Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 25.08.2012. u 11:49

ante U italiji

U ponoć sve dogovoreno, Vukušić otputovao u Pescaru!

NAJNOVIJE Vukušić otputovao u Pescaru

Kapetan hrvatskog nogometnog doprvaka Hajduka Ante Vukušić (21) u subotu je ujutro uz dopuštenje kluba otputovao u Italiju kako bi finalizirao prelazak u novog talijanskog prvoligaša Pescaru, objavio je Hajduk na svojoj službenoj internetskoj stranici (hajduk.hr).

Vukušić je u 109 službenih nastupa za Hajduk postigao 49 golova, a u ovoj je sezoni odigrao maksimalnih devet utakmica i zabio pet pogodaka, te je prije 10 dana u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske debitirao za hrvatsku reprezentaciju.


U ponoć sve dogovoreno

Ante Vukušić je dogovorio razlaz s Hajdukom, Pescara i Hajduk su potpisali ugovor o prodaji/kupnji igrača, pa ipak sve do ponoći nismo mogli reći da je sve definirano glede prodaje Ante Vukušića iz Hajduka u Pescaru.

Do tada se čekao završni dogovor između igrača i Pescare i na kraju je sve dogovoreno i Ante će u subotu ujutro krenuti put Pescare.

Jučer se očekivalo se da će Vukušić hitno predvečer krenuti prema Zagrebu i dalje prema Pescari, ali se on pojavio na treningu s "bijelima" u 19 sati i nekako još jednom sve odgodio, prolongirao, usporio.

S druge strane Jadrana već su ga "vidjeli", objavili kako je stigao, a on još u Splitu. Eto kako i kolege s one strane Jadrana mogu požuriti i upasti "u crveno".

Ne, Vukušić je u petak bio još u Splitu i nije potpisao, premda je glavne stvari dogovorio.

Cijeli dan se pregovaralo u Poljudu, Hajduk sa svoje strane opremljen funkcionerima, baš kao i Vukušić, od zastupnika agencije Pharos do novih čimbenika na sceni, odvjetnika Nenada Strukana (on je bio u Zagrebu) i Drage Jukića u Poljudu.

Na kraju balade Hajduk je dobio od igrača ono što je priželjkivao, a to je da centarfor i kapetan prihvati ponudu Pescare koja je stigla na stol Hajduku još u srijedu i s kojom u prvi mah Vukušić nije bio baš oduševljen. Ili je pak dobro glumio – nezainteresiranost. I da prihvati razlaz s Hajdukom zbog Pescare, to je bilo još teže.

U Pescari ne znaju da se nećkao, nije ni važno, to je subjektivni dojam, Vukušić je samo vagao situaciju... Tamo ga čekaju s oduševljenjem uvjereni da su dobili veliki adut u borbi da sačuvaju prvoligaški status kojega su ovog ljeta premoćno i neočekivano zaslužili. Spremni da mu dadu i bonuse za golove i opstanak.

Na kraju razlaz s osmijesima – svi zadovoljni. Hajduk, Vukušić, agencija Pharos. To je najljepše kad se jedan takav posao može okončati na zadovoljstvo, pa neka je potrajao dva-tri dana.

No, ima još posla da sve bude gotovo, Pescara i Vukušić, kad, gdje??? Vukušić je popodne opet trenirao uz "bijele", nije požurio, bilo je i cjenjkanja, a onda je negdje oko ponoći sve dogovoreno.

- Nemojmo još žuriti, trčati pred rudo. Točno je da smo dogovorili uvjete razlaza, sad je na Vukušiću da bude na liječničkim pregledima, pa potpiše ugovor s Pescarom na licu mjesta, tek nakon toga ćemo moći reći da je posao dovršen – rekao nam je Marin Brbić, predsjednik uprave Hajduka.


SLAVEN ALFIREVIĆ
Fantom Vuka

Taman dok je Vukušić počinjao  trening s Hajdukom, Talijani su požurili, povjerovali su netočnim izvorima pa je tako portal Tuttomercatoweb objavio kako je "nogometaš poslijepodne stigao u Pescaru i večerat će s vodećim ljudima svog novog kluba". 

Koga su to Talijani vidjeli s one strane Jadrana, bijelog miša?! Uz nastavku kratkog teksta stajalo je kako će Vukušić ujutro obaviti liječničke preglede u Pescari te zatim potpisati ugovor s novim talijanskim prvoligašem. Možda i hoće, ali navečer je još trenirao u Poljudu...

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 20:31
za traguriumu@ i pozitivca@

moj konačni komentar na temu pozitivca je tu dole u 14:24
samo bih ga malo nadopunio (ovo s velikim slovima)

Odgovor pozitivcu@ (KONAČNI I NEOPOZIVI !):
Nema potrebe za opravdavanjem NI GLUMATANJEM.
Zadužio si stranački nick, ni prvi ni zadnji plaćenik ovdje.

Činjenica je, da koliko god ti motivi bili u najmanju ruku sumnjivi,
POSTAVLJAŠ PRAVA PITANJA.

Podrška (u postavljanju pravih pitanja)!

Pozdrav

Zločesti ŠTUFI vuk iz Bun... hehe

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 20:18
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 16:35

Odgovor:

Ako nisi primjetio,
moja podrška pozitivcu@ je ograničena na podršku za postavljanje pitanja.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 16:35
Ybt,Lastane,
sad bi ja ka triba pozitivcu tom čitom lažovu (isti je lik koji je komentira prije par godina,to je jasno) i liku koji je u vrime vladavine njegove partije zagovara jednopartijski sistem i beatifikaciju Klarića i Peroša i liku koji se slučajno vratija na portal pred izbore,
davat odgovore koje nemam na pitanja koja i sam postavljam?

Vidiš i sam da se moje obitavanje ovod svodi na prc redikula i tu i tamo koji komentar-analizu upućen nikome.

To šta lažov(zar nije) i lik koji bi pojia g*** servirano na pladnju sa logom "zna se",postavlja logička pitanja koja i ti i ja sam postavljam ( ali ne tako naporno i politički motivirano) i na koja ni ja ni ti nemamo odgovore (bar iha ja nemam,yebiga) bi trebalo značit da ću ulazit sa njim u suvislu konverzaciju?

Aj,Lastane,ovaj put si polupa lončiće i podršku i pozitivu usmjerija u očito krivom smjeru.
To šta postavljamo ista pitanja,sigurno ne mora značit da su nam i motivi isti,,,,a odgovore ionako ne znamo.
Nagađamo,pogađamo i griješimo.
Yebiga,kad nemamo informatore ka i duje nekoga oli pozitivac Klarića:-).
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:47
Normalno da nema svađe. Komentiramo kaako se bira kapetan.

Iznosimo stavove kako svaki od nas misli da bi trebalo biti.

Pa bogati, naravno da ga mi nečemo birati !
Po toj logici nebi trebali raspravljaat o ničemu.

Ja mislim da se za kapetana bira i osoba po svojim
karaakternim osobinama, ali i igračkim kvalitetama.

Uz to , kapetanska vrpca šalje poruku medijima, izbornicima, drugim klubovima, o tome koliko posebno cijenimo dotičnog i posredno im govorimo
da taj ima ono nešto što igračinu razlikuje od igrača.

Ovo govorim načelno. Jeli to Radošević ili netko drugi, valjda najbolje znaju u klubu.
Tu virujem Krsti i Krešiću.

Iz gore iznijetih razloga mislim da to nebi trebao
biti Blažević. Ne zato što nije kvalitet,dapače...

Podrška odabiru.
Komentar od: | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:37
Bunkeru isukrstati aj mene izgataj, mislin sve si ubra sve znaš, ovaj kreten onaj plaćenik... Osjećam se zanemareno..

vita jela zelen bor

http://www.youtube.com/watch?v=-jWwEyCUoUI
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:35
Lastane, činjenica da sam pomalo naivno uzeo
"rabljeni" nik ne znajući šta me čeka(hahaha),
mislim da normalnim ljudima u stvari dokazuje
da nisam ovdje došao sa nikakvim skrivenim motivima

############################################################################ ( gradele , hahahaha)

Lastane, mislim da ti odgovor na ovo nije baš logičan.

Pa da me je netko zadužio valjda bih uzeo novi nik?!

Zašto bih uzeo stari pa onda se branio da nisam taj? Ne misliš li da bi "urotnici" bili oprezniji ?

Znam da je u današnje vrijeme teško u to vjerovati,

ali ovdje je istina ono što govorim.

Istina zna katkad biti prozaično jednostavna.

Podrška i tebi.

P.S. Ta nismo li nas dva ista osoba u izopačenim
agitatorskim mozgovima ?!
Komentar od: | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:33
http://www.youtube.com/watch?v=X_NkJwFucnM
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:30


''Naša grupa je veći dio svoje povijesti trpjela razne oblike represije i progona zbog svojih uvjerenja i stavova, ali za ovo što se događa posljednjih nekoliko mjeseci teško da postoji presedan bilo gdje u svijetu.

U sprezi klupske Uprave i zagrebačke policije zabranjena su gostovanja, pojedince iz grupe se privodi na gotovo tjednoj bazi na razne informativne razgovore, a najnoviji su popisi i zabrane ulaska na Maksimir nepodobnima koje ne samo da su nezakonite, nego se vjerojatno radi i o kaznenom djelu čemu ćemo pažnju posvetiti u idućim danima.

U tom “lovu na vještice” sudjeluje i dio plaćenih medija te neke nevladine udruge poput HHO-a koje se navodno bave “promicanjem ljudskih prava”, a nisu ništa drugo nego samo mali kotačić Mamićeve propagandne mašinerije koje se usiljeno i neuvjerljivo zgražaju nad našim bakljama i parolama s tribine, dok kriminal i osobni interesi proždiru Dinamo i hrvatski nogomet u cjelini, a navijače koji o tome govore zatvara i maltretira pri čemu se krše njihova osnovna ljudska prava, pa i zakoni RH.

Sjeverna tribina stoji kao trn u oku svima kojima smeta to što se nismo povukli ni milimetra, što smo s gađenjem odbili bilo kakav vid kompromisa u našoj borbi za Dinamo bez kriminalaca i mafijaša i što ne pokazujemo znakove slabosti ili opuštanja u namjeri da i tu borbu dobijemo.

Zbog toga, i samo toga, tribinu koja je Dinamova najveća snaga, tribinu koja je nebrojeno puta bila svjetlo na kraju tunela za naš klub i koja je uvijek govorila ono što većina misli na sve se načine pokušava poniziti i izolirati.

Zbog toga i mreža koja bi nas kao simbolično trebala prekrivati, zbog toga su i stotine kamera koje ne služe valjda ničemu osim ruganja i osjećaju nadmoći onih koji su ih postavili. Zbog toga su i stotine interventnih policajaca koji, dok god su na našoj tribini, ne odgovaraju nikome i ničemu.


Na kraju krajeva zbog toga i puštanje u “prodaju” samo trećinu ukupnog kapaciteta naše tribine na svim dosadašnjim europskim utakmicama, da nas prikažu kao “šačicu” prekrivenu mrežom, samu i izoliranu i da grupu rasprše na 3 različite tribine.

A zbog svega toga vodstvo grupe donijelo je odluku da će od današnje utakmice sa Zagrebom (25. kolovoza) BBB navijati s istočne tribine.

Takve odluke nikada nije lako donijeti, one za sobom povlače bezbroj posljedica ali kao vodstvo grupe koja proživljava možda i najteže trenutke u svojoj povijesti moramo biti odgovorni prije svega prema onima koji su dio te grupe i zaštiti sami sebe.

Ta odluka se može mijenjati i odnositi čak i na zapadnu ili južnu tribinu, ovisno o okolnostima. Na vrijeme ćemo objavljivati takve obavijesti ako ih bude.

Također, podsjećamo sve svoje članove i one koji se smatraju dijelom grupe da svojim ponašanjem predstavljaju ne samo sebe nego i grupu BBB. Bez obzira o kojoj se tribini radi, bez obzira bili na stadionu ili van njega.

Naša je obaveza da ponekad i istrpimo nepravedne zvižduke koji su stizali od pojedinaca s drugih tribina.

Vjerujemo da ćemo se brzo vratiti tamo gdje nam je mjesto i gdje pripadamo jer, iako napuštamo svoju tribinu, mi ćemo uvijek biti Sjever.''
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:24
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:50

Lastane, činjenica da sam pomalo naivno uzeo
"rabljeni" nik ne znajući šta me čeka(hahaha),
mislim da normalnim ljudima u stvari dokazuje
da nisam ovdje došao sa nikakvim skrivenim motivima.

Eto, toliko o tome. Inače neću dopustiti da
me bagra natjera na defanzivu, hahahahahaha.

Podrška.

Odgovor:
Nema potrebe za opravdavanjem. Zadužio si stranački nick, ni prvi ni zadnji plaćenik ovdje.

Činjenica je, da koliko god ti motivi bili u najmanju ruku sumnjivi,
POSTAVLJAŠ PRAVA PITANJA.

Podrška (u postavljanju pravih pitanja)!

Pozdrav

Zločesti vuk iz Bun... hehe
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:23
nismo se uopće svađali nego raspravljali......
Komentar od: playmaker | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:21
Nije mi jasno zašto se svađate oko toga ko će biti novi kapetan. Ako je Franko do sada bija zamjenik, vjerojatno je da je on novi kapetan. Zadnju riječ o tome ima trener i svlačionica i koga izaberu taj ima čast nositi kapetansku vrpcu. Sve drugo je ulična priča i prazna naklapanja
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:21
Okončana potraga: Meksikanka na Marjanu ubijena i zakopana!


Policija je iza nešto iza 14 sati i službeno potvrdila da je u Park šumi Marjan pronađeno tijelo nepoznate osobe. U tijeku je očevid na mjestu pronalaska.


LJUDI ČUVAJTE SE IMA JEB ENIH PSIHOPATA SVUGDI..........
Komentar od: picigin 72 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:07
BOJIN SE SAMO DA NE POTRAJU MISU A DOVEDU ONOGA NEZNALICU BILICA POSTO JE DANAS IZGUBIJA DOMA OD LOSEGA DINAMA MOSKVE .LJUDI MOJI KOJE ON GLUPOSTI RADI IGRA COVIK DOMA SA 1 NAPADACEM A GUBE .SRUSI MI LISTIC KRETEN IGRA SAM 1X NAKON 6 MISECI KLADIONICU ZAIGRA I SJ***** ME LOKOMOTIVA .MISLIM DA BI SERONJA BILIC I SISAVCI MOGLI UBRZO SLETIT U SPLIT SAMO DA SE NE UVALE U HAJDUKA
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:07
mandrilo,

a kakve logike ima da ti nakon 6-7 godina
počneš pisati ovdje pod nickom " mandrilo"
a istovremeno tvrdiš da nisi "mandrilo".

Zar ti nebi bilo jednostavnije uzeti novi nik ?

Da, ja sam počeo koristiti ovaj nik iz čiste zahebancije !

Osim toga, neka me smatra tko god hoće bilo kojom
osobom, ali osobno etiketiranje ne može prebrisati
nemoć u obrani dvostukih kriterija za koje se
bori ova četa agitatora, hahahahahahahahahaha.

Samo naprid. Imaš pravo na svoje mišljenje.

Podrška.Pozitiva.
Komentar od: IVICA63 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:06
Puče hajdučki, na ovom portalu sve veliki hajdukovci a pola njih nezna nabrojit 15 igrača Hajduka. Razvila se tema kapetana nakon Vukušića. Koliko je meni poznato dosadašnji zamjenik kapetana je Franko Andrijašević pa se čini logičnim da će on biti novi kapetan. Ali da ne bude dosadno, napredni portalisti će sad do sutra navečer razglabati o tome tko će biti kapetan.
Nije ni čudno da je politika u Hajduku napravila to što je, jer svaki drugi komentar na portalu spominje neku od političkih stranaka. Za ne povjerovat koliko su ljudi politički opterećeni. Od poznanika u Tribunju sam dobio odgovor na ove i ovakve navijače Hajduka. Rekao je kako to nisu nikakvi navijači već iskompleksirani ljudi koji na portali ili na stadionu liječe svoje komplekse. I što više čitam komentare na portalu sve više vidim istinu o iskompleksiranim osobama na ovom portalu.
Komentar od: IVICA63 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:06
Puče hajdučki, na ovom portalu sve veliki hajdukovci a pola njih nezna nabrojit 15 igrača Hajduka. Razvila se tema kapetana nakon Vukušića. Koliko je meni poznato dosadašnji zamjenik kapetana je Franko Andrijašević pa se čini logičnim da će on biti novi kapetan. Ali da ne bude dosadno, napredni portalisti će sad do sutra navečer razglabati o tome tko će biti kapetan.
Nije ni čudno da je politika u Hajduku napravila to što je, jer svaki drugi komentar na portalu spominje neku od političkih stranaka. Za ne povjerovat koliko su ljudi politički opterećeni. Od poznanika u Tribunju sam dobio odgovor na ove i ovakve navijače Hajduka. Rekao je kako to nisu nikakvi navijači već iskompleksirani ljudi koji na portali ili na stadionu liječe svoje komplekse. I što više čitam komentare na portalu sve više vidim istinu o iskompleksiranim osobama na ovom portalu.
Komentar od: playmaker | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 14:02
Pozdrav svitu.
Eto i ova saga sa Vukom je završila. Sritno mu bilo sa druge strane Jadrana. Lipi je skor ostvarija u Hajduku! 109 utakmica, 49 golova. Da je ima bolje vezne kraj sebe moglo je biti i bolje.
Sada se otvara prostor za mladog Kiša uz Vukovića, Maglicu, a tu je i Đoni Jakov.. Ako bar jedan od njih na odlasku bude ima skor ka sinjski
dijamant, super, puna šaka brade.
Sutra protiv Osijeka nova prilika za dokazivanje i vjerujem nova pobjeda. Vjerujem u Mišu i ove momke i zato im puna podrška.
Zdravi bili.
NAPRID BILI!!!
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:59
Ako smo već odredili da je Radošević karakter i
perspektiva, ako smo topali da je on taj ,
onda je logično da se njemu da kapetanska vrpca.

Biti kapetan kluba jest čast, ali osim toga,
to šalje poruku svima da dotični igrač i osoba
sa vrlo važnim osobinama koje razlikuju vrlodobrog
od odličnog igrača.

Neznam momka, pa ne mogu znati ima li on ove vrline.
Ako ima, treba ga proglasiti kapetanom, a istovremeno s njim i roditeljima sklopiti dogovor(ugovor ima,ali ima i Modrić) da neće tražiti
odlazak barem još 2.5 godine.
Komentar od: baresi | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:53

Komentar od: rew123 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:32
Građanski nogometni klub. Ponos hrvatske i najtrofejniji hrvatski klub. Sinoim za hrvatstvo i otpora lomunizmu.
Majmune, pravi si ponos Hrvatske, u 12 riječi uspio si napraviti 4 greške. Tradicionalna hrvatska nepismenost.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:51
meni maloča nije za kapetana jer je paničar, plašiv, ulijeva nesigurnost i paniku u ekipu.....
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:50
Dobar dan ! Kako ste ?

Svima podrška.

Vidljivo je da ova grupa vladajućih "škverana"
većinu portalista smatra maloumnicima pa misle
da im mogu prodavati muda za bubrege.

Duple i troduple nule, bojanim kove , kur.ci,palci,
možete mi staviti u usta i neke citate Hitlera,
Staljina, Tita, Tuđmana, Račana,...

Normalne ljude molim da se zapitaju :

Koja bi bila logika da netko tko ne želi da
da ga vežu za stari nick, ipak uzme taj nick
umjesto da jednostavno otvori drugi ?

