Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 10.12.2011. u 18:21

DAJ LOVU ZA POŠTENO SUĐENJE "Slobodna" ekskluzivno otkriva detalje uhićenja korumpiranih sudaca

U zemlji izmučenoj kriminalom i nemoralom visokih i niskih dužnosnika,
preksinoć je eksplodirala još jedna korupcionaška mega-bomba koja će
zasigurno ostati zabilježana kao "kraljica afera", ako ne zbog novčanog iznosa koji je bio u igri, a onda sasvim sigurno po krajnje originalnom shvaćanju poštenja.

Naime, u dobro isplaniranoj policijskoj akciji pod patronatom USKOK-a s torbom punom obilježenog novca uhićeni su Predsjednik sudačke komisije Stjepan Djedović i bivši nogometni sudac Željko Širić koji su, pazite sad, zatražili od Hajduka 30.000 eura u zamjenu za "pošteno suđenje" splitskom klubu u proljetnom dijelu hrvatskog nogometnog prvenstva!

Po svemu sudeći to je trebala biti tek akontacija, skromni predujam za  objektivno dijeljenje pravde splitskom prvoligašu dok bi se vjerojatno pošteni iznosi za pojedine utakmice naknadno pošteno odredili u skladu sa poštenom procjenom delikatnosti i težine svakog pojedinog sudačkog zadatka.

Znači li to da je glava korupcionaške sudačke hobotnice svojim krakovima obuhvatila i donje katove sudačke piramide?

Teško je u ovoj fazi istrage upirati prstom u bilo koga, ali se sasvim logično postavlja pitanje kako su Djedović i Širić mislili osigurati "pošteno suđenje".

Da se reaktiviraju s pištaljkom u zubima ili pak, da dobiveni novac podijele sa onima koji su bili spremni na terenu zasvirati kad to zatreba?

No, u cijeloj ovoj otužnoj i ogavnoj priči postoji i drugo poluvrijeme, nastavak koji svim navijačima bijelih može biti izvor ponosa i melem na ranu nakon posljednjih sportskih i kalenadarskih posrtanja splitskog kluba.

Naime, afera "daj lovu za pošteno suđenje" raskrinkana je i presječena na vrijeme, zahvaljujući istinskom poštenju i kooperativnosti čelnih ljudi u Hajduku, a prije svih dugo osporavanog predsjednika Hrvoja Maleša.

Upravo je Maleš, doznajemo iz pouzdanih izvora, ključna figura u cijeloj priči, čovjek koji ni trenutka nije dvojio o tomu što mu je dužnost.

Čim je dobio nemoralnu ponudu sudačkog dvojca Djedović-Širić, Hajdukov je čelnik izvjestio USKOK. Nadležne su službe potom u strogoj diskreciji započele sa provođenjem oprerativnih radnji koje su obuhvatile praćenje i prisluškivanje osumnjičenika. Potom je uslijedilo veliko finale.

Točno na vrijeme predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš se sa torbom u kojoj je bilo traženih 30.000 obilježenih eura iz UKOK-ovog fonda za ovakove specijalne namjere, pojavio na dogovorenom mjestu gdje su ga već nestrpljivo čekali Djedović i Širić.

U neposrednoj blizini tog društva svoja su pića ispijali inspektori, a izvan opkoljenog lokala bili su raspoređeni policajci spremni na mig vođe operacije.

Potom je uslijedila primopredaja: torbu s novcem Maleš je predao dvojcu. Djedović i Širić su se uredno zahvalili na pažnji, još jednom obećali "pošteno suđenje", pristojno se pozdravili, ležerno izišli iz lokala, diskretno čestitali
jedan drugome na dobro obavljenom poslu, da bi u u munjevitoj akciji koja nije trajala ni minutu završili s lisicama u marici.

Korupcionaška je hobotnica tako presječena, ali, rekosmo, njezini će se kraci još dugo trzati na tihoj vatrici u Uskokovom bronzinu.

No, navijači splitskog kluba, gladni uspjeha, mogu bar u jedno biti sigurni. Na
proljeće njihovom će se klubu suditi pošteno. I to potpuno besplatno.

krunoslav kljaković, foto: arhiv cropix

USKOK: Optuženi nudili pošteno suđenje za 95 000 eura

USKOK je na svojim internetskim stranicama objavio priopćenje o istrazi protiv Širića i Djedovića.

" USKOK je donio nalog o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1960., 1950.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja mita i protuzakonitog posredovanja. (10. 12. 2011.)

Osnovano se sumnja da je prvookrivljenik, predsjednik Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, zajedno i sukladno prethodnom dogovoru s drugookrivljenikom, članom Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, u cilju pribavljanja nepripadne materijalne koristi, od kolovoza 2011. do 3. prosinca 2011., u Krapinskim Toplicama, Splitu i Zagrebu, nakon što je odgovorna osoba jednog nogometnog kluba od njega zatražila da se njegovom klubu pošteno sudi u sezoni 2011./2012., od te osobe zatražio da mu na ime starih dugovanja preda iznos od 95.000,00 eura.

Nakon što je odgovorna osoba nogometnog kluba odbila dati traženi novac, uz obrazloženje kako ga ne može isplatiti jer u klubu nema "crnih fondova", prvookrivljenik je od njega zatražio da mu do Božića 2011. preda iznos od 20.000 do 30.000 eura, a on će klubu zauzvrat, koristeći se navedenim funkcijama i zajedno sa "svojim ljudima", u nastavku nogometnog prvenstva osigurati pošteno suđenje, pa su tako okrivljenici 8. prosinca 2011. od odgovorne osobe kluba preuzeli iznos od 30.000 eura.

USKOK je sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predložio određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenika."

Željko Širić i Stjepan Djedović

Željko Širić deset godina je mlađi od Djedovića, ali razvikaniji nogometni sudac. Rođen je 1. prosinca 1960. u Derventi (BiH), na hrvatskoj nogometnoj sceni prepoznat je kao sudac iz Osijeka, najbolji, premda su se oko njega lomila mnoga koplja između Dinama i Hajduka.

Ipak, upamćen je i po tome što se uspio jedne sezone svidjeti jednima i drugima unatoč nepomirljivih razlika, pa je s početka minulog desetljeća jednom sudio baš
sva četiri derbija u sezoni!? I to je umijeće!

Inače, prvi je nogometni sudac neovisne Hrvatske koji je dosegao međunarodni FIFA znak i sudio Ligu prvaka, utakmice Roma - Genk, Monaco - PSV Eindhoven... Aktivnog suđenja ostavio se 2005. godine.

Zaposlen je kao tajnik zajednice sportova u Osijeku, predavač fiskulture na Elektrotehničkom fakultetu u Osijeku, a od sportskih funkcija zamjetno je članstvo u Vijeću Hrvatskog olimpijskog odbora.

I on je u vladajućem aparatu Vlatka Markovića, aktualni dopredsjednik HNS-a, a Djedovića je nedavno zamijenio na funkciji šefa sudačke komisije.

Stjepan Djedović rođen je 1. siječnja 1950. godine u BiH, u Gornjem Vukšiću kod Brčkog, to je na granici s Hrvatskom, Brčko sa slavonskom Gunjom u Hrvatskoj dijeli tek rijeka Sava. Bio je već poznat nogometni sudac u bivšoj državi, SFRJ, samo što se onda s kraja osamdesetih vodilo da je sudac iz - Vinkovaca.

Kasnije, kad se razveo od prve supruge, preselio je u obližnji Osijek i postao - Osječanin. Danas se prepoznaje kao osječki nogometni kadar, uvijek povezan sa Željkom Širićem, prijateljstvom i funkcijama.

Može se reći da je funkcioner od najvećeg povjerenja Vlatka Markovića, jer u više od desetljeća vladavine Markovića HNS-om Djedović mu je važna karika. Karijeru nogometnog suca završio je 1992. godine, zbog ozljede noge i više nije mogao trčati i položiti sve zahtjevnije fizičke norme.

