Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Hajduk

Objavljeno 09.12.2011. u 14:10

Poljudske škare troškova sežu i do Krasimira Balakova

Dokle sežu Malešove škare? Do bola. Do Balakova?! Kako do trideset posto smanjenja? Proračun je napunjen do 105, pa predviđen za iduće razdoblje na 88 milijuna kuna, ali sve je to puno, treba još trideset posto manje... Gdje to može Maleš najbolje postići?

U igračkom kadru, svakako. Jedan igrački ugovor teži je od plaća zaposlenika premda je sigurno i nesumnjivo kako u Poljudu ima dupliranih kapaciteta i kako je udar namijenjen i “drugom katu”, a ne samo svlačionici.Međutim, još je u ljeto Maleš govorio kako će stanjiti troškove i kako će nogometaše prisiliti na tanje ugovore, kako će nogometašima davati najviše po sto tisuća eura godišnje. Međutim, toga se baš nije bilo moguće držati, što se i sam Maleš brzo uvjerio, pa je morao - sebi skočiti u usta. Nije sve bilo kako je (makar u najboljoj vjeri) najavljivao.

Kako da svima održi riječ, kad je angažirao neke nogometaše tipa Masahiko Inoha ili se pak pojedini, a očemu se dosta pisalo, naprosto nisu dali suziti u uže gabarite.  Vidimo što se baš ovih dana događa s pokušajem obnove ugovora Danijelu Subašiću i Marinu Tomasovu. Nema uspjeha...

Nego, gdje može ugristi uštede? Na sceni su otkaz, raskid, nagodba, po tri segmenta. U Maleša su škare ili metla, a kad se reže ili mete, netko mora i da plače ili barem kašlje...


1. Nogometaši
Proda li neke kapitalce u radnu zajednicu ne bi ni trebao dirati, ali to zacijelo nije pravi putokaz koji su mu dali, naredili, jer i drugi kat je na tapetu NO-jurišnika. Glede igrača jasno je da je Anas Sharbini najskuplji sa 300.000 eura godišnje gaže, ali je neosporno i prva zvijezda, znalac, netko bi, naime, trebao ostati igrati. Problem je i u balastu neriješenih ugovora tipa Marijan Buljat, previše se toga nataložilo. Ono što je nedvojbeno jest da se pogon profesionalnih igrača sa 40 sreže na - 28. To je ta čarobna brojka!

2. Stručni stožer
Dolazi se i do Balakova, nema sumnje, njegov džep nije nedodirljiv. Ni bugarski stručnjak opet nije siguran, premda smo se nakon 1:0 protiv Zadra razišli sa do viđenja, nikako zbogom. Ali... Takav rezultat za tako puno novca?! Čini se izvjesnim da će bugarskom stručnjaku Maleš predložiti da smanji ugovor i apetite (pojačanja?!), da svojih preko dvadesetak tisuća eura mjesečnih primanja netto svede u - realne hrvatske recesijske okvire. Tu su i njegovi pomoćnici Ilija Grujev i Jončo Arsov, sa osam, odnosno šest tisuća eura. Ljubav prema Hajduku mogli bi iskazati u reciprocitetu, da smanje primanja koliko god mogu. U suprotnom? Otvaraju se sve opcije. Vjerojatno je da će to Maleš tek predložiti na NO, pa da pregovori počnu kad se Balakov vrati 3. siječnja, a možda se sve dogodi i ranije, u međuvremenu. Jer, nikad ne znaš, ne smije baš ni Maleš nepripremljen pred NO jer u protivnom bi i sam mogao poletjeti, bez krila... Na sceni su poželjni samo jeftin(ij)i!

3. Radna zajednica
Milo Nižetić bi mogao ostati sportski direktor, zašto ne. Ili tražiti novog? Natječajem? A škare bi došle do direktora Josipa Grbića, pa do raznih službi, marketinških stručnjaka, savjetnika, glasnogovornika... Spominje se i status šefa omladinske škole Ivice Matkovića, spominju se i skauti Vilson Džoni, Dražen Mužinić, pa duplirani treneri u omladinskoj školi, sve bi se pročešljalo, ponudile razne opcije odlazaka ili jeftinijeg ostanka u Poljudu.


SLAVEN ALFIREVIĆ

Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 11. prosinac 2011. 23:02

III DIO

############################################################################
############################################################################


Žalosno je da ja, a tako i velika većina hrvatskog puka želi potop Dinama u Ligi prvaka, samo iz jednog jedinog razloga, a taj se zove Zdravko Mamić. U jednom poštenom natjecanju u HNL-u u kojem bi prvak bio Dinamo bez Mamića, Širića, Vrbanovića, Breznih, Markovića, sumnjivih rezultat, nepostojećih jedanaesteraca postao prvak, s gušton bi gledao njihove uspjehe, kao i svakog drugog hrvatskog kluba u nekom od europskih natjecanja. Ovako, na žalost…od malih nogu navijam za Lyon, Ajax, Real…

Apeliram u ime svih ljubitelja nogometa da se ovakve nepravde isprave, ako treba ići i do svih europskih sudova i institucija osim UEFE, o kojoj također imam loše mišljenje, poglavito od vremena Michel Platinia kojemu je jedina vrlina što je bio vrhunski nogometaš. Ako je to bio dovoljan kriterij za postati predsjednik UEFA-a, onda je svaka daljnja diskusija nepotrebna. Još nisam čuo da je najbolji varilac u škveru postao i direktor istog. Taj isti Platini ovih se dana oglasio o problemima španjolskog nogometa, dok je za ostale siromašne lige slijep i baš me interesira da li bi na isti način postupio kod nas.

Zabranimo, uništimo, zaustavimo nogometno prvenstvo u kojem jedan klub unaprijed ulazi u natjecanje s + 30 bodova na svom kontu. Netko će reći kako je nogomet sporedan problem, kako postoje puno veći problemi u društvu od nogometa. Nezaposlenost, bijeda, siromaštvo…imamo kao društvo u cjelini puno problema, ali stotinjak tisuća gledatelja na prvih par utakmica Hajduka na Poljudu nisu mala masa nezadovoljnika već cijeli jedan pokret kojem je pun kufer da ih šačica mafijaša smatra budalama.

Za ovakvu državu i za ovakav sport i nogomet, gospodo, nismo se borili. Mislio sam se potpisati punim imenom i prezimenom, ali poučen iskustvima Luke Bonačića i još drastičnijem slučaju Dina Pokrovca, ne pada mi na pamet, ne zato što nemam osobne hrabrosti (imao sam je 1991.), već jednostavno nisam za to plaćen, a oni koji bi o ovom trebali pisati, oni kojima bi ovakvi problemi trebali vrištati s naslovnica i za to su predobro plaćeni, ne rade ništa.