Već sam rekao da, poznavajući starog pozitivca,
pa na temelju njegovih priča, iz čiste zahebancije
uzeo sam njegov nick.

Pošto čovika znam, znam i da nije gubaš.

Ali, on u ovom slučaju nije u igri...

Ma koliko se agitatori trudili "obraniti"
napadajući drugoga, nadajući se da će njihova
šuplja priča ostati "sa strane".

Ponavljam pitanje : Zašto bi netko ,da je stvarno
isti lik, koristio stari nick za kojeg istovremeno
ne želi biti vezan ?

Zar nije jednostavnije "braniti" novi nick od
ovakvih podvala.

Lastane, činjenica da sam pomalo naivno uzeo
"rabljeni" nik ne znajući šta me čeka(hahaha),
mislim da normalnim ljudima u stvari dokazuje
da nisam ovdje došao sa nikakvim skrivenim motivima.

Eto, toliko o tome. Inače neću dopustiti da
me bagra natjera na defanzivu, hahahahahaha.

Podrška.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:49
mandrilo ne nagađam maloča je 1000% kapetan.........

radošević ti ne pari ko vođa????

jel ti gledaš hajduk uživo na poljudu?????

prati ga par desetaka minuta pa ćeš vidit kako se dere na suigrače ako nešto zeznu.......

andrijašević bezveze izgubija balun protiv zagreba zujo ga dotrča do njega i počea se derat mogu mislit šta mu je govorija.....

: ))))))))
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:44
mandrilo traku će nosit maloča........ja nisam za to ja sam da se da radoševiću.........ne zato šta je talent nego prirodni vođa..........galamđija na terenu...........
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:38


http://www.hrsport.net/vijesti/445713/nogomet-2-hnl/davor-mladina-projekt-hajduka-u-stobrecu-ne-smije-se-ugasiti-ni-pod-koju-cijenu/


Komentar od: SVRAKA | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:30
Lokomotiva Moscow : Dinamo Moscow 2 3
Kao sto se i predvidjalo Slaven Bilic nece docekati rusku zimu,duge rukave i subare......
Treci kiks......a jos nije igrao ni protiv Zenita,Spartaka,CSKA,Rubina,Anzhia.....5 najboljih momcadi.....Mada mislim da je Slaven ovde kolateralna zrtva....Ovo je danas tipican primjer namistene utakmice......Mafija radi cuda...
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 13:20
Otkriveno je zašto Vukušić nije tija potpisat za Pescaru. GNK Pescara je inzistirala da se potpiše imenom i prezimenom na ugovor dočim je Antin pregovarački tim izrazio želju da u ugovoru pod rubrikom ime i prezime stoji Sinjski Dijamant. Nakon višesatnog uvjeravanja, čelnici Pescarije uspjeli su uvjeriti Antinog menadžera kako titula Sinjskog Dijamanta pripada Anti Zorici.
Komentar od: split28 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:51
Moga bi isinjski dijamant zavrsit u Dinama za sezonu dvi kad Pescara opet ispadne u drugu ligu. Nebi bija ni prvi ni zadnji sta je isa zaobilaznin puten. Daj Boze da se varan
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:46
a traku će dat maloči.......

koji po meni nema nikakvi autoritet.....
Komentar od: bianco | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:38
kad vukušić konačno bude prodan, kapetansku traku odma dat radoševiću
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:23
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:43


ja ću samo malo podignit da se ne izgubi nit ;-)njegov stav je jasan, nick pozitivac je nastao za podršku Perošu, Klariću i ekipi iz HDZ-a, duye mu zna sve doma, nemalo su se lizali tih dana ... tada je bilo "dionice se ne smiju prodati ni pod koju cijenu" jer MI smo na vlasti

danas je priča obrnuta, danas piše dionice MORAJU u prodaju jer je velika vuna od crvenih

i čovik je zanijeka svoj nick ;-) moš ka laki reć to šta jesi i šta si bija i šta opet želiš biti ko bi ti šta reka, ali pišeš sa figom u džepu (i na nogama) pa oćeš iskrenu polemiku, e nemore ... samo zayebancija, qurtzem u čelo

na žalost sva kritika je usmjerena na sve, ništa ne valja, a u stvari bi sebi triba napisat ono šta je BUNKERU napisa jer je on upravo sad takva osoba za koju je drža BUNKERA, jer bliže se izbori, vata se poziciya, možda i kandidatura za neko misto u Hajduku u slučaju pobjede HDZ-a ... i normalno sad ništa ne valja, čini mi se da je i trava krivo šišana

tako da sad pozitivac trebao koristiti nick neprijatelji ;-)


LASTANOV REZIME:

Sve to stoji, pozitivac@ je plaćenik sa u najmanju ruku sumnjivim motivima, ali I DALJE STOJI ČINJENICA DA NA NJEGOVA ŠKAKLJIVA PITANJA VAS PAR PRAVOVJERNIH SVEZNALICA NEMA ODGOVOR,
MA KOLIKO VI KAMUFLIRALI TO PRINCIPIJELNIM ODBIJANJEM KOMUNIKACIJE S PREZRENIM NEPRIJATELJEM.

P.S.
po pitanju odnosa Bunkera i pozitivca, probaj naći ono iz 2009., u sumrak Prelošizma, kad Bunker pod nickom Uprava@ yebe pozitivca@,
a pozitivac sav zajapuren, crven KA PICA
pita zločestog vuka iz Bunkera:

Zašto imaš toliko nickova ?

A tihi, ali odlučni glas iz Bunkera mu odgovara: da te bolje yebem

Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:23
Pojelo Magare Vuka
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:16
to sa badeljom je cisto pranje love niko nije lud da da 5 milja za igraca kojeg bi na ljeto imao badava pogotovo u ova krizna vremena kada svako pazi kako se trosi lova
Komentar od: stire | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 12:08
http://hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=3116
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 11:31

fali još kisssi, kisssi na kraju ;-)


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 11:30

Komentar od: pozitivac @ 11. srpanj 2009 0:13

Duje 1967, sritan ti put k nama !!! Ponesi laptop pa možeš i nastavit... cijenim tvoj POZITIVAN pristup, u kojem si uvik za objektivno sagledavanje ISTINE, nasuprot ovim propagandistima, menadžerčićima, i raznim likovima koji su ovde sa ne tako plemenitim namjerama ka ća su tvoje , a neskromno ću reć, i moje !!! Dobro nan doša...


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 11. srpanj 2009. 0:36

Hvala na lipim željama.
Laptop ide sa mnom, vjerojatno se ćujemo, ali ni blizu intezitetom ka do sad.
....
Hvala na lipim željama.
Laptop ide sa mnom, vjerojatno se ćujemo, ali ni blizu intezitetom ka do sad.Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:46Komentar od: pozitivac @ 16. lipanj 2009 1:19

Meni je bitan OSJECAJ da Peros i ljudi u Nadzornom odboru NISU LOPOVI, a to je preduvjet svakog napretka. To ne znaci da je Perosu svaka na mistu, dapace, on je neizravno izgubija ovo prvenstvo. Onaj BUNKER je placenik onih lopina koje su izgubile pozicije pa stvaraju dojam da su svi isti... Vec vise puta je to kopile placenicko NADYEBANO, hahaha...Komentar od: Everton_fc | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:45
Ok, oprosti. U Dinamu sve funkcionira idealno i to što navijači traže njegov odlazak je samo posljedica toga što purgeri mrze Hercegovce.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:45


Komentar od: pozitivac | Komentirano: 16. lipanj 2009. 11:28

jon lordi62, jasan je meni kapitalizam, ali isto tako mi zvone u usima quranya ulagaca da nisu tu zbog profita nego zbog ljubavi, hahahaha...Ja virujem da nisu tu zbog IZRAVNOG profita, i to je ono na cemu temeljim svoje razmisljanje.Neka imaju dividendu od onih 28%, a neka imaju upravljacku moc ka da imaju 90%. Prakticno ih Grad odabere ka svoje menadjere, a Hajduk ostaje ipak u vlasnistvu naroda. Ja ne bi volija navijat Kerumov, Jakin, Milicicev ili bilo ciji PRIVATNI KLUB. A ti Bunkeru, pseto placenicko rusilacko ajde Surjaku i Sosi po pinku, gubo usljiva NADYEBIVA U TEMELJU !


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:43


ja ću samo malo podignit da se ne izgubi nit ;-)njegov stav je jasan, nick pozitivac je nastao za podršku Perošu, Klariću i ekipi iz HDZ-a, duye mu zna sve doma, nemalo su se lizali tih dana ... tada je bilo "dionice se ne smiju prodati ni pod koju cijenu" jer MI smo na vlasti

danas je priča obrnuta, danas piše dionice MORAJU u prodaju jer je velika vuna od crvenih

i čovik je zanijeka svoj nick ;-) moš ka laki reć to šta jesi i šta si bija i šta opet želiš biti ko bi ti šta reka, ali pišeš sa figom u džepu (i na nogama) pa oćeš iskrenu polemiku, e nemore ... samo zayebancija, qurtzem u čelo

na žalost sva kritika je usmjerena na sve, ništa ne valja, a u stvari bi sebi triba napisat ono šta je BUNKERU napisa jer je on upravo sad takva osoba za koju je drža BUNKERA, jer bliže se izbori, vata se poziciya, možda i kandidatura za neko misto u Hajduku u slučaju pobjede HDZ-a ... i normalno sad ništa ne valja, čini mi se da je i trava krivo šišana

tako da sad pozitivac trebao koristiti nick neprijatelji ;-)


Komentar od: grunf | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:37
GNJOK Sinamo
Komentar od: Everton_fc | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:37
Re: Komentar od: rew123 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:09

Razlika je što Hajduku ide 3 milijuna eura od jednog tranfera, dva milijuna od Anasa i pola milijuna od Lime s tim da na ovu dvojicu nije Hajduk ni računao pošto nisu trenirali ovo ljeto nikako. Dok Dinamu od svih prodanih igrača ide 0 eura i dobivaju novac kada im se Mamić smiluje. Prodan je samo Modrić i Eduardo za 30 milijuna eura, Mamić nije niti uložio dvadeseti dio toga u Dinamo, sve je sebi uzeo. Tako da sve što Dinamo ostvari i proda ode Mamiću i zato ste umjetni klub samo stvoren za svog šabana i njegove navijače od 1 kn.
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:27
PURANI ponovo jašu
Komentar od: grunf | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:27
opet minjaju ime...sad su Sinamo
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:18njegov stav je jasan, nick pozitivac je nastao za podršku Perošu, Klariću i ekipi iz HDZ-a, duye mu zna sve doma, nemalo su se lizali tih dana ... tada je bilo "dionice se ne smiju prodati ni pod koju cijenu" jer MI smo na vlasti

danas je priča obrnuta, danas piše dionice MORAJU u prodaju jer je velika vuna od crvenih

i čovik je zanijeka svoj nick ;-) moš ka laki reć to šta jesi i šta si bija i šta opet želiš biti ko bi ti šta reka, ali pišeš sa figom u džepu (i na nogama) pa oćeš iskrenu polemiku, e nemore ... samo zayebancija, qurtzem u čelo

na žalost sva kritika je usmjerena na sve, ništa ne valja, a u stvari bi sebi triba napisat ono šta je BUNKERU napisa jer je on upravo sad takva osoba za koju je drža BUNKERA, jer bliže se izbori, vata se poziciya, možda i kandidatura za neko misto u Hajduku u slučaju pobjede HDZ-a ... i normalno sad ništa ne valja, čini mi se da je i trava krivo šišana

tako da sad pozitivac trebao koristiti nick neprijatelji ;-)Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:17
rew123

Hvala ti boze sto drukam za sinamo.
-----------------------------------
hvala ti boze sta rew123 ne druka za Hajduk

Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 10:05
http://www.24sata.hr/nogomet/igor-stimac-izbjegao-suenje-u-splitu-sutkinja-odredila-datum-278763

Nasljednice pokojnog Pokrovca imaju čvrsta saznanja kako je Štimac od njega posudio novac i nije ga vratio. Pokušali smo u nekoliko navrata stupiti u kontakt s tuženikom i problem riješiti na miran način, kako bi izbjegli negativan publicitet, no u tome nismo uspjeli, te je slučaj dobio sudski epilog - kazao je Jančik, koji je odbio komentirati tijek rasprave.

--------------------------------------------------

Igor ??

Ma nema šanse!

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:59
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:52


neš ti stavke, "motiv" ... pa bi tribalo s takvima komunicirat i iskreno razmjenjivat mišljenja ...

======================

Odgovor:
Ne moraš iskreno otkrivati neprijatelju pozitivcu@ položaj i kurs,
ali ne bi škodilo začepiti mu usta argumentiranim odgovorom, ako si u stanju.
Ovako ispada da nema odgovora na škakljiva pitanja.

Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:56
imali smo presedan da su nam kaznili igraca poslije utakmice na osnovu snimke (sharbini) proslo kolo smo imali presedan da se sudija javno ispricao za nedosudeni ofsajd kakav nas presedan sutra ceka sami bog zna
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:53

Komentar od: pozitivac @ 16. lipanj 2009 1:19

Meni je bitan OSJECAJ da Peros i ljudi u Nadzornom odboru NISU LOPOVI, a to je preduvjet svakog napretka. To ne znaci da je Perosu svaka na mistu, dapace, on je neizravno izgubija ovo prvenstvo. Onaj BUNKER je placenik onih lopina koje su izgubile pozicije pa stvaraju dojam da su svi isti... Vec vise puta je to kopile placenicko NADYEBANO, hahaha...


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:52


neš ti stavke, "motiv" ... pa bi tribalo s takvima komunicirat i iskreno razmjenjivat mišljenja ...


Komentar od: pozitivac | Komentirano: 16. lipanj 2009. 11:28

jon lordi62, jasan je meni kapitalizam, ali isto tako mi zvone u usima k********ja ulagaca da nisu tu zbog profita nego zbog ljubavi, hahahaha...Ja virujem da nisu tu zbog IZRAVNOG profita, i to je ono na cemu temeljim svoje razmisljanje.Neka imaju dividendu od onih 28%, a neka imaju upravljacku moc ka da imaju 90%. Prakticno ih Grad odabere ka svoje menadjere, a Hajduk ostaje ipak u vlasnistvu naroda. Ja ne bi volija navijat Kerumov, Jakin, Milicicev ili bilo ciji PRIVATNI KLUB. A ti Bunkeru, pseto placenicko rusilacko ajde Surjaku i Sosi po pinku, gubo usljiva NADJ*****A U TEMELJU !


ovo ti je u vrime nervoze jer pošteni Peroš odlazi ;-)

Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:51
lastane

navuka si se na internet

žena i dica plaču

izvedi ih malo vanka

odnija đava virtualne superjunake

Komentar od: stire | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:50
E lastavice iz čijeg šupka si ti izaša, dosadan si ka proljev, ajde tamo s kličkom i ostalim degenericima u ludnicu, i ostavi Hajduka na miru
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:12
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:03

Odgovor:

1. Laste jedu u letu.
2. Zar se smije uznemiravati nadzornike nezgodnim pitanjima. Zar nije samo skupština mjesto za to ?
A u međuvremenu slijepa podrška i blejanje
dok nas i ovi prevode žedne preko vode
Komentar od: u3pm | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 9:03
Lastan 1967

ideš li ti ikako na marendu?
lipo od tebe da malo upozoriš na nejasnoće ali yebate bog...po cile dane...

nabavi mail od ljudi iz NO, pitaj ih šta ti nije jasno pa onda komentiraj njihove odgovore...
Komentar od: dobarloszao | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 8:44
sretno ante a laki mi uzeo komentar za gigu mislim da je on trenutno nas najbolji igrac samo je bio u sjeni da se proda prvo sharbini pa sad vukusic
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 8:44
Dragi Lastane

Imam dojam da nekim uglednim starosjediocima portalistima Kodeksašima
(nula, tragurium, sandinista, laki i još neki)
više smeta pozitivčev@ motiv
nego namjerni nerad nadzorničkih trojanaca kojim se štite kriminalni paraziti u Hajduku,
budući da nisam primjetio konkretan odgovor niti na jedno od brojnih pozitivčevih zayebanih pitanja (kojima nepogrešivo ubada u bit problema),
a inače ti portalski uglednici se ne ustručavaju tumačiti sve i svašta, od taktike do politike,
pa mi se čini da se opasno kvari idila
debila.

Odgovor:

Dobar ti je dojam.
P.S.
Da su mu u stanju parirati, vjerojatno bi to učinili.
Ovako i na njih pada sjena sumnje, ako ne po pitanju dobrih namjera, a onda sigurno po pitanju inteligencije.

Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 8:34
Ante svako dobro i sretno u Serie A.
Prvo pa Inter, njih znaš, oderi ih...

Dobro jutro radni narode...


Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 8:16
Pitanje
Dragi Lastane
Kojem uvaženom članu nadzornog odbora Hajduka je Mamić drag prijatelj, Luka Miličić iz Dalekovoda (iz one tročlane Uprave Peroš, Fiorentini, Miličić) kućni intimni prijatelj, a Milan Bandić yaran ?
Tvoj zbunjeni čitateljODGOVOR:
Dragi čitatelju
Kako si mu zaboravio sina dinamovca ?
Kako bi reka Garber, dajte Palamudinu Hrvatsku da je vodi

P.S.
dr Palamudino je dotur, biznismen, čovik, "drug" i straješina
a tek neimar, nu:
http://www.jutarnji.hr/davor-stern-i-neurokirurg-paladino-grade-centar-za-lijecenje-karcinoma/201455/

Hm hm čiju li ono kćer yebe sPavasović, je li možda Šternovu hehe ... kako je krenulo još će se ostvariti ono Dušanovo da iza Jakoba Andabakiewitza stoje židovi (Štern) iza kojih je arapski kapital hahaha

Osim toga, nu u kakvom društvu "sposobnih" se ističe dr Palamudino:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/hrvatski_bilderberg_popis_100_najmocnijih_ljudi_okupljenih_u_lions_i_rotary_klubovima_/771962.html
Pa neka netko reče da Štulić nije bio u pravu s onom "... na strateškim mjestima njihovi ljudi ..."
Komentar od: laki | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 6:03
ANTE GOOD LUCK I FALA NA PARAMA

SAD POČINJE GIGA ŠOU

DA KONAČNO VIDIMO ZAŠTO JE BIJA 2 GODINE NAJBOLJI IGRAČ CRNE GORE
Komentar od: laki | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 6:00
INAČE, FLORIN DA LIPI GOL DANAS, KARABURMA IZGUBILA YEB GA

DOSAD 2 UTAKMICE 1 ASIST I 1 GOL

A TEK MU JE 33.

BIĆE ZANIMLJIVO NATJECANJE S IBRON..DA SE VIDI KOJA JE NAŠA DESETKA BOLJA...KLUBOVI SU LI-LA

EVO FLORIN TV

http://www.wawsport.com/super-lig-2013/kasimpasa-2-1-karabukspor-video_289b76994.html
Komentar od: laki | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 5:58
KOJI CAR....."DA RAČAN I LINIĆ OPTERETILI HAJDUK SA STOTINAMA MILIJUNA KUNA POREZNIH OBAVEZA"

A NE BI SE MOGLO REĆ DA JE EKIPA KOJA JE VODILA HAJDUK POKRALA TE STOTINE MILIJUNA NE PLAĆAJUĆI POREZ,

SVETI NADAN I SVETI GRGIĆ.....

LEGENDARNO

A ŠTA SE TIČE, DINAMA, TJ CROATIJE KOJOJ JE VRAĆENO IME DINAMO MISEC DANA NAKON POBJEDE RAČANA NA IZBORIMA, PA JE CROATIA OTIŠLA U STEČAJ

VALJDA JE TRIBALO ZABRANIT POVRATAK IMENA DINAMO?

A I DA JE TAKO....HDZ BI TO ISPRAVIJA,,,3 IPO GODINE KASNIJE...VALJDA?

U BITI ISPRAVIJA JE....POKRA JOŠ DALJNJIH PARSTO MILIJUNA POREZA SAMO U HAJDUKU I DINAMU

DRUGA TURA ŠIŠANJA

AJ BRATE, STRPITE SE JOŠ 15 GODIN BOG TI DA

SNAĆETE SE VI DOBRO STE FUDRANI, PUSTITE NAMA NAŠ HAJDUK I NE BERITE BRIGU O BROJAČIMA I TRANSPARENTNOSTIMA

AKO OVI NE BUDU VALJALI IZABRAT ĆEMO NOVE

IMA VRIMENA...KAD JE IZDRŽA TVOJE RVATINE

ŽIVIT ĆE VJEČNO
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 2:50
ja nisam "oni" o kojima ti pričaš.

Da i u mome okruženju bi ih "streljali".

Ali , uglavnom iz sasvim drugih razloga.

Najveći je taj što zahvaljujući njima takvima,
ti i tebi slični možete kakati po sveme što je
ova država postigla od 1990.

Pa tako i Hajduk.

Uz sve lopine, menađere i uh.lj.ebe, najveći
kamen oko vrata Hajduku su objesili Račan, Linić
i Crkvenac opteretivši ga sa više stotina milijuna
poreznih obveza, dok su istodobno svom jataku
Mamiću koji je za njih obrađivao navijačku scenu,
dopustili da to lagano prebriše.

Ali, vama to ne odgovara, pa o tome ne pišete.

U svakom slučaju, podrška.

Hahahahahahahahahahahahhaha.

Onim normalnima koji su još tu, želim laku noć!

The end.

P.S. Podrška. Vjerujte. Pozitiva.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 2:25
eeee sandinista...e bidni ortega...

oš ti mene navuć na čistu politiku, hahahaha.

Da bi vi , NEPOLITIČNI , poslije mene
prozivali za politikanstvo.

Hebe me se hoćeš li virovati, ali nisam član
nijedne stranke.

Taj HDZ je sebe pokopao kad je dopustio da mu
vodeći ljudi budu potkupljeni od prljavog novca
koji je opljačkan od ovoga naroda 80-tih godina,
pa vraćen 90-tih kroz više načina a najvažniji
je medijska scena.

Zato su morali i trebali popušiti a da su bili
bolji od Boga nebi imali šanse jer su dopustili
da im mirnodopsko oružje u potpunosti pripadne
"neprijatelju".

Sad ga obilato koristite, ali dugoročno nemate šanse.

U komunizmu je na isti način, jednostrano, bila
"uređena" medijska scena, pa ste opet propali.

Kroz 2-3 izborna ciklusa hrvatski narod će doć
na svoje...stvorit će se nova , prava snaga.

Ovo je samo moje mišljenje. Nikog ne vriđam.

Podrška.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 2:15
croWind,

nije valjda ?!

Zahebavaš...
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 2:09
tanka priča, tanka priča, ortega...

oni poput biljševika lakija to će spušit,
ali za normalne ljude, tanko. Tanko...

Lika i Hercegovina su ti trn u oku.
Zašto me to ne čudi ?

A kakve veze tunelaši imaju sa mnom i ovom raspravom ?


Da, to je taj jadni, šugavi pokušaj podlih i
pokvarenih ljudi da se protivnika pospremi
u etiketiranu ladicu.

I pametni ljudi ovo čitaju, nisu samo vaši klonovi.

Samo nastavi tako "iznositi argumente".

Podrška.
Komentar od: CroWind | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 2:00
Hm.....žele podić posjet stranice????
Ante Vukušić se predomislio i odbio Pescaru: Ne idem još...

http://www.24sata.hr/nogomet/ante-vukusic-se-predomislio-i-odbio-pescaru-ne-idem-jos-278661
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:55
Bez obzira što mi je taj Darko jedan
napuhani malograđanin, ipak biraam njega
u konkurenciji sa tvojim Jovanovićem.

To je moje mišljenje. Nikog ne vriđam.

To je samo moje mišljenje.

Podrška svim ortegama.

Doći će i tvoje vrime. Viruj u to.

Inaače ćeš primisliti.
Komentar od: grunf | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:50
'benti komarca iskasapi me na mrtvo ime
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:48
koji gušt spičit mu Klarića i partiju volejčinom u gujcu,
ako već ne moremo vratit uništenu mladost i izgubljenu budućnost,
bar in moremo opalit volejčinu u debelo meso i nepristojno(a ne,"ni cveće se nismo setili doneti":))
###################################################


Evo, ovaj post traguriuma , potpuno jasno govori
puno toga.

Taj Klarić mu je uništio mladost. Možda i je.
Pa ta Partija mu uništila mladost....
Ja sam ipak mislio da su neki drugi ipak malo
više uništavali hrvatsku mladosst.
Uništili su mu budućnost...nije mu lako.

Gadne su to frustracije.

Zato, portalisti, otvorite oči.

Virujte , ipak, svojim očima.

Hahahahahahahahahahahahahahahaha.

Podrška. Pozitiva.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:37
da sam kao vi onda bih vam rekao da bi
taj putar mogao upotrij*****i za bolje i
potpunije zadovoljavanje tvojih punoljetnih
ženskih članova obitelji.

Kako ono vi: hihihihihihihi.

Naravno, najlakše se "braniti" da nekome virtualno
napakiraš što god poželiš.
Nikakvog ja putra nemam ni na glavi ni na donjoj
glavi, pa se možete poslužiti i ako ste ajergični
na mliječne proizvode.

Taj vaš bijedni pokušaj samo dodatno pokazuje
kakvi ste šugavci i da zasližujete i puno, puno
veću PODRŠKU nego što vam je dajem.

Pokazujete da ste spremni na sve za vlastiti
interes i kao takvi nimalo se ne razlikujete
od gubaš.kih prethodnika.

Nadam se da će oni u NO kojima znamo ime i
prezime biti pošteniji od vas virtualnih
seratora i uh.lj.eba.

P.S. Podrška. Samo nastavite. Pozitiva.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:29
proglasio je pobjedu???
hmmmm.....

hihihi..

'otra..
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:28
iden leć,
ako slučajno naleti spadalo,obavezno me zvrcnite na onaj broj mob. od sinoć.
Njega triba ispratit u live streamu inače ništa od doživljaja.

'otra...
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:27
ono što je tebi breme, meni je gušt i izazov.

Vidim da si odavno odustao od Končara.
Ne uzima on malodušne zgubidane, ( ne hihihihi)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Jadan si ti politikant u " usponu " kad ovako
puše sva 4 tvoja nicka.

P.S. Aj, sad kao Howg koju prostu, hahahahaha.

Podrška NObelovcima. Pozitivno o "kontrolorima".

E bojani, kove , mate...pamet u glavu.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:19
u yebate,
veliko je breme na tvojim leđima pozitivac.
Hajduk,portal,Domovina...

a nedlje ti..hihi...
podrška i potitiva.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:17
zgubidane, vidi se da si grogiran.

Nije da se hvalim, ali nije ni čudno, hahahahaha.

Pa jado, najprije sam Mate, pa neki Pere , pa
onda egotriper, pa sam sad opet Mate...

Lako tebi, plaća kapi iz "škvara"...

P.S. Podrška. Pozitiva.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:13
Poljud,

meni NO ne smrdi, kako ti to kažeš.

Ali niti ne miriši, jer NIŠTA nisu napravili.

Samo ih požurujem.

Više puta sam napisao da me boli ki.ta tko
će upravljati, samo da bude dobro.

Ne želim da ako za godinu dana budemo u istoj
situaciji ovi sisavci sa portala i inače, kažu
"a i vi ste podržavali","šta niste upozorili"
"sad se pravite pametni"...

Poučen lošim iskustvima pušem i na hladno.
Daj bože da se napokon pomaknu i da riješe
suštinske stvari.
Koliko god meni bilo bitno, micanje par uh.lj.eba
moralo bi biti rutinsko ponašanje odgovornih.
Puno važnije je hoće li stvoriti uvjete da se ne krade ili da se može sumnjati u to (ulaznice), a
najvažnije je da osiguraju stabilno financiranje.

Hajduk je čast ali i odgovornost.

Sami su se javili. Nitko ih nije natjerao.

Pa stavite više hebene brojače !!!

Eto, to je moje mišljenje.

P.S. Ima bi još, ali kasno je, hahahahahaha.

Podrška. Pozitivno.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:11
hihi

koji gušt spičit mu Klarića i partiju volejčinom u gujcu,
ako već ne moremo vratit uništenu mladost i izgubljenu budućnost,
bar in moremo opalit volejčinu u debelo meso i nepristojno(a ne,"ni cveće se nismo setili doneti":)) im objasnit da nisu dobrodošli na mjesto zločina...

hihi

inače,da se razumimo,
izrazito simpatičan mi je taj čovjek...

laku noć propali političaru....
Komentar od: Howgh | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:09
Koji kyrac obadate ovega drekavca?
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 1:01
A evo i zgubidana iz škvera !

Pa di si Tramuntana !?

Dotralo i tebe ovde da spašiš šta se spasit da...

Pametniji si kad vičeš : OTRAAAA !

U toj Partiji ima, bit će, i više kradommira,
ali bogami , pušete im za vratom.

Eee, ne morete dobit 15 godina šta ih zaziva
onaj tvoj boljševik, također iz "škvera", hahahaha.

Transparentno. Kodeks.

Ma koliko vas to bolilo, eee.

Podrška. Pozitiva.

P.S. Brzo ulogiraj i onu trojicu.
Neću nikome kazat.
Drugarska .
Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:55
laka van noc svima,triba ujutro na ranu misu,podrska
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:54
mislim..ispod 50%,dakako...
podrška svima ispod 50% i ja zadovoljan
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:53
jer....50% znači da ste ...u manjini?
hihihihi....

ciao
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:53
čudo jedno kako neke odjednom ne zanima
tko kome, što, kako, zašto...

Možda nebi ni mene kad bi bio na sisi.

Ma bi, nije da se hvalim, ali ne bih bio
takav papak.

Podrška.
Komentar od: tragurium | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:52
koliki je postotak lupeža u Klarićevoj zdrpi i zbriši partiji,...30%,40%...više?

nije mi namjera ni provocirat ni pljucat,
samo moje mišljenje o trenutnoj situaciji oko...Hajduka?
Podrška svim postotcima ispod 50%...

'otra...
Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:51
znaci ti si propali politicar u usponu
propali kandidat za no hajduka(spominjes ih u svakom postu)
i te svoje frustracije licis na portalu napadajuci etiketirajuci ljude koje ne poznas i usput davis sve
to je samo moje misljenje
nikoga ne vridjam
to je samo moje misljenje
podrska
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:50
http://www.torcida.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=554:humanitarna-akcija-za-kupnju-kombija&catid=44:obavijesti&Itemid=92
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:48
njinjo,

ja ti to sve u evrima, bratko.

Ne miriše mi ova ustaška valuta.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:45
Igrat će Maglica jer NObelovci moraju vratit
uslugu.

To je samo moje mišljenje.

Ili pak Jako...a onda dođe na isto.

Nikoga sa plaćom većom od 10 000 kn oni neće
potirati.

To je samo moje mišljenje. Nikoga ne vriđam.

To je samo moje mišljenje.

Podrška. Pozitiva.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:40nažalost trajekt je zbog iste gužve ka i dan prije udrija u talijansko kopno, dijelovi Vukušićevog tijela su se razasuli po tajektu, nažalost propao je pokušaj spajanja tako da se sumnja da će proć liječnički


češao se iza uha nogon i ljubio je sebi lakat


Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:38
staje nemas interesa da pomognes klubu sa kojom kunom,ti bi radje kontra,cuja san da ce van predizborni slogan biti "baci sisu da je dojimo"
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:38
Nakon šta je prošlo ponoć Brbić je ostalih 30-tak u redu uljudno zamolija da dođu sutra, neki su sa šatorima išli ispri starog mornara između tobogana i ljuljački kampirat noseći sa sobon dijelove Vukušićeva tijela

posli se jedan siromašak vratija da je izgubija kažiprst desne vukušićeve ruke među oleandrima

na trenutak je to izazvalo veliku pomutnju tako da su nekima slučajno u gužvi otkinuti kažiprsti
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

A Nadzorni odbor je sve odobrio svojom odlukom.

Legebda kaže da je bio jedan glas protiv, ali
to kao i obično, nikad neće moći biti provjereno.

Podrška.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:34očekuje se sutra da će jadrolinija organizirati trajekt do pescare da svi potpisnici idu zayedno


Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:33
hehe

pozitiva na bombonu i koki

samo pozitivno

udri

nema odmora dok traje obnova

Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:33
vidite kaako to vaama ortega lipo pojašnjava.

Kao da svako malo to sam radi.

Pa kako bi drugačije zna šata oni rade,bogaareti,an?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:32


Nakon šta je prošlo ponoć Brbić je ostalih 30-tak u redu uljudno zamolija da dođu sutra, neki su sa šatorima išli ispri starog mornara između tobogana i ljuljački kampirat noseći sa sobon dijelove Vukušićeva tijela

posli se jedan siromašak vratija da je izgubija kažiprst desne vukušićeve ruke među oleandrima

na trenutak je to izazvalo veliku pomutnju tako da su nekima slučajno u gužvi otkinuti kažiprsti
Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:31
eve´ga,sta ti u biti oces,nije klub kolodvor da ima salter za informacije,i sam znas da to sta pises i trazis ne postoji nigdi na svitu,ako te to sve toliko zanima aktiviraj se,evo ja cu ti prodat koju dionicu pa ce sve sta pitas biti legitimno,do tad podrska
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:30
Znam dvi nade.

Lipe cure.

aaaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaahaaaaaaaahaaahaahaahaha.
Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:27
ponada san se
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:26

http://www.hqspeakers.com/wp-content/uploads/2008/02/ferguson-hill-transparent-loudspeakers.png

Komentar od: gripe | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:25
udunija se

Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:24
crko Marshal
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:24
aha , e pa to je to .

dobro vam kaže njinja.

Dođite na skupštinu , inače ko vas hebe !

Kodeks, transparentnost...to su bile parole za budale.

Ili želite reći da ste prije namjerno radili
podvale znajući da se ne može tako raditi ali
vam je svejedno odgovaralo pa tko popuši, popuši?

To je osobina najgorih politikanata.

To je osobina pokvarenih ljudi loših namjera.

Ako nisu takvi, onda se ne može reći:
mučite, virujte, eno vam skupština.

Btw. šta rade koji ku.ac ta služba za javnost ?!
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:23

http://www.mca-marines.org/files/imagecache/full_page_image/Loudspeakers-Gift.png

Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:22
di nestade ona drobilica
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:18
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:14
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:11

Koliko znan Žgur je samo odvjetnik (Niko Kranjčar). A Šošo je Sochaux!


---------------

Ma dobro to. Al obojica su gledali samo svoj i igračev interes. Boli njih ona stvar za Hajdukom. Oću reć svi su oni isti i kad potjeramo Šošona i Renu doće sličan.
I da su ovi koji su dosad radili u klubu željeli Hajduku dobro, ne bi nama šošoni radili probleme. Da su oni u startu postavili se tako da je Hajduk iznad njihovih interesa mi uopće ne bi ni znali ko je kome menager.
Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:17
ne nego imaju zbor
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:13


jedna duša jedno tilo:

http://magrovid.tripod.com/beast03.jpg


Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:12
pozitivac sta ocekujes da se 20 godina sustavne kradje i snpustanje kluba na nivo jadnika moze prominit za par miseci,sta ocekujes da se svaki potez javno objavi tebi i slicnima,daj skoncentriraj se,od takvih se ocekuje samo "podrska".
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:07
dupla nula u postu doli vam dobro kaže osim u
dijelu dobijanja političkih izbora.

Očito da je njih to briga. Otud i ovo ultralivo bisnilo.

Dobro vam kaže da ja ne želim da "ispadne" dobro.

TOČNO !

A posao agitatora je da ISPADNE dobro.

Ja želim da STVARNO bude dobro !

Da budu ono što su ljudima obećavali.

Pošteniji, nepolitični , sposobniji.

Nažalost, od rezultata njihovog dobrog rada ni traga,iako imaju ono što nitko nikad nema.

VRIME I STRPLJENJE.

Sve što je mirisalo na pozitivu sam podržao,
i podržavati ću i ubuduće, ali mozak ću popit
ovima kojima je posao da nešto što nevalja
predstave tako da ISPADNE dobro.

Ne virujte svojim očima sljepci, hahahahahaha.

Podrška.

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:07

jedna duša jedno tilo:

http://www.hollywoodreporter.com/sites/default/files/2012/01/police_academy_film_still_a_l.jpg


Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:04
Misao dana:

Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:12
Nije Šošo nego se Pharos posra!
Komentar od: njinjo | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:04
pozitivac da si kupija dionice ka pravi,zabrinuti navijac moga bi doc na skupstinu i pitat sve sta te tisti,ovako,podrska
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 25. kolovoz 2012. 0:04
koji ce ti qurac megafon ?
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:59
ako ovi i ne budu dobri navijaci ce birat druge i sa svakin izboron ce bit bolje od gamadi sta je pustosila puste godine
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:58


samo je spojite ;-)


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:57


i ne zaboravite, lignja reagira na podražaj:

http://www.index.hr/black/clanak/prikopcali-lignju-na-ipod-pogledajte-kako-mijenja-boje-u-ritmu-cypress-hilla/633291.aspx


Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:57
Tko je doveo Maglicu i pod kojim uvjetima ?

Tko je odobrio dovođenje Stojanovića i pod
kojim uvjetima ?

Kad će sponzori ?

Kad će nestati ti hebeni postotci ?


KODEKS !

Podrška.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:55
njinjo, nije to borba za prošlo nego za ono što dolazi ako ovi ispadnu dobri ko će ih maknit i da dobiješ izbore ;-)
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:54
nije od ulaznica nego od transfera,evo ima drugi pa neka zbroje transfere zadnje 4 godine,samo sta se prodalo,ima priko 30 milja evra
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:52
ništa od Huseinovica, ne igra se fudbal u sedmom mjesecu trudnoće
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:50
njinjo,

Aj, malo zbroji EVRE koje je Hajduk dobio od ulaznica.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Kad vidim tko sve umišlja da može vodit Hajduk
i državu, mogao bih i postati političar, hahahahaha.
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:50
virujte pozitivcu,on ce vas prosvitliti,njemu je bilo tako dobro ali yebiga,sad tipka od muke jer su izmuzli kravu i osta tele gladno
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:48

Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:28
ima li ko da im šapne za husejinovića
------------------------

i ja sam ga priželjkivao ali izgleda da je predebeo. je majstor ali ima 10ak kg viška..onakav kakav je sad mislim da bi mu se smijalo na poljudu..i njemu i onom ko bi ga doveo.
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:47
evo ludi Mamić reče da samo Bog drži ovaj dinamo u životu. E stvarno nije normalan ko da Bog nema prečeg posla nego da se zabavlja sa njegovom zapyzdinom.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:44
Ne virujte svojim očima !

Virujte NObelovcima !

I agitatorima.

Oni toliko vremena troše , rade volonterski.

Po Kodeksu. Transparentno.

Samo da bi nama nezahvalnicima bilo dobro.

Eee, dokle su ovi kradezejci doveli državu.

Ne moš' više ni muda bez problema prodavati.

Ne virujte svojim očima, sljepci !

Virujte NObelovcima !

Vjera će vas vaša spasiti.

I izvesti na pravi put.

Uz pomoć agitatorskih uh.lj.eba.

Podrška. Pozitiva. Vjerujte.

P.S. Podrška.
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:42
eno vidin da je Šaban sredija Ibanezu i Calellu talijansko državljanstvo kako bi ih lakše proda u EU

ajde bar ih neće gurat u reprezentaciju

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:41


ajmo bili vuci, pasi, tigri i lavi ... ostavite Osijek bez nade ...


čuvajte se mansona i neka van stoji dobro ...Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:39

Pandev 7.500.000, Handanović 6.000.000, Cassano 5.000.000 eura, Elia 5.000.000, a Vuk samo 3.800.000


Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:37
a ti si oni propali politicar sta posudjuje nickove,podrska i tebi,bice bolje
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:34
evo jedna za baracoculu ako naleti

http://www.youtube.com/watch?v=ImmyL6rDTL8

Laku noć.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:33
Da nastupi bio je sprečen gutač plamena...
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:33
BIVŠI menadžer Vukušića ?!

Hahahahahahahahahahahahahahahahaahhahaahaahaahahahaha

aaaaaahahahahahahahahaahhahaaahahahahahahhahhahahaha.

Zemljo , otvori se .

Ah da , ti si onaj šta sjajno zbraja.


Hahahahahhahahahahahahahahahhahahahahahahahaha.

Podrška.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:31

Šimunić na akciji 1.199.999
Krstanović 1.499.999


slijepci ...


Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:29
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:27

ahahahah... sićan se ovog komentara. Nadam se da nije puno stavlja na Rijeku ;)
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:29


Rukavina je samo 800.000 godišnjeKomentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:29Kupite Vranješa slijepci


Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:28
ima li ko da im šapne za husejinovića
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:28


Tomasov se proda za 300.000, kako je to Hajduk izgubija 1.000.000 ? Biće Reno proda samo svoj dil ?Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:27
šteta šta nima branka,stvarno se razumija u balun
garant se obogatija na kladionici


Komentar od: branko jelić | Komentirano: 2. lipanj 2012. 14:51
Rijeka se pojačava.To je ono šta san van ja govoria uzmi par iskusnih igrača iz inozemstva dovedi igrače iz hnl-a bar dva tri koji imaju mali milijun utakmica u hnl plus talenti datković čulina i najveći od njih močinić tu je i kreilah najbolji zadnji vezni u državi uz starog našeg kapetana andrića.Samo nami prednost more bit da akoprenapuče svlačinocu i dovedu previše tih igrača onda su nayebali.Desit će in se šta i šabanu 2004/2005 kad je ispa u ligi za opstanak.

To van je za hnl dobitna kombinacija,tako i rnk split radi i to mu je dfalo rezultat daje još uvik i sve više cijenin kako taj klub radi priča san s par ljudi klub je po organizaciji i viziji miljama isprid hajduka.Žalosno ali istinito.
A kakvi je hajduk?.Nije baš da sve u svemu slažen s reićen ali kolumna danas mu je najbolja.


Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:27
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21
rovinj

svako pitanje oni shvaćaju kao napad na svoje leglo.

Poželjno je samo pisati o visini trave.

Davat podršku. Vjerovati.

Pa pobogu, oni su Hajduk !
============================================
Ne priznam nikom da je veći Hajdukovac od mene,
i to od rođenja....
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:27Brbića je to malo začudilo, on u svom poslu potpisuje s jednim čovikom ugovorne razumi on naš nogomet


Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:26
Malo vas je.

hahahahahahahahahaha.

Podrška.

Pozitiva.
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:25Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21


taman kad je šošo izaša sa svojin ugovoron uša je svagy sa svojim pa kerum sa svojin pa bare sa svojin pa nouvinar sa svojin pa vukovi roditelji sa svojin pa njegov najbolji prijatelj sa svojin pa rođak prvi sa svojin pa petrač sa svojin pa pripiz sa svojin pa pašalić sa svojin pa reno sa svojin pa štico sa svojin pa mate kokičar sa svojin, do zaključenja tiskanog izdanja mate je još gori, a red je doli do suvenirnice ... svi imaju papirić sa brojen koji su na redu
#######################################


Aha,

zato je i bila gužva danas, a ja mislija da se pretplate prodavaju


ha ha ha ha


Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:22
pa poslali su sosu jer je najupuceniji u slucaj,osim sta radi za njih on je i BIVSI MENAGER VUKUSICA koji ga je i doveja u tu agenciju i zato oce covik da nadgleda svoj dio,spoijo ugodno,poslovno i korisno
Komentar od: lutvinka | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21
veče

ovoj hajdukovoj mladosti fali 2 iskusna igrača s autoritetom i nema druge..ekipa igra odlično na poljudu pred 20ak tisuća gledatelja al kad ode u goste gdje bude jedva 2-3 tisuće onda nastaje problem. sve je to cijena koju moraš platiti zbog neiskustva. inače Giga bi trebao biti po svemu naš prvi napadač jer "brijem"da je on sledeći u izlogu za prodaju naravno uz maloču.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21

taman kad je šošo izaša sa svojin ugovoron uša je svagy sa svojim pa kerum sa svojin pa bare sa svojin pa nouvinar sa svojin pa vukovi roditelji sa svojin pa njegov najbolji prijatelj sa svojin pa rođak prvi sa svojin pa petrač sa svojin pa pripiz sa svojin pa pašalić sa svojin pa reno sa svojin pa štico sa svojin pa mate kokičar sa svojin, do zaključenja tiskanog izdanja mate je još gori, a red je doli do suvenirnice ... svi imaju papirić sa brojen koji su na redu
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21
rovinj

svako pitanje oni shvaćaju kao napad na svoje leglo.

Poželjno je samo pisati o visini trave.

Davat podršku. Vjerovati.

Pa pobogu, oni su Hajduk !


Hajduk je religija. Tko smi sumnjat u Boga ?


Eto, bukvalno tako oni shvaćaju odnos njih
i svih ostalih navijača.

A brane se tako prozirno...sraćkastim pokušajima
podvaljivanja drugima svega onoga što sami jesu.

Podli, besprizorni pohlepni politički u.h.lj.e.b.i.

Svaki ima barem dvi karakteristike, hahahahahha.

A najslađi su mi ovi sa sve četiri, hahahahahaha.

Zato , podrška ! Pozitiva. Vjerujte.
Komentar od: Howgh | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:21
Opa. Biće večeras ovde barufe.
Iskopa bi i ja ratnu sikiru, samo san zaboravija di san je zakopa?
A i nema smisla komentirat dok je ovi ovod.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:20
Komentar od: sandinista | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:18
rovinj

zvir grize isključivo u samoobrani
===========================================
Hehehe dodaj malo gasa,sviđa mi se onaj zvuk
i crni tragovi na asfaltu...
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:20
Uvik dobro dođe: http://www.youtube.com/watch?v=9F7_GWyXl_s
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:15
Komentar od: sandinista | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:12

pharos - agencija za sport i pucanje
=============================================
O di si prika ča ima?
Kako tvoja zvir?
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:15
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:14

Moga je i Svaguša.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:15

ili Gego

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:14
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:11

Koliko znan Žgur je samo odvjetnik (Niko Kranjčar). A Šošo je Sochaux!
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:14

šta nije doša Bebić sa Farosove strane ?

Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:12
TRANSPARENTNOST !?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

ODGOVORNOST !?

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Koliko ste ulaznica prodali ?

Koliko je bilo gledatelja ?

Ima li razlike ?

Ako ima, zašto je ima ?

Ako je "javašluk"(moš' mislit) zašto NObelovci
u 9 miseci nisu uradili ništa da ga spriječe ?

Može i Lastan odgovoriti.

Agitatori piju kamilicu po zadatku.

Hahahahahahahahahahahahaha.

Podrška.
Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:12
a di je kvarner?
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:12
Nije Šošo nego se Pharos posra?
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:11
E nek mi netko objasni kakva je razlika između Šoše i Žgura?
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:11
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:58

ovo će bit zadnja sad, mora se i subota radit...

rovinj, sam si reka da si krivo shvati
===============================================
Mračni sve Ok,samo ne napadaj bez veze,
ja znam vrlo dobro ča je ko napisao,ako
i znam da se tu pisalo da je Ante otišao
iz Šošine agencije,na kraju se ispostavilo
suprotno...
Znam da se tu pisalo da Lendrić ne more
nigdje,jer je vezan ugovorom i da klub
pazi na isplatu,da nebi otišao na arbitražu,
i opet se ispostavilo suprotno...
Pisalo se da Inoha isto ne more nigdje.a znaš
i sam kako je ispalo,i više ga nitko ne spominje,
i koliko se izgubilo na njemu...
I shvati ti to kako hočeš,ali sigurno moji
upiti nisu zlo namjerni,ako ih ti tako shvačaš
onda je to tvoj problem,a ne moj...
Živio mi...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:10

s čije je Vuk strane doša ;-)

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:10
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:07

Ti si načitan ovih izvješća. Sve znaš :) Nadam se da zna i Mišo. Samo da nan ne uvale neku kontru...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:09

Nogometaši Osijeka stigli su do druge ovosezonske pobjede, a osječki vratar Vargić sačuvao je svoju mrežu i četvrti put zaredom. Iako su u većem dijelu gostovanja kod Intera bili u podređenom položaju, Osječani su znalački iskoristili svoje šanse

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:08
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:01


vukusic se razisa sa sosom ka menagerom ali ima ugovor sa pharosom i soso je dosa ka predstavnik pharosa a ne ka vukov menager,ugovor je potpisan od tri strane i sve moraju tu biti i bile su##############################################


ninjo,


a da malo sporije objasniš, možda sjedne nekima


pinku sporije )))))Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:07
dr

U dvoboju bez prave nogometne akcije Zadar i Osijek odigrali su susret bez pobjednika, ali i bez postignutih golova. Realan je to ishod utakmice prvog kola MAXtv Prve lige u kojemu su obje ekipe više čuvale svoja, nego što su napadale protivnička vrata,

Komentar od: Niko33 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:07
http://www.index.hr/sport/clanak/predsjednica-lokomotiva-u-svlacionici-izvrijedjala-igrace-a-bilicu-rekla-tko-treba-igrati/633217.aspx
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:06

stajat će s dinamiton oko pasa kraj glavnog urednika prijenosa, koji će morat koristiti samo onu kameru u liniji sa golom Metovića

Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:06
Kad će sposobni ljudi "od ugleda" napokon
dovesti Hajduku neke sponzore ?

Ili misle vječno otraj-dotraj ?

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:06
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:59

zadar 0:0, lokomotiva 0:0, inter 0:3 ... gostovanja

******************************************************************************

Ako se uzme u obzir da su Interu 3 komada utrpali u završnici, moglo bi značit da će igrat kendu...
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:04
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:01
vukusic se razisa sa sosom ka menagerom ali ima ugovor sa pharosom i soso je dosa ka predstavnik pharosa a ne ka vukov menager,ugovor je potpisan od tri strane i sve moraju tu biti i bile su
=================================================
Ma smišan si,raziša se sa Šošon,a kolo vodi njegova
agencija,isti qurac drugo pakovanje...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:04

moga bi doć neki novi nick umisto njega, Belupo ;-)

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:03

Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:01
vukusic se razisa sa sosom ka menagerom ali ima ugovor sa pharosom i soso je dosa ka predstavnik pharosa a ne ka vukov menager,ugovor je potpisan od tri strane i sve moraju tu biti i bile su


******************************************************************************************************

Teško ćeš im ovo objasnit :)))
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:02
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:53
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:51

Mislim da se on razočara kad se vratija sa posudbe i nije ga čekalo misto prvog golmana. A po meni je triba 6 miseci još na posudbu i onda je prvi vratar Hajduka... Malo je požurija. Pa čak mu i ne triba niko ništa govorit. Sam sve vidi, nije lud. Nego mi se čini da se Siniši omililo poslovat sa Maminjon...
=================================================
Jedan razgovor puno toga može riješiti,a ne košta
ništa,prema tome nema opravdanja ako to nije
napravljeno,šteta je da ga izgubimo jer nema veliki
ugovor,isto ča je šteta ča smo Čopa dali za 0 kuna,
a moga je lipo igrati u Primorca,pa ga prodati Austrijancima,Ukrajincima ili negdje na istok za
par stotina eurića...
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:02

jedan Labud,pet Milovića


Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:02
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:55


meni fali kvarner, lik pozitivac ;-)

-----------------------------------------------------------------------------------

A di će od srama i tuge dolazit ovod, razumin ga.

Samo da ovi gori u Riki ne smijene Scoriju bar još jedno kolo.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:02
KODEKS !!!

Podrška. pozitivno.

Hebi ga, ostavilo se malo Kodeks sa strane...

To je ionako bila navlakuša za budale.

To ti je prikriveni Plan 21 !

Kad su na sisi, tko šiša Kodekse i planove.

Bitno da su na portalima "jaki"...

Podrška .

Hahahahahahahahahahaha....

Ajmo malo entuzujazma...
Komentar od: njinjo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 23:01
vukusic se razisa sa sosom ka menagerom ali ima ugovor sa pharosom i soso je dosa ka predstavnik pharosa a ne ka vukov menager,ugovor je potpisan od tri strane i sve moraju tu biti i bile su
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:59

zadar 0:0, lokomotiva 0:0, inter 0:3 ... gostovanja

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:59
Komentar od: zubatac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:54

Odgovor:
Zanimljivo, medalja ima i treću stranu,
agentsko silovanje da je Jakob nevin u Brbićevom imenovanju
dovodi u pitanje ne samo Jakoba Andabakiewitz i njegovu sposobnost/moral
nego i Brbića

Mogli bi agenti na apaurine hehe
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:58

ovo će bit zadnja sad, mora se i subota radit...

rovinj, sam si reka da si krivo shvati


---------------------


Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:47
Dragi Lastane

Je li malo preoptimistično očekivanje Grimma 1967@ und jaranen
da će im proći iste sheme agitacije i manipulacije kao iz Preloševe ere ?

Odgovor:
Nije, znaju ono dobro koliko je narod glup i povodljiv.

-----------------------------------

dragi lastane, već sam vam rekao da ne razumijem odgovor, jer hadeze nikad nisam bio, velki rvatina da budem u hčsp i sličnim uhljeb strankama nisam, a esdepe me se nije baš dojmio do sada. može se slobodno reć da sam nestranački

znači, koja je vaša preporuka, za koju stranku da glasam, žao mi je zbog nesporazuma, nadam se da sam bio jasan


e, i situacija sa perošovom erom nije ni blizu ista, sad imamo neovisni N.O. izabran od navijača, a to tad je bilo sve 100% politički. al j*****ga, služba je služba, mora se zatrpavat portal.

laku noć

hvala

podrška.

ps. ako ne budem komentira idućih dana, nadam se na osjeku bar 18 000, nek dica pokažu što znaju :)
Komentar od: u3pm | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:58
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:50

Poštovani! Prekršili ste nepisano pravilo foruma da se ne spominje nogomet osim ako ista rečenica ne sadrži riječ mason ili urota.

Ovo vam je prvo upozorenje!
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:57
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:49

Jedan gazda!
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:57
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:50

Ma naša postava je jasna. Nema tu puno šta minjat. A zna se ko ulazi. Samo je Osijek pitanje. Ja ih niti malo ne poznam ovu sezonu, pa ne znam ni šta bi reka. A ako padne rani gol, gotovi su vjerovatno. Sa Maglicom će to dosta drukčije izgledat.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:55


meni fali kvarner, lik pozitivac ;-)

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:53
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:51

Mislim da se on razočara kad se vratija sa posudbe i nije ga čekalo misto prvog golmana. A po meni je triba 6 miseci još na posudbu i onda je prvi vratar Hajduka... Malo je požurija. Pa čak mu i ne triba niko ništa govorit. Sam sve vidi, nije lud. Nego mi se čini da se Siniši omililo poslovat sa Maminjon...
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:52
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:21 Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:19

Šošo je potpisa ugovor, pa i mora bit prisutan kod transfera.

----------------------------------------------------------

Laži , laži, laži me...hahahahahahahaha.

Javno lažu da Šoše nema, a tajno s njim dilove rade.

Poštenjačine, dašta.

Podrška.Pozitivno.Podrška

Podrška Luketinu.

P.S. Koje je on ono "boje" ?
Tko ga je izabrao ?
Tko je agitirao ?

Podrška, hahahahahahahaha.


Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:51
ja se nadan da će Hajduk samlit Osijeka ritmon i presingon,damo li in rano gol puknit će ka kokica
baš te ekipe koje su primile malo golova nakon presinga i ranog gola znaju se raspast ka HDZ

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:51
Mislim da bi čak moga doć otvoreno... Mladi mi, mladi oni... A bodova imaju, a ode nemaju šta izgubit. Ne znam. Nije on lud trener. A gostovanja mu dođu ko naručena. Možda bude i kenda. Lako moguće. Vidit ćemo sve u prvih 5 minuta.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:51
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:39
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:34

Lovre je fantastičan, ali isto tako više ne želi ostat. Jedina srića je šta je Hajduk uvik proizvodija dobre golmane, pa ne bi tribali u budućnosti bit bitnije oštećeni njegovim odlaskom. Razumin da je nestrpljiv, ali isto mislim da je moga pričekat još 6 miseci il' godinu, pa onda bi doša na branku. Jer je još uvik dovoljno mlad za golmana. Tek mu je 21. ako sam dobro vidija. A opet od Blaževića nije bolji. Još.
===================================================
Slažem se ja sa tobom,samo je pitanje dali je netko
iz kluba obavija sa njim ozbiljan razgovor,i rekao
mu da se strpi i da je on taj nakon Šilje,a čisto
sumljam da je Nižetić to napravio...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:50


Miše ne virujen da će puno šta dirat, ne virujen da će Vuk igrat, a kako Kiš nije do sada ulaziya pretjerano pretpostavka je da će Maglica bit onaj prednji, a Giga iza njega


Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:49
di je branko jelić da malo prokomentira privatni,uređeni klub Rijeku '

dobro in ide sa ovin iskusnijim igračima

hehe
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:47


zanima me kako će Hajduk probit Osijek, znayući Mršića bit će tu trapula koliko oćeš ...

na presing bi moga odgovorit kendom pa vi napadajte na postavljenu obranuKomentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:47
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:43

Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:26
==================================================
Yebiga doture ja sam tebe skužio da je Ante sa njim raskinija sve poslovne veze....

---------------

znači konstantno dan za danom seruckanje po portalu i pljuvanje svega vezano uz Hajduk jer je sošo još povezan sa ugovorom zaključi se s j*****ga?
===================================================
Prika na čemu si ti?
I o kakvom seruckanju ti pričaš?
Nisam ja pisao na portalu da Ante više nije u Šošinoj agenciji,već neko drugi,da bi se na kraju
ispostavilo da je cilo vrime bio,ako je to tebi
seruckanje,onda očigledno imaš neki problem..
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:47
Dragi Lastane

Je li malo preoptimistično očekivanje Grimma 1967@ und jaranen
da će im proći iste sheme agitacije i manipulacije kao iz Preloševe ere ?

Odgovor:
Nije, znaju ono dobro koliko je narod glup i povodljiv.

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:45
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:43

Ma znan. Sve mi je jasno.
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:45
Evo se riječani po forumima žale da Neretljak i Vrnješ puno izlaze vanka. E, moja Rijeko... U jednu ruku i fala ;) P.s. Nešto se žale da ih kradu.
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:44
a druga strana iste medalje bi bila:
Komentar od: uzurpator | Komentirano: 23. kolovoz 2012. 7:44
I još jedno za Lastana:

Dragi Lastane,

možemo li mirno spavati i vjerovati čovjeku kojemu su vrbovali najboljega direktora a da on bidan nije ništa ni naslutija???


Odgovor:
Vidjeti prethodno pitanje i odgovor.
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:43

mršić nije idiot nego je razočaran šta nije u Hajduku završiya, ego je to ... a i borba za svoj klub

Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:43

Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:26
==================================================
Yebiga doture ja sam tebe skužio da je Ante sa njim raskinija sve poslovne veze....

---------------

znači konstantno dan za danom seruckanje po portalu i pljuvanje svega vezano uz Hajduk jer je sošo još povezan sa ugovorom zaključi se s j*****ga?
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:42
Dragi Lastane
Što kažeš na Grimmov komentar na članku
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/181477/Default.aspx

..........................................................................................................
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 18. srpanj 2012. 22:26

Kerum i Andabak vode rat preko vaših leđa?

- Istina je da radim u tvrtki zajedno s Jakom Andabakom, ali je i istina da moja kandidatura nije bila njegova ideja nego od Ljube Pavasovića Viskovića, te da sam izabran jednoglasno od strane svih članova Nadzornog odbora. Jako Andabak ima samo jedan glas, to nije bio izbor jednog čovjeka.
###############################################


Sad mi je malo lakše ....

mislija san da sam se opasno zaletija kad sam danas popodne to pisa ...

nisan moga nać taj komentar, pa se nada da su ga izbrisali ...

VEZE NEMA ANADABAK SA DOVOĐENJEM BRBIĆA !!!!!
...............................................................................................................


ODGOVOR:
Zar je uopće potrebno komentirati ovako kretensko prodavanje magle ?
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:42

a valjda su se odmorili ...

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:41
Ma Mršić je idiot. Ne daj Bože da reče da Dinamo uvik u Osijeku ima penal ili da mora spustit svaku put gaće kad igraju kontra Dinama. Nego mu smeta poziv Vuku i Zuji... Mrš...
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:41
Podrška NObelovcima.

Virujete li vi svojim očima ili svojim agitatorima,an?

Samo pozitivno.

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:39
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:34

Lovre je fantastičan, ali isto tako više ne želi ostat. Jedina srića je šta je Hajduk uvik proizvodija dobre golmane, pa ne bi tribali u budućnosti bit bitnije oštećeni njegovim odlaskom. Razumin da je nestrpljiv, ali isto mislim da je moga pričekat još 6 miseci il' godinu, pa onda bi doša na branku. Jer je još uvik dovoljno mlad za golmana. Tek mu je 21. ako sam dobro vidija. A opet od Blaževića nije bolji. Još.
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:38
Mršić je lipo sa ovon i******avon u SN napalija Mišu a ovi će to prinit na dicu,mogli bi nagazit Osijeka

U nediju če se znat od čega su napravljeni i jeli in je sedan dana dosta da se rekuperaju

puno ce pokazat ova utakmica kontra Osijeka,koliko možemo očekivat od diceKomentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:37
Meni je samo bitno da Kiš ako bude igra da igra na mistu napadača. A ne nekakav lažni špic, ofenzivni vezni...
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:36

Zuluf ;-)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:35

4231

Vargić - Lešković, Smoje, Vrgoč (dobija crveni), Aleksić - Novaković, Kurtović - Zulim, Jugović, J. Mišić - Perošević

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:35
Dva prigodna pitanja, baš vezana uz Vukušića, šošu i 30%

Komentar od: uzurpator | Komentirano: 23. kolovoz 2012. 7:39
Dragi Lastane 1967,

da li mislite da bi Svaguša uspio progurati Vukušiću 30% da je kojim slučajem u to vrijeme u nadzornom odboru sjedio Jakob Andabakiewitz?

Komentar od: uzurpator | Komentirano: 23. kolovoz 2012. 12:55
Kveščn:

A ko cilo vrime (od privatizacije do danas) konstantno sjedi u nadzornom odboru? A nikad ni zuc od njega?


Odgovor:
Dragi čitatelju
Pokušaj promijeniti redoslijed pitanja.
Naprije postavi pitanje broj 2, pa onda pitanje broj 1.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:34
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:30
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:26

Misliš ko mu je manager? Šošo. Inače, ne znam šta je s njim. Valjda ide ća.
=================================================
Znam da je Šošin pulen,isto tako znam da je odličan
golman,i da bi ga tribalo zadržati...
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:34

volija bi napokon vidit Kiša


Osijeka triba nakantat

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:33
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:32

Primit će u nedilju još 2 komada ;) Samo da mi ostanemo na ovoj brojci od danas.
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:33
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:31

Ajmo... U nedilju Kiš ili Maglica?
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:32
Dragi Lastane

je li ovo falsifikat:

Komentar od: duje 1967 @ 28. veljača 2009 0:15
Nego iden ja leć, ustvari iden gledat Bili kutak, ha ha ha ( antares, Bog te blagoslovi, ha ha )

Vidin novi portal Hajduka, he he Izgleda da se naši primili posla, ha ha.

Triba Fia maksimalno rasteretit sa svim njegovim funkcijama, jer je previše brljavija i navuka bijes navijača. I na tome se maksimalno radi, dolaze već nabrojani ili su došli. Pa još njih par sposobnih, a Fia sačuvat za druge stvari.

Ma koliko mi grintali za njega, on triba Hajduku.ODGOVOR:
Nije falsifikat, to je izvorni propagandni uSradak
u cilju napredka boljeg shvaćanja
i nalogodavčevog drpanja.

Grimm 1967@ je tu s razlogom:
ne zbog nas koji smo ga prozreli
NEGO ZBOG POVRŠNE I UGLAVNOM GLUPE VEČINE
KOJOM SE MOŽE MANIPULIRATI !
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:32

igramo kontra Osijeka koji je primija samo jedan golKomentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:31

Ima li ko da mi malo proćakula o balunu ?


Yebate pas kada san upa u Juraja na sat razredne zajednice

hehe
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:30
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:26

Misliš ko mu je manager? Šošo. Inače, ne znam šta je s njim. Valjda ide ća.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:29
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:21 Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:19

Šošo je potpisa ugovor, pa i mora bit prisutan kod transfera.

#######################################################


Haaaahaaahaahahahahaha...hahahahahahahahahahaha.

Pa i ti "glasni govorniče" misliš da su svi koji
ovo čitaju maloumnici...

Hahahahahahahahahahahahahahahaha.

A je...nemaju "pošteni" s njim posla, al' eto...
prolazio je usput, pa kad se već potpisuje zazvali čovika...

Podrška NObelovcima. Podrška agitatorima.
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:28
kontra mozgu@

Ako ti odgovor u
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:06

nije jasan, to može značiti slijedeće:
- prilično si glup
- praviš se glup
- glumiš mamac i nadaš se da ću zayahati po tebi, a syašiti sa Klomparskog glavnog megafon repetitora

Uživaj.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:28
dragi lastane, znači, sve znate, ali odgovor za koju stranku glasati ne znate?

dragi lastane, po posljednji put, za koju stranku pravi veliki hrvat mora glasati na idućim izborima?
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:26
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:21
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:19

Šošo je potpisa ugovor, pa i mora bit prisutan kod transfera.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ante-vukusic/profil/spieler_99345.html

Player's agent: Ungeklärt
==================================================
Yebiga doture ja sam tebe skužio da je Ante sa njim raskinija sve poslovne veze....
Ča je sa Lovrom Kalinićem?
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:25
Komentar od: 1EX | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:10
Dragi Lastane..
nije ni tebi lako...
samo beneficirani radni staz ( valjda je ugovoren) moze kompezirati toliki znoj...

inace, dugo pratim portal, ali nikada nisam pisao, pa evo da napokon i ja napisem dvi rici;

Dragi Lastane....
Koja je strucna terminologija za one koji dodju u fazu da sami sebi postavljaju pitanja, pa onda sami sebi na njih odgovaraju?

" Razgovor s pametnim covikom?"

hahaaaa..

Odgovor:
Gde si "bre" Jerkoffiću ?
Vidiš li kako biju po portalu ?

Meni se čini da fali jedan hrabri i odlučni dizyajner
koji će uvesti reda na portal, tako šta će lupiti šakom o tipkovnicu i uskliknuti:
"Stigao je dizyajnerski Vožd. Više niko ne sme da vas bije"
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:22
NObelovci uvode reda. Hahahahahahahahahahaha.

Ima se dovoljno za poplaćat stoku sitnog zuba
(reče točno Franjo, hahahahahaha).

Di je razlika između stvarnog broja gledatelja
i prodanih karata ?
Hoće li sada kad su pošteni na sisi itko odgovarati
za duple karte ?

Kad će novac od Ananasa i koliko točno ide Hajduku ?

Nastavak sljedi.

Podrška.Pozitivno. Podrška.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:22
podrška
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:21
dragi lastane, ne bih se mješao u vaše spašavanje Hajduka na ovom portalu (makar Hajduka u vašim postovima skoro pa nema)

ali

dragi lastane, izbori, za koju stranku?

hvala
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:21
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:19

Šošo je potpisa ugovor, pa i mora bit prisutan kod transfera.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/ante-vukusic/profil/spieler_99345.html

Player's agent: Ungeklärt
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:19
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:17
==================================================
Doture kad se Sinjski dijamant vratio u Šošinu agenciju?
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:18
Komentar od: jež MCML | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 9:52
Dragi Lastane

kada bi netko želio sažeto prikazati ovih par godina propagandnog opusa
Grbavog 1967@ frulaša Upravljačkih penisa,

od ere kad jahali su ovi:Preloš i njegov megafon Pavić, Luka Kanaderov Miliglavić, njihov Čučareli, njihov omiljeni trenersko šegrtski ušni bolid Govan pišit ću kakit ću Vučeglavić, njihov nezamjenjivi Kredi F. und jaranen
pa do
ere velikog svitla kad nad prosperitetom Hajduka bdije budno masonsko oko mesara za mozak prof dr grrrrrrr druga čovjeka i starješine Palamudina i njegove desne ruke mafijaškog odvjetnika,
uz nesebičnu asistenciju Jakoba, Jakobovog Hrabrog, Sapunka i Rambljakice (uh 6 od 8)
kojima je isto Kredi F. nezamjenjiv hehe
a predsjedničke izvršne tajnice mijenjaju po potrebi
(Keromova tajnica Magleš zamijenjena izvršnom Jakobovom tajnicom Marinom B.)

dakle, kad bi sublimirali taj opus,
koji bi moto Klomparske emisije „napredak boljeg shvačanja“ koju u(ne)ređuje poznati upravin volonterski speleolog proktolog dr Qrba1967@:
bio prikladan:

a)Pisati istinu i samo istinu
za raskužiti kuću kuginu

b)Propagandist u službi upravljača kugine kuće
za interes i obraz i šupak prodat će.
Grimm 1967 plasira raji propagandne bajke
da na pamet ne padnu im hajke
i Qrbinih nalogodavaca mayke.


Odgovor:
Hm teško mi se odlučiti. Možda pod b) ?
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:18
dragi lastane, ja ne shvaćam zašto pozitivac uporno odgovara na pitanje upućeno tebi, a njega u tom pitanju nema

dragi lastane, za koju stranku da glasam na sljedećim izborima

hvala

podrška
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:17
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:15

hahahaha...
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:17
gripee...

ne budi brutalan...
znas da taj svrab ne dolazi iz Osijeka
iako se od tamo cesu...:)
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:16
jadna, bijedna i vrlo tanka (kao i obično) vam je
ta priča o meni i lastanu kao istoj osobi.

Još jedan dokaz na kakve laži i podvale su spremni
u.h.lj.e.b.i koji se boje za svoju sisu.

Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:15

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:13


smijen se već dva dana od toga ....

može pitanje ...

ma mrš u tri p.... ma.erine

ha ha ha

------------------------


možda je trebotić miši počeo pitanje sa: dragi lastane?
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:14
Kako se samo javno dile peščurine po portalu ... a neki dolaze i po još, he, he...
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:13
http://sportske.jutarnji.hr/osjecki-apel-igoru-stimcu--izbornice--i-nama-treba-novac-od-ponekog-transfera-/1049623/


hehe mašinerija radi

dok je izvalo iskljucivo dinamovce onda van nije tribalo

hehehe

Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:13
dragi lastane, ja ne shvaćam zašto pozitivac ima potrebu odgovarat na pitanje upućeno tebi.

dragi lastane, za koju stranku da glasam na sljedećim izborima?

hvala

podrška
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:13- Rekao sam nema problema, odigrao drugo poluvrijeme, ni bolje ni lošije od drugih (op. p. 0:0). U Rigi sam sve do sastanka prije utakmice mislio da igram. Kada smo ostali samo trener, pomoćni trener Šeparović i ja normalno sam ga ljudski, pristojno, ne rušeći mu autoritet pitao: ‘Treneru može li minuta?’. Pitao me: ‘Reci?’ Uzvratio sam mu: ‘Obećali ste mi da me čuvate za ovu utakmicu, a nema me u sastavu...?’. Nisam ni završio rečenicu, a već je po meni bilo mrš u ..., sada nećeš biti ni među 18. Nećeš uopće ići s nama autobusom! Nemoj da te vidim! - ispričao je Trebotić koji se onda morao snalaziti.
ha ha ha ....


smijen se već dva dana od toga ....

može pitanje ...

ma mrš u tri p.... ma.erine

ha ha ha


Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:10
a vidi ovoga šta se umislio ?!

pa onda ćemo malo " kontra sili "...

pa redikulu, ti si prototip onoga što stalno govorim !

Blasfemični "higijeničar" portala !

Pogledaj svoje postove. Pišeš ovdje kao da ti je
Hajduk ćaćin, i sa takvom "sigurnošću" iznosiš
što klub treba, može i hoće raditi.

eeee, more bit da ti nisi samo jeftini agent, an ?!

E pa , podrška i tebi. Pozitivno. (promini nick).

Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:10
Dragi Lastane..
nije ni tebi lako...
samo beneficirani radni staz ( valjda je ugovoren) moze kompezirati toliki znoj...

inace, dugo pratim portal, ali nikada nisam pisao, pa evo da napokon i ja napisem dvi rici;

Dragi Lastane....
Koja je strucna terminologija za one koji dodju u fazu da sami sebi postavljaju pitanja, pa onda sami sebi na njih odgovaraju?

" Razgovor s pametnim covikom?"

hahaaaa..

Komentar od: ivan hrabar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:08
Hvala ti bože ode.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:08
dragi lastane, moram reći da mi vaš odgovor nije jasan


za koju stranku da glasam na idućim izborima?

hvala

podrška
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:06
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:01
dragi lastane, moje prošlo pismo izgleda nisi pročitao.

za koju stranku da glasam na idućim izborima?

hvala

Odgovor:
Grimmova špondo
nećeš sad valjda pretrčavati iz krADeZea?
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:04
hvala ti ante, sinjski dijamante

i sve najbolje u životu
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:03
punte
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:03
Dragi Lastane

zar nema nitko drugi iz Torcide za reklamirati ovu akciju, nego ovaj ljigavi grebator
koji skuplja ounte na taj način
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:53
##############################################################################################
##############################################################################################četvrtak, 23.kolovoza 2012Torcida pokreće humanitarnu akciju za kupnju kombija navijaču Anti Zecu


Odgovor:
Ima, ali ljigavi agitator je brži i prodorniji.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:02
ako lastan i pozitivac nisu ista osoba, ja bi voli da lastan odgovori.

hvala
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:01
http://www.youtube.com/watch?v=oFzlrODzh4M
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:01
dragi lastane, moje prošlo pismo izgleda nisi pročitao.

za koju stranku da glasam na idućim izborima?

hvala

podrška
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:00
b'stard, prika, ma ta škola je goli qrac za SD portal.
Da je neko ne znan kako munjen više bi naučija i dozna ovdi nego u ne znan kakvoj posebnoj školi ili fakultetu.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:00
Za onu koju vi najviše budete mrzili,

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.

Samo pozitivno . Podrška.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:00
Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:58

...ka zavrsin ovi kurs posTajen:

director of disinformation operations

...i upisuje se u radnu knjizicu+...


-----------------

a jel se djelovanje po portalu može pisat u radnu knjižicu?
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 22:00

Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:58

...ka zavrsin ovi kurs posTajen:

director of disinformation operations

...i upisuje se u radnu knjizicu+...


-----------------

a jel se djelovanje po portalu može pisat u radnu knjižicu?
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:59
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:57
Lastane,

znaš li možda uvjete pod kojima je potpisao Maglica ?

==========

Odgovor:
Ne znam, ali mislim da si dobro nanjušio
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:59

Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:57
Lastane,

znaš li možda uvjete pod kojima je potpisao Maglica ?

Odšteta, plaća, nedaj bože postotci?(hahahaha).

Stvarno neznam pošto sam novi.

Hvala.

Podrška.


---------------

ti možeš stat komentirat dvi godine, a onda se vratit, a onda će biće šta bude i doće vrime kad će ententinesavarakatine
Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:58
Dragi lastane
Ima li branjenje Preloša kakve veze s ovim:
..........................................................................
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 15. kolovoz 2012. 15:32


Komentar od: picigin 72 | Komentirano: 15. kolovoz 2012. 15:21


Lijep pozdrav i tebi,

poštivan ja i tebe, samo imamo različita stajališta oko nekih događanja i ljudi.
Ja to gledan u kontekst vrimena KADA se nešto potpisivalo, kakvi su komentari bili na dovođenje pojedinog igrača ....
Izvlačiti stvari 3-4 godine kasnije i stavljati ih u kontekst SADAŠNJEG vrimena je u najmanju ruku neobjektivno, da ne kažen drugu rič.

I ja sam trošio 2008 ili 2009 godine po 2 tisuće eura misečno na luksuz tipa shoping ili bazeni, hoteli i slično ...
Kad sam vidija da je kriza došla okrenija sam ploču ... i više si to nisan moga priuštiti ... nadan se da svaćaš šta san ti htio reć.

................................................................................

Odgovor:
Ima.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:57
Lastane,

znaš li možda uvjete pod kojima je potpisao Maglica ?

Odšteta, plaća, nedaj bože postotci?(hahahaha).

Stvarno neznam pošto sam novi.

Hvala.

Podrška.
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:56
Lastane,

znaš li možda uvjete pod kojim je potpisao Maglica ?

Odšteta, plaća, nedaj bože postotci?(hahahaha).

Stvarno neznam pošto sam novi.

Hvala.

Podrška.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:56
ja san misli da je tebi ka u ovoj pismiTog kobnog jutra u mojoj glavuši,
stari, probudili su se podstanari.
Grinte, Lude i Bena su preuzeli inicijativu na sredini terena.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:54

Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:52

...zar to tako djeluje?


------------------------------------
kao laksativ u sahari
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:53

je, ićemo u burekdžinicu priko BihaćaKomentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:53
##############################################################################################
##############################################################################################četvrtak, 23.kolovoza 2012Torcida pokreće humanitarnu akciju za kupnju kombija navijaču Anti Zecu


Priča o navijaču Anti Zecu obišla je medije nakon utakmice Hajduk - Inter Milano. Tada je ovaj vatreni hajdukovac na Poljud došao u bolničkom krevetu. Drugačije ne može, prije deset godina nastradao je u prometnoj nesreći, a boluje i od neizlječivog artritisa. No to ga nije nije spriječilo da prati svoga Hajduka.


Brat Ivan mu uvijek uskoči kada ga negdje treba prevesti, samo mu problem predstavlja što nema adekvatno vozilo, pa se svaki dolazak na utkamicu pretvara u veliku avanturu.


"Samo da mi je nać kakav stari kombi, da mi može krevet uć, iša bi i u Zagreb, Rijeku, pa i izvan Hrvatske, ma di god Hajduk igra", nedavno je Ante poručio preko novinara.


Čula ga je Torcida i sada kreće u akciju. Klub navijača poziva sve svoje članove, sve hajdukovce, da novčanim prilogom pomognu koliko mogu, pa da se skupi za kupnju vozila s kojim će Ante moći lakše odlaziti na utakmice.Prilozi se mogu uplatiti na:

KN TORCIDA
ŽIRO RAČUN: 2330003 – 1500209112 kod Splitske banke
NAZNAKA: Donacija za Antu Zeca
#############################################################################################
#############################################################################################Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:53
mentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:52

...a lastane lastane zasto se zlorabe moje dosjetke+?...


-----------------------

pošaji mu PP, možda dobiješ postotak od zarade
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:51

Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:49

...znadu oni sve vec+...


-----

reci in da se ličiš na portalu
Komentar od: VanBasten | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:51
Jel Hajduk gostuje kod Mehinih sljedeće kolo?
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:50
dragi lastane, za koju stranku da glasam na idućim izborima

hvala

podrška
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:49

možda ipak Borca iz Banja Luke ide bolje ;-)

Komentar od: Lastan 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:49
Dragi Lastane

sa čijeg kriminala Grimm 1967 skreće pozornost
prozivanjem kriminala Keroma i Smraduše?

Odgovor:
lipo ime Mate Mate
Grim mu pušio
mnogo lita sritan bija bija
pet lita grimm mu pušija
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:48
Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:46
30% tebi, 70% maloj ani iz druge klupe srednji prst?

---------------

samo nemoj to crtat, odvest će te u pcikijatra
Komentar od: Raging Bull | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:45
ANTE Naklon do poda bio si i ostao primjer pravog Hajdukovca! Sretno.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:45
Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:42

...sad izrezivan+...

...po posToTcima...

------------------

30% tebi, 70% maloj ani iz druge klupe srednji red?
Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:44
A stari dobri naš teoretičaru zavjera :D

Ja i svi mi bi bili sritni kad bi sad moga uletit barem jedan takav ali kreni unazad 10 godina i jedini koliko toliko uspjesan igrač i slobodnih papira je bija Lima.

I ti bi da mi ubodemo takva 4?
Mislin da je to nemoguce i mislin da nisan u krivu.
Nekad i kad platiš dobiješ go.no a šta tek reći za te bez papira.Ajme nama budu li kupovali gledajuci kazete iz poštarskog sandučića.Nema tu kruva.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:41
Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:40

...ma novi kolaz mene pali+...


------------------------

a nekad si lipo crta na portalu
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:40
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:39

: ))))))))))))))))))))))))))))))))
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:39

Komentar od: b´stard1984st | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:38

...srica brzo ce skola+...

--------------

dobit ćeš novi blok i flomastere?
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:39

Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:35
Bila krvi ti nabrajas 5 pozicija di nam fali pravi igrač?Alooo??Nama giljotina skoro visi nad glavom a ti bi želio kvazi znalce.Ne može se dovest pravi igrač bez puno puno puno šuške.Svi ti koji su slobodni imaju barem 28 godina a slobodni su zato sta su ostali vječni talenti ala carevic,cernat itd itd...Nema tu kruva.Guraj s mladima i onda na zimu ako se bude u mogucnosti kupit jednoga ili dva koji neće biti pojačanja u 'zlavenovim' i SN tiskovinama nego i na terenu.Ovo šta ti sad pišeše je apsolutno nemoguce!!


----------------

nemoj cernata j*****i opet ona velika slova pa politika pa tito masoni ustaše aaaaaaaAAAAAAAAAAA

A MOŽDA NEĆE VIDIT
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:38
jakove ja mislim na igrače ala lima.......

tu negdi lila s plaćama i s kvalitetama.......

triba nam 2-3 iskusna a nebi imali velike plaće ali bi pomogli.......

i to uopće nije nemoguće.......

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:36
kontra mraku ne brini branko jelić je bija na godišnjem odmoru u saudijskoj arabiji i sredija nam je sponzora od 5 milijuna eura po sezoni......

fala branko i kad si na godišnjem pomažeš hajduku.........

živija.............
Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:35
Bila krvi ti nabrajas 5 pozicija di nam fali pravi igrač?Alooo??Nama giljotina skoro visi nad glavom a ti bi želio kvazi znalce.Ne može se dovest pravi igrač bez puno puno puno šuške.Svi ti koji su slobodni imaju barem 28 godina a slobodni su zato sta su ostali vječni talenti ala carevic,cernat itd itd...Nema tu kruva.Guraj s mladima i onda na zimu ako se bude u mogucnosti kupit jednoga ili dva koji neće biti pojačanja u 'zlavenovim' i SN tiskovinama nego i na terenu.Ovo šta ti sad pišeše je apsolutno nemoguce!!
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:34
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:25
kontra mraku ja pokušavam normalno raspravljat nemoraš sve zas rat......

------------------------

meni na pamet pade svaki dan da je veić skupi zadnju lipu što smo imali na računu i onda maka blokadu, a ti nabroji pola ekipe nove što bi po tebi morali dovest.

i sad:

----
Paladino je na sjednici istaknuo kako klub nema novca i to je činjenica, te da klub kreditne obveze ispunjava. Zahvalio je Jaki Andabaku na pozajmici, posudbi, kako bi se isplatile plaće igračima. Dodao je kako “sada imamo problem kako do ljetnog prijelaznog roka preživjeti”.
-------

znači, pokrit se lancunon koliko je dug, i nastojat ostat živ.

na pozicijama na kojima se procjenilo da smo najtanji dovelo se par besplatnih igrača sa iskustvom dovoljnim za hnlj.

sve ostale potrebe igračkog kadra MORAJU SE POKRIT IZ VLASTITOG POGONA.

koja pojačanja, odakle novci? progledaj, slipče. budi sretan da smo živi, do tega je došlo.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:31
doture za tri sezone prodajemo radoševića za 15 milijuna eura pa stoga bi te molija lijepo da ne paničariš.....

p.s. eno vidija bayern ima 185 tisuća članova.......

: )))))))
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:29
mi smo više za ledine a ne papire, elaboratine........
Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:29
di nema ptica pjevica i guzica je slavuj.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:29
doture elaborat je za fetive ja sam vlaj........

: )
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:28
Bila krv

Nemoj se ljutit, ali smišno je raspravljat o igračima, pojačanjima dok moramo molit Boga za kredit i nadat se da se Vukušić u avionu neće predomislit. Zato ti je kontra_mraku ono i napisa. Radi elaborat, pa možda bude od koristi jednog dana ;)
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:27
a evo sad sam vidija.........

je biga..........

ma afroto je samo primjer ima takvih na vagone.......
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:26
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:25

Koga ne zna, skupo bi ga platija ;)
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:25
kontra mraku ja pokušavam normalno raspravljat nemoraš sve zas rat.......
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:25

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:24

Na kraju razlaz s osmijesima – svi zadovoljni. Hajduk, Vukušić, agencija Pharos. To je najljepše kad se jedan takav posao može okončati na zadovoljstvo, pa neka je trajao dva-tri dana, kao da je to važno.

***********************************************************************************************************************************

SLAVENE; JANJETARU!!!
Omastit ćeš i ti brk. Kad već nisi moga na Trebotiću. A sve si učinija šta je bilo u tvojoj moći! Bravo, posredniče ;)


----------------------

zlaven i zlavensko alfirmiranje
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:24

Na kraju razlaz s osmijesima – svi zadovoljni. Hajduk, Vukušić, agencija Pharos. To je najljepše kad se jedan takav posao može okončati na zadovoljstvo, pa neka je trajao dva-tri dana, kao da je to važno.

***********************************************************************************************************************************

SLAVENE; JANJETARU!!!
Omastit ćeš i ti brk. Kad već nisi moga na Trebotiću. A sve si učinija šta je bilo u tvojoj moći! Bravo, posredniče ;)
Komentar od: grunf | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:22
gori piše svi zadovoljni...i bivši pricidnik Svagi također
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:22
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:14

Potpisujen. Valjalo bi do Nove godine imat neke ciljeve i krenit razgovarat s igračima. Opet, ne bi se prikrcava s puno novih lica, mislin da smo na dobron putu uspostavit pravu klapu koja uvik na terenu da više nego skup kvalitetnih pojedinaca. Ali ideja je na mistu. S time da virujen da bi se dalo nać odličnih igrača koji bi igrali i za manje od toga...
Inače, jesi vidija, oni Afroto se proda, mislin u Azerbajdžan.
Komentar od: kontra_mraku | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:21
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:14
po meni bi to bili jedan napadač, desetka, zadnji vezni, desno krilo......-------------------------


bilo bi dobro i dva golmana, i nekog napadača što može igrat i polušpicu i napadačkog veznog, nekog srednjeg veznog što može po potrebi uletit i na livo i na desno krilo, i dva stopera koji u slučaju potrebe mogu uletit na beka.

draži si mi kad pejstaš o masonima i globalnim urotama, samo da amerika ne otkrije ovaj portal i bilu krv što ih je razotkri
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:21
Ako smo već unaprijed ovu sezonu proglasili sezonom
stabilizacije, onda je normalno da se ne dovodi nova
roba sumnjive kvalitete. Već imamo par takvih...

Bojim se da nam i sljedeće sezone ne počnu kukati
kako smo u minusu, kako ne da nemožemo dovesti igrače
kako predlaže bila krv, nego da moramo prodavati opet
glavne igrače.

E , to se ne smi dopustiti. Tada bi Hajduk postao
škola nogometa i agencija za trgovanje igrača.

Želim vjerovati da se to neće dogoditi.

Podrška.

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:14
po meni bi to bili jedan napadač, desetka, zadnji vezni, desno krilo......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:13
sjeverozapad hajduk sad triba naž 4-5 iskusnih igrača s plaća do 150-180 iljada koji će bit slobodni sljedeće lito....

već sad skautirat i kontaktirat.....
Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:13
A kad je to uopće ošo Šošo?
-------------------------------------------------------

Celtic, to je pitanje za "insajdere" kojima je
jedini posao prodavati maglu na portalu i od
vlastodržaca raditi svece.

Podrška.
Komentar od: Za Hajduka zivot bi dao | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:10
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:08
Kao da sam ja pisao komentar.Bas se sa svime slazem.
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:08
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:40

Ne znan, ja ne bi nikoga. Jedino da je moguće nekin ludin čudon nać ekstra klasu, igrača koji bi u prvih 11 bija nositelj igre, a Križman mi nije ta klasa. U napadu imamo Gigu, Maglicu i Kiša, to je za sada dovoljno. A vidit ćemo kako će se pokazat ovi na posudbama, doveli smo i onog Vilu...
Osobno, mislin da klub triba sada u ovim mladima pripoznat ko je kapacitet za bit nositelj igre sljedeće 4 godine (po meni Radošević i Caktaš, Milić je premalo igra ali je pokaza da bi moga bit odličan), s njima potpisat dugoročne ugovore (bez postotaka!!!) i planski uvodit mlade snage. Sa strane nać prave i jeftine igrače (ima ih!!!) i unaprid dogovarat transfere. Meni je velika želja da dogodine uđemo u skupinu EL, to bi postavija ka neki cilj.
Komentar od: tiramol | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 21:01
Duje čop i rič kvaliteta ne mogu u istu rečenicu.
Najsvježiji je primjer zadnja utakmica Plave Zvezde sa Mariborom.
Gol mu je savršeno serviran a promašija je tri takve šanse da mi se odma vratija film sa njegovin "bravurama" u hajduku.
Komentar od: tiramol | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:57
liquid™
ej pederu,
kako ti stoji zdravkecova kobasa u guzi?
kad su već gratis karte, kobase i štajaznanštasve ne jel van bar uz kobasu daju i gratis lubrikant?
ono ka, da ne peče dok ulazi.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:55
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:47
Je prika,Cop nekima ne pase,ma nije to ni toliko zbog Sose,nego ti je to onaj stari splitski mentalitet...uvatis u djir nekoga i ne pustas.
Cop nije mozda najkvalitetniji,al sad bi ovon pomladjenom Hajduku dobro dosa.
Al stas,kad se ovdi samo prica o menagerima,postocima,poskocima itd:)
=============================================
Čop nije bio loš,i sigurno je imao mista u onom,a
imao bi i u sadašnjem Hajduku,nije ga za qurac
senilni Špaco forsirao,a siguran sam da ga je on
preporučio Šabanu...
Komentar od: Splitski_omladinac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:50
Tribalo se po meni jos sacekat...mozda bi i dobili vise mozda i nebi. Ali ja da sam Ante Vukušić nebi prihvatija tu ponudu Pescare...je da je to Seria A, ali taj klub ce se borit za opstanak barem prema svim predviđanjima, možda mogu iznenadit, ali svejedno mislim da to nije klub za njega. Ne znam kako konkretno igraju, ali znamo svi da je to neka nabijacina barem od ovih ajmo rec slabijih talijanskih klubova tako da on tu nemoze doc do izrazaja. Jos su prodali svog najboljeg igraca Verattija u PSG...mišljenja sam da je tribalo jos sacekat i da bi bilo bolje za Hajduk i za Vukušića.

A jesmo i mi...najbolje igrace ne mozemo prodat u niti jedan normalan klub, ili je na istok ili na zapad u klubove koje se bore za opstanak.
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:43
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:21
sacer,tokic,cop,lendric..potirani talenti ili samo zabluda???
==================================================
Složio bi se sa tvojim postom,šteta ča smo olako
odrekli navedenih,Tokić se nazabijao golova na drugoligaškim travnjacima,Sačer isto u juniorima,i bez šanse kod nas,sad ga hoče Španjolci,Lendrić prvi strijelac Bosanske lige,bez šanse,a posebno
poglavlje zauzima Čop kojeg su poklonili za 0 kuna
da se riješe Šoše,a istovrimeno je u klubu sve do
danas bio Sinjski Dijamant Ante,Šošin pulen,pa su nam portalski glasnogovornici servirali priču da
je Ante napustio Šošinu agenciju,zaboravljajući
da su u laži kratke noge.
I opet ću ponoviti kmečati ćemo kad Šaban uzmeme 5-6
miliona za Čopa,naše dite kojeg smo mi školovali,
i njemu na pladnju servirali...
Komentar od: urbi et orbi | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:39
sritno ante! ovo triba bit putokaz mladim igračima,prvo se dokazat u hnl-u,ne letit odma vanka čim dođe prva ponuda,i u suglasnosti s matičnim klubom koji ga je stvorija,na obostrano zadovoljstvo realizirat transfer. a i pouka hajduku kako se stvaraju igrači,miše ga je od nigdi stavija kontra dinama,ovaj zabija gol,istrpili smo mu oscilacije i mane i dogura je do reprezentacije i ostvarija pristojan transfer. eh,da smo tako radili i s ostalim igračima iz njegove generacije i ne zauzimali im misto s skupim kvazi igračima uvjeren sam da bi i klub zaradija,a oni došli na prag reprezentacije (tičinović,lendrić,...)
Komentar od: Toni-M | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:38
www.youtube.com/watch?v=phfH6akwRsA&feature=plcp
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:38
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:34

Ja mislin da ne triba nikoga dovodit, nego kako se otvori misto dat šansu momcima koji su se pokazali u kadetima i juniorima. Valjda će odlaskom Ante i Kiš počet dobijat minutažu, a najdraže bi mi bilo da proigra Giga tako da i za njega stigne neka ponuda na lito...
Komentar od: Celtic | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:37
A kad je to uopće ošo Šošo?
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:37
Ja napustim portal po ure i onda se vratim,vidim komentare i oni govore samo o Soši,postocima,financijama,ma to je ljudi moji dosadno svima vise postalo
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:35
Komentar od: rovinj | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:33

Znači ipak je ćelava glava i dalje u igri. E, kad je tako, onda ponavljan, ovih 2,5 mil. eura je puna šaka brade. I ne ponovilo se...

Naravno, Anti puno sriće u nastavku karijere!
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:33
Nešto prije podne u Poljudu je postalo živo.

Najprije je stigao Vukušićev zastupnik Siniša Šošo, a par minuta iza njega u kancelarije je došao odvjetnik Vinko Radovani.
===================================================
Zna li tko kad se Ante vratio Šoši?

Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:30
dobro je, ante ajde lipo u italiju, a i hajduku če biti dobro
Komentar od: Celtic | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:28
A ja mislija da se želiš svidit Vrani Fulasu,he,he.

Skužaj stari,samo ti piši,primjetit ćete on.
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:27
Kakvi postoci, isto kao da je Ante oteo 30%. Čovjek je godinama igrao za klikere i zaslužio je to.
Druga stvar ako ne možeš igrača zadržati plaćom 10 000, onda ponudiš postotak transfera.
Komentar od: Celtic | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:25
MandrilloST

od 19:00 do sada imaš točno 30 postova,mogu li te pitat ćemu?
Komentar od: Celtic | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:09
Nadam se da je ovo zadnja pobjeda Pharos sporta nad Hajdukom!
Komentar od: mv845 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:05
zasto se ovi mladi talenti tiraju iz kluba ? ante danas , cop jucer , rukavina prekjucer... itd. di je cop zavrsija i kako je dobar u dinamu.. koji k... uprava radi? na ovi nacin necemo nikad vise zavrsit prvenstvo na prvo misto. triba drzat doma ove momke i tuc svih pa's vidit kako se pune tribine pa ce bit i love. sramota
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 20:00
Mandrillo kakvi Kokalovic,sigurno ce on otici u Hajduka ako ima ponudu Werdera http://www.index.hr/sport/clanak/werder-zeli-trojicu-igraca-slaven-belupa-najblizi-odlasku-glavica/633302.aspx
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:57
Komentar od: MandrilloSt | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:55


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:52
mandrilo da prika propalo ali nije toliko financijski gubitak u tome je bit prijatelju moj.........

manje gubiš........

sad usporedi braću sharbini sa tokićem i sačerom............sharbiniji su dosli ka gotovi igraci,a ovi ka mlade nade...to je ono sta ti pricas,kuzis..

mlade nade,nove zvijezde,a propali oboje!!!

DA ALI NA OVIMA SI IZGUBIJA OKO 2 MILIJUNA KUNA A NA BRAĆI OKO 15 MILIJUNA KUNA........

KONTAŠ LI ŠTA TI ŽELIM REĆ??????

moš mislit............
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:55
Komentar od: bunnx | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:53
OK ne trebam ni gledati vaše komentarem čestitami tako to....BUĐENJE!!! Opet vas je netko namagarčio, pa zašto 30% ide njemu????? Mamiću mogu ovi debili BBB trebaju izbraditi 10 spomenika u Zagrebu, on bi Vukušiće prodao siguno barem za 8 mil eura...
============================================================================================================================================================

Legendo,moraš više i češće pisat ovde...obožavan pročitat ovako elokventne komentatore,vi navijači agregata ste najškolovaniji i najpismeniji u ovom dijelu Europe.
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:55
Ma i meni je vise dosadilo kad non-stop ljudi pisu o Carryu,Sapunu,Fiu,dr.mr.sc.Reno Sinovcicu i o nekakvim financijskim izvjescima
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:55
recimo da kiš bude promašaj

koliko je hajduk izgubija na njemu?????

oko 100-150 iljada eura uvrh glave

koliko je hajduk izgubija na braći sharbini????

oko 30 puta će hajduk manje izgubit na kišu ako propadne nego šta se na braću spiskalo zato sam da se iz hrvatske dovode više kadeti. juniori nego kokalovići, čuline........
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:55
recimo da kiš bude promašaj

koliko je hajduk izgubija na njemu?????

oko 100-150 iljada eura uvrh glave

koliko je hajduk izgubija na braći sharbini????

oko 30 puta će hajduk manje izgubit na kišu ako propadne nego šta se na braću spiskalo zato sam da se iz hrvatske dovode više kadeti. juniori nego kokalovići, čuline........
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:52
mandrilo da prika propalo ali nije toliko financijski gubitak u tome je bit prijatelju moj.........

manje gubiš........

sad usporedi braću sharbini sa tokićem i sačerom............
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:51
i fala Bogu dragom da nekad moš na ovom portalu lipo raspravljat pa bilo to bar jednom misečno.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:50
mandrilo ti opet izvrćeš......

ne kažem da nam ne triba iz hrvatske nego bi ja da sam hajduk uzima kadete i pionire i juniore i plaća odštete za njih i do 500 tisuća eura a možda i više........

šta mlađeg igrača uzmeš platit ćeš manju odštetu jedino ako ga već po evrope je čulo za njega.....

bolje dovest 5-6 kiša i vila nego jednog kokalovića to ti oću reć.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:50
mandrilo ti opet izvrćeš......

ne kažem da nam ne triba iz hrvatske nego bi ja da sam hajduk uzima kadete i pionire i juniore i plaća odštete za njih i do 500 tisuća eura a možda i više........

šta mlađeg igrača uzmeš platit ćeš manju odštetu jedino ako ga već po evrope je čulo za njega.....

bolje dovest 5-6 kiša i vila nego jednog kokalovića to ti oću reć.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:47
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:40

Neka dodu iskusni igraci koji nece igrati za vise od 70 000 eura godisnje
____________________________________________________

prika živiš u oblacima to ti je nemoguće.........

nema te teorije.....

jedino možda nekog iz treće danske lige......

iskusni igrač tražit će i višu plaću......

ali od 100-180 iljada itekako ima dobrih materijala itekako.......

oni portugalac šta se spominja u vučevićevo vrime bi igra za plaću od 120 iljada eura........
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:45
mandrilo ne uspoređuj igrače odprije 10 godina i ove sad......

pogledaj primjer vejić......

nebi dovodija povratnike hajdukovce jer traže velike pare a uopće nedaju sve od sebe na terenu.......

npr. za vejićeve pare si skoro moga tonela iz dinama plaćat prika moj.......

pa sad usporedi njih dvoje..........
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:45
Dobro se Mandrillo sitia ovoga Weitzera,lik razara
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:44
mandrilo neznam na to pitanje odgovorit jer nisam se raspitiva za lito 2013 na zimu me to pitaj koga bi dovea.......

dovea bi u svaku liniju jednoga to je sigurno.....

ali to sve ovisi koje igrače ćeš prodat i imaš li za tog igrača već zamjenu iz oml. škole......

triba slijedit ivićevu metodu prodaj kad već imaš zamjenu za tog igrača koji će ga dostojno zamjenit.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:41
kako će ti stariji igrač hajduka ponovo uništit??

pa kad su seljačine bila struka naravno da će svojom nestručnošću, seljađijom i razmišljanjima poput neandertalca srozta hajduk.....

dovedi i svaku liniju hajduk jednog iskusnog igrača ali da nije prestar ali ne povratnik niti slučajno da je neki balkanski igrač jer je to sve neprofesionalno i igra u lizi za 30-40 % mogućnosti.........

neradnici i lijenčine.......
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:40
Neka dodu iskusni igraci koji nece igrati za vise od 70 000 eura godisnje
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:39
Ma jedan je na sportskim novostima napisa da je Brozovic odbijo Mamicev robovlasnicki ugovor i da ima ponudu hajduka na stolu
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:38
plakaluša nama triba 3-4 iskusna prava igrača koja bi dala sigurnosti ekipi........

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:38
plakaluša to je glupost da hajduk pregovara sa brozovićem jer je to dinamov igrač.....

misli glavom.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:37
nama mladi stoperi netribaju

milić, elez, mić, prce.......

imamo ih na vagone......
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:36
1. BILA KRV@ Igraci od 29 godina nam ne trebaju,vjerujem da ce mladi igraci poput Bubnjica i Galovica vise pridonijeti igri Hajduka,ti od 29 godina ce ponovno baciti Hajduka na koljena
2. Jeli istina da Hajduk pregovara sa Brozovicem iz Lokomotive?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:35
ja bi glavinu dovea i da mu ugovor 1+4 ako zadovolji tu sezonu produžit ako ne zadovolji noga u dupe....

glavica i čanađija su veoma zanimljivi igrači....

čanađija ima tek 18 godina........
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:33
hajduku trenutno netriba stoper jer ih imamo dovoljno eventualno ako prodamo maloču ili milovića onda bi dovea nekog iskusnog stopera stranca do 29 godina sa plaćom do 180 iljada eura naravno sa slobodnim papirima....

hajduk je tanak trenutno na mistima desnog krila, livog krila i "desetke" pa čak i zadnji vezni....

ovog drugo možemo iskrpat.......

ali desetka nam veoma fali i to je vidi u igri.......
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:31
A ako zelite nekog veznog igraca onda dovedite besplatnoga Dominika Glavinu ili Daria Canadiju iz Belupa-100 000 tm
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:30
erceg je škovaca......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:30
igrača kojeg bi ja pokuša dovest iz hnl-a je čanađija iz slaven belupa i možda rebić možda.........

ali čanađiju definitivno bi proba dovest.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:29
nebi bija hajduk internacionale nego hajduk sa igračima iz svoje škole i strancima koji bi se dovodili na mista na kojima smo tanki i to je to.....

nebi bilo dovođenja igrača iz drugih hnl klubova jer je to sve neodgojeno i umišljeno jedino bi se dovodili kadeti, juniori, pioniri.....

i to je to.......

Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:28
Ove sta sam ja naveo ne bi igrali za velike place s time da su svi Dalmatinci i svi vjerujem da navijaju za Hajduk i oni bi prolili krv za sveti hajducki dres
Komentar od: PLAKALUSA 1950 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:26
Ma dajte,ja sam za vas strucnjak u transferima,nit mi trebaju nekakvi afrikanci i slovenci u Hajduka,niti nekakvi igraci od 23-24 godine koji ma je HNL maksimum
Evo sto treba dovesti:Ante Rebić-650 000 tm
za napadaca,a za stopera Nina Galovica-50 000 tm ili Igora Bubnjica iz Belupa-50 000 tm
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:26
MANDRILO PRAVI SI KONJ ĆORAVI......

HAJDUK IMA PRETANKU EKIPU......

VEZNI RED ĆE USKORO SE TOTALNO ISTROŠIT......

POČET ĆEMO PADAT NAGLO FIZIČKI VEOMA.....

SVAKA ČAST MIŠI ALI PRETANAK VEZNI RED ĆE NAS KOŠTAT DEBELO.......

A ZAMJENE SU NAM DNO DNA......

REKA SAM DA BI NAM DOBRO DOŠA IGRAČ OD 23-24 GODINA DA ALI DA SE PLAĆA ILI VEOMA MALA MALA ODŠTETA ILI DA DOĐE SA SLOBODNIM PAPIRIMA SA PLAĆOM DO 170-180 ILJADA EURA,,,,,A NE DA PLAĆAMO ODŠTETU NPR. ZA KOKALOVIĆA 600-700 ILJADA EURA (ZA TE PARE MOŠ UZET IGRAČINU 10 PUTA BOLJU)

Komentar od: bacalao_20 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:23
Sad smo već uvatili oko 50 milja kuna! Sad opet triba uvatit dva-tri dugonje za u obranu i onda im zviždat na utakmici da se istešu dok su još ispripadani. U međuvremenu još prodat Maloču i Milovića za novih 20 milja. I onda već ima love za vratit veliki dio duga. I onda opet udri po Upravi da izvuče neku lovu sudski i da iskopa nekog jačeg sponzora. Inače će oni sebi sve za plaće.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:18
KRIŽAM JE MLADI IMA 23 GODINE I IMA DOBRE PREDISPOZICIJE DA BUDE DOBAR NAPADAČ

HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

HAHAHAHAHA KOJA NAKUPINA GLUPOSTI........

DA IMA 16-17 GODINA AJJJJJJ

NEGO SA 23GOD DA IMA DOBRE PREDIZPOCIJE DA POSTANE DOBAR NAPADAČ AHAHAHAHA A KAD ĆE TO POSTAT DOBAR NAPADAČ SA 27-28 GODINA??????

HIHIIHIHIHIHIHIHIHI
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:16
mandrilo

afroto je taman šta hajduku triba.....

dosta sliči cernatu samo je mlađi i trči.....

odličan izvođač prekida a i zaradilo bi se na njemu nešto.....

kim oja nevirujem da nismo u mogućnosti dovest.....

sandi je potencijal sličan caktašu a može ga se dovest za sitne pare.....

dok su tvoja pojačanja

kokalović 24 godine (to više nije talent nego gotovo igrač)

za njega belupo će tražit minimalno 600-700 iljada eura.......

bude malo realniji biti škodilo...

dovedemo kokalovića i nakon dvi sezone imat će 26 godina??

tko će ti to kupit hnl stopera od 26-27 godina?????

budi sritan kad bi vratili uloženo....

maras?????

daj ne nasmijavaj me........

križman???

po čemu je on bolji od maglica, vukovića, kiša???

po ničemu.....

i još bi plaćali odštetu od bar 300 iljada eura i plaća bar 150-200 iljada eura.........

BUDI REALNIJI...........
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:12
TO si dobro primjetio. mamić balansira po rubu,a znaš kako je to.Ili,ali...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:10
da je hajduk pametan doveli bi jurendića i bulu i rossu konjinu.............

triba nam par oldtimera.......
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:09
maras????????

kokalović????????

a majko draga..........
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:06
On bi MIŠI KOVAČU kupovao stan. O ludog li čovjeka
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:06
samo šta to dinamovci ne vide jer im već 5-6 godina mediji ispiru mozak........
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:05
većina se dinamovaca smije kad im hajdukovac kaže da je njegov klub u većim gov nima nego hajduk....

i to je živa istina......

samo se kroz medijsku mašineriju hajduku konstantno vade neki kosturi iz ormara, dugovi, kasne plaće......

dok niko ne spominje da dinama plaća igrače sa 6-7 iljada eura misečno.....

dinamo ima neodrživ budget od 200-230 milijuna kuna to je pobogu previše...........

to je odanje po tankom ledu.......

kad zagreb zatvori ili smanji za 70-80% pipu mamiću jadna im majka puknit će kokica.......

još je to klub bez navijača, sponzora manje i manje........

gore je njima nego nama......

hajdukov jedini je problem organizacija i financijska stabilnost dok je u dinama sve drugo u velikim sra njima....pogotovo kad su navijači u pitanju.........
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:03
dali bi se Mamić sjetio na njega da je kod povrede ostao invali,bi klinac
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 19:00
nitko od nas nije vidio papir za koju je lovu otiša modrić.....

može bit da se proda za 15 milijuna a može bit da se proda za 20 milijuna.....

niko to ne zna.....

tu se trpa u džep ka lud........

samo šta dinama financira zagreb sa 30-40 milijuna kuna godišnje pa dinamo proda par igrača i uz medijsku propagandu se prikazuje ko uspješan ćovjek.......

daj meni neki klub ala istra i da mi ga država financira sa 30-40 milijuna kuna godišnje i da ne plaćam porez........

u roku od 5 godina igrat ću s njim ligu prvaka.........
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:58
Nažalost sigurno ima. Jesi vidio sa Eduardom ? Sramota.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:53
ima i u tvog dinama postotaka itekakvih ali se ne spominje i krije od javnosti........

u to budi siguran..........
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:51
BILA KRV TU SI POTPUNO U PRAVU
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:49
bunny razlika hajduka i dinama je to šta vi imate jednu lopinu a hajduk na desetke..........

Komentar od: bunnx | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:47
OK ne trebam ni gledati vaše komentarem čestitami tako to....BUĐENJE!!! Opet vas je netko namagarčio, pa zašto 30% ide njemu????? Mamiću mogu ovi debili BBB trebaju izbraditi 10 spomenika u Zagrebu, on bi Vukušiće prodao siguno barem za 8 mil eura...
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:39
Niko33

Ma prika moram malo, da vidim dokle idu bajke braće Grimm.
Malo ih pecnuti. Yebate prate oni više Hajduka nego gnk
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:35
Hahahahaha

U ovaj je još bolji

http://www.youtube.com/watch?v=me4go79wARI

AJMOOO BEČKI KONJUŠARIIIIIIIIII
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:34


Je beš atmosferu kad igraš protiv Istre ili Lučkog, a maksimalan domet u europi su ti ekipe poput Skonta (jedva) ili Debrecena.

Komentar od: Niko33 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:33
Nikako ne mogu razumit da neki hajdukovac može biti toliko očajan i dati se uvući u raspravu sa nekim gnk idiotima. Idiote koji su izgubili klub i nemaju di i skim o njemu pisati, pa onda dođu ovdje, ozbiljno mogu svatiti samo budaletine. Yebale vas rasprave s njima, usmrdište cijeli portal.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:31Bolje i dinamo Kijev nego Hajduk Kula.

Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:31
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:11

Zaboravite svoju veličinu i pariranje dinamu. Dinamo je svijet za sebe koji je davnih dana prerastao hajduk u kojem god hoćete aspektu ( igračkom, materijalnom, organizacijskom, rezultatskom da ne govorim o poznatosti izvan granica RH).
-------------------------------------------------------------
A ova o poznatosti izvan granica RH mi je najjaća. hahahahaha
NORMALNO DA STE POZNATI KAD SKIDATE REKORDE LIGE PRVAKA.
I JA VAM OD SRCA ŽELIM DA SRUŠITE NOVI REKORD hihihihihihi.
Stvarno kad strani klubovi dolaze u ZOO uvijek na presici reću da "Znamo da nas ćeka paklena atmosfera".hahahahahaha
Moji Bečki dećaci to se jedino ćuje NA PRESICAMA KAD IGRAJU KONTRA HAJDUKA.
Za ove bbbud.ale koji nikad to neće shvatiti pođite malo na yubitu i pogledajte videa od WWOB1950 i prvo se malo divite u atmosferi koju možete samo sanjati a onda proćitajte malo komentare od navijaća BOCA JUNIORSA, SAO PAULA, BOTAFOGA....

Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee laakoooj laaneee diri diri daaneeee.
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee Laaagaaaanooooooooo

Ajmo gospon Vicko evo 4 iljadarke, peeevajjjjj rođooo

bbbdado jeli ti doma drugaricama suprotnog spola fali metar?
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:27
a za vas misle jeli ovo dinamo kiev, zagreb, moskva, dresden, houston i još tri iljade.........
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:23
pa samo starina Šimunić ima mjesecno ka cila ekipa

Hahahaha

ludili ste i divljali za njim, a sad je starina?!!!

Moja mater te traži!!!

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:21

Navijači Intera su mislili da se zovete Hajduk Skonto.

A možete plju nut do italije preko Jadranskog mora. Koliko je najšire, nekih 80 km.

A nemaju pojma o vama.

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:20
neće više bit dinamo nego dynamo............
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:18
hehehe

vicko normalno da nemozemo parirati dinamu

pa samo starina Šimunić ima mjesecno ka cila ekipa
Hajduka

zato je vama lova od Badela kap u moru


nego reci mi do kada Maminjo plaća igračima recesijskih 6000 eura misecno ?

to traje vec 11 miseci

koliki li se dug stvorio prema igračima ako znamo da su svi ugovori 500 000 +


ako ne uđete u LP,predviđam novu promjenu imena i osnivanje još jednog novijeg dinama

hehe
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:17
Zaključio je stručnjak Miklavič
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:15
u bilo kojem aspektu????????

hiihhiihhiihihihihhihiihhihiihihihihihihih

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:11
Zaboravite svoju veličinu i pariranje dinamu. Dinamo je svijet za sebe koji je davnih dana prerastao hajduk u kojem god hoćete aspektu ( igračkom, materijalnom, organizacijskom, rezultatskom da ne govorim o poznatosti izvan granica RH).

Tvrditi da ste veliki klub, a istovremeno prodavati najbolje igrače u klubove tipa Pescara, Dnjipro, francusku drugu ligu ili Saudijsku Arabiju nema veze s pameću.

Ali kad suparnik dođe na prag Lige prvaka, e to se onda omalovažava uz tvrdnje kako nemaju snage igrati utakmicu dok istovremeno gubite utakmice pravdajući se na umor (iako su vam samo 3 igrača bila na putu, a ostatak momčadi je hladio ja ja u Međugorju).


Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:06
Ne fali samo metar nego fali i pamet
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 18:03
Znaš li koliko se zaradilo od pića, hamburgera i ostalih gluposti unutar stadiona - organizacija utakmice je mizerija prema tome.

Drugo kada smo se kvalificirali u LP svim igračima je SKOČILA vrijednost na Transfermarktu.

Poslije se samo vratila na istu vrijednost.

Badelj 4,5 milijuna eura Dinamu i još ga HSV ČEKA. A ugovor mu istječe na ljeto (čime cijena pada)

Vukušić 2,66 milijuna Hajduku


dva Vukušića = jedan Badelj


Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:57
Komentar jednog bbbudalaša:

"ovaj vrijeđa, ponaša se kao gorila na cracku, pravi od nogometa i svih nas budale... ali gledajmo na dobru stranu - barem su koze, ovce i krave u njegovom selu sigurne od njega!"

hahahahahaha konjušari spali na ovce. Po njihovom priznanju

Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee laakoooj laaneee diri diri daaneeee.
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee Laaagaaaanooooooooo

Ajmo gospon Vicko evo 3 iljadarke, peeevajjjjj rođooo
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:56
Vukušić iz Hajduka ode za istu lovu kao i Badelj,koji je vodia dinamo u LP,reprezentativac na EP i prvak hnl-a ?

znam da te to boli

zato i visiš OVOD 0-24

ajde možeš se odlogirat
zaradija si mekinje od gazde
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:52

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:48

A to je više nego je hajduk utržio za Vukušića.

2 770 000 naprama 2 660 000


A moj je tata jači od tvog tate...
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:52
Zdravko Mamić - REMIX and his finest !!!

http://www.youtube.com/watch?v=X8PeCvZbBh8

hahahahahahahaha
A vidi mu face hahahahahaha
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:52
vicko

a koliko dinamo izgubi na organizaciji utakmica u tri pretkola

reklame + organizacijaobraz je izgubia odavno
ali mislim financijski

a da ne spominjen koliko izgubite na cijeni igraca nakon metlice u LP

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:48

A to je više nego je hajduk utržio za Vukušića.

2 770 000 naprama 2 660 000
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:47
Gledatelja: 27.738

Dakle, ako je 27 738 kupljenih karata za Real (a karte su bile u paketu) X minimalno 100 eura paket (600 do 1200 kn) to je 2 milijuna 770 tisuća eura.

Plus neprodane karte (pojedinačno) nakon Reala.

Pa ti je to opet 3 milijuna eura.


Pa ti je to opet vie nego Hajduk.

Pa šta ti ja mogu.


Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:41
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:37

+
150kuna u HNL-u

Al se broje i prihodi od zanimacije (kikiriki, kokice, slane košpice,...)???
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:39
puno je zabavniji forum na večernjem listu. ovdje je za prepucavanje samo nekoliko nezanimljivih pajceka.
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:38
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:30

Argument

http://www.index.hr/sport/clanak/liga-prvaka-u-paketu-real-lyon-i-ajax-od-600-do-1200-kuna/568954.aspx

----------------------------------------------------
"Pred Maksimirom redovi za ulaznice od jedne kune..."
Jeli ovo isto u paketu ili štogoć drugo?
hihhihihihihihi
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee laakoooj laaneee diri diri daaneeee.
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:37
Ovogidišnja zarada:
l: ludogorec 6000x1kunu=6000kuna
2. sherif 12000x1kunu=12000kuna
3. maribor 20000x1kunu=20000kuna
+
150kuna u HNL-u
Komentar od: ivanhrvoje | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:36
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:34

hihihi...koja bruka stoimenašića, dobro da su podili veći dio ulaznica.
Komentar od: bbbdadoo | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:36
San svakog magarčića je...da postane MAGARAC
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:34
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:30

Dinamo - Real Madrid 0:1 (0:0)
Natjecanje: Liga prvaka
Datum: 14. 09. 2011.
Vrijeme: 20:45
Stadion: Maksimir, Zagreb
Gledatelja: 27.738

Dinamo - Ajax 0:2 (0:0)
Natjecanje: Liga prvaka, skupina D, 3. kolo
Datum: 18. 10. 2011.
Vrijeme: 20:45
Stadion: Maksimir, Zagreb
Gledatelja: 25600

Dinamo - Lyon 1:7 (1:1)
Natjecanje: Liga prvaka, skupina D, 6. kolo
Datum: 07. 12. 2011.
Vrijeme: 20:45
Stadion: Maksimir, Zagreb
Gledatelja: 16000
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:33


Ne znam. Kako te inače voze? Sa sjedalicom ili bez?

Komentar od: ivanhrvoje | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:32
hihihi..."ako se prodaju svi paketi"
500 paketa u PBZ, a put Republike Srbije je otišlo par stotina.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:32
http://www.index.hr/sport/clanak/liga-prvaka-u-paketu-real-lyon-i-ajax-od-600-do-1200-kuna/568954.aspx

Ako se prodaju svi paketi, Dinamo bi samo od ulaznica zaradio oko 30 milijuna kuna.

30:7,5 =4 milijuna eura

Plus karte po kunu i 10 kuna (3 utakmice)

Plus gostujući navijači.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:30
Argument

http://www.index.hr/sport/clanak/liga-prvaka-u-paketu-real-lyon-i-ajax-od-600-do-1200-kuna/568954.aspx


Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:29
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee laakoooj laaneee diri diri daaneeee.
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee Laaagaaaanooooooooo

Ajmo gospon Vicko evo 2 iljadarke, peeevajjjjj rođooo
Komentar od: ivanhrvoje | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:28
Komentar od: uvik_vjerni | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:07

Je li te "uvijek vjerne" još vodi onaj šiptar šta prepodaje ulaznice? ahahaha

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:27

Ma dali smo ih Kerumu iz samilosti kad smo vidjeli da kokošari vaše ulaznice.

Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:25
MUČKO ĐUB.RE
PEEEVAAAJJJJJ
Komentar od: ivanhrvoje | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:25
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:19

Samo 500 kompleta ulaznica podijeli PBZ-u, a gdje su ostali. hihihi...
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:24
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:19
A što se tiče praznog stadiona.

Dinamo je prošle sezone na konto igranja u Ligi prvaka zaradio od ulaznica VIŠE OD HAJDUKA.

Volija bi da mi to malo argumentiraš, ili je riječ o tvojoj slobodnoj procjeni?
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:24
gospon vicko
kakva vam je štalica bečki konjušari?
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:24
Ne priča se o zaradi od ulaznica, već o velikim navijačima (oko 5 000 000 po dinamovoj procjeni). Na utakmici za 1 kunu se ne može skupit pristojan broj.
Da je na stadionu svaki 100 "navijač" s foruma, CAMP NOU bi se posramio.
Komentar od: SakMajDak | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:19
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:45
1) http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/185151/Default.aspx

2) http://sportske.jutarnji.hr/-treneru--obecali-ste-mi-da-me-cuvate-za-ovu-utakmicu--a-nema-me-u-sastavu-------krsticevic---mrs-u-----/1049542/

3) http://sportske.jutarnji.hr/od-upitnika-do-usklicnika-za-nula-kuna--cop--se-pretvara-u-najbolji-posao-dinama-dosad-/1049563/

Pharos sport u ofenzivi...
--------------------------------------------------------
imaš pravo, ne znam što im to znači, tim više što se radi o EPH koja je ujedno vlasnik i SD...
jedna ili dvije odvojene uređivačke politike?
Ja mislim jedna, ali s podyebavanjima i podpirivanjima, a jadan i plitak narod nek si međusobno yebe mater po regionalnoj pripadnosti..ahh, slijepi kraj zdravih očiju, guske u magli, progledati ćemo kad tad samo će biti kasno, a do tada moćnici nek si dijele profite na ljudskoj gluposti, zavadi pa vladaj i ostale pyčke m***
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:19
A što se tiče praznog stadiona.

Dinamo je prošle sezone na konto igranja u Ligi prvaka zaradio od ulaznica VIŠE OD HAJDUKA.

I što vam znači posjećenost od u prosjeku8-9 tisuća kad skupljate kune,a ne eure.

Zarada od 4-5 milijuna eura za 3 domaće utakmice vama može biti samo san.

Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:15
gospon vicko
Šaabaaan ćeeraaa ovćiceeee laakoooj laaneee diri diri daaneeee.
Laaagaaaanooooooooo
Ajmo gospon Vicko evo iljadarka, peeevajjjjj
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:14


http://www.youtube.com/watch?v=KBxtvXzVFN8


steglo me u grlu


Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:13
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:08

Naravno da ti je legendaran kad se tada nisi ni rodija.
Ali kad već voliš povijest: http://www.youtube.com/watch?v=ZpCGn2deDvM
Komentar od: SZ Flek | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:13
Ante, sritno ti bilo i hvala!
Komentar od: gripe | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:11
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:00
1šjor vicko1 i ostali "navijači" bolje posjetite nekad svoje ruglo od stadiona da se ne sramotite.
Pogledaj moj omiljeni video:
http://www.youtube.com/watch?v=2qi4dhn-0JI

---------------------------------------------------

RESPECT FROM BOCA JUNIORS

Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:10
1šjor vicko1 mogu samo da nam puše oni što nas ne vole. HŽV
Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:09
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:05

A šta se ti Bosanac miješaš?

Imaš Želju, Sarajevo, Zrinjski, Leopar pa navijaj tko ti brani.

Ja ne dolazim na bosanske stranice.
========================================
Samo ti nemoj o Bosancima,kompletna vrhuška tvog kluba su Bosanci+Gradonačelnik...
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:08

Meni je legendaran ovaj video;


http://www.youtube.com/watch?v=IutKIQfhmhM


Komentar od: | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:07
Gotovo da nema čovjeka koji se nije začudio kad je čuo da Dinamo dovodi Duju Čopa. Sve u redu, dečko “ima nešto”, ali u ljeto kad klub ide na drugu Ligu prvaka zaredom očekivalo se veliko ime.

Dečko koji nije uspio u Hajduku, koji se i u Splitu u zadnje vrijeme gubio, koji je htio negdje u inozemstvo, ali nije mogao, dolazi u Dinamo kao pojačanje za Ligu prvaka? Nikad nitko nije sporio da je talentiran, da bi mogao napraviti karijeru, ali, je li on pojačanje za Ligu prvaka?

Došao je za “nula kuna”, kao slobodan igrač, nitko od njega nije ništa očekivao. No, već nakon prvih treninga suigrači i trener počeli su o njemu pričati sve najbolje, sviđa im se, “živ je i zna igrati”. Opet je ostao onaj upitnik zašto dosad nije napravio iskorak, zašto na kraju uvijek završi na klupi.

Google oglasi
Tajne muškaraca
Zaboravite pumpe i pomagala! Prirodnim vježbama do većeg penisa.
www.tajnemuskarca.com
Magnetska Rezonanca
Iskoristite 25% Popusta u Akcijskom Periodu Bez Čekanja Nazovite odmah!
svkatarina.hr/Magnetska-Rezonanca
Skup Benzin ?
Rog Joma Samo najbolje na 2kotača
www.rog-joma.com
- Sad sam došao u pravu sredinu, Dinamo je veliki klub, ozračje je odlično i vjerujem da ću ovdje napredovati. No, ne zaboravite da sam ja još mlad, oscilirat ću u karijeri sigurno, bit će uspona i padova, to je normalno - rekao je uoči susreta s Mariborom Čop, koji je, eto, ove sezone već zabio pet pogodaka.

Dva u Europi, tri u HNL-u. Ovaj protiv Maribora posebno vrijedan, dodao je i asistenciju, učinak mu je uistinu vrhunski. Da, mogao je zabiti još koji, mogao je postati potpuni junak, neki će reći da Dinamov napadač mora zabiti onakvu prigodu kakvu je imao Čop i da za promašaj nema opravdanja. No, ne treba previše tražiti od momka koji je došao za toliki mizeran novac i s toliko upitnika.

Možda neće, uđe li Dinamo u Ligu prvaka, zabiti niti jedan gol, možda neće biti niti u šansi, možda pojačanje za Ligu prvaka. To ćemo ionako tek, valjda, vidjeti. Međutim, dosad je opravdao dolazak, s obzirom na očekivanja i taj, već spomenuti uloženi novac, ovo što je napravio s Mariborom sasvim je dovoljno. Pogotovo ako Modri na kraju prođu dalje, taj pogodak i asistencija imat će posebnu težinu. Već sad je taj upitnik iza njegova imena postao uskličnik.
=================================================
Već sam pisao da ćemo kmećati kad ga Šaban proda za 5-6 miliona eura,a dobio ga za 0 kuna...
Kad su ga naši poklonili,onda su portalski stručnjaci predviđali da će za sezonu-dvije predvoditi napad Unešićke Zagore....
Komentar od: uvik_vjerni | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:07
Riči jedne od najpoznatijih Hajdukovih pjesama mijenjaju riječi!!!!!!!!!

...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
...hajduk živi vječno, fio,sapun, grbić, bog i nitko više......
Komentar od: Fali_metar | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:06
U 3 mat.erine
Dosta je "naših" menađera, evo i "njiovih" menađera.
Yeba vas sve u šupak, imate li odjelo sa krovatom dok serete o postocima,urotama i drugim piz.darijama.

Dabogda vas Psikova drugarica suprotnog spola pogodila lignjom posred face i zaljepila se.

Tebi Ante fala i sve najbolje
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:05

A šta se ti Bosanac miješaš?

Imaš Želju, Sarajevo, Zrinjski, Leopar pa navijaj tko ti brani.

Ja ne dolazim na bosanske stranice.

Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:05
hahaha
moćno
Komentar od: jakov0509 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:04
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LLCF7vPanrY

Evo jedan video koji LAKIJU ne ide u prilog! :D
Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:04
torca hz-hb

meni je i ovaj video legendaran: http://www.youtube.com/watch?v=kQNfAikCNf4
Komentar od: torca hz-hb | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 17:00
1šjor vicko1 i ostali "navijači" bolje posjetite nekad svoje ruglo od stadiona da se ne sramotite.
Pogledaj moj omiljeni video:
http://www.youtube.com/watch?v=2qi4dhn-0JI
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:59

Tvrditi da ste veliki klub, a istovremeno prodavati najbolje igrače u klubove tipa Pescara, Dnjipro, francusku drugu ligu ili Saudijsku Arabiju nema veze s pameću.

Ali kad suparnik dođe na prag Lige prvaka, e to se onda omalovažava uz tvrdnje kako nemaju snage igrati utakmicu dok istovremeno gubite utakmice pravdajući se na umor (iako su vam samo 3 igrača bila na putu, a ostatak momčadi je hladio ja ja u Međugorju).

Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:55
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:49

Možda bi tribali pitat vas za recept, vi ste stručnjaci: dugujete Cvitanoviću, Prosinečkom, Ladiću, imali ste veći dug državi od nas i sve ste riješili priko noći bez da ste isplatili lipe.
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:54
nedosanjani san -> utakmica kod kuce i domacinska atmosfera........postali ste klub samo za zagrebacku kriminalnu elitu......hahahahahaha
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:49

Pescara će platiti na Hajdukov račun, ali će šjor Vejić posisat novce zadužnicom.


Ili netko treći kojem dugujete novce.

Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:48
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:41 Dinamo tradicionalno igra bolje u gostima.
-----------------

pa kad uvik igra u gostima....hehe...jado jadni

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:48


Pa dobili smo Zadar bez Badelja u gostima.

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:45

je... pescara će prvu plaću od 40.000 ojra poslat veiću... samo ih triba zamolit. :)

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:45


To ti je kad navijaš za luzere.

Komentar od: Sjeverozapad | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:45
1) http://www.slobodnadalmacija.hr/Sport/Hajduk/tabid/83/articleType/ArticleView/articleId/185151/Default.aspx

2) http://sportske.jutarnji.hr/-treneru--obecali-ste-mi-da-me-cuvate-za-ovu-utakmicu--a-nema-me-u-sastavu-------krsticevic---mrs-u-----/1049542/

3) http://sportske.jutarnji.hr/od-upitnika-do-usklicnika-za-nula-kuna--cop--se-pretvara-u-najbolji-posao-dinama-dosad-/1049563/

Pharos sport u ofenzivi...
Komentar od: fatamago | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:44
alo ljudi pa sta se palite na ovog mulca purgera, vidite da nema veze sa balunom. Agregat uopce nije fizicki spreman ni za jednu ostriju utakmicu a kamoli sta vise. Sad kad im ode Badelj, koji je po meni bija 1/2 ekipe, nece im ni suci moc pomoc od sramote. Samo gledajte i vidit ce te!
Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:44
1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:39

Drago mi je da si pratio prvaka na putu u Ligu prvaka.

____________________________________________

nisam pratio, nego žestoko navijao... ali yebiga, moji nesritno izgubiše.
srića da ima revanš.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:41
Dinamo tradicionalno igra bolje u gostima.

Sjetite se Ajaxa, Sparte...

Osim toga publika će biti samo teret igračima Maribora.

Kad moraš onda baš ne ide.

A što se tiče Vukušićevih novaca - živi bili pa vidjeli.Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:40
...eeee da je bilo....e da je moj caca milioner i meni bi bilo bolje a sta`s kad nije tako.....ja mislin da nemate sta trazit u sloveniji...zgazit ce vas ko plitak potok, hehehe

a sta mislis da je raketa zakuca gol sa glavon....uff pa postali bi europski prvaci....

samo ti i dalje vodi brigu o Hajduku...drago mi je sjor p.icko...lipi pozdrav !

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:39
Mrtvu šansu? Drago mi je da si pratio prvaka na putu u Ligu prvaka.

Pa samo Čop je imao najmanje 3 mrtve šanse.

Pa Rukavina.

Samir pogodio vratnicu.


I kažeš oni imali mrtvu šansu?!!


Komentar od: fatamago | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:38
sritno ti Antisa, momcina si na mistu....
Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:36
1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:30

Vukušić svoje novce neće vidjeti jer će Vejić u međuvremenu sjesti zadužnicom na račun, pa opet slijedi tužakanje.

_________________________________________________

ali ovo je za povijest kretenizma! :)

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:34

koliko si ti u ovo malo prostora gluposti napisa, to je i za gudina previše.

imali su vam mrtvu šansu za 1:2.

Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:30
Da trekao sam 3 razlike. Vratnica i greda su me demantirale.

Da Badelj nije dao autogol Slovenci tri dana ne bi dali gol.
No svejedno Dinamo je kvalitetniji ima aktivan rezultat i nema šanse da se ne kvalificira.

Ali što to vrijedi kada vi svog najboljeg igrača prodajete u klub gori čak i od Hajduka.

Osim toga, Anas je prodan, sada i Vukušić. Niste sve sve u svemu skupili bog zna kakve novce. A više i nemate odkuda.

Dug za Šibenik poreznoj upravi naravno niste platili (iako imate volju) iako je rok što ga je dala porezna prošao još u srijedu.

Vukušić svoje novce neće vidjeti jer će Vejić u međuvremenu sjesti zadužnicom na račun, pa opet slijedi tužakanje.

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:29

al ja mislin da san pogodija u zadnjem postu doli.

btw, ja san društvenjak i matematika mi je uvik bila bauk. :)

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:26
majstor Bob | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:05
Kakogod kume koliko si ima iz matematike na popravnome?

______________________________________________

na popravnom 2, a da koliko ću?

yebali ih postotci, ko je još na postotak? maloča? prodaki i njega odma!!!

Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:17
..a koje korist ti imas od toga di koji igrac zavrsi iz HNLa ? Daj prosvitli nas sjor p.icko !

P.S. btw zar nisi prognozira visoku (po)bjedu svog alternatora protiv tamo neki slovenski ribara ???
Komentar od: playmaker | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:17
Pozdrav bilom puku.
Svako dobro Ante, sinjski dijamante. Da si ima prave vezne koji znaju servirati loptu, bija bi još bolji strijelac za bile.
S obzirom da nije odigra ni jednu utakmicu za kockaste, za ovaj transfer se može reći da je pun pogodak za Hajduk. Za Antu, ako se pokaže dobra investicija, u što ne sumnjam, Pescara je samo odskočna daska u neki bolji i bogatiji klub.
Neka te zdravlje služi Vukušiću Ante, hvala za golove u bilom dresu.
ZDRAVI BILI !!!
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:16
Šjor Vicko jesi ti prirodno glup ili treniraš?
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:09

Al' vam je otišao dragulj u super atraktivan klub.

Pes cara.Komentar od: pozitivac | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:07
Sretan put i mirno more !

Uf, dobro je. Malo sam se pobojao, ali kad sam
vidio da je Šošo za odlazak, bilo je sve jasno.

Naravno da ne treba nikoga kupovati. Niti se ima
novaca niti ganjamo rezultat ove godine.

Skupljajte novce za sljedeću sezonu.
Tada mora biti kukuriku. Nema izvlačenja na kukulele.


Podrška. Pozitivno. Podrška.
Komentar od: 1šjor vicko1 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:06
2, 5 milijuna će sjesti na Hajdukov račun, pa će oni dalje isplatiti tih 30 % Vukušiću.

A ja već vidim sudske tužbe zbog neisplate i dugotrajno sudovanje zbog kojeg se taj dug udvostručio te Hajdukov ponovni ples po rubu stečaja.

Živi bili pa vidjeli.

Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:05
Kakogod kume koliko si ima iz matematike na popravnome?
Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:05

jedino da ova 2,5 mil dile odma 70-30, a onda i ove ostale rate isto tako.

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:03

inače, sritno u pescari.
Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 16:01

pardon, to ostalo je točno 160.000.

Komentar od: kakogod | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 15:58


ma šta ostalo u dvi rate?

30% od 3,8 je 2,66.

znači da je ostalo 166.000 ojra... kakvog to ima smisla?
Komentar od: majstor Bob | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 15:57
Ante sritno pošteno si odradio svoje u Hajduku...Ne kupovati napadača jer imamo dobre zamjene (Kiš, Maglica, Vuković) a ako zapne aktivirat ćemo Zlatka Vujovića...Tko ne voli Hajduka iz Splita dabogda mu se osušila kita...
Komentar od: 1911prvak svita | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 15:55
Sretno Ante, sinjski dijamante !

Anderlecht i onu radost i suze u ocima nikad necu zaboravit !

Hvala ti za sve i sritno u italiji !
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 24. kolovoz 2012. 15:55


SRITNO ANTE I HVALA TI !!!!!!!!