zaredom i to u 4 lige.
redom:
2001/02 ajax
2002/03 pauza
2003/04 ajax
2004/05 juve
2005/06 juve
2006/07 inter
2007/08 inter
2008/09 inter
2009/10 barca
2010/11 milan
2011/12 pauza

doduše one dvi s juveom su naknadno administrativno oduzete.
Komentar od: Juarez | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:28
a nu naslova:
"Loša večer za velikane: Izgubili Real, City, Arsenal, Milan..."

zašto ne spominju i agregat?
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:27
Buki

Onda opet ništa od šaketanja..

jedino je tipkovnica platila buletu..ka uvik

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:24


amo dalje, dugovi:

- splitska banka 3.500.000 (2011.) ... more li Brbić nakon Hrvatske lutrije prilipit godinu dana splitsku banku na prsa, leđa, štucne ... kompenzacija ?


Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:22

Košulju bilu
dizyajnerskom debilu
obukoh jaaaaa,
kopča se naaa
leđimaaaa

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:21

znakovito je šta je Zoky onako pop***ya prije, a posli utakmice i Glava ;-)

Komentar od: jež MCML | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:20
♫♪♫ šubi di šubi da šubi du
oni izlevatit će rajuuuuu svuu
zato dr Palamudino podvaljen je tuuuu
šarene će čizmice ponijet nas do yeba
do crnog štakora Jakoba koji nasmijan vreba
taram taram tralala šubi di šubi da šubi duuuu
oni izlevatit će rajuuuuu svuu ♫♪♫

sa glazbom iz šegrta Hlapića
pozdravljam sve ljubitelje Jakobova glavića

crtani hlapićevog ranga
je pravi nivo za opisat nulu@ portalskog barda
i skupinu sljedbeničkih portalskih retarda

a šta se tiče di******ajnerskog mu zaručnika
to je posebna priča

#############
čim taj odrađuje i treću portalsku smjenu
očito je pod nečijim pazuhom kalendar za 2013tu
#############

Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:19
Vrsaljko mi baca na Buljata../Ne Juru, vengo ovog našeg "kamatara"/

sve isto.. zadranin, desni bek ,isti mot,građa, konstitucija ..nit je pirka nit je kanjac

Stvorili su ZG mediji od njega ka Bogom dani talenat čak i repezetativca
razbacuju se nekin velikin tranferom !?
bez ikakvog pokrica
a srednja žalost

Bolji je naš "Zenica Blues" Avdija..
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:13

vrsaljkove utakmice su naglo skočile porazom 6:0 mladih od Španjolaca i porazom od reprezentacije talijanske 3.lige ... a CL je samo specijalan dodatak ... kad se ček pripolovi na dva dila to ne znači dvi rate ? ;-)

Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:13
Sorry ljudi poduplalo!
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:12
lorde
U sridu ali baš ono strogi centar.
U ovome je cijeli odgovor zašto nije
"uspio" u Barceloni.
Čovjek je van svih sustava ali baš svih.
A i ovo za Beni Hilla je dobra usporedba.
Ja u životu nisam vidio u živo takvu
dominaciju kakvu je on radio protiv
reprezentacije. Žao ti bude protivnika šta
im radi, a opet u isto vrijeme ti je drago
jer imaš privilegiju gledati takvog igrača.
Bude li od volje u Parizu bit će im ajme,
jer je on sinoć ono odradio preko one stvari,
čisto toliko da odradi.
P.S. SD podrško pušite mi ga svi od reda.
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:12
lorde
U sridu ali baš ono strogi centar.
U ovome je cijeli odgovor zašto nije
"uspio" u Barceloni.
Čovjek je van svih sustava ali baš svih.
A i ovo za Beni Hilla je dobra usporedba.
Ja u životu nisam vidio u živo takvu
dominaciju kakvu je on radio protiv
reprezentacije. Žao ti bude protivnika šta
im radi, a opet u isto vrijeme ti je drago
jer imaš privilegiju gledati takvog igrača.
Bude li od volje u Parizu bit će im ajme,
jer je on sinoć ono odradio preko one stvari,
čisto toliko da odradi.
P.S. SD podrško pušite mi ga svi od reda.
Komentar od: 10F | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:07
u hajduka su svi preplaćeni baren pet puta. ne znan jedino za čistaćice
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:06
Vrsaljko je nakon onog isključenja
prošle godine u Švedskoj otišao
vragu. Ako su ga i gledali vjerojatno
su se pitali da ih nije neko greškom
spremio baš na taj stadion.
A što se tiče naših sudaca mislim da
je sve rečeno. Pojedini znaju čak i
suditi ali ih je(b)e sve kolektivno
kad vide modre dresove. Centralni
procesor u glavi se odmah automatski
prebacuje na agregat mod suđenja, pa
onda imamo onakve penale kakav je
Bebek sudio.
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 9:04
johnny

Ma ,neugodno gledat.. dinamovci ko mala dica pare oko njega,samo što ih još nije pocea klepat po glavama ko Benny Hill onog čelavog

Dok su Messi i Ronaldo vrhunski igrači šlag na torti, krema sustava igre najboljih ekipa na svijetu
Ovi je kontra svh regula..vuk samotnjak,svojeglav,
strelac,asisten,fantazista,skakač
Di kod dođe,osvoji prvenstvo
dakle veliki natjecatelj,vođa,lider /mlati saigrace-protivnike/
udreni big boss
evo
Otiša iz Milana..Milan pri dnu,nikad gori
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:51

ne znan jel gleda sinoć arsenal vrsaljka sa bjanko čekon ?

Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:45
lorde
Jednom sam ovdje napisao
da je od svih velikih koje
sam ja imao prilike gledati
u živo Ibro daleko ali baš
daleko najbolji, a između
ostalih sam gledao i Zidanea.
Ono što je on radio na Maksimiru
protiv reprezentacije je bilo kao
da među djecu pošalješ nekog
odraslog pa mu djeca ne mogu ništa.
A i sinoć je bilo isto. Ružno mi je
i zamisliti šta će im se u Parizu
dogoditi ako ga njihovi navijači
malo ponesu. Bit će ajme i kuku.
Zna i još bezobrazan do jaja. Ubitačna
kombinacija.
Komentar od: urbi et orbi | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:45
aj dobro kad nećeš reć,baš si defanzivac (šta i ne čudi s obzirom na tvoj nick),btw svaka čast na komentar o bebeku,eh da su naši suci daltonisti di bi im bija kraj...
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:41
A brko bi iz Maksimira mogao
dobiti cipelu jer očito čudan
čovo pa bi on kao uzeo neki bod
u ligi prvaka i ne vodi računa
o gazdinoj računici da je to samo
malo bolji izlog za prodaju njegove
robe. Da uvesti hrvatskog Messija
u sudačkoj nadoknadi. Odakle mu samo
obraza da svijet ne počasti pogledom
na takav dragulj? Da se razumijemo
mali je bar ono što sam ja do sada
vidio stvarno je(b)eni talent ali brate
kad ga preseru onda ga baš preseru sa
pumpanjem.
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:39
I nije mu Messi do jaja

hehe
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:37

ajmo dalje - Artica Zg 1.000.000 kun - neka tiskara u stečaju, vlasnik Paljug, bivši manager RK Zagreba koji je optužija Sanadera da je zajedno sa Gopcem napravija Arenu Zagreb sa mafijom pa je zbog toga kaže propa, da ge je sudstvo uništilo ... a matere ti kome sve dugujemo ...

ps
duje ti je odjel insider ;-) ali mu nemoj virovat ništa, jer se pravi da mene zna ;-)

Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:35
Ibra jućer je još jedan put dokaza

da je to najbolje šta su Slaveni dali svitskom fuzbalu
od Baltika do Jadrana
od Češke do Vladivostoka

Svaka čast..i Bajdi ,Bonieku,Panjenki,Ševi,Blohinu,Jašinu,Pap Sušiću,Stoičkovu i ostalima

ali Ibra je najbolji..prišiša je i Juru Jerkovića
hehe

je udren u glavu na Balkanika nacin,prepotetan,bahat,arogantan

ali
zna

rođeni pobjednik
meštar
tehničar

ma
inžinjer od baluna

ing Zlatan
Komentar od: urbi et orbi | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:31
vidija sam komentar nekog subjekta na indexu,iđe otprilike: jučer se na utakmici porta ukazao duh (koji je na kraju bila bakica),a sinoć na utakmici dinama gledatelj!

proletija sam brzinski komentare od sinoć,i vidim da je fix x manje od 3 gola iliti 0:0 neki "opasan" lik,pa bi ti postavija pitanje,ako kojim slučajem znaš odgovor: jeli ima istine da je 1 od 2 novoizabrana čovika (prgomet je već bija u klubu) blizak obitelji lukšić?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:28

Jurica Puljiz 1.000.000 kun
Hrvatska lutrija 400.000 kun


pa da ne more ni jedan predsjednik dogovorit da 2 puta staviš na dres Hrvatska lutrija ?!


Komentar od: Jebiv Jetar | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:25

Komentar od: Howgh | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:32
Oće li se ko tuć?
Izaberi misto, vrime i oružje.
________________________________

evao ja cu

cekaj me sutra ujutro oko 4 ipo na kruznom toku kod dugopolja, i budi gol do pasa


boze budala
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:23
Ma i Čeko i svi ostali
su ako ništa malo bliže
od Tipurića. Čovjek otišao
87 mislim ili mmožda griješim,
a još nisu riješili dug od
30 i kusur tisuća kuna. Pa Pirija
ne bi da je bio Maradona koliko
mu se duguje. I grupa TNT je za ove
akademija znanosti i umjetnosti.
Tužiti sve redom za nesavjesno
poslovanje i upravljanje.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:21


kad bi Brbić uspija skinit tih 2m eura kamata ka da je proda još jednog Anasa

Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:21
Mi smo u k u r c u ča je... je
bolje da nismo u jurop
em smo slabi
još bi i kazni popušili zbog dima,otišli bi na ikanat i tako smo na rubu

ali Dinamo ?

ruši sve Europske rekorde..rezultatske i ,u podršci navijača

a rekordi i jesu
da se ruše

i

svaka im čast..ponosni smo na njih

samo naprid

Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:11
Evala

Tresa se Marjan rodio,...ostao je miš,tipkovnica,monitor

zna san


Nu ovih gore..sa slike
osin doktora Bake koje je radio neki đava
ova tri..nikakve koristi
Kaliniću platit bolovanje,čovik je strada na poslu
A za Matka i maga Čiku ?...boje ništa ne govorit
skoci mi cukar momentalno


U Čišćenje krenit

DOMESTOS vazest i ,u strelce
pocet čistit šporkicu,metlu i škovaceru u ruke i
višak odstranit

Ako nemore Marin i 7 sekretara SKOJA

neka Ljubicu Vrdoljak zovu
i njezine žuto-zelene trupe
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:08

a u cilom dugu je 15.000.000 kamata ... bravo predsjednici ... grupa TNT

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 8:06

točno tako, sikirica naša ... a di je Niko Čeko i Čazmantrans, Boško Božinović i Dalibor Filipović, Tonći Pirija ...

Komentar od: Prle | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:57
pozdrav johnny i zwiz..


hehe sikirica iz konjica...je li tako nekako?
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:55
Da lako moj prle.
Da lako. Čovjek je ušao
čistiti septičku jamu, a
od opreme ima samo disalicu
kojoj cijev i nije najduža.
Radi naravno golim rukama.
Sve na stranu ali kad vidim
da se još uvijek duguje Jerku
Tipuriće, ej Tipuriću za kojeg
većina ovih mlatimudana sa portal
je čula samo iz priča i to možda
čula, sve mi bude jasno. Da Tipurić.
Daleko smo mi još od mirne luke ali
da se borimo je neupitno.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:55

poseban pozdrav ide Ivanu Bebeku i pomoćnicima, yebat ga, plavo i modro je slično, nije lako iz navike ;-)


Komentar od: | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:47
Dobro jutro dobri ljudi.

ppDL
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:46

bogat a siromašan i siromašan a bogat ;-)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:42

triba napravit pitu, gladni čekaju ;-)

Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:27
Nije, a nek radi, znao je da ga ne čeka med i mlijeko...


Komentar od: Prle | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:21
ništa, doša malo povirit dok se opet ne zaorgija po portalu...

glede mede tj. Ajduka...ovome Marinu nije lako bo'me... od prvog dana čisti tuđa sranja...
Komentar od: johnny_m | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:20
Dobro jutro!
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:19
Može, a ti...

Komentar od: Prle | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:13
dobro jutro južni moj...

kenova
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 25. listopad 2012. 7:12
Pa da krenemo...

DOBRO JUTRO RADNI NARODE !


Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:07
Sve pet ex. Ali po meni je lastan baš razina lastana. Dakle max. 6.b
Komentar od: | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:04
Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:00

pa, kad je već festival, što ne bi bio pravi...?
uvik ima scroll tipka...Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:02
jel to znači da se EX usra djeteta pa škiva Marjan..?
dobar....
Komentar od: | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:01

#####################################
#####################################

ključna pitanja (sada hipotetski):

ježu, da li i vaša stranka želi Yakine novce kad se toliko intezivno klepa samo po njemu ?
omilili se strankama Yakini novci pa bi ga ucjenjivali GUP-om za hotel na Trsteniku, annn ?
Kad se Yako nije naguzzija Kerumu, triba pričekat da mi dođemo na vlast idućim izborima?

zašto tebe nije bilo po dva-tri miseca na portalu, spadala godinu i po dana, ono kad nisu predizborne kampanje, a sada ovako upiranje ?

zašto sad ne valja ni smanjen trošak na cca45m, smanjena radna zayednica ?

zašto mrzite i Torcidu kad poziva na stadion za spas Hajduka ?
zar toliko želite Yakine novce da vam ni Hajduk ni Torcida nisu sveti ni tih priko 20.000 navijača ?


#####################################
#####################################Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 25. listopad 2012. 0:00
1EX, šta si se napalio ko dobar na tri metra drva. Dijete ima komplekse, a jedini je grijeh što je od svojih dobio komp. zato što je prošao 8. razred
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:56


OVoj političkoj štraci Ježu CCCC je najjača ona:


" di to piše da ja mrzim Torcidu?"


Mrzi Hajduka iz dna duše, navija kontra njega uvik,
Rica propagirao kao našeg Berlusconija, hajdukova viteza...
poziva da ne idete na Poljud, konra Istre...
pljuje po ama baš ssvakome tko ima veze s klubom...
upjenio Ovod za stečaj da ga nestane, ..
pljuje NH (izrugivanjem Bojanu i nadzornicima..)...

a "voli Torcidu"!


hahahahahaaaaaaaaahaaaa...

a koji vicko:9
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:52

BALADA O JEZIČASTOJ KUČKI POBJEGULJI


Pa, di si gospođo H.Vitezova? Opet si ostala pos.rana,
stisklo prkno, pa nisi smila na šminkanje do Marjana?

Cekam ja jučer, gledam sve dame koje prolaaze, baš temeljito više od sat vrimena,
ne bi li zamyetio gdju GeJež@, hoćeli se ohrabrit pichka bezimena...

čekam i gledam marjanske konkubine koje prolaze,
očekujući da ću spazit Ježove roza haltere i džon obraze...
ali , aman...

niti jedna s "Berlusconijevom" čizmom u šupku...
niti jedna s političkom vrpcom na pupku...

niti jedna prašnjavih kolina , i smrdljiva zadaha...
ni jedna sto pari Viteževa odbjegla snaha...

niti jedna razroka s telećiim pogledom,
niti jedna s dyzyaynerovom kitom svibanjskom dražesnom....

nijedna ne nosi Unireja haltere. i nije u Dynamo tajicama...
nijedna ne pljuje na sve prolaznike u bilim majicama,

nijedna ne miriše na odbaceni ricav isprdak..
nijedna s Parfemom „ deluxe Politički uguzak“

nijedna ne sakriva glavu žutom kesom...
niti jedna u pratnji psihijatra, s Vrapče adresom....

Presostalo mi jedino za zapisnik utvrdit;
„ Brdo Marjan, 18.35h, 23.listopada...
Pichcka Jež se us.rala od jada
i odlučila“hrabro“ samo na portalu smrdit,
jer nema petlje izgmisti ispod anonimne žute kese,
da njegov minuli smrad, pravedna Dizaynerova šaka ne protrese..“.
Unatoč tome što je portalom „U boj,u boj!“ uprazno palamudila
kukavna kuja na Marjan doći, nije se usudila!
Split, ljeta Gospodnjeg 2012-tog.
ni traga na Marjanu od šupka anonimnog!“
trtaaaa-mrtaaaa...

Andrija Kačić Miočić

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:50
berlusconijeva odbyegla kujo,

koji ti je ovi novi klonirani đukela
koji se vabi na Patnik Riging
doša spašavat nagorjeli šupak?

po pokvarenosti i sklonosti laganju
podsjeća na jednog starog...

zar si u očaju i na falše pse spa?

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:48

a sad slijedi sport i glazba

najprije dizyajner nastupa na karanuoko festivalu dizenterije

a onda ide informativni program
napredak boljeg shvaćanja iz Klomparskog studijaLaku noć
sanjajte veliko svitlo
ka Qrba1967 kad izgmiže iz šupka nalogodavaca pa ga zabljesne veliko svitlo


Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:47
Ajd mene sad zaista zanima kome je zanimljivo i vickasto ovo Lastanovo pubertetsko baljezganje. Meni je ovo njegovo na nivou nekih dvanaestogodisnjaka kojima je ultra smiješno kada netko prdne.
Komentar od: Howgh | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:47
Ne javlja se niko?
Izgleda da su ovde svi miroljubivi, tj. pacifisti.
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:46
Vratija se Matković snimka na ulazu:

http://youtu.be/zh66vrs_fwQ
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:44

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 23. listopad 2012. 16:08ježu, nesmiš po Torcidi ovako i po onih 20.000 šta su došli:


ja ovo:
##################################
ježu, znan da boli:

HAJDUK TO SMO MI !
Napunimo Poljud 21.10./19.00


NE DAMO HAJDUK !
Hajduk-Istra / 21.10. / 19:00
###########################################


a ti odgovori na to, ovo, jež:


NE SAMO DA BOLI, NEGO MI SE RIGA OD TOGA
da ste Hajduk ti, Jakob, Kredi i takvi

a pogotovo mi smeta ono vaše: ne damo Hajduk
jer ga toliko volite da ga ne morete fermat yebavat

P.S.
znaš li koliko svita će ti doć, tebi i takvima lapanima i trojancima:
ako dođe 10.000 pljuni me u oko
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:44
Komentar od: 1EX | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:41

srAlka Guica

pyebajmo do zoreeeee
sakrijmo debakleee


Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:42

a nulas@ biće sad vrti u glavi onu Pejakovićevu

šta je meni ovoooo trebalo
spermu pijem vino proljevaaaaam
bolje da i nije svanulo
on nas gyzy, a zaručnika mi kolpalooo


Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:41

OVoj političkoj štraci Ježu CCCC je najjača ona:


" di to piše da ja mrzim Torcidu?"


Mrzi Hajduka iz dna duše, navija kontra njega uvik,
Rica propagirao kao našeg Berlusconija, hajdukova viteza...
poziva da ne idete na Poljud, konra Istre...
pljuje po ama baš ssvakome tko ima veze s klubom...
upjenio Ovod za stečaj da ga nestane, ..
pljuje NH (izrugivanjem Bojanu i nadzornicima..)...

a "voli Torcidu"!


hahahahahaaaaaaaaahaaaa...

a koji vicko:9


Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:39
Komentar od: 1EX | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:35

srAlka Guica

pari mi se da ti ploča priskače hehe

nemoj cilu noć ludit
i budan bit
jerbo moglo bi te sutra opet izazvat
pa kakoš opet škivat
hahahahahahahahaha

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:39

#####################################
#####################################

ključna pitanja (sada hipotetski):

ježu, da li i vaša stranka želi Yakine novce kad se toliko intezivno klepa samo po njemu ?
omilili se strankama Yakini novci pa bi ga ucjenjivali GUP-om za hotel na Trsteniku, annn ?
Kad se Yako nije naguzzija Kerumu, triba pričekat da mi dođemo na vlast idućim izborima?

zašto tebe nije bilo po dva-tri miseca na portalu, spadala godinu i po dana, ono kad nisu predizborne kampanje, a sada ovako upiranje ?

zašto sad ne valja ni smanjen trošak na cca45m, smanjena radna zayednica ?

zašto mrzite i Torcidu kad poziva na stadion za spas Hajduka ?
zar toliko želite Yakine novce da vam ni Hajduk ni Torcida nisu sveti ni tih priko 20.000 navijača ?


#####################################
#####################################ihaaa, sad kad ode krv u pitona ;-)Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:37
Spomenili ste doli senu m ,evo njegova legendarna:

http://youtu.be/oHsEKpvj7Rk
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:37

Komentar od: Patrick Wilding | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:22
lastane
aj
don"t ever cry...
============

daj nešto domaće
za ove retarde
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:35
a kadd je već festival, zasto ne i hitt dana:


BALADA O JEZIČASTOJ KUČKI POBJEGULJI


Pa, di si gospođo H.Vitezova? Opet si ostala pos.rana,
stisklo prkno, pa nisi smila na šminkanje do Marjana?

Cekam ja jučer, gledam sve dame koje prolaaze, baš temeljito više od sat vrimena,
ne bi li zamyetio gdju GeJež@, hoćeli se ohrabrit pichka bezimena...

čekam i gledam marjanske konkubine koje prolaze,
očekujući da ću spazit Ježove roza haltere i džon obraze...
ali , aman...

niti jedna s "Berlusconijevom" čizmom u šupku...
niti jedna s političkom vrpcom na pupku...

niti jedna prašnjavih kolina , i smrdljiva zadaha...
ni jedna sto pari Viteževa odbjegla snaha...

niti jedna razroka s telećiim pogledom,
niti jedna s dyzyaynerovom kitom svibanjskom dražesnom....

nijedna ne nosi Unireja haltere. i nije u Dynamo tajicama...
nijedna ne pljuje na sve prolaznike u bilim majicama,

nijedna ne miriše na odbaceni ricav isprdak..
nijedna s Parfemom „ deluxe Politički uguzak“

nijedna ne sakriva glavu žutom kesom...
niti jedna u pratnji psihijatra, s Vrapče adresom....

Presostalo mi jedino za zapisnik utvrdit;
„ Brdo Marjan, 18.35h, 23.listopada...
Pichcka Jež se us.rala od jada
i odlučila“hrabro“ samo na portalu smrdit,
jer nema petlje izgmisti ispod anonimne žute kese,
da njegov minuli smrad, pravedna Dizaynerova šaka ne protrese..“.
Unatoč tome što je portalom „U boj,u boj!“ uprazno palamudila
kukavna kuja na Marjan doći, nije se usudila!
Split, ljeta Gospodnjeg 2012-tog.
ni traga na Marjanu od šupka anonimnog!“
trtaaaa-mrtaaaa...

Andrija Kačić Miočić
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:34
evo za mandrila@

Gube su u stravi, pardon bube su u glavi

Dođre mi da kažem, nikog ne volim
da me puste da se malo odmorim
cijeli dan sa svima bih se svađala
nema stvari kojom ne bih gađala
nema namještaja po kući kojeg nisam razbila
ja sam dizyajnerska pyzda

A imam momka koji često prca me
malo se napije pa me razguzuje
ima da me nije yebo skoro dan
vise mu se ne sviđam
hajde, malo mrdni guzu

Ref. 2x
Gube su u stravi ove godine
bube su u glavi, stotine
guzy dizyajnera u glavu, proći ce i to
jer unutra u praznini nije ništa ugroženo

Danas je na portalu bila panika
oproštajno pismo već Petra napisala
pofrulila je zato par kremkita
Cijeli dan sam je Petra bila bolesna

Gube su u stravi ove godine
gube su u stravi, pomozi Dušaneee

Komentar od: Howgh | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:32
Oće li se ko tuć?
Izaberi misto, vrime i oružje.
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:29

#####################################
#####################################

ključna pitanja (sada hipotetski):

ježu, da li i vaša stranka želi Yakine novce kad se toliko intezivno klepa samo po njemu ?
omilili se strankama Yakini novci pa bi ga ucjenjivali GUP-om za hotel na Trsteniku, annn ?
Kad se Yako nije naguzzija Kerumu, triba pričekat da mi dođemo na vlast idućim izborima?

zašto tebe nije bilo po dva-tri miseca na portalu, spadala godinu i po dana, ono kad nisu predizborne kampanje, a sada ovako upiranje ?

zašto sad ne valja ni smanjen trošak na cca45m, smanjena radna zayednica ?

zašto mrzite i Torcidu kad poziva na stadion za spas Hajduka ?
zar toliko želite Yakine novce da vam ni Hajduk ni Torcida nisu sveti ni tih priko 20.000 navijača ?


#####################################
#####################################ihaaa, sad kad ode krv u pitona ;-)


Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:27

OVoj političkoj štraci Ježu CCCC je najjača ona:


" di to piše da ja mrzim Torcidu?"


Mrzi Hajduka iz dna duše, navija kontra njega uvik,
Rica propagirao kao našeg Berlusconija, hajdukova viteza...
poziva da ne idete na Poljud, konra Istre...
pljuje po ama baš ssvakome tko ima veze s klubom...
upjenio Ovod za stečaj da ga nestane, ..
pljuje NH (izrugivanjem Bojanu i nadzornicima..)...

a "voli Torcidu"!


hahahahahaaaaaaaaahaaaa...

a koji vicko:9


Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:27
Komentar od: 1EX | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:23

stigla i SrAlka Guica

hahahahaha

kako je prošlo na proktologiji,
jesu li poslali nalaz u Guinessa

hahahahahaha

ajmo
zatrpavajmoooo do zoreeeee
da se pokriju kukavičke epizode

ajme srama
a do jučer bijaše idol mnogih ovdašnjih retarda

hahahahaha

zavijajmo do zoreeeee
bit će još goreee

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:25


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 23. listopad 2012. 16:08ježu, nesmiš po Torcidi ovako i po onih 20.000 šta su došli:


ja ovo:
##################################
ježu, znan da boli:

HAJDUK TO SMO MI !
Napunimo Poljud 21.10./19.00


NE DAMO HAJDUK !
Hajduk-Istra / 21.10. / 19:00
###########################################


a ti odgovori na to, ovo, jež:


NE SAMO DA BOLI, NEGO MI SE RIGA OD TOGA
da ste Hajduk ti, Jakob, Kredi i takvi

a pogotovo mi smeta ono vaše: ne damo Hajduk
jer ga toliko volite da ga ne morete fermat yebavat

P.S.
znaš li koliko svita će ti doć, tebi i takvima lapanima i trojancima:
ako dođe 10.000 pljuni me u oko
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:24
jutros negdje oko deset sati jutros
portal kojeg loš glas lobističke drkaonice prati
dvojica ... jedan protiv drugoga
i puno publikeee

jež@ ispred dizyajnera je stao
JerkOFFić je bez glasa na pločnik pao
publika je svoje lice sakrila
i tiho plakala

što bi učinio ti
da ti netko tako yebe publiku
da ti svi kažu on je pravi lijek za nju
i da znaš svaki put on ti je izyebe
zar mu ne bi stao na put i prosuo zube

on je tako močan, dizyajner to nije bio
on umače nježnik kako Pero nikad ne bi smio
on i dizyajnera gyzi neće da oprosti
zar ne bi takvome stao na put i slomio kosti

hm valjda bi, da imaš imalo muškosti

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:23
a kadd je već festival, zasto ne i hitt dana:


BALADA O JEZIČASTOJ KUČKI POBJEGULJI


Pa, di si gospođo H.Vitezova? Opet si ostala pos.rana,
stisklo prkno, pa nisi smila na šminkanje do Marjana?

Cekam ja jučer, gledam sve dame koje prolaaze, baš temeljito više od sat vrimena,
ne bi li zamyetio gdju GeJež@, hoćeli se ohrabrit pichka bezimena...

čekam i gledam marjanske konkubine koje prolaze,
očekujući da ću spazit Ježove roza haltere i džon obraze...
ali , aman...

niti jedna s "Berlusconijevom" čizmom u šupku...
niti jedna s političkom vrpcom na pupku...

niti jedna prašnjavih kolina , i smrdljiva zadaha...
ni jedna sto pari Viteževa odbjegla snaha...

niti jedna razroka s telećiim pogledom,
niti jedna s dyzyaynerovom kitom svibanjskom dražesnom....

nijedna ne nosi Unireja haltere. i nije u Dynamo tajicama...
nijedna ne pljuje na sve prolaznike u bilim majicama,

nijedna ne miriše na odbaceni ricav isprdak..
nijedna s Parfemom „ deluxe Politički uguzak“

nijedna ne sakriva glavu žutom kesom...
niti jedna u pratnji psihijatra, s Vrapče adresom....

Presostalo mi jedino za zapisnik utvrdit;
„ Brdo Marjan, 18.35h, 23.listopada...
Pichcka Jež se us.rala od jada
i odlučila“hrabro“ samo na portalu smrdit,
jer nema petlje izgmisti ispod anonimne žute kese,
da njegov minuli smrad, pravedna Dizaynerova šaka ne protrese..“.
Unatoč tome što je portalom „U boj,u boj!“ uprazno palamudila
kukavna kuja na Marjan doći, nije se usudila!
Split, ljeta Gospodnjeg 2012-tog.
ni traga na Marjanu od šupka anonimnog!“
trtaaaa-mrtaaaa...

Andrija Kačić Miočić
Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:23
Vidim da neki s malim pimpekom, a bez auta s kojim se mogu liječiti, opet koriste portal za liječenje patoloških deformacija. Pa stoga noć svima!
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:22
a od dizajnera...
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:22
lastane
aj
don"t ever cry...
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:21

Komentar od: Patrick Wilding | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:18
a na dizerterijana...
============

yebali te rebusi

je li dizyajnerski proliv
ili baletanski proliv

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:20
i večeras poseban bonus
Obrada pjesama po želji: dajte tekst pjesme i zaželite
kojem istaknutom portalskom proseritelju se treba narugati
i nagraditi njihovu grebatorsko-volontelačku Mission i'mPussyBle

hehe

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:18
a na dizerterijana...
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:17

Komentar od: Patrick Wilding | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:13
A Lastane moj šta učini čovjeku????

=================

na kojega misliš

ima ih više ovod šta će in tribat psihoterapija,
koliko san ih izvrtija

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:16

E, MOJ DRUZE KLOMPARSKI

Lijepe pyčke KLOMPARSKE
kako ste bajke pričat znale
jos se sjecam kose plave
dujkanovog aprilije@

Zbog njih se portal usmrdio
za Preloša i za uhlyebe
čak se i Kredija hvalilo
o, kako je portal skladno izvaran bio

E, moj druze Klomparski
niste ni jedne ajdučke pjesme znali
pjevali ste samo bajke
izyebali portaliste ka levate

E, moj druže klomparski
portalom propagandistički šupci gore
e, moj druže klomparski
morat ćeš opet pamfletirat do zore

E, moj druže klomparski
srest' cemo se pokraj Ljube
ti me neces prepoznati
pa ces Ljubi pofruliti

Pustit' cu ti da mu fruliš
ti se guraš frulit prvi
I palamudinovu kitu ću ti prepustiti
u lažljivo čelo će te poštrcati

A ja necu nišaniti
niti ću po tebi urinirati
ne mogu te promašiti
jer ćeš se i meni pod kitu gurati

Ja ću tebe oplakati
u oči cu ti špricati
joj, kako ću tužan bio
što ću guju u njedrima izgubiti

e moj druže klomparski
neće te spasit ni kilometraža
e moj druže klomparski
kad popyzdi prevarena raja

Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:13
A Lastane moj šta učini čovjeku????
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:09
duje

eh eto da vidim i tebe i osjetim tvoje pisanje..kad te toliko spominju ovdi..dozivaju i pod je baju..kako ko i kako kad...

Pa neznam zašto bi ja sad trebao biti klon ili nešto slično..ali dobro...

šta se tiče gospodina 0:0 ja vrlo dobro znam tko je on...samo eto možda je i meni sama namjera bila da se potakne priča o njemu i njegovoj funkciji odi s obzirom na sve....
Već sam reka i to sada odgovorno tvrdim da je on pozitivna stvar ovoga portala...ali eto uvatija se i on u ješku od ježa ili se naboja na njega..kako već oćeš...pa se često jutra svode na pamfletima jednog prema drugom....malo u paru malo u solo prodorima...

Pokušava sam velikoj sueti od dizajnera ukazat na greške koje radi..i na šta se sveo taj čovjek sa vječnim opravdanjima po portalu...i načinu pisanja koji piše...Trebao bi više širine pokazat i zanemarit taštinu...pa vidit di je i ko je..

Eto vidim da je danas odmah zapjenija iz nikave rasprave....i odma je krenila teorija zavjera(ježeve,lastanova,bunkerova)u njegovoj glavi...nešto slično teoriji zavjere koju i ti navedeni nickovi provode u vezi Jake,Židova i ovih i onih...A moje je mišljenje,hehe da jež i Lastan nisu ista osoba...a svi misle da jesu......

Šta se tiče drugih stvari,pa jasne su i čiste..Neznam zašto toliko urota,skrivanja,kad se svak sa svakim može nać...i prodiskutirat...ili je najbolje napravit portal maskenbal...pa neka se tamo otkriva tko je tko..ali mislim da bi se sve uloge i lica zamiješale...

Po meni ako itko ima ikakve veze sa klubom ili namjeru da ima...treba se klonit ovakvih (polu)pisanih i******ašnjavanja pogotovo priko portala...jer stanje i sve vezano za klub treba ostati tamo di je misto tom svemu...i sami svi znamo da je Majić bija obmana,zamalo Zaninović...itd itd...da ne duljim....to se i dizajneru dogodilo...
a mislim da si i ti mirniji i pametniji otkad ovde puno ne palamudiš..i ne govoriš i šta bi triba i ne triba...pogotovo jer si malo ili gotovo ništa promijenija...dapače stvari su otišle nagore...a najgore je kad se u klubu osluškuje ko je di i šta reka....ili napisa...

Vidit ćemo u nedilju još sve..sve se zna a ništa se ne zna...a možda se i vidimo...a možda i ja i ti i 0:0 za ojkamo......
Ko ćže ga znati.....??????
Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:09
Čudi me da Lastana još nije otkrio Joe Maračić Maki da ga uglazbi i kandidira za Euroviziju. Takav talenat Hrvatska nije imala još od Senne M.
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:05

a sad jedna u čast povratka Grimma 1967@

ide obrada
E moj druže klomparski

strpite se malo

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 23:02
Zlatka Guica - Laži me

Kao da je prvi put osramoćen levat
još nastavlja sramotno usmrđivat portal
dizyajnerske usne guzo-ljubilice lijepe se za moje stidne dlačice
dok mi jede iz guzice, dizyajner priča besmislice.

Oko nas je gola tama, tiha nježna fina dama
sakriva dizyajnera svojim velom i od tuge i od srama
pitam dal mi frulit voliš, kažeš najvolim to
i svejedno dal me lažeš ti to radiš najbolje.

Laži, laži, laži me ti me lažeš najretardiranije
ljubi, ljubi, fruli ga ti to radiš najbolje.

Tvoje ruke drkalice, kao meka krila ptice
grle pitona k'o zaštitnice, brišu suze varalice
godine su prošle duge, ja još yebem čirave jude
da sam otolaringolog noću sanjam, retardu pitona utiravam.laži laži laži sve
dizyajneru ti to radiš najretardiranije

P.S.
ko je na megdanu bija
a ko se pojavit nije smija
niti mu je palo na pamet da bi drugu šansu iskoristija
nu

ako neko laže, arhiva siguro ne laže hehe
http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/191604/Default.aspx
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:49
hahahahahahahaha

sad poslin Borusija-Real
moga bi se nategnit koji retard

počinje Lastanov kutak

najprije iđe obrada Laži me, od Alke Vuice
posvećeno patološkom lažljivcu ispalom iz tobolca Smradušine Guice

P.S.
ne brinite, bit će osvrt i na klomparske kito-frulice
hehe
Komentar od: . | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:48
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:22
Služi li Pimpek?
Komentar od: 1950bjelovar | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:40
Iskrene čestitke navijačima Dinama na još jednom nastupu u ligi prvaka!

:-)
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:39
Hendikepić opet u kućici.

baracokulo i ti si nekin ljudima itekako poznat, meni također i već dugo dugo znamo tvoj identitet ...
Identitet ti je slučajno otkriven jer si se izda da si sa Skalica šta nije moga svako znat. Mene su osobno par puta zamolili LOŠI ljudi da te pronađen ... a samo zato jer se vidila tvoja namjera, samo ih je kopkalo ko je taj ... a ne pitanje jesi dobar ili ne ... al čekamo te da se vratiš sa broda ...
Komentar od: | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:39
pozdrav.dali se radi o kontroloru leta ?
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:32
Dobra
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:28
na ovoj us.anoj kladionici nemoš pogodit ništa osin dinama.
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:26
Nezna se identitet nule ali se priča da pije martini, naravno ono da je protresen ali ne promišan.
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:25
Dinamo IMA DOBRE IGRAČE, ALI YEBAYI GA KAD SE IGRA U NAMJEŠTENOJ LIGI, A NOĆU DERNEČI...

PA ONDA DOĐEŠ KO STARA ZGUŽVANA RAGA U LIGU PRVAKA... BEZ ŽELJE, OSIM DA SE METNE JOŠ KOJI EURO U PRKNO...
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:22
zubatac@

Meni nije jasno ovo što Mamić radi. Zaradio je, ukrao, para ima.

Kako ti uopće može biti išta zanimljivo kad te gledatelji ne yebu ni 2%, uvik si osigurano prvi u namještenoj ligi i zbog toga ispadaš smiješan u europi,

a ne smiš slobodno ni gradom prošetat... koji je smisao toga... ne razumim, stvarno ne razumim...
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:17
torcida dubrovnik@

Ej, nemoj tako grubo o ČIKARI. ČIKARA je DUJKANOV prijatelj, MAG koji nam je mogao zaradit barem 200 milijuna kuna... ali eto, nije bilo sluha za njegovu genijalnost...

HA HA HA
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:17
Neloš ovi Paris imali bi i mi s njima problema.
Komentar od: baracocula | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:16
DOBRI DAN.

O:O je itekako poznat nekim ljudima, meni također i već dugo dugo znam njegov identitet ... maltene od samih njegovih početaka ...
Njegov identitet je sasvim slučajno otkriven jer se izda nekim podacima koje nije moga svatko znat. Mene su osobno par puta zamolili DOBRI ljudi daj nađi tko je taj ... a samo zato jer se vidjela njegova DOBRA namjera, samo ih je kopkalo tko je taj ... a ne pitanje jel dobronamjeran ili ne ...

BOLESNIK O BOINGA.
NE MOGU VIROVAT.
Komentar od: spadalo29 | Komentirano: 24. listopad 2012. 22:16
tim Whatley@


Pa šta si ti mislio, da Slaven uopće zna hrvatski?

Već godinama se smijem njegovim glupostima i nepismenosti, ali čovik i dalje gura...

On je još dobar kakvi sve rade tamo...

Samo što je sramota, da i ovdje na portalu ima nas koji pišemo na brzinu i nemamo lektore pa opet smo pismeniji od mnogih tih nazovinovinara.
Komentar od: torcida dubrovnik | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:59
i onaj smrad Pavle Cicarelli ima obraza tražiti odštetu umjesto da on plati Hajduku za napravljenu štetu

crkni g***
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:49
Riječ dana : Secret
Komentar od: A šta'š | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:47
Danas puno pornografske proze na portalu .... Uf
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:44
na rvatski se veli
dani na speedu
Komentar od: Tim Whatley | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:41
e mi ide na k******** ovaj Alfirević s ovin BRZIN DANIMA u svakon k********vom članku. Pa dobro ima li u ovoj j*****oj novini iko da mu objasni da BRZIH DANA nema u hrvatskon jeziku, da je to glup, izmišljen izraz, kojin se on pravi pametan, a ispada još gluplji nego šta je.

Posla bi ga ja u p********* m*** BRZIH DANA da san urednik.
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:40
Remi,

nemam riječi...
:)


Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:39
prošli smo bosi ko gnk u ligi prvaka
Komentar od: druid1301 | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:23
borusia D igra ivićevski nogomet,
automatizam od kojeg nema odbrane,
ali real ima zalizanog (ronalda),
jbg, ni od zalizanog nema odbrane...
1-1 43'...
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:22Komentar od: Patrick Wilding | Komentirano: 24. listopad 2012. 16:45

..................

p.s.