Ja sam samo navijač koji živi jedino od svog osobnog dohotka i koji svaku godinu kupuje pretplatu za utakmice svog voljenog stogodišnjaka i voli svoj grad, državu i ne miri se činjenicom da pojedinac terorizira većinu, jer gospodo, Zdravko Mamić je baš to, terorista i ubojica hrvatskog nogometa.

Čovjek koji je uspio ono što Srbi u Domovinskom ratu nisu uspjeli, a to je razdijeliti Hrvatsku na sjever i jug.

HŽV.

###########################################################################
###########################################################################


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 11. prosinac 2011. 22:59

II DIO

############################################################################
############################################################################


Pljačke, namještene utakmice, ucjene pa i ubojstva (nikad razjašnjeno ubojstvo Dina Pokrovca, koji je gle bio navijač Hajduka), smiješni rezultati, smiješni transferi (Brezovac, Špehar, Škvorc…) sve u cilju nelegalnog prepuštanja bodova voljenom najkatoličkijem klubu.

Za divno čudo, poslije posljednje šetnje GNK-a kroz Osijek i „pobjede“ 4:0, igrači Osijeka su dva dana poslije dobili plaće. Živo blato, kaljuža natjecanja koje bi trebalo biti sportsko, viteško, curi sa svih strana, a USKOK, DORH, intelektualne snage, političari okreću glavu na drugu stranu prepuštajući smeću hrvatskog društva da se razmeće sumnjivim novcem. Bivši premijer na proslavi RNK Splita koji se tada nalazio u četvrtom rangu nogometnog natjecanja, govorio je kako će taj klub vrlo brzo ući u prvu HNL. Otkud mu taj podatak, je li bio vidovit ili je imao veze kod don Mamića, ili je imao dojavu iz kladionice?

Takva jedna i******ava od dotičnog gospodina jednostavno je bio znak svim ostalim klubovima u drugim, trećim, četvrtim ligama da zaborave napredovanje u viši rang sljedeće četiri godine. Ministar, mislim da se Mlakar zove (mijenjaju se kao tečaj švicarca), nije imao snage, obraza, karaktera i ministarske obveze proglasiti nevažeću sjednicu na kojoj je kum Marković manirom velikog Vita Corleona ostao u sedlu i nastavio u svojim starački ishlapjelim odlukama pomagati dokazanom mafijašu Zdravku Mamiću (plaćao sam suce) širiti svoj zločinački biznis s ciljem bogaćenja jedne porodice, a sve lijepo upakirano u tzv ljubav prema Dinamu. Istinski, pravi navijači Dinama, s kojima sam osobno bio na istoj valnoj dužini u natjecanju u kojem su politički podobni bili jedino Partizan i C. Zvezda, a nama Hrvatima ostavljane su samo mrvice.

Zaboravimo one floskule i komunističke p***rije kako je Tito bio navijač Hajduka, jer da je uistinu bio samo deseti dio naš navijač kao što je predsjednik Tuđman bio navijač Dinama, Hajduk bi bio prvak Jugoslavije barem 20 puta.

Intelektualne snage trebaju više pisati, poticati, nastojati zainteresirati one koji bi se trebali baviti mitom, korupcijom, pljačkom, pustošenjem u HNL-u. Gdje su doktor Paladino, Pavuna, Radman, predsjednica Vlade, ministri, Josipović, Zidić, Karamarko, novinari i svi oni kojima je dužnost, a nekima i zakon nalaže borbu protiv ovakvih anomalija. Čast iznimkama, koji imaju hrabrosti, te se kritički znaju očešati o ratnog profitera Zdravka Mamića i bolest hrvatskog nogometa, prvenstveno mislim na Juricu Pavičića, Vinka Vukovića, Damira Petranovića.


###########################################################################
###########################################################################

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 11. prosinac 2011. 22:54


Dobio sam mail našeg prijatelja sa portala .... prije dosta čestog komentatora, sada nas samo čita i rijetko se javi .... pa me podsjetio na nešto što je napisa prije 4 miseca ....


###########################################################################
###########################################################################


U MORU priopćenja i proglasa navijača Hajduka koje smo dobili od sinoć izdvojili smo komentar jednog starijeg torcidaša (podaci poznati redakciji).

Tekst donosimo u cijelosti:

Evo jedan moj „kratki“ komentar na stanje u Hajduku, GNK-u, HNL-u, medijima i općenarodnom ludilu vezanom za Dinamo.

Naime, sve televizijske postaje, tiskani mediji, portali oduševljeni su „povijesnom“ uspjehu najkatoličkijeg kluba u Hrvata. Propinju se na zadnje noge kako bi dokazali svekoliku ljubav prema klubu koji je navodni pojam hrvatstva, domoljublja, patriotizma i skoro pa ilegalnog pokreta otpora u bivšoj Jugoslaviji, koji se iz ilegale izborio za nezavisnu državu Hrvatsku. Interesira me da li je ova hrvatska šutnja intelektualnog dijela Hrvatske znak odobravanja svega što se događa u hrvatskom nogometu ili vlada jednostavna nezainteresiranost potaknuta nemogućnošću ikakve promjene. GNK Dinamo vode i u njegovu promidžbu upregnuti su svi ljudi sumnjivog morala, ratni profiteri, ratni dezerteri, ljudi koji balansiraju na granici zakona. Da li slučajno?

Država u kojoj nogometni klub vodi čovjek koji je na početku domovinskog rata imao 30-ak godina i koji je na nekakav svoj „velikohrvatski“ način odbio obući odoru hrvatskog vojnika i stati na liniju bojišnice protiv daleko snažnijeg, brojnijeg, opremljenijeg neprijatelja, i koji je u međuvremenu svoj bankovni račun podebljao na opet „velikohrvatski“ nepoznat način. Zdravko Mamić pogađate, je čovjek koji se javno hvalio kako je plaćao nogometne suce i navodno mu je sada žao (možda zato što je mogao svoju rabotu proširiti i na europske suce). Čitamo uvažene novinare, pa tako u današnjoj SD možemo pročitati u kolumni Zdravka Reića kako piše o Jurčiću kao Ivićevom sljedbeniku, kao da je uopće bitno tko vodi GNK kada se zna da je sve, ali apsolutno sve titule od neovisnosti, kupio, opljačkao, potplatio…samo slijepci misle da nije istina, samo oni koji guraju glavu u pijesak i govore kako je Dinamo uistinu najbolji hrvatski klub.