Postao je kontrolor, ubrzo visoko pozicioniran u sudačkim krugovima. Na primjer za njega se smije reći da je slovio kao - pošten sudac, svi su suci pošteni, osim što su neki ostavljali dojam poštenijih, a Djedović (čita se dj, a ne "đ") je bio baš takav - pošteniji...

U Osijeku koliko se zna drži firmu, obrt papirne industrije, a stalno je u sudačkoj komisiji ri HNS bilo kao predsjednik ili pak samo član kao što je sada u kojoj ga funkciji zatiče - uhićenje...


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: hajmo777 | Komentirano: 11. prosinac 2011. 14:04
********************************************************************ODLIČAN NIZ se nastavlja , ovaj mjesec trenutni ucinak je 100 % , a profit preko 2500 kn,.posjetite nas pogledajte te se prijavite za naše parove.
Prijave za ovi ciklus jos primamo uz jedinstvenu akciju koju vam nudimo, Ne Propustite priliku
ZA SVE INFORMACIJE KONTAKTIRAJTE NAS NA MAIL
h a j m o . b l o g e r .h r
******************************************************************
Komentar od: karlo posušje | Komentirano: 11. prosinac 2011. 11:30
Malešu svaka čast,nakon ovoga i one kape je kupio glas svakog torcidaša.Poruka ovom debilu Clintu Eastwoodu:naj*****li ti se svi hercegovci sve ženske rodbine,bliže i dalje.u ovom trenutku ponosa,di mi torcidaši gustamo ti vadiš nekakvo porjeklo Širiću...CRKNI G*** GLUPO!!
Komentar od: maxcady | Komentirano: 11. prosinac 2011. 8:05
Komentar od: toni75 @ 10. prosinac 2011 20:32
Hrvoje Maleš - Hajdučko srce!
Bravo Presidente!
KONTRA MRAKU KONTRA SILI!!
fala ti Hrvoje, ovo ti nećemo nikad zaboravit.
1950
Hajduk uvik i zauvik.

samo kaj je i hajduk osvojil 3 titule u razdoblju djedovićevog djelovanja u sudačkoj organizicaiji. kaj ak se ispostavi da su bivše uprave hajduka kupovale suce i namještale utakmice.
Komentar od: maxcady | Komentirano: 11. prosinac 2011. 7:29
Komentar od: 0:0 @ 10. prosinac 2011 19:23
prvenstvo je normalno neregularno, triba sa ostalima hitno sazvati izvanrednu skupštinu HNS-a, okrenit ovu priču i od nove godine počet novo prvenstvo jednokružno

najbolje da se odigra prvenstvo po kup sustavu u istom danu ko na nekom seoskom turniru. po mogućnosti u splitu da jer je najbliži tom ambijentu.
Komentar od: epid aurus | Komentirano: 11. prosinac 2011. 1:33
pa jesmo li mi toliko otišli u qrac da se jedan sasma logičan, moralan i jedini ispravan potez kakav je napravio maleš doživljava kao neka iznimna hrabrost i što sve ne !?

da se razumijemo, svaka mu čast, prije svega jer se izdignuo od surove hrvatske stvarnosti, od ostalog ološa kojemu je mito znak zahvalnosti (to tvrdi i sudac lozina). i meni je porastao u očima i želim mu doživotnu funkciju predsjednika hajduka.

ali, da smo ovoliko u qrcu, da se jedini ispravan i jedini mogući epilog ove ucjene smatra hrabrošću, podvigom, revolucijom...spominje se hajdučko srce, ... to me žalosti.
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 11. prosinac 2011. 1:04

############################################################################
############################################################################

Pali osječki "Al Caponei"

Stjepan Djedović je naslijedio Veselka Bebeka prije dvanaest godina. Riječanin je podnio ostavku jer je pobjednički pogodak Admira Hasančića u susretu s Osječanima bio regularan (dokazano naučno nakon 10 godina!), Kantrida je ostala bez naslova, suze lila, u Maksimiru se nazdravljalo Tuđmanu. Djedović je dirigirao "najomraženijim orkestrom" (kao predsjednik i povjerenik), dok se njegov nasljednik Željko Širić nije oprostio od suđenja prije dvije sezone. Osječki je šerif brzo uskočio u rukovodeće sedlo, postao dopredsjednik HNS-a. Kontrola nad sucima (a nisu svi tvrdoglavo pošteni...?) najjača je "moneta" za trgovinu s klubovima i - glasovima. Stvara čeličnu paukovu mrežu. Posebice u vremenima kada su nepodobni u kavezu suspenzije. Na križu dvogodišnje zabrane bavljenja nogometom.
Djedović i Širić uhvaćeni su, prema prvim informacijama, s rukama u vreći punoj eura - 30.000. Godinama se zna da svaka utakmica ima svoju cijenu, ali postoji zavjet šutnje, omerta. Dokazi? Ne budite naivni. Ulog je preveliki, a klupski djelatnici su licemjeri. I kukavice! Postoje specijalne jedinice za egzekuciju. Jer, nisu sve jabuke u sudačkom košu - gnjile. Plaća se i - pošteno suđenje. Liste se kroje po zaslugama i intervencijama. Tko nije zadovoljan nek se ostavi - zviždaljke. Uvijek ima poslušnih. Oni koji će svirati po Širićevim notama. Je li Zdravko Mamić nalogodavac? Odmah da raščistimo, problem je u sucima koji pristaju na ucjene (i imaju koristi), ne crvene kada stanu pred ogledalom. Postaju taoci osječkog lobija.
Osijek je Markovićeva izborna utvrda. Sada je Uskok izvadio oba zuba poskocima, Širiću i Djedoviću. Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno, kazat će Reno Sinovčić, Zadranin, bivši sudac, čovjek na drugoj strani barikade HNS-a, a u najnovijem slučaju namještanja utakmica glumi časnu sestru u - kupleraju. Inače stalno vrišti...
Podrhtava Rusanova, nevjerojatno je kako se Kuća nogometa još nije srušila od silnih afera. Od guranja smeća pod tepih naraslo je stablo koje je probilo krov, prokišnjava na sve strane. Nema tog kišobrana koji može zaštititi od proloma oblaka mita i korupcije. Na svim razima. Nakon afere Offside, suđenje još traje, priznanja igrača da su "trgovali s bodovima", dobili smo aferu hobotnica. Je li Uskok krenuo harpunom u glavu? Do sada bi se rezali samo krakovi... Da bi se narodu prodavala magla.
Lopta se hrvatska dugo kotrlja u blatu. Nikome nije stalo do istine, u protivnome bi se davno stvorile pretpostavke za nove odnose. Zakoni i propisi su mrtvo slovo, vrijede manje od papira na kojemu su napisani. Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza ne smiju više glumiti - zbunjenost kod otvaranja svakog novog gnojnog čira. Kupamo se u smradu. Moraju preuzeti odgovornost, otpiliti suhe grane, povjerenje su davno izgubili, dušu prodali vragu, ili - spakirati stvari i otići u povijest. Uhićenje Širića i Djedovića je najteži udarac u povijesti Hrvatskog nogometnog saveza. Kredibilitet je definitivno srušen, više ništa neće biti isto. Bez obzira na rasplet, sada je bjelodano jasno da su "ulična naklapanja" o namještanju utakmica - surova zbilja. Markovićeva vlada je u težoj situaciji od one u kojoj je bila prije pada ona Jadranke Kosor. Dakle, palac prema dolje. Jer, samo lud čovjek može povjerovati da niste ništa znali... Uskok je krenuo u razbijanje mreže mita i korupcije. Konačno! Mnogima je utjerao strah u kosti. Za vjerovati je da se neće stati na - spektakularnim uhićenjima osječkih "Al Caponea". Uhićene su krupne ribe, najava da će sada mreža biti puna i "klupskih glavoča".

Orlando RIVETTI , tiskano izdanje Novog lista, subota, 10. prosinca 2011.

############################################################################
######################################################################
Komentar od: BaronCro10 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 22:31
Kako san i pretpostavlja !!!!!!
Bosancerosi !!!!!!
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 10. prosinac 2011. 21:30
Sine,

ne vjerujem, bio bi glup na kvadrat da im je rekao, pre pre pre velik rizik da procuri pa taman i fotelja bila u pitanju...

Komentar od: sineretve | Komentirano: 10. prosinac 2011. 21:01


T(Dbk) @

Kopka me... baš me zanima tvoje mišljenje...

Šta misliš je li Maleš otkrija prid NO neki dan ovu smicalicu sa USKOKom....

Pitan zato šta se oduvik bojin curenja informacija sa tih sastanaka NO... tako da mi se čini da nisu znali... kad nije ništa pobiglo vani... a opet sa druge strane... doveden je prid zid... glava mu skoro na panju... znaš onu priču o zadnjoj slamci... i to....

Komentar od: clint eastwood | Komentirano: 10. prosinac 2011. 21:01
Samo bi htio ispraviti navod jednog od blogera koji je naveo ove suce kao predstavnike Markovićevog "Bosanskog lobija" .
Krivo !
Širić je podrijetlom NARAVNO Hercegovac kao i većina lopuža koji ordiniraju Lijepom našom.
Po govoru čini mi se da i Djedović vuče korijene iz najlupeškije pokrajine na ovim prostorima.
Komentar od: šljuka | Komentirano: 10. prosinac 2011. 20:48
Pa ovo ne mogu vjerovati! Clanak sam procitao vec dva puta!
BRAVO PREDSJEDNICE MALES!!!
POCELO JE, POCELO...
HZV
Komentar od: 19TSWRA50 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 20:42
Komentar od: toni75 @ 10. prosinac 2011 20:32
Hrvoje Maleš - Hajdučko srce!


..................................................................................

potpis

HRVOJE MALES- HAJDUCKO SRCE 2012

a ovin dvoje zelin (ako se dokaze da su krivi) da krepaju u teskim mukama.
Komentar od: jbozic1 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 20:41
prvenstvo nije regularno, hajduk je platio da se sudi za njih, znači da će neki klubovi ispast zbog toga, što smo jako dobro vidjeli po suđenju, ove priče o "poštenom" ne piju vodu...cigo cigo..
Komentar od: toni75 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 20:32
Hrvoje Maleš - Hajdučko srce!
Bravo Presidente!
KONTRA MRAKU KONTRA SILI!!
fala ti Hrvoje, ovo ti nećemo nikad zaboravit.
1950
Hajduk uvik i zauvik.
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 10. prosinac 2011. 20:30
Sine živio...

Još je rano, ovi se odmaraju, imat će vjerojatno malo jači trening a kup je jedino što eventuano mogu osvojiti...

Ipak...izgleda da su lakše moji do finala nego meni ostavit komentar...šta je ovo večeras?

Komentar od: sineretve | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:55

Čestitke pricidniku na mudima...

Iako mi se čini da je ovo smislija neko malo mudriji... možda čak i onaj koga se svi boje... jer samo se mačka slučajno okoti... a moj sugrađanin danas slučajno na mosorovoj duplerici....

Neka... neka... kogod... bitno je da se začačkalo mečku...

Nadajmo se da hobotnica neće izgubit samo par pipaka... sad kad je krenilo neka ide... pa makar se pokazalo da i naš klub ima prste u bilo čemu...

Čak štoviše... ne bi bilo zgorega da i mi dademo svoj doprinos u punjenju nekog od zatvora (zašto mora biti remetinec... zašto se u Dalmaciji ne bi otvorija neki zatvor da i naš čovik more do radnoga mista pod državnom skrbi)... evo ako mogu... ja predlažem da Fikus povede barem pola uprave sa sobom....

Vratimo sport sportašima... nogomet nogometašima... a kriminalce u tamnice...


Gosparu@ čestitke!!!!!

HAJDUK ŽIVI VJEČNO!

Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:25
Komentar od: buttermaker @ 10. prosinac 2011 18:57

Ne bi mi bilo mrsko ni da je malo gorče...
:)

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:23


prvenstvo je normalno neregularno, triba sa ostalima hitno sazvati izvanrednu skupštinu HNS-a, okrenit ovu priču i od nove godine počet novo prvenstvo jednokružno


Komentar od: 0:0 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:20

RUJAN 2011.

Nakon serije utakmica u kojima je Hajduk oštećen od sudaca, Hajdukov predsjednik zatražio je od glavnog državnog odvjetnika Maldena Bajića da ispita cijeli slučaj, te pristao odigrati najvažniju ulogu.

RUJAN-PROSINAC 2011.

Po detaljno razrađenom scenariju, Maleš je i******avama i postupcima svjesno o sebi stvorio lošu sliku u javnosti, a sve kako bi zavarao čelne ljude sudačke organizacije i namamio ih u stupicu.

5. PROSINAC

Maleš se sastao s Širićem i Djedovićem u Splitu, te im rekao kako sve teče po planu, te kako će ispuniti raniji dogovor i u ratama im predati 100.000 eura, zato da oni Hajduku osiguraju pošteno suđenje u drugom dijelu sezone.

8. PROSINAC

Na sastanku, na koji je Maleš u zagrebački hotel Antunović došao ''ozvučen'', predao im je prvu ratu od 30.000 eura, nakon čega se udaljio, a Uskokovi istražitelji su osječki dvojac uhitili i kod njih pronašli označene novčanice


Komentar od: Niko33 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:18
Branko Jelić

Ko bi rekao da je i ona naša :)

http://www.vecernji.hr/vijesti/otac-vesne-pusic-bio-je-natporucnik-sudac-vojsci-ndh-clanak-354802
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 10. prosinac 2011. 19:01
MALEŠ, hvala što sam opet ponosan na predsjednika Hajduka.
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 10. prosinac 2011. 18:57
Komentar od: T(Dbk) @ 10. prosinac 2011 18:27

Čestitam...ovako je slađe
Komentar od: prixy79 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 18:54
####################


MALESU.......svaka čast....napravija si ono o čemu svi govore, neki pišu a ti si stavija glavu na panj i pomoga skupit dokaze....!!!!!

mogu te ljudi kritizrat da nisi menađer da si malo toga napravija u klubu, da puno laješ...... ali ako bolje razmislimo u ovom trenutku u kojem više triba pošteni tvrdoglavi mudonja-vlaj (u najpoštenijem smislu) kao Krizni predsjednik koji će raščistit klub od neznalica i uhlj*****, postavit se tvrdo prema raznim menađerima, srezat troškove borit se protiv sudaca i HNS-a, Mamića plus mali miljun pijavica i sitnih lopova i izdajica............................čini mi se da nismo mogli bolje odabrat i da smo sami birali !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Poštenje i borba protiv sile tame su obilježile Hajdukovih 100 godina a očito će i budućih 100 godina.............

Naprid bili, i na ponos Hajduka kako je lipo bit ponosan opet... hvala Maleš....


########################
Komentar od: T(Dbk) | Komentirano: 10. prosinac 2011. 18:27
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Komentar od: Niko33 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 18:03
Kalinić strijelac iz penala za vodstvo.
BRAVO KALE!
DEVETI
Komentar od: baky | Komentirano: 10. prosinac 2011. 18:02
Heba te led, oba dva su bosančine, Vlatko isto, Šimo Zirdum također, našmrkani je iz Mamića kod Livna, sudac Goran Marić, veliki ekonomista je iz Gruda, Bandić je iz pitajbogakakosetozove.........ubila nas je meka granica..... daj više EU i schengensku granicu, ako je ikako moguće dignimo nekakav zid, provedimo struju, barijere, šiljke, smrvljeno staklo .......
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:53
http://sportske.jutarnji.hr/hajdukov-plan-sanacije--vukusic--maloca--subasic-i-tomasov-na-zimu-odlaze-za-5-milijuna-eura-/992756/

slaba računica
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:50
Komentar od: BILA-KRV @ 10. prosinac 2011 16:35

Brale za koga god glasam nevalja!
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:48
na redu su nova uhičenja ........
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:47
PANIKA TRESE ZAGREB I SLAVONIJU.............
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:46
Jelavić danas zabio dva gola šta mu je ujedno i 13 postignuti pogodak ove sezone,prvi je strijelac Škotskog Premiershipa......
izgleda da je njegov prelazak u Liverpool gotova stvar!!!!!!!!
Komentar od: 0:0 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:43

Maleš, nosi kuverte i Fiju, Grbiću ...

Komentar od: 0:0 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:39

Šime ponija bilu golubicu za nastavak rada iz zatvora

Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:37

Izbor Luketina, u svjetlu najnovijih događanja, nije nikakva mrlja na novom NO ili samom projektu...najmanje na biračima...običnim navijačima....
Bože sačuvaj nas od takvih gluposti....
Ako i je negdje ili na nekome, nečemu mrlja, onda je to samo mrlja na moćnicima, elitistima, vrlim nounarima....koji su ili znali pa tajili biračima istinu....ili još gore bili nesposobni da znaju ono što im je zapravo posao.....te time biračima podmetnuli kukavičje jaje....

da...narod je glup i podložan manipulaciji....ali samo u mjeri koliko se njime manipulira skrivanjem istine i informacija....

Komentar od: đendar | Komentirano: 10. prosinac 2011. 17:31
ma koga će rulja izabrat i koda rulja zna koga izabire !! toliko o projektu naš hajduk!! i luketinu
Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:58
Komentar od: Očaj @ 10. prosinac 2011 16:51
ajme duje nemoj nam molin te prodavat sad priču da si ti to otprije zna, nemoj molim te!! šanse da bi tebi neko reka za ovo su ravne tome da nk brštanovo osvoji ligu prvaka iduće godine...

###############################################################

očaj....istini za volju.....stvarno je znao ovoga puta...dan prije...i meni je rekao, prije nego je bilo gdje objavljeno....
znao sam i ja od njega....:)))
desi se..yebiga....:))
Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:51
ajme duje nemoj nam molin te prodavat sad priču da si ti to otprije zna, nemoj molim te!! šanse da bi tebi neko reka za ovo su ravne tome da nk brštanovo osvoji ligu prvaka iduće godine...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:35
Šime Luketin uhićen i do daljnjega neće sudjelovati u radu Nadzornog odbora Hajduka

Po primitku informiracije o privođenju Šime Luketina, iako još uvijek bez službene potvrde od strane nadležnih tijela, Nadzorni odbor Hajduka održao je telefonske konzultacije te potvrdio da nastavlja s radom po prethodno definiranoj dinamici, a gospodin Luketin neće sudjelovati u radu Nadozornog odbora dok se ne utvrde sve okolnosti njegovog statusa, javlja glasnogovornica Hajduka Laura Visković.

Naime, danas je Index objavio da je policija jutros uhitila Šimu Luketina, predsjednika Uprave nedavno likvidirane Credo banke. Očekuje se da ga tijekom dana dovedu u Županijsko državno odvjetništvo. Index je dobio neslužbenu potvrdu Luketinovog uhićenja, a privedeni su, kako se neslužbeno doznaje, i ostali osumnjičenici, vlasnici banke Boris Barač i Mirko Vuković, zbog čijih je nezakonitih aktivnosti izvlačenja kapitala banka i propala.

Ovaj potez je bio logičan i očekivan, budući da je u svom priopćenju o likvidaciji splitske banke, HNB zapravo naveo čitav niz kaznenih djela. Odmah po likvidaciji, u akciju se uključilo Bajićevo Državno odvjetništvo. Na slučaju su radili tužitelji iz Zagreba i Splita.

Privođenje Šime Luketina posebno je neugodno zato jer odnedavna obnaša funkciju potpredsjednika Nadzornog odbora Hajduka.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:32
djelomično se slažem s tebom fažol,,,,,,,,,,,,,

Komentar od: fažol | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:31
Nemojte se puno nadat i veselit da će Dynamu uzet bodove ili Hajduku vračat ukradeno(RNK Split) ili da će dinamu oduzet prvenstvo nemojte se nadat ni za živu glavu.

Eno i Sanadera puštaju iz pritvora a OPLJAČKA JE DRŽAVU ! ! !

Bit će opet tresla se brda rodija se miš. Eto, samo van kažen da ne padate u euforiju i da se ne veselite da će slučajno svetome Dynamu oduzmat bodove. Jer ipak živimo di živimo.

Dobrodošli u Hrvatsku !!!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:21
dobit će guardiola glumac po oku od bugojanca,,,,,,,,

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:19
barci obrana zapinje,,,,,,,,

a real je prejak,,,,,,i barca jaka ali mislim da je real spremniji a i dosta bolje igraju trenutno a i igraju doma,,,,,,,,,,makar to ne znači baš puno jer ih u zadnje vrime malo teže dobivaju doma ali za real ću ovaj put navijat po prvi puta hahahahahaha


ajmo bijeli ale,,,,,,,,,,,,
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:19
miriše na neriješeno ?
ostavljan prognoze druidu@ i baracoculi@...

pozdrav,
'otra...
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:18
Mourinho je iz bugojna?
Zna san,čin sam mu vidija glavu:)))
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:17
barcelona i real su mi se zgadili ovi radi njihove love ka blata a ovi su počeli previše mudrovat s balunom pretjerivat,,,,,,

ali rela pobijeđuje,,,,,,,,,,,,,barca se zasitila trofeja malo,,,,,,,,,

a real gladan i željan krvi,,,,,,,,

real jedinica ko kuća,,,,,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:15
dobit će po piksi majku mu njegovu bugojansku,,,,,,,,,,,,
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:15
šta misliš za večeras,
Real oli Barca?
Kraljevski oli narodni klub?
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:14
Krvi Ti,ja mislin da je to Mamić upleja prste:))
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:10
i tebi traguriume bloka stalno, nemoš stavit koment???

i meni isto ja mislija da je do moga komputera,,,,,,,,,,,,
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:06
raner@,ništa zato,:))
ja ipak mislim da je NO treba reagirat,čak im je ostavljeno dosta vrimena,,,
Ovaj rasplet se očekivao.Mislim na prijavu i privođenje,
a mrlja je osim na Luketinovom obrazu i na NO-u...
Na stranu Luketinov obraz (kojeg je odavno ,po meni,izlizao,zbog čega i nije ima moj glas za NO),jednostavno neke stvari se MOGU i MORAJU predvidit.
I provest.Ufino i kulturno,u skladu sa ovlastima,stručnošću i fizionomijom NO-a, objasnit gospodinu Luketinu da se od njega zahtjeva ostavka zbog tih i tih indicija,koje bi u budućnosti mogle itekako naškodit instituciji koju predstavlja.Pa ako gospodin ne reagira,na što ima pravo svakako,
mogli su barem imat branu od budućih (sigurnih) napada na instituciju NO-a i Hajduka samog....pričekajmo i vidit ćemo kako će "oponenti" NH-a ovo iskoristit kao municiju.
Mada,oponenti NH-a i zagovornici Luketina mi se nekako preklapaju,bit će zanimljivo:))
Srića da je ovo tek početak rada NO-a,dječje bolesti su ipak očekivane.
Šteta.Ne mislim na Luketina,mislim na još jedan odličan potez NO-a koji je mogao bit donesen.
No,šta je tu je,idemo dalje,sa dječjim bolestima ili bez njih,poslije jahanja nema kajanja.

P.S.
Koji q,,, je sa ovim portalom???Svaki 20-ti put mi prihvati komentar?Ajde "druga smjeno" riješi ovu blokadu prije Poslanice..:))
Komentar od: kreso_st | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:05
pozdrav portalski majstori...

evo da i ja ovod pozdravim uhićenje inkriminiranog dvojca (a nadam se i kojeg više) HNS-a

svaka čast Malešu!!!

također bih pozdravija Doktora baluna koji piše pošteno i objektivno...thumbs up

i također bih pozdravija ove Tome i Jude koji su do prije koji misec (dan) pljucali po Malešu i Balakovu....
a sad ga slave

baš ste očiti primjer one teze: KAKO VITAR PUŠE....

i nadalje molia bi sve prisutne ovod da smanje euforiju i

kalaju malo sa slavljem jerbo čudo je zlo tj uvik se čuda

događaju u ovakvim stvarima i ovakvoj državi pa se nebi

čudio da se i izvuku

eto toliko

HŽV
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 10. prosinac 2011. 16:00
Prije lancuna evo da izrazim žaljenje rewu@,liquidu@,kličku@ & co.Nije lako sad nać novi posal,ali ako budete uporni i prišaltate se na vrime možda vam se i smiluju novi upravitelji Dinama pa možete radit ka nočni čuvari u maksimirskom zoo-u...GAME OVER
Komentar od: antares | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:50

Komentar od: duje 1967 @ 10. prosinac 2011 14:28

##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################

Dobronamjernim navijačima, a i onim drugima želin malo ispričati što se sve dešavalo zadnjih 6 miseci od dolaska nove Uprave.
Nema razloga više ništa skrivati .... pa namjeravan ovaj vikend malo detaljnije ispričati što se i kako dešavalo .... tko su osobe koje su dale veliki doprinos da se sve ne raspadne .... a objektivno bilo je dosta trenutaka kad je sve moglo otić u tri p.i.zde ma.erine ....

##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################
##########################################################################


vežite se…….. polječemo

prethodno provjerite kabele….vajrles…..tipku F5….

obavezno pripremite šudare

i udobno se smistite jer će let potrajat


p.s.
jedna insajderska, jbga nisan moga izdržat

ANGAŽIRAN JE MATE KOKIČAR….potpuno besplatno…by PAVO ČIKARA


p.p.s.
duje jel moš’ nekako sredit da te i vidimo


Komentar od: HNL_error | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:32
ako pošteno suđenje košta 100 000 E, koliko košta 10 titula prvaka unaprijed?
Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:31
tragurium @
ispricavam se,mislio sam da mislis na mene...ma gledaj neosporno je da luketin ima veze s ovim medutim isto je pomalo glupo od NO trazit njegovu smjenu taj isiti dan samo zato sta je u novinama izaslo,ok ja mislin da je on imao imalo casti da je trebao podnijeti ostavku u NO ODMA ali j*****ga njemu na dusu
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:28
hahaha,
ono je bilo upućeno provokatoru,plavom dječaku rewu@....
ne brči se odma,,haha
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:26
Komentar od: raner @ 10. prosinac 2011 15:22
######################################
apsolutno mislin da su tribali donit odluku i ISTI DAN KAD JE AFERA PUKLA zahtjevat njegovo povlačenje....
Ovaj NO trenutno odgovara navijačima i interesu Hajduka,nije to nikakvo službeno državno tijelo da mora igrat u rukavicama,,
A fera sa Credom je bila jasno i maloj djeci,od samog početka..
Isto ka šta je i Luketin bija jasan većini,od samog početka..
Moje mišljenje je da je NO treba reagirat i zaštitit se unaprid...
Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:25
tragurium @
sva srica da ti znas :)
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:23
Nemaš blage veze o čemu pišeš,
plavi dječaće ispranog mozga
i zato ,,,,,,ne rewi....!!!
Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:22
tragurium @
zar stvarno mislis da ce 6 pristojih i kulturnih te obrazovanih ljudi donosit sami svoje nekakve zakljucke i sami osudit unaprid luketina i istirat ga iz NO,pa jesi ti lud??od danas je to druga prica jer su podignute optuznice protiv njega,VEC JE SRAMOTA OSUDIT UNAPRID NEVINOG NEGO NE OSUDIT KRIVOG.luketin se triba svim navijacima ispricat bio ili ne bio kriv
Komentar od: tragurium | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:14
Luketin u pržunu ? I ? Kako nazvat ljude u NO-u koji nisu reagirali ODMAH i zahtijevali Šiminu ostavku ? Budale.
Svaka čast na svemu,ali samo budala je mogla mirno sjedit i čekat da se ovo dogodi.
Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:08
Možda je to moja greška, ali bolje Maleš i Balakov / Vučević bez trofeja nego Svagi i Špaco sa Kupom i EL. Greška moja, možda... Ali tako je kdo mene...
Dostojanstvo je veće od života...
-----------------------------------------------------------------------------potpisujem
Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:07
markovicu izgleda da ipak ti ne odlucujes kad tribas otic..pa pa
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:06


Kao član udruge Naš Hajduk nisam dao svoj glas Šimi Luketinu nakon što sam pročitao sve informacije sa portala i dodatno se informirao. Ali sam ga prihvatio kao i ostale koji su prošli, a nisu dobili moj glas. Prihvatio sam ga jer je tako odlučila većina demokratskim putem.

Sada bi minimum minimuna od Šime Luketina bilo da se javnim pismom ispriča svim navijačima Hajduka i članovima udruge Naš Hajduk.

Time ne prejudiciram ničiju krivnju već samo tražim da se uputi isprika kao moralni čin.

Komentar od: gregor | Komentirano: 10. prosinac 2011. 15:06
goni bandu preko izvora.
Komentar od: giggs | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:48
počelo se klupko odmotavat, sad će počet na vidjelo izlazit sva lopovština, sva samovolja - praktički autokracija kojoj je bija podvrgnut naš balun..

oj, šabane, knedla je u grlu, vataj zrak jer nećeš još dugo..!
di su sad pajaci, šabane, uskomešala se rusanova, a šetalište batefimbija gomisa 128 trese se ka nikad dosad..
zzd, maleš, USKOK, di ti je glava, zdravkec?

bude li pravde, a bit će je, nadan se, pada HNS, iz dana u dan USKOK i nogometna europa pokazuju koji lopovski šljam sidi gore (simptomatično je koja boja im je u srcu).. legitimnost ne stanuje u organiziji u kojoj su ustoličeni poslušnici (s kriminalnim pedigreom) jednog običnog đanera..

malešu, lavovska muda si pokaza i namistija si ološ na volejčinu koja će još dugo zvonit..naklon za potez sezone..ALI..straj me, iskreno, za tebe i tvoje najbliže, jer j*****om osinjem gnijezdu si se zamirija..!

Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:36
Samo jedna stvar...
Gledam sad posipanja pepelom od nekih koji su govorili da je Maleš postavljen jer je kerumov čovik, jer je fanin bankar itd...
Drago mi je da ste rekli "mea culpa" i to vams služi na čast, ali ubuduće pripazite kako govorite o nekim ljudima kako Maleš... A sitite se šta ste sve pislai o Goranu Vučeviću em da je doša priko žene, da je dobija odštetu, vamo-tamo...
I da se zna zašto sam Maleša uvik branija. Jer je pošten, moralan, častan, hajdukovac...
Nažalost premalo je takvih, pa takvim kao Maleš opraštam greške koje je napravija na stručnom planu funkcije predsjednika... Možda je to moja greška, ali bolje Maleš i Balakov / Vučević bez trofeja nego Svagi i Špaco sa Kupom i EL. Greška moja, možda... Ali tako je kdo mene...
Dostojanstvo je veće od života...
Komentar od: didavor | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:32
ŠTETA ŠTO JE SUBOTA DANAS PA NEMA OTVORENOG NA HTV-U.
PITANJE JE OPET BILI BILO I DA NIJE SUBOTA?
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


PREDLAŽEM HTV-U DA UMJESTO EMISIJE ZVIJEZDE PLEŠU UVEDU EMISIJU------ SUCI PJEVAJU-----.

GLEDANOST BAR 90%
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:30
Komentar od: duje 1967 @ 10. prosinac 2011 14:28

pa dobro nemoraš meni posebno odgovarat,,,,,,,,,,,,

p.s. tvoje titranje mojih jajašaca neće ti pomoć,,,,,,,,

velim ti unaprid,,,,,,,,

: )
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:28Komentar od: BILA-KRV @ 10. prosinac 2011 14:07

koja lisica još nemogu vjerovat hehhehehehh


###########################################################################
###########################################################################


S obzirom da je sve gotovo .... izbori su iza nas, jer nisan htio o tome da ne bude političkih fora ....

isto tako izbori za Naš Hajduk su gotovi .... ljudi su unutra i neke stvari su se dale do znanja .... izletija mi moj Pavle, a sprema se ionako tsunami kakav nije viđen na Poljudu ....

Također i ova Malešova akcija hvale i hrabrosti vrijedna je iza nas .... iako nastavak slijedi ....

Dobronamjernim navijačima, a i onim drugima želin malo ispričati što se sve dešavalo zadnjih 6 miseci od dolaska nove Uprave.
Nema razloga više ništa skrivati .... pa namjeravan ovaj vikend malo detaljnije ispričati što se i kako dešavalo .... tko su osobe koje su dale veliki doprinos da se sve ne raspadne .... a objektivno bilo je dosta trenutaka kad je sve moglo otić u tri p.i.zde ma.erine ....

Koga će zanimati taj će pročitat, koga neće samo će prerolat i opet dobro ....

Ionako moje je pisanje odavno prvenstveno okrenuto tisućama ljudi koji ovaj portal samo čitaju, a iz kojekakvih razloga se nikad ne javljaju ....


Lijep pozdrav svima


##########################################################################
##########################################################################


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:27
hahahahhahaha kerumlijo zamisli u glavi špacu kako se dere tshabalala je ba ga bog dodaj,,,,,,,,,hahahahahahahahaha

pljuje po jadnom tshabalali hahahahahaha
Komentar od: u3pm | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:26
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/74373/Mjesec-dana-pritvora-za-Sirica-i-Djedovica.aspx

omekšivač+
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:26
neznam kljaka pošto je ovo globalno zatopljenje još gore postalo velika je vjerojatnost da će se potopit skupa sa poljudom,,,,,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:24
Brač: Ukradene košnice s pčelama

Petar S. (64) iz Ložišća na Braču je petak prijavio policiji da mu je netko ukrao šest košnica s pčelama.

Pčele su bile u polju u blizini Splitske, a pčelar procjenjuje da mu je lopov nanio štetu od 10 tisuća kuna.


E MOJ ŠPACO NISAM ZNA DA SI TOLIKO JADAN I POKVAREN,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: KLJAKA | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:23
bila krv

tako je... nakon 20.12.2012. će od Hajduka ostat samo Fio
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:21
kerumlijo,,,,,,,,,,,a koga hebe ionako će 2012 bit smak svita pa će sve otić u kur ac,,,,,briga me,,,,,,,,,

: )
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:16
izdahni naglo hahahahahahhaha
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:15

- Radi se o djelatnicima Saveza, ali Savez tu ne može ništa. Ako se pokaže da je to sve istina, onda je to doista velika tragedija. Ali to nije moj problem - zaključio je Vlatko Marković u svom stilu, bježanjem od bilo kakve odgovornosti.

*****************************************************************************

Markoviću, jedi g*** i izdahni naglo...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:13
Vlatko Marković odlučio je iz Kuće nogometa izaći baš u trenutku dok je većina novinara bila na konferenciji za medije. Mislio je da je to najbolji trenutak da se neprimjetno izgubi, međutim, presreli smo ga i zamolili za komentar o najnovijim događanjima.

- Nemam komentar, nikakav. Imate policiju i ostale institucije, pa njih pitajte - rekao je vidno ljutit predsjednik Saveza, koji je sjeo u automobil i nestao iz Rusanove.

Ipak, prije nego što je dodao gas, uspjeli smo ga upitati 'kako može biti bez komentara, kad se radi o djelatnicima Saveza?’

- Radi se o djelatnicima Saveza, ali Savez tu ne može ništa. Ako se pokaže da je to sve istina, onda je to doista velika tragedija. Ali to nije moj problem - zaključio je Vlatko Marković u svom stilu, bježanjem od bilo kakve odgovornosti.

Ipak, nešto kasnije je Vlatko Marković, na putu u Sloveniji, malo posložio dojmove i dodao još nekoliko rečenica na temu Širić - Djedović.

- Poznajem ih obojicu kao izvrsne suce, čestite ljude. Ali uvijek pozdravljamo svaku akciju pravnih organa, namještanju i korupciji nema mjesta u nogometu i sportu i nikad nije niti bilo.
______________________________________________________
ovo je isto ka sanader je sam kra niko to nije zna iz hdz-a,,,,,,,,,,,,hehehehehe
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:12
Komentar od: BILA-KRV @ 10. prosinac 2011 14:01

Kako je iša onaj slogan nedavno...
Ovaj put HSP... e, pa ovaj put Mamić hihi
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:12
u 71 se ti rasadija dabogda!

zhahahahhaahahahahahahahaha
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:10
draga moja gospodo od 10 milijuna eura šta je hns dobija za nastup za euro 80% dobivaju igrači hehehhehe ja sam mislija da je čast igrat za reprezentaciju očito nije,,,,,,,,
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:10
Je li se sićate i******ave: BIT ĆEMO PRVACI AKO NA DOPUSTE hehehe
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:09
nekako mi je mamić izgleda totalno izgubljeno nakon sjednice hns-a jučer,,,,,,,,,koda je dobija po piksi,,,,,,,,
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:09Komentar od: Doktor baluna @ 10. prosinac 2011 14:06


Komentar od: duje 1967 @ 10. prosinac 2011 14:04

hehe pa fala Bogu da nema šanse... prvi put nije uspija i sad će teško opet kupit toliko glasova... fala Bogu..
Nego ja samo kažem kako to da svi iti malo upućeni imaju isto mišljenje o Zani...hehe


##################################


Da, ha ha

čak ni malo bolje ne tribaš biti upučen .... dosta je i malo )))

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:07
koja lisica još nemogu vjerovat hehhehehehh
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:06
Komentar od: duje 1967 @ 10. prosinac 2011 14:04

hehe pa fala Bogu da nema šanse... prvi put nije uspija i sad će teško opet kupit toliko glasova... fala Bogu..
Nego ja samo kažem kako to da svi iti malo upućeni imaju isto mišljenje o Zani...hehe
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:04


Komentar od: Doktor baluna @ 10. prosinac 2011 13:59


Komentar od: raner @ 10. prosinac 2011 13:55

Ma kako to da svi iti malo upućeni o Zani misle isto hehe :)


#######################


Zane ima šanse za ući u N.O. kao i primjerice ostanak Đonija ....

Dakle, totalna nula ))))))))
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:02Komentar od: raner @ 10. prosinac 2011 13:55


mala mrlja na NAS HAJDUK...iako se tu nema koga krivit od ljudi koji u u tom projektu bili,svak je ima pravo se prijavit i svak je ima pravo dat glas,steta za ovo.ali j*****u mater nigdi ne pise da je luketin osuden niti jos su izneseni bilo kakvi dokazi...iako se bojim da j eovde luketin debelo umisan,,,jbg NAS HAJDUK nastavlja i bez njega..samo da zane ne upadne i sve je ok


##########################################################################


Ok, neki ga nisu mirisali pa nisu ni glasali za njega .... ja sam javno napisa svoje i ne mislin sad likovat ....
ka ni onda kad sam ga zva da pomogne ....

Čovik se prijavio, u tom trenutku se nije vodila nikakava istraga i ljudi su glasali za njega .... neki nisu i sve pet ....

Dat će ostavku na misto u N.O. koji nastavlja svojin putem dalje i amen .... ima ih sasvim dovoljno za nastavak rada bez ulaska novog člana ....

Šteta je, ali takva su vrimena .... ima ih previše koji su radili što-šta pa se ne triba čuditi tome ....

ŠIME ZBOGOM !!Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 14:01
doture ča ti kažeš ko je ono dobija po piksi??????'
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:59
Komentar od: raner @ 10. prosinac 2011 13:55

Ma kako to da svi iti malo upućeni o Zani misle isto hehe :)
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:57

##########################################################################
##########################################################################


Komentar od: 1EX @ 10. prosinac 2011 10:33


Za USKOK, ali i sve ljubitelje nogometa u Hrvata...posebno je važna jedna činjenica

#########################################################################

DA SE ZA "KUPOVANJE POŠTENOGA SUĐENJA NA PROLJEĆE"....NIJE TREBALO PARTIKULARNO KUPITI POKVARENOG SUCA DOTIČNE UTAKMICE....NEGO JE NOVAC TREBALO SAMO DATI ŠEFOVIMA SUDAČKE ORGANIZACIJE....

#########################################################################


to je ključna činjenica, koja ukazuje i dokazuje, da se ne radi o možebitnom ekscesno pokvarenom pojedincu, nego o dobro uhodanom mehanizmu i organizaciji.sa čitavom plejadom sudionika....

Naime, jasno je da više ne sude ni Širić, ni Djedović, nego da su na čelu organizirane ćelije, koja je podređenim sudcima egzekutorima na terenu, davala za primljeni novac, jasne naputke, kada i koga oštetiti, kada i kome pristrano dijeliti nepravdu....

Istraga će se iz toga razloga, sa Širića i Djedovića, morati razgranati prema dolje....do svih direktnih sudaca egzekutora na terenu, koji su od šefova dobivene naloge provodili.....

Ključna stvar u svemu je, da li će istraga ići samo prema dolje....( to je neupitno )....ili će Širkan propjevati i istragu usmjeriti i prema gore.....ka stvarnim Šefovima i Širića i Djedovića.....

Svi mi koji živimo i gledamo nogomet, jasno znamo i godinama vidimo tko je stvarni šef svega što se u HNS-u događa....
Da li će USKOK to uspjeti i faktički i pravno podkrijepiti činjenicama za sud...ostaje za vidjeti.....


##########################################################################
##########################################################################


TO TRIBA PONAVLJATI ....Komentar od: raner | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:55
mala mrlja na NAS HAJDUK...iako se tu nema koga krivit od ljudi koji u u tom projektu bili,svak je ima pravo se prijavit i svak je ima pravo dat glas,steta za ovo.ali j*****u mater nigdi ne pise da je luketin osuden niti jos su izneseni bilo kakvi dokazi...iako se bojim da j eovde luketin debelo umisan,,,jbg NAS HAJDUK nastavlja i bez njega..samo da zane ne upadne i sve je ok
Komentar od: joke91 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:44
Komentar od: canis pugnix @ 10. prosinac 2011 12:54

ma kojih 6 bodova manje sad napokon imamo i dokaz krađa u prvom dilu i triba tražit poništavanje prvog dila il nećemo igrat i gotovo
Komentar od: joke91 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:43
Komentar od: canis pugnix @ 10. prosinac 2011 12:54

ma kojih 6 bodova manje sad napokon imamo i dokaz krađa u prvom dilu i triba tražit poništavanje prvog dila il nećemo igrat i gotovo
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:36
LUKETINA ZATVORILO A JA GOVORIM NE GLASAJTE ZA NJEGA,,,,,,,,,,,,,,,ETO TI GA NA,,,,,,,,,,,,,,,,,

OVO JE JEDNA VELIKA SRAMOTA NA NAŠ HAJDUK,,,,,,,,,,,,,E JEB EM,,,,,,,,,,,,
Komentar od: dadosthr | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:27
Evo nam Luketina zatvorilo ....
Komentar od: www.navijachajduka.blog.hr | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:25
#######################################
Ako koga zanima, NOVO na blogu:

www.navijachajduka.blog.hr

TEMA: IPAK SE KREĆE – NA BOLJE!

HŽV!
######################################
Komentar od: www.navijachajduka.blog.hr | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:24
#######################################
Ako koga zanima, NOVO na blogu:

www.navijachajduka.blog.hr

TEMA: IPAK SE KREĆE – NA BOLJE!

HŽV!
#######################################
Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:21
Je nakon 2 godine,ali nakon koliko godina ce npr,Kukoc biti najbolji veznjak Hajduka?Ma mislim, takve stvari se nebi smjele dogadati.Puno bogatiji klubovi od HAjduka ne mogu si dopustiti luksuz da u prvih 11 igra igrac ciji ugovor ulazi u zadnju godinu,pa cak ni na klupi nema sta radit igrac sa ugovorom u zadnjoj godini.I kako sad uzet neku lovu od transfera?A tek nam dolazi"kapitalac"anas na prodaju,znaci sad treba produzit ugovor anasu ili trazit klub pa na kraju sezone prodat anasa
Komentar od: orlandoblue67 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:17
Čestitam NK Rijeka na osvajanju naslova prvaka 2004/2005.

http://prva-hnl.hr/blog/prva-hnl-arhiva/?sid=14
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:13
CANISE ZABORAVIJA SI REĆ NAJBOLJI VEZNJAK HAJDUKA NAKON 2 IPO GODINE UŽASA,,,,,,,,

A I VELIKA MU JE KONKURENCIJA,,,,,,,

BRKLJAČA, LUŠTICA, PESIĆ, KUKOČ,,,,,,

JEDINO ANAS,,,,,,,,,,,,,AH KOJA KONKURENCIJA,,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:12
AJDE PRODAJU MALOČU DOVEDI SAKAIA I CADUA,,,,,,

AJMOOOOOOOOOOOOOOO

KORBI,SHIKABALA, TSHABALALA. DARRAGI, MSAKNI,
Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:10
Problem kod transfera tomasova i subasica je sto hajduk ostaje praznih depova ili dobiva neku milostinju.A o igrackim kvalitetama se moze raspravljat:
-subasic najbolji golman HNL-a,drugi golman reprezentacije
-tomasov u najboljoj formi od svih veznjaka hajduka
Komentar od: orlandoblue67 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:10
mentar od: tiramol @ 10. prosinac 2011 13:08

opet si mi uzeo mjeru...

možeš li mi pojasniti što želiš reći?!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:10
Marija Maloču traži Kuban iz Krasnodara

Nakon ponude Kaiserslauterna od milijun i pol eura za Marija Maloču, u petak se javio i Kuban iz Krasnodara s nešto većom ponudom, piše portal 24 sata.

Unatoč želji trenera Krasimira Balakova, čini se kako će Maloča karijeru nastaviti u inozemstvu, a o kojom će klubu biti riječ saznat ćemo u idućih nekoliko dana.

Također i za Srđana Andrića postoji konkretna ponuda. Njega traže - Kinezi.
Komentar od: jon lord62@ | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:09
U sjeni ove BOMBE

Ostalo je..da je NO
Malešu pa ..kako se može iscitat između redova dao ka neki otkazni rok da rješi. skoro nemgucu misiju .4 miljune orija viška u HNK Hajduka do 30 miljuna kuna

Drugim rjecima...kako se rješit 30 miljuni viška ?

Otkaz Balakovu i njegovom timu /preskupi/
Tomasov,Subašić...možda i braca Shrabini pa Vejić,Buljat i još par igrača kao skupi igracki kadar
i

suvišan kadar na katu,pretplacen...uz dvojku koja su eliminirana sigurno se misliklo na Grbica,Fia i ekipu

TU CE SE RIZAT
NA TRENERU,NAJSKUPLJIM IGRAČIMA I FUNKCJONERIMA

Vidit cemo kako ce "nemogucu misiju" Maleš rješit
dan mu je kratki rok ..ali sam je kriv
imao je više od pola godine da to rješi..
Bice se opravdao da nije imao slobodne ruke
sada je dobio od NO
pa cemo vidit
Fakticki nakon uništene ove sezone 2011/2012
Malešu je dana i sudbina sljedece sezone 2012/2013..i sljedece..
jer otiđu li najbolji skupi igrači,buducnost je takva.
Dajmo im vrimena...našoj dici da stasaju
Hajduk je dan u ruke Malešu koji t ka neki menađer engleskog tipa ,sa još više ovlasti stavit klub u gabarite kako ga NO vidi.

Plus toga..lagao je o ugovorima do sto ijad..
to je isplivalo sa Inohom,a i Milo je izletio sa Vukovićevom mjesecnom gažon od 100 ijad kuna..
Tada i pučko školcu je bilo jasno da do sto ijad je maska.

Kerum se ogradio u novinama..da je dao klub,navijacima

Koga on to laže
kome prica basne ?

Dok mu je tu zet koji sve kontrolira..i grad ima 56%...
Kerum ce bit vlasnik u sjeni

Jedino šta je pribacen vruci kumpir navijacima koji su to tražili ... ovi NO, a NO koji ce birat..trojku ovi njima podnosit racune
Sve pari ka transparentno..jedino tko ce dovest šolde u klub /dok moremo prodavat supstancu,igrače.. dobro je/
i tko je zadnji,čija je zadnja

ja još uvik mislim..da je to Kerum
Komentar od: tiramol | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:08
orlandoblue67
šabanov kobasičaru, ti obrati pažnju na ovo:

Osnovano se sumnja da je prvookrivljenik, predsjednik Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, zajedno i sukladno prethodnom dogovoru s drugookrivljenikom, članom Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, u cilju pribavljanja nepripadne materijalne koristi, od kolovoza 2011. do 3. prosinca 2011., u Krapinskim Toplicama, Splitu i Zagrebu, nakon što je odgovorna osoba jednog nogometnog kluba od njega zatražila da se njegovom klubu pošteno sudi u sezoni 2011./2012.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:05
NEK TOMASOV I SUBAŠIĆ IDU SLOBODNO ČA TO DOVOLJNO GOVORI O NJIMA KA LJUDIMA,,,,,,,,

A TOMASOV ĆE SHVATIT KAKO MU JE U HAJDUKU BILO MILA MAJKA,,,,,,,

DRUGAČIJE ĆE BIT KAD ĆEŠ MORAT DAVAT 120% OD SEBE U NEKOM DRUGOM KLUBU I KAD ĆEŠ MORAT STALNO IGRAT ODLIČNO,,,,,,

A BAŠ SE PITAM KO ĆE BALERINU UZET,,,,,,,,,HEHEHEHE

ČISTI ČISTI MALEŠU NE ŽALI ZA TIM LJUDSKIM I NOGOMETNIM SMEĆEM,,,,,,,,,,,

I MA PUNO BOLJIH IGRAČA I JEFTINIJIH KOJI CIJENE KLUB U KOJEM IGRAJU I UVIK DAJU SVE DO SEBE,,,,,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 10. prosinac 2011. 13:02
Nakon objave svojevrsne transfer liste na Kantridi su se okrenuli pregovorima s Hajdukom koji je zainteresiran za Sandija Križmana, a predsjednik Rijeke kazao je nešto više na tu temu.

Početak zimskog prijelaznog roka se bliži, a Ivo Ištuk je već obznanio na koje igrače ne računa u nastavku sezone, a koji mogu slobodno napustiti klub ako nađu dobrog poslodavca. Splitski Hajduk nerijetko je znao Rijeci "oteti" igrače (braća Sharbini, Linić, još prije Musa...), a oko su ovoga puta bacili na Sandija Križmana koji se nije razvio u onakvog igrača kakvog je Rijeka (pre)dugo čekala.

"Načeli smo u današnjim razgovorima temu razmjene igrača. Sada je na redu procjena struka s jedne i druge strane. U tu razmjenu sigurno neće biti uključeni naši mladi igrači na kojima ova uprava gradi dugoročnu strategiju", šturo je i******avio riječki predsjednik Robert Komen za Radio Rijeku, no njegova i******ava probudila je maštu navijača.

Kako neslužbene informacije govore, razgovaralo se o Križmanu, Čulina nije na prodaju dok se o Damiru Kreilachu nije čula ni riječ. No, treba podsjetiti da vrijednom riječkom veznjaku ugovor ističe na ljeto te već od nove kalendarske godine može slobodno početi pregovore s nekim drugim klubom. Rijeka u toj situaciji ne bi dobila ni lipe...

Koga je Hajduk spreman poslati na sjeverni Jadran još nije poznato, iako je i Balakov napravio svoju listu "nepoželjnih". Ali, Rijeci u ovo krizno doba nasušno treba golgeter, a ne treba puno razbijati glavu s kojim to napadačem na Poljudu nisu sretni ni struka ni navijači.

NIŽETIĆU AJDE JE BI MAT ER

SMEĆA MINJA SMEĆIMA IZ HNL-A

PUNA MI JE KITA TOGA,,,,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:54
Jos sam u cudu,da to odigra covjek koji svakim istupom u javnosti nesto zaj*****,imao sam dojam da je najbolji kad spava ili bere masline,medutim moram priznati da sam bio u zabludi.Svaka cast predsjednice.Ali ajmo sad dalje,tesko se iz ovoga maminjo moze izvuc,znaci dolazi kraj vladavine brace mamic.Ajmo to iskoristit,imamo 6 bodova manje od dinama sto uz malo drugacije odnose unutar HNS-a i nije nedostizno.

Idemo sredit igracki kadar

-ako tomasov i subasic nece potpisat ugovor nek idu sto prije pa da izvucemo neki euro
-ako je stvarno dosla ponuda za malocu,malo ga stisnuti nek se odrekne dijela odstete tako da uhvatimo bar milijon Eur
-prodat vukusica za 3.5-4mil.EUR
-ahmada,m.buljata,jozinovica,barisica i ostale "otpisane"igrace poslat na posudbu u zadar,sibenik,pulu i sl.mozda se netko upeca,a ako ne bar nece smetat
-dovest golmana,stopera, zadnjeg veznog ali ne ici na trznicu u splitu po pojacanja nego malo skautirat pa nac istinska pojacanja,i daj vise dovedite iskusnog a jeftinog drugog golmana(npr,skender) a kalinica ili stipicu na kaljenje u prvu ligu,previse smo tih mladih golmana unistili.

I ajmo sad cistite klub

Trazite sponzore
Uprava koja nije u stanju naci sponzora je vrlo upitna uprava,a to sto ti lumeni iz NO traze smanjenje proracuna,ti males bas napravi kontra,dovedi pojacanja i nadi sponzore pa omoguci Hajduku bogati proracun

- i svakako ostaviti Balakova,trenutno boljeg trenera na "lageru" nemamo
Komentar od: bijeli-hzv | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:52
ako u hajduk opet kroci slicna noga sinovcicevoj ili se potpise ikad opet ugovor da neki klosar ispadne mocniji od hajduka treba ih za jaja objesit
Komentar od: bijeli-hzv | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:49
http://www.jutarnji.hr/males-i-sinovcic-se-dogovorili--tomasov-i-subasic-definitivno-odlaze-s-poljuda/992702/

evo ako nekoga zanima sta se desava u hajduku moze malo citat po zg novinama jer ipak nije lako doznat nesto o hajduku u splitu
e moji sd novinari jadni ste ko hnl
Komentar od: ŠI 1950 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:48
orlandoblue67 - Šta je bilo retaju plavi , stisnija se šupak . Upali svitlo ako ne vidiš , mater ti je.ben retardiranu .
Komentar od: orlandoblue67 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:43
tovari, samo kratak isječak iz komunikea USKOK-a. Obratiti pažnju na zadnju rečenicu!

"USKOK je donio nalog o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1960., 1950.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela primanja mita i protuzakonitog posredovanja.

Osnovano se sumnja da je prvookrivljenik, predsjednik Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, zajedno i sukladno prethodnom dogovoru s drugookrivljenikom, članom Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, u cilju pribavljanja nepripadne materijalne koristi, od kolovoza 2011. do 3. prosinca 2011., u Krapinskim Toplicama, Splitu i Zagrebu, nakon što je odgovorna osoba jednog nogometnog kluba od njega zatražila da se njegovom klubu pošteno sudi u sezoni 2011./2012., od te osobe zatražio da mu na ime starih dugovanja preda iznos od 95.000,00 eura.


STARIH DUGOVANJA!

Veseli i zdravi bili!
Komentar od: H1911 | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:40

TO BE CONTINUED...
Komentar od: bijeli-hzv | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:40
jel ovaj novinar napusen?

prika ako je sad širic postao srbin ćirič onda ti moram reci da ćiric dolje postaje ćilić.a ćirić nikada nece biti ćilić.

e sad kad smo to rascistili sad ti nama reci jel ovo predsjednik hajduka malić uhvatio predsjednika bakiovića s širićem,čirićem ili ćilićem?
majke ti koliko ij sad to bilo?
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:38
Komentar od: bellygunner @ 10. prosinac 2011 12:34Brate stigli smo do KRAJA TUNELA...samo se plasim da je slijepcu isti qurac jel u tunelu ili vani...na dnevnoj svjetlosti
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 10. prosinac 2011. 12:32
ZADRE,
koji ti je qurac ???? poceo si ko duje.


jos ti samo fali ono ####################################