0:0
mi je tek..nejasan jer ako ga nitko ne zna a on ovdi cili dan...Jako čudna stvar..Mada opet kažem da piše čovik sve u redu...ali mi je to čudno..###################################################################################################Patrik,

nekima je već par puta pobigla ista tvrdnja, pa da se i ti ne navikneš na te laži )))


O:O je itekako poznat nekim ljudima, meni također i već dugo dugo znam njegov identitet ... maltene od samih njegovih početaka ...
Njegov identitet je sasvim slučajno otkriven jer se izda nekim podacima koje nije moga svatko znat. Mene su osobno par puta zamolili DOBRI ljudi daj nađi tko je taj ... a samo zato jer se vidjela njegova DOBRA namjera, samo ih je kopkalo tko je taj ... a ne pitanje jel dobronamjeran ili ne ...

Slučajno mu je njegov ( a i moj ) jako dobri poveza dva i dva jer je pratija šta piše,pa mi reka tko je ... pa je krenula cia ))) i saznalo se ...
Uz mene baren još 4 čovika na ovom portalu znaju tko je on, međutim njegov identitet je maksimalna tajna. Jer to sam reka samo najpoverljivijim ljudima i oni to također znaju već godinu i više dana ...

Previše nam je važan da se njegovo ime povlači po portalima, sjajan u nekim stvarima i takve se ljude čuva ka oko u glavi. Ima mana ka i svi mi, ali ono čega se primi, koje zadatke dobije to odradi vrhunski ( naravno da nema veze sa portalom )
I zato ni meni, ni mojim prijateljima koji znaju, a ni svima nama ne pada na pamet dokazivati kako je on stvaran lik ... ni gdje i šta radi, ni bilo šta u vezi njega ...

On je top secret i tako triba ostat i ostat će sigurno ...

A iznamljivanje apartmana i recepcije su me iskreno nasmijale ... istina i Bog da ga manje ima liti, jer se zna njegovo "radno misto" ))) ali daleko je on od apartmana i recepcije ha ha ha

Eto, ako nećeš zamirit da sam si oduška u opisu jednog nika koji neke žulja sve više i više ... i neka žulja jer ima zašto ))))


Lijep pozdrav klonu ups, sory Patrik )))####################################################################################################


Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:16
živila liga prvaka
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:01
a vidi naslova, kako ce brbic sacuvati obraz,a da malo pisete o obrazu terceta i o onome sta su pridonili klubu i o onome da li su zasluzili te novce i o onome koliko su ostetili klub,da bi se o tome pisalo onda bi i novinar triba imati obraza,ali to je vec nemoguca misija a i u vrime recesije dobro dodje svaka kuna pa makar bila opljackana od hajduka
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. listopad 2012. 21:00Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. listopad 2012. 16:37


duje ja mislim da ti je krešić sličan veoma po razmišljanju mišu....


znači hajduk iz 70-tih sanarenja neka.....

treninzi, selekcije će radit ko prije 40 godina.....

uglavnom zaostalo razmišljanje.....

da ne govorim da je krešić veoma umišljen, misli da je uvatija Boga za bradu i da mu nitko nije ravan u znanju, nažalost hajduk je krcat takvih stručnjaka.....

e da bod da bude struka neki mladi i da nije bivši igrač hajduk......

nedaj bože........####################################################################################################
####################################################################################################Sve ok, to je tvoje mišljenje na koje imaš pravo. Ja još uvik virujen da će Krešić pomno i pametno odabrati struku ... koji će posložiti Omladinsku školu i sve ostalo ...

Grubo je vidit da se pljuje po čoviku sa takvim iskustvom, a posebno jer je doša prije par miseci. Ono šta ja znam je da su mnogi vršili pritisak na njega daj konačno izaberi ljude, šta se čeka itd.

Pa je jednom poludija i reka jednom od njih koji su tili šta prije, da se ne čeka 12 misec i slično ... reka mu je Krešić :
želiš li ti da ja stojim svim srcem i svojin znanjem iza ljudi koje ja odaberem ??
Ovaj mu kaže naravno da to želim ...
Krešić mu na to kaže e onda me pusti da sam izaberem ljude i dok ne budem potpuno siguran neću nikud žuriti. Bez šefa Omladinske smo godinu dana, pa možemo još dva miseca ako triba. Do 12 miseca, najkasnije kraja godine će se sve znati ...

Međutim dok ne vidim sve, dok sam ne budem uvjeren na vaš stol neće doći ni jedan prijedlog ni ime i prezime ... Jel veliki problem ono šta tražim i želim ???

Ovaj mu je reka nije i više ga nije pita kad će izabrati ...
Ja osobno virujen u Krešićevo poštenje, tu nemam sumnje, a ostalo ćemo brzo vidit kume moj ...####################################################################################################
####################################################################################################Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. listopad 2012. 20:45
od ovog kvarteta jedino baka zasluzuje svaku lipu,a sta rec o marketinskom magu,neka ga isplate od love koju je zaradija svojim upravljanjem u marketingu,kalinicu platit dok je radija ali i pozvat na odgovornost zbog transfera barisica,a sad o matkovicu ,ko mu je da ugovor?grbic-sukob interesa,ugovor je potpisan dvi nedilje prije dolaska nove uprave i svima je bilo dano na znanje da se nesmi nista potpisivat te dvi nedilje,ugovor je nistavan i grbic je direktno ostetio klub,pa neka ga on plati i svima koju su tada bili u klubu dat otkaz jer nisu to sprijecili i upozorili dionicare,tada je jako andabak bija glavni u nadzornom odboru i neka ga on plati,o moralnosti matkovica nema smisla pricat,sve se zna, gospodin kuverta i mamicev covik od povjerenja