Hajduka može voditi reinkarnacija Tomislava Ivića, križana s Joseom Mourinhom, Trapattonijem, i Pepeom Guardiolom i opet pored Širića, Svilokosa, Marića, Kovačića, potpomognuta Beusanom, i kao vrhom zločinačke organizacije koja se naziva i Hrvatski nogometni savez, a koju vodi čovjek upitne inteligencije, čovjek koji je javno hvalio fašizam, koji je spoznao u jednom od svojih bisernih i******ava da Boga ima tek kada je nakon opljačkane nogometne utakmice Rijeka-Osijek, voljeni klub Dinamo postao prvak. Dno dna, nogometna močvara, mulj iz kojeg se teško izvući, to je hrvatski nogomet. Misle li uvaženi mediji da bi hrvatski nogomet bio imalo lošiji da je od neovisnosti prvak države bila Rijeka ili Varteks ili netko iz osiromašene i ratom poharane Slavonije?

Misle li da hrvatski nogomet ne čeka sudbina hrvatske košarke u kojoj je svaki košarkaš iz Šibenika, Zadra, Splita, Rijeke, ako je želio igrati u reprezentaciji MORAO prijeći u Cibonu, za koju smo svjedoci kako nakon makabizacije naše lige puca po svim šavovima, a ta ista reprezentacija je od svjetske velesile postala vreća za udaranje na svakom natjecanju na kojeg se nekim čudom uspije plasirati. Gospodo, ozbiljne košarke u nas Hrvata više nema, a pitanje je dana kada će se to isto dogoditi i u nogometu zbog bolesnih ambicija bolesnih ljudi u HNL-u. Pljačke, namještene utakmice, ucjene pa i ubojstva (nikad razjašnjeno ubojstvo Dina Pokrovca, koji je gle bio navijač Hajduka), smiješni rezultati, smiješni transferi (Brezovac, Špehar, Škvorc…) sve u cilju nelegalnog prepuštanja bodova voljenom najkatoličkijem klubu.

...
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 9. prosinac 2011. 22:01

##############################################################################
##############################################################################
##############################################################################

Objavljeno u Nacionalu br. 589, 2007-02-27

http://www.nacional.hr/clanak/31935/mamic-i-siric-odlucuju-o-nogometnom-prvaku

##############################################################################
##############################################################################
##############################################################################

Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:30############################################################################
############################################################################


Baš danas ko za vraga izlazin iz Heinzelove ... bia na policiji prijavljiva neka vozila na firmu .... i dobijen poziv gdje si .... kažen upravo izlazin iz Heinzelove, na murji sam bio za neka vozila, sad iden na posal ....

Kaže mi, šteta taman su ih doveli he he he da ih vidiš ))))

Popodne mi je jedan bio u Hns-u .... kaže mi duje tamo su svi blidi ka krpe .... svi šute he he

Još jednom moram kazati da zamoljavam ovog puta nemojte po meni zašto ne govorin imena, tj. ime ....
Nije moje, a s obzirom da su počele izlaziti točne informacije u ovom kopiranom grunfovom komentaru .... isto tako par novinara zna ime .... Slobodna također zna .... Novi list isto tako još jutros .... pitanje je vrimena tj. sata kad će izać ime doušnika ....

Ako izađe onda ćemo prvo zujati ka bumbari, jer još uvik ne virujen da je toliko blesav .... mislin pozitivno blesav ....
A onda ćemo pivati )))
Ako ime ne izađe, onda ni ja nemam pravo to spominjati, jer tu se nije radilo o keramici za dječe vrtiće, nego o puno škakljivijim stvarima .... pa ako novinari to ne napišu, onda i ja moran držat jezik za gubicon ....

Ponavljam, ne mora značiti da će se baš sve srušiti, ali da je debelo zatresena guba iz Hns-a očito da je .... i ja se tome zaista jako veselim ...
No, još više se veselim, daleko se više veselim da se pojavio čovik koji je reka yeben mu mater, ionako smo jadni .... ionako imamo u klubu što imamo, kud ne znamo i nećemo tuda nas još i kradu .... nemamo Bandića, sve moramo plaćati, sve moramo po zakonima, a oni ne moraju ništa .....

Pa dosta je bilo .... da ništa ne napravim ovo ću napraviti .... i neka me pamte baren po tome .... ko im yebe mater .... ali Hajduka više neće zayebavati ....

Jesan trenutno malo van sebe i u euforiji .... ali kad se sazna tko je taj lik, a pogotovo .... pogotovo ako se sazna kako je on to pokrenuo i doša do toga .... ja ne znam jel ima šanse da ne ostane u klubu dokle hoće )))))

Malo karikiram, ali otprilike su takvi komentari bili između ljudi sa kojima sam priča o tome .... ne iznenađenje, nego totalno san osta bez riči ....

KAPA TI DO PODA MAJSTORE !!!!!!!!!


###########################################################################
###########################################################################


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:29


############################################################################
############################################################################
############################################################################Ključni čovjek


Maleš u suradnji s USKOK-om Širiću dao označene novčanice


Službene potvrde nema, ali prema svim spoznajama ključni čovjek u uhićenju Željka Širića i Stjepana Djedovića mladi je Hajdukov predsjednik, 32-godišnji Hrvoje Maleš


Maleš u suradnji s USKOK-om Širiću dao označene novčanice


Navodno je podvalio označene novčanice Širiću i Djedoviću, a sve u pod izlikom da za svoj klub traži pošteno suđenje. Poznato je da se početkom ove sezone, kao i prijašnjih godina, zbio klasičan scenarij. Hajduk je u početnih nekoliko kola grubo oštećen, Dinamo je pobjegao na pristojnu bodovnu zalihu.

Maleš je, u dogovoru s USKOK-om ušao u pregovore, razgovore, a cijela akcija potrajala je skoro dva mjeseca. Naravno, Hajduk je dobio pristojno suđenje, više nije bilo grešaka, a sada je na vidjelo izašao cijeli slučaj. Navodno postoje video i audiozapisi podvaljivanja označenih eura...
Google Oglasi
Novi Chevrolet Sedan
Sedan kompakt s izvrsnim stilom Preuzmite naš katalog! www.chevrolet.hr

Hajdukov predsjednik, kako kaže naš izvor u USKOK-u, jedino što je tražio bila je zaštita njegove obitelji. Očekivano, Maleš nije želio ništa komentirati, vjerojatno mu ni institucije to ne dopuštaju.


###########################################################################
###########################################################################
###########################################################################


Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:23
Kupit sutra NOVI LIST!!!

JEMA PUNO LIPIH STVARI; ALI NE SMIN KAZAT :)))))

Puno lipih stvari....

Pozdrav, našem zmaju!!!
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:13

ne obaramo rekorde, ali živimo u malom, a odabranom društvu, mafiji usprkos.....

CLUBS WHO HAVE PLAYED IN THE UEFA CHAMPIONS LEAGUE QUARTER-FINALS

12 appearances Manchester United FC
10 FC Bayern München
9 FC Barcelona
9 Real Madrid CF
7 Juventus
7 Chelsea FC
6 AC Milan
6 FC Internazionale Milano
6 Arsenal FC
5 Liverpool FC
4 AFC Ajax
4 FC Porto
4 Valencia CF
4 Olympique Lyonnais
3 BV Borussia Dortmund
3 RC Deportivo La Coruña
2 SL Benfica
2 Panathinaikos FC
2 FC Dynamo Kyiv
2 AS Monaco FC
2 PSV Eindhoven
2 Villarreal CF
2 AS Roma
2 FC Schalke 04
1 IFK Göteborg

1 HNK Hajduk Split

1 Paris Saint-Germain FC
1 Legia Warszawa
1 FC Nantes Atlantique
1 FC Spartak Moskva
1 AJ Auxerre
1 Club Atlético de Madrid
1 Rosenborg BK
1 Bayer 04 Leverkusen
1 Olympiacos FC
1 1. FC Kaiserslautern
1 S.S. Lazio
1 Galatasaray AS
1 Leeds United AFC
1 Bayer 04 Leverkusen
1 Fenerbahçe SK
1 FC Girondins de Bordeaux
1 PFC CSKA Moskva
1 FC Shakhtar Donetsk
1 Tottenham Hotspur FC

Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:11
PAJCEKI ,EVROPA VAS NE ŽELI SMRDITE ,JAKO SMRDITE!!!!!
Komentar od: liburne | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:11
Biće in ga dottore di calcio uvalija!!
Komentar od: tiramol | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:06
Komentar od: viktor_pačo @ 9. prosinac 2011 20:02
Livaja ih je spidija!!


Livaja uletija sa pršuton u USKOK i reka:" Nu dede jab´ ima štakod za prjavit."
Komentar od: viktor_pačo | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:02
Livaja ih je spidija!!
Komentar od: torca-ck | Komentirano: 9. prosinac 2011. 20:01
'Visoka pobjeda Lyona u srijedu u Zagrebu ( 7-1) uzburkala je strasti, no razlog tome leži i u pirodi hrvatskog kluba. U zemlji u kojoj je korupcija glavna pošast, na čelu Dinama nalazi se opsk********n i autokratičan čovjek, moćan jednako koliko i osporavan, Zdravko Mamić', piše francuski Eurosport.

Čini se da su se francuski mediji posebno zainteresirali za Dinamo, Zdravka Mamića, Vidu, Kelavu i ostalo 'modro' društvo koje se propisno osramotilo.

'Vida i Kelava, obrambeni igrač i golman, danas imaju mnogo veću reputaciju od one koje bi trebali imati igrači momčadi koja je ispala iz Lige prvaka na ovakav način. Namigivanje i palac u zraku prema Gomisu za cilj jedne momčadi u trenutku u kojem je kvalifikacija visjela u zraku i u trenutku totalne apatije druge, Dinama, učinila ih je slavnima diljem Europe.'

'Prošlo je svega mjesec dana otkako je legenda hrvatskog nogometa Robert Kovač ispitan od strane Uskoka zbog pitanja vezanih za borbu protiv korupcije. I Zorana Mamića ispitala je 2010. godine Uefa zbog međunarodne istrage o namještanju utakmica. U to vrijeme izvršni predsjednik kluba, Zdravko Mamić, Zoranov brat, i HNS istaknuli su Zorana kao svjedoka. No zapravo, on je bio osumnjičen, piše Eurosport te nastavlja u prilično sumnjičavom tonu.

'U posljednje tri godine, kako prenose mediji, Dinamo je bio upleten u tri sumnjiva slučaja namještanja utakmica. Dva ogleda europskog kupa protiv Arsenala i Temišvara, i finale kupa protiv Hajduka.'

Nakon toga novinar se prebacio isključivo na Zdravka Mamića i njegovu obitelj. Čini se da je vrlo dobro upoznat sa cijelom situacijom u hrvatskom nogometu, politici i posebno Dinamu.

'Korupcija u Hrvatskoj na visokoj je razini prema ljestvici Transparency Internationala. Dinamo djeluje kao gađanska udruga,pod vodstvom grada Zagreba. Mamić je svemoguć unutar saveza.'

'Obitelj Mamić ne troši ni lipe unutar kluba jer se Dinamo financira iz gradskog proračuna i poreza, ali primaju vrtoglavo visoke provizije svaki put kada neki tamo Lovren, Modrić, Eduardo i uskoro Badelj prijeđu u neki veliki klub. Kada je maloljetni Eduardo stigao u Hrvatsku Mamić ga je prisilio da potpiše ugovor kojim je sebi osigurao 20% njegove zarade.'

'Nedavno je Argentinac Leandro Cufre, bivši igrač Rome, dobio otkaz jer nije htio potpisati sporni dokument. Način na koji je vođen Dinamo osudili su ne samo savez i pravni organi, već i BBB koji pokuašavaju senzibilizirati javnost po pitanju korupcije u njihovom klubu. Izeđu njih i Mamića rat je trajao 18 mjeseci, oni su ti koji su neprestano naglašavali kako nešto ne valja u ustroju kluba. O namještanju utakmica nema dokaza i svemogući Mamić nastvlja svoju vladavinu', završio je svoj tekst francuski novinar!!!ODZVONILO JE GUBI BOSANSKOJ!!!
Komentar od: tiramol | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:45
ma moš gubit od amatera (ka hajduk)
moš nebit prvak godinama (ka hajduk)
moš imat pun klub amatera, uhlj***** i debila (ka hajduk)

AL TOLIKO JADNO ODIGRAT UTAKMICU DA TE SE OPTUŽI ZA PUŠTANJE (AJAX) I DA TE SE POTUŽI ZA NONŠALANCIJU (BECKENBAUER) PA YEBOTE TO VAN JE DOŠLO NA NAPLATU SVO PLJAČKANJE I OMALOVAŽAVANJE OSTATKA NOGOMETNE HRVATSKE.!!!!!!!!!!!
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:44
ako je špaco onda NEK SE VRATI za trenera...
Komentar od: emilijanenko | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:28
Komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 19:24

-----------------------------------------------------------------------

Taj treći je marginalac jer je sia na zadnji sic Grbićevog novog bilog pasata, iza Grbića i suvozača Širića.

Sve se odvijalo ka u filmu, ozbiljna lica su uz škripu guma nestala u dimu TDI-a.. btw. koji k******** ne voze škode?!

no dobro..
Komentar od: pleska | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:27
Ovo je jedan od boljih tjedana, Dinamo izvuka sedmicu, uhapsilo dvojicu velikih Hajdukovih neprijatelja.
Kula od kriminala se počinje polako urušavati -
još samo šlan na kraju i da Maminjo ode svirat klavir...
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:24
Komentar od: emilijanenko @ 9. prosinac 2011 19:23

Dakle, jasno je kao dan da je neznani junak..

TAJ TREĆI! :D
Komentar od: emilijanenko | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:23
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Dobra večer ekipa..

Pisa san prije 20-ak dana (može se izguglat) da su u Kerumovoj Periski na piću bili Širić, GRBIĆ i neki treći kojeg nisan uspia sinjat.

Pošto vidin da se priča o "neznanon junaku" koji je sj***** HNS, a mi se s njime sprdamo zbrojite 2 i 2!

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:11
Junak je jedan od ove dvojice:

http://youtu.be/bqzQ2qrtBeg

Pošto je jedan mrtav nije vam teško pogoditi.
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:08
Bandu selektivno procesuira Bajic.
E sad Kukuruku se pozabavite s Bajicevin skafetinima da ne izlaze optuznice selektivno nego da se procesuira po redu pa kom Remetinec kom sloboda.
Ajde Bajicu ili digni prasinu sa svih spisa ili pusti nekog drugog da otpuse prasinu sa spisa i procesuira
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:07
Uz pomoć Lj.P.V...
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:06
Ciccareli i Maleš...
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 19:02
A JUNAK JE...

###############################################
###############################################

LJUBO MILIČEVIĆ

###############################################
###############################################

Ono kao ozlijeđen.. ne igra.. a on smiješta gubi..

TO LJUBOOOO!!!
Komentar od: 19NeuM50 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:58
Dvojica nogometnih dužnosnika navodno su tražili oko 100 tisuća eura za pošteno suđenje na više utakmica posljednjeg nogometnog prvenstva, a od prikrivenog istražitelja preuzeli su dio novca s kojim su i uhićeni.
#####################################
pa logično da im je maleš ponudio lovu da pošteno sude zadnjih par kola hehehehehehe
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:56
###############################################
###############################################
###############################################

http://www.youtube.com/watch?v=IcIhSM4vmCE

###############################################
###############################################
###############################################

PIVAJ DALMACIJO!

U ČAST NEZNANOM JUNAKU..
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:55
milanović??????

čačić???
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:54
Ako im je dava svoju lovu možda je Sanader.
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:50
da nije maleš??????
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:48

##########################################################################
##########################################################################


Komentar od: grunf @ 9. prosinac 2011 18:05

Dopredsjednik HNS-a i bivši nogometni sudac Željko Širić te predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović uhićeni su, kako se neslužbeno doznaje, nakon što su od prikrivenog istražitelja uzeli 30.000 eura za suđenja na utakmicama prve Hrvatske nogometne lige
Dvojica nogometnih dužnosnika navodno su tražili oko 100 tisuća eura za pošteno suđenje na više utakmica posljednjeg nogometnog prvenstva, a od prikrivenog istražitelja preuzeli su dio novca s kojim su i uhićeni.

Istražitelji su tijekom dana pretražili njihove nekretnine i automobile, nakon čega bi trebali biti prepraćeni u Zagreb i ispitani. Za sada nije poznato hoće li se to dogoditi danas ili sutra.

Riječ je o USKOK-ovom predmetu, no unatoč medijskim nagađanjima, radi se o zasebnom slučaju, a ne o proširenju slučaja 'Offside' zbog kojega se na zagrebačkom Županijskom sudu već dulje sudi nogometašima i sportskim djelatnicima klubova Croatia Sesvete, Varteks i Međimurje.


###########################################################################
###########################################################################


Dragi prijatelji Hajduka ....


ovo ne mora doć do njega .... nigdje ne piše da će se kompletno sve srušiti .... znamo svi koje se zlo valja Hns-om i sudačkom organizacijom .....

Može biti da će samo ova dva nayebat, iako ima toga ohoho a ne samo ovo što se piše ....

Ono što je mene ODUŠEVILO je način na koji je ta osoba došla .... na koji se način prezentirala .... koliki je rizik preuzeo na sebe ..... koliko je tu hrabrosti moralo biti .... jer tu nisu u igri kokošari, nego malo jači igrači ....

Doći SAM, ponuditi se SAM, i toliko miseci se zayebavati sa time .... riskirati svoj život i život obitelji .... jer ovo nisu male stvari ....

Nemojte se ljutiti, molim Vas ali ja zaista ne smim o imenima .... ali virujte kad se sazna, past ćete na guyicu .... zna sam da je lud, pozitivno lud

ali baš toliko nisan virova .....

KAPA TI DO PODA MAJSTORE !!!!!!!!


###########################################################################
###########################################################################
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:47
U čast Dujinom neznanom junaku šta je sj***** Širkana:

http://youtu.be/pey29CLID3I


HŽV!!!!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:44
Širić i Djedović od prikrivenog istražitelja uzeli 30.000 eura mita

Bivši nogometni sudac Željko Širić te predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović tijekom četvrtka navečer uhićeni su u Zagrebu , potvrđeno je za Novi list iz visokih policijskih izvora.

Prema neslužbenim informacijama, osječkom i vinkovačkom nogometnom djelatniku na teret se stavlja primanje mita i zlouporaba položaja i ovlasti, ali do dodatnih podataka se teško može doći. Ipak, neslužbeno se iz policijskih izvora doznaje kako se terete da su novac primili za "sređivanje" suđenja na najmanje jednoj nogometnoj utakmici.

Više bi podataka moglo biti poznato nakon što policija izađe sa priopćenjem. Glasine do tada tvrde kako se radi o svojevrsnom nastavku afere "Ofsajd", odnosno da se ovu dvojicu tereti za vrijeme dok su bili funkcionari, a ne nogometni suci, odnosno da su kroz Sudačku komisiju utjecali na neke rezultate domaće lige.

Širić i Djedović su uhićeni, kako se neslužbeno doznaje, nakon što su od prikrivenog istražitelja uzeli 30.000 eura za suđenja na utakmicama prve Hrvatske nogometne lige.

Dvojica nogometnih dužnosnika navodno su tražili oko 100 tisuća eura za pošteno suđenje na više utakmica posljednjeg nogometnog prvenstva, a od prikrivenog istražitelja preuzeli su dio novca s kojim su i uhićeni, piše Business.hr.

Željko Širić prije par godina bio je jedan od najboljih domaćih sudaca, no pratila ga je fama kako je sposoban "mutiti". Nakon prestanka suđenja je ušao u Sudačku komisiju, gdje je uz predsjednika Djedovića bio najistaknutiji član, prenosi Novi list.
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:30
S obzirom da svi vole pivat..

###############################################
###############################################
###############################################

http://www.youtube.com/watch?v=IcIhSM4vmCE

###############################################
###############################################
###############################################

PIVAJ MAXE!!
PIVAJ DUJE!!!

PIVAJTE SVI!

PIVAJ DALMACIJO!!
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:28

Komentar od: bellygunner @ 9. prosinac 2011 17:25

A mogli bi braca Mamic ka na ic "trazit talente' po Juznoj Americi. I tamo ostat!! Negdi u Kolumbiji..........

###########################################

Escobar de Maminho

I Pablo Escobar je sastavljao nacionalni tim Kolumbije kao i Maminho Hrvatske. Također i Escobar je u narodu smatran dobročiniteljem i imao je veliki broj poklonika.

Svaka sličnost sa ljudima i događajima iz stvarnog života je namjerna.

Komentar od: grunf | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:26

u Hajduku će se rješit nekih, a Uskok će očistit HNS
sad samo prosljediš neke iz Hajduka u HNS
jednin udarcen dvi muve

Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:25
Neznan Duje ko je odradija,jedino se nadan da nije Špaco.Ako je Špaco onda ode ovi portal u P.M.-)))
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:18
VRATITE ŠPACU SLJEPCI
VRATITE ŠPACU SLJEPCI


VRATITE ŠPACU SLJEPCI


VRATITE ŠPACU SLJEPCI
Komentar od: Basturina | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:18

komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 18:13


hahahahaha Marijan Buljat hahahahha
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:18

http://www.youtube.com/watch?v=C6k6M2aPYeU


Naš Mito Bekrija zaglavio u ćorci
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:14
Triba bi uskok pročešljat ugovore jerteca,buljata,mate aračića,te zadarski postotak
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:14
Komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 18:13

šuker,,,,,,,,,,,

: )))
Komentar od: rigidni desničar-sa sela naravno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:14
Širkane-Cigane!!!

Evo ti jedna panonska i pozdrav iz Splita:

http://youtu.be/v5KktUqCeik
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:13
Komentar od: duje 1967 @ 9. prosinac 2011 15:57Komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 15:50


Štico smjestio cijelom HNS-u, Sudačkoj organizaciji, Brunu Mariću, Mamićima, Agregatu i Platimiju.. hehe

KAKO IH JE DOČEKAO NA VOLEJ..

JE LI, DUJE?############################


DRAGI PRIJATELJU ....


IME I NAČIN NA KOJI JE TO ODRADIO .... I KOLIKO SAN ĆUJA BEZ ZNANJA IKOGA .....

PRIKA .... NE DA IMA MUDA ....

NEGO IMA LAVOVSKA MUDA .....

I KAD SE SAZNA TKO JE TO .....


TO ĆE TE POGOTOVO SRUŠIT NA POD .....


NIKAD .... ALI NIKAD NE BI REKA DA BI TO ON MOGA ODRADITI .....


NIKADA, PA ČAK NI ONDA .....

Jer se uglavnom sprdamo sa njim .... uglavnom ....


adio svima .....

####################################################################
####################################################################

Da probam pogodit tko bi to mogao bit, a mi se sprdamo s njim..

-ČIKARELI
-MALEŠ
-MARIJAN BULJAT
-MALOČA
-KERUM
-KERUMOVA SEKA
-ŠPACO
-DUJE ČOP
-FIORENTINI
-JAKO ANDABAK
-LJUBO PAVASOVIĆ
-SLAVEN BILIĆ
-GORAN VUČEVIĆ

ili možda ipak ŠTIMAC?

ILI PAK

-MLADEN GRDOVIĆ

a da nije ljutiti KRUNO JURČIĆ?

JOJ,MA TKO JE??? TKO JE SRUŠIO BANDU ??
Komentar od: Gosparmlini | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:12
VRATITE SPACU SLIJEPCI!!!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:12
Komentar od: buttermaker @ 9. prosinac 2011 18:10

hahahahahhahaha
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:11
Komentar od: Gosparmlini @ 9. prosinac 2011 18:09

dobro pozdravit ću je,,,,,,,,,,a ti svojoj ženi reci da mi vrati oni kajš šta je osta kod nje prošli tjedan,,,,,,,,,,,ukrala mi kajš,,,,,,,,,bože sačuvaj,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:10
Bili@ a što reći,koju posliku porati...nisu ni Nijemci više ludi radit za svih...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:10
Da je put do tvojih vrata
Prasina od suhog zlata
To mi sada vise nista ne znaci

Jer kad ispod oka kisa krene
Tu odavno nece biti mene

Kad za bozic cujes prva zvona
To je ljubav nasa to je ona
Sto je dosla da nas pjesmom pocasti
Pjesmom punom lijepih uspomena
Za dva meka srca potrosena
Nek te ovaj bozic na nas podsjeti

Kad ponoc bljesne sa visina
Za nas dizem casu mladog vina
Sto iz zelje, sto iz ljute potrebe
Svi ce andjeli, svi ce sveci
Pjevat pjesmu, ti je samo reci
I pozeli, bozic bijeli
Neka bude za tebe

Bozic bijeli
Neka bude za tebe
Komentar od: Gosparmlini | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:09
Komentar od: BILA-KRV @ 9. prosinac 2011 18:07

a gosparu stvarno ono godinu dana trubiš o špaci,,,,,,,,,šta je previše je previše u pm,,,,,,,,,,,,,,,,,,
=========================================================================================
pozdravi mamu od mene.......
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:08
pivaj...pivaj........nečeš DUGOOOOO
HAHA
Komentar od: Basturina | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:07

5 titula uskoro osvajamo!!!

Nemojte od silnog slavlja zaboravit čestitati onu jednu Slavenu!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:07
a gosparu stvarno ono godinu dana trubiš o špaci,,,,,,,,,šta je previše je previše u pm,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: Gosparmlini | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:07
ODMAH raskinuti ugovor sa NEZNALICOM iz bugarske koji je nakon goggya uspio sniziti cijene SVIM nogometasima Hajduka!

VRATITE SPACU SLIJEPCI!!

Koliko su vrijedili Hajdukovi nogometasi nakon one pobjede protiv Anderlechta??
Zar nije bila ponuda Galatasaraya od 7,5 milja Eura za Ibru?Tu smo ponudu odbili,pa je PRESRAMOTNO protjeran Spaco, i utopili smo Ibru za puno manje novaca jer ga je unistio gogy svojim "vizijama'....

Balakov je dotukao cijene ........pola smo igraca dali besplatno (Cop,Maloca...),a ostale nitko i ne zeli jer su totalno bez RADA zadnjih godinu dana (od Spacinog odlaska)

I zato upravo,ako imate imalo mozga,znanja i osjecaja...

NA KOLJENA u maslinik,i VRATITE NAM SPACU!!

ps.

Mozda bi onda jos i sustigli agregatovih +6.....
Komentar od: Gosparmlini | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:06
Komentar od: BILA-KRV @ 9. prosinac 2011 18:01

gosparu je si ti peder????????

jel tebe špaco bušija????

ili ti njega?????????
========================================================================================

Pitaj svoju mater jesam li p eder......

Nije se zalila sine....
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:05
doli uhlj*****......doli špaco.........jel plačeš za maminjom................doli domače izdajice...........
Komentar od: grunf | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:05

Dopredsjednik HNS-a i bivši nogometni sudac Željko Širić te predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović uhićeni su, kako se neslužbeno doznaje, nakon što su od prikrivenog istražitelja uzeli 30.000 eura za suđenja na utakmicama prve Hrvatske nogometne lige
Dvojica nogometnih dužnosnika navodno su tražili oko 100 tisuća eura za pošteno suđenje na više utakmica posljednjeg nogometnog prvenstva, a od prikrivenog istražitelja preuzeli su dio novca s kojim su i uhićeni.

Istražitelji su tijekom dana pretražili njihove nekretnine i automobile, nakon čega bi trebali biti prepraćeni u Zagreb i ispitani. Za sada nije poznato hoće li se to dogoditi danas ili sutra.

Riječ je o USKOK-ovom predmetu, no unatoč medijskim nagađanjima, radi se o zasebnom slučaju, a ne o proširenju slučaja 'Offside' zbog kojega se na zagrebačkom Županijskom sudu već dulje sudi nogometašima i sportskim djelatnicima klubova Croatia Sesvete, Varteks i Međimurje.
...
__________________

naivci...pa danas niko nema para i onda će in neko dat ponudit 30.000 za pošteno suđenje?

a i to in malo...oće 100.000

a kolika je ono cifra koja se mora dat da se nekoga ubaci na A listu...cca 2000 čini mi se

a sad, ako se stane na ovome opet će se šaban i vlatkec oprat
triba i suce malo ''obradit'', onog Ma..ća recimo

Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 18:01
gosparu je si ti peder????????

jel tebe špaco bušija????

ili ti njega?????????
Komentar od: Gosparmlini | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:59
ODMAH raskinuti ugovor sa NEZNALICOM iz bugarske koji je nakon goggya uspio sniziti cijene SVIM nogometasima Hajduka!

VRATITE SPACU SLIJEPCI!!

Koliko su vrijedili Hajdukovi nogometasi nakon one pobjede protiv Anderlechta??
Zar nije bila ponuda Galatasaraya od 7,5 milja Eura za Ibru?Tu smo ponudu odbili,pa je PRESRAMOTNO protjeran Spaco, i utopili smo Ibru za puno manje novaca jer ga je unistio gogy svojim "vizijama'....

Balakov je dotukao cijene ........pola smo igraca dali besplatno (Cop,Maloca...),a ostale nitko i ne zeli jer su totalno bez RADA zadnjih godinu dana (od Spacinog odlaska)

I zato upravo,ako imate imalo mozga,znanja i osjecaja...

NA KOLJENA u maslinik,i VRATITE NAM SPACU!!

ps.

Mozda bi onda jos i sustigli agregatovih +6.....
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:59
butte ča ti kažeš na našu jadru i jovana??????
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:56
Portal Slobodne je krasan...ovo je iz jučerašnjeg izdanja
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:55
Fio je sredio Širkana i Djedicu

sad je zacementirao misto u Hajduku

za idućih 20 godina
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:54
Komedija' u Zagrebu bio je i povod francuskom Eurosportu da se pozabave likom i djelom Zdravka Mamića.

Zdravko Mamić i Dinamo postali su glavna tema svih sportskih dnevnika diljem Europe. Naravno, razlog je katastrofalan poraz od Lyona 1-7 i nizozemska priča o sumnjivoj utakmicu. Franz Beckenbauer za Bild nije htio Dinamo optužiti za namještaljku, ali je zato bez dlake na jeziku poručio Uefi: 'Kaznite Dinamo, ali samo zato što se predao! To nije u duhu nogometa...'

Engleski Daily Mail piše da je glavni krivac za ovakvu situaciju Michel Platini, 'koji je momčadima kao što je Dinamo širom otvorio vrata Lige prvaka.

'Komedija' u Zagrebu bio je i povod francuskom Eurosportu da se pozabave likom i djelom Zdravka Mamića. 'Korupcija u Hrvatskoj na visokoj je razini prema ljestvici Transparency Internationala. Dinamo djeluje kao gađanska udruga,pod vodstvom grada Zagreba. Mamić je svemoguć unutar saveza. Obitelj Mamić ne troši ni lipe unutar kluba jer se Dinamo financira iz gradskog proračuna i poreza, ali primaju vrtoglavo visoke provizije svaki put kada neki tamo Lovren, Modrić, Eduardo i uskoro Badelj prijeđu u neki veliki klub. Kada je maloljetni Eduardo stigao u Hrvatsku Mamić ga je prisilio da potpiše ugovor kojim je sebi osigurao 20% njegove zarade.'


Bio je to samo dio onoga što su Francuzi pisali o Dinamu. Između ostalog, spomenuli su kako je ogled protiv Lyona već treća sumnjiva utakmica vezana uz Modre. Bili su osumljičeni za namještanje protiv Temišvara i Hajduka...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:52
ljudi šta kažete na naš ponos na našu kosoricu i na našeg dičnog predsjednika jovana koji daje nagradu novinaru jednom koji je pisa da je aloizije stepinac zločinac,,,,,,,,,

ponos hrvatske neznam koji mi je draži od njih dvoje a kad ih vidim skupa srce mi se topi od sreće i ponosa,,,,,,,,,,,
Komentar od: __STRAH__ | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:52

A šta drugo reći nego.... __STRAH__ ?!? HAHAHA

konačno, "došla maca na...." ?!?


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:51
belly a ako maleš ne uspije leti i on iz kluba,,,,,velike štete ako ne uspije on siguran sam da će nać čovika koji će to uspit,,,,,,

al kad revizija bude ooooooooooj

pa kad se vidi di je lova išla heheheheheheh

očekujem onda da mali dioničari zajednički dignu tužbu protiv tih osoba,,,,,,,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:49
pa se ti zaje baji sa reptilima mamiću,,,,,,,,,,,,iša njih zaje bat a oni su izmislili prevare e mamiću mamiću,,,,,,
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:48
Komentar od: mangic @ 9. prosinac 2011 17:36

a znaš njega je bo njega,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: laki | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:46
http://www.youtube.com/watch?v=ZwNUFG_v-rA

PIVAJ MAXE

HEHE
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:45
ili Mamic ili MMF...KUKURIKUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Komentar od: 19NeuM50 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:37
Da nije Jurčić podvalio mamiću hahahahahahhaha
Komentar od: mangic | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:36
ma duje vam lupeta o IVANU BRLEKOVIĆU.

samo ajde to malo spektakulizira kako bi ga molili da vam to kaže :)
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:36
Komentar od: kucokaco @ 9. prosinac 2011 17:19


a ne nego ce da ga CUVA
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:33
bellygunner @

osnovat prvo Croatiu Cali pa onda Dinamo Cali
Komentar od: 19NeuM50 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:31
Ili još bolje :)))))))
Mali Zdravkec u kasni sat još jednom iša narod opljačkat pa je narod izvadija PAM PAM PAM PAM...mali Zdravkec sada živi u RE-METI.NCU.. u remetincu u remetincu cili HNS je u remetincu,kriminalci,mafijaši,lupeži i drogeraši u remetincu, tu je disco svi su mrtvi,umrli su psihopati,pedofili u remetincu, HNS je cili...
Komentar od: 88kleberson | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:30

****Hahaha kakve gluperde, svemu dođe kraj polako ali sigurno, teško se oduprijet €urićima, ha Širiću,Djedoviću ... Ruši gubu... Usput čestitke našem "agentu provokatoru" ! HŽV
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:28
"TEŠKE sumnje za namještanje utakmice, sukob interesa, napadanje novinara", opisuju Francuzi Mamićevu biografiju
Komentar od: 19NeuM50 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:24
Mali Zdravkec u kasni sat još jednom iša narod opljačkat pa je narod izvadija PAM PAM PAM PAM...mali Zdravkec sada živi na LO-VRI-CU.. na loveincu,na lovrincu cili HNS je na lovrincu,kriminalci,mafijaši,lupeži i drogeraši na lovrincu, tu je disco svi smo mrtvi,umrli smo psihopati,pedofili na lovrincu HNS je cili...
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:22
Pao je Josip Frišćić (HSS) dopresjednik saveza i čuvar leđa HNS-eovim mafijašima, dok je bio vladi kočili su sve istrage, vjerovatno je i svoju kampanju plačao iz tih sredstva................................sad je maminjo na redu......

Komentar od: kucokaco | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:19
evo citam prijavilo sabana
pjevaj siricu pjevaj ticu
spasavaj guzicu
Komentar od: Niko33 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:16
Pozdrav ekipi!
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:16

http://sportski.net.hr/nogomet/hnl/page/2011/12/09/0626006.html

Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:14
šteka cila purgerija i malo šire.......hahahahahahahaah
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:13
http://www.youtube.com/watch?v=C5C_x5zYul0

CVIJET ČEŽNJE
PRIRODA SVE JE, SVE ŠTO JE ZNALA
NAJLJEPŠE NITI U TEBI TKALA
SUNČEVU PREĐU U KROŠNJE BORA
BOJE DRAGULJA, U PJENU MORA
A ČOVJEKU TVOME ŠTO S TOBOM ŽIVI
U TRENUTKU SVAKOM DA TI SE DIVI
SVU RASKOŠ JE DALA.

DALMACIJO, KO BLISTAV CVIJET
ČAROBAN, LIJEP, TI SAV SI MOJ SVIJET
DALMACIJO, KO BLISTAV CVIJET
ČAROBAN, LIJEP, TI SAV SI MOJ SVIJET
KAD SE NAD TOBOM RASTVARA NEBO
OLUJA BJESNI, A MORE HARA
PRIRODA NOVE UTKIVA NITI,
ČUDESNIH BOJA,SMJELIH ŠARA
I TEŠKO ĆE ZNATI TKO TU NE ŽIVI
DA ČOVJEK JOŠ MOŽE
I KADA PATI DA TEBI SE DIVI.

DALMACIJO, KO BLISTAV CVIJET
ČAROBAN, LIJEP, TI SAV SI MOJ SVIJET.
DALMACIJO, KO BLISTAV CVIJET
ČAROBAN, LIJEP, TI SAV SI MOJ SVIJET
DALMACIJO TI MENI SI SVE.
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 17:07
šteka malo danas netić kaj ne
Komentar od: no nickname | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:57
Komentar od: kucokaco @ 9. prosinac 2011 16:49
bruno maricu
treses li se nismo te zaboravili

++++++++++++++++++++++++++

Hehehe

Ne samo njega... nisamo nikog zaboravili....

Maminjo, jel te srah zatvora?? :))

Ja se samo toplo nadam da neće ostat na rekla - kazala nego da će ić do kraja..... a jednom MORA !!

Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:55
Komentar od: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 16:52

Osjetljivi su na lovu da je to čudo...a sve drže u rukama,a ova budala ih iša zeznit...optužit će ga i osudit do Nove Godine
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:52
Komentar od: buttermaker @ 9. prosinac 2011 16:50to je to Brate
Komentar od: laki | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:52
RANKO JE REPTIL....NISU SAMO ŽIDOVI U PITANJU...HEHEH
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:50
Takli židove,ostavili ih bez lipih novaca a to im je najteže...nayebali su ka žuti...
Komentar od: kucokaco | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:49
bruno maricu
treses li se nismo te zaboravili
Komentar od: buttermaker | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:48
Svašta,sad će fly@,svetinja@,kličko@ ,ljacmu@ ostat bez plaće...
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:47
yebo li im platini majku
Komentar od: mrtvadela | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:43
evo neka u remetincu snime senior dom, ionako je reka zdravko da zna sve zvijezdine pisme

http://www.youtube.com/watch?v=5K9AEvSbDDw&feature=related
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:42
dynamo i njegova filijala sva pod USKOKOM....................hahahahahhaahahahahaha
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:41
ma kakav Ranko, ne budi dijete
Komentar od: laki | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:38
SVAGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

FIOOOOOOOOOOOOO

RANKO ZOVE

TIKA, TAKA, TIKA, TAKA

HEHE
Komentar od: reful s juga | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:32

TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK TIK TAK

.............................. UHLJ***** ISTIČE VAM VRIJEME ..............................

Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:32
zavrsice to ABRO...ima da zatvore Mamice i da POJEDU KLJUČ
Komentar od: laki | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:27
: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 16:09

ŠTA BI TI DA STRILJAMO?

SAMO APSIMO......HEHE
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:27
....A ZNAM DA CE DA BUDE SVE ISTO...CAK I MALO GORE
Komentar od: PPRAVDA | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:27
USKOK u HNS-u, i braća Mamić, Vrbanović i Barišić prijavljeni!
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:27
SAD IMATE VECINU U PARLAMENTU, AKO OSTANE I JEDAN LOPOV U HRVATSKOJ, YEBACU VAS U GLAVU...LAZLJIVU...
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:24
Komentar od: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 16:22
LAKI,
A HOCETEL DA POCNETE NESTO DA RADITE IL CETE DA KUKURICETE PO CIJO DAN ???

###############################################################

ahahahahahaaaaa.....sandžo ..legendo:))

Komentar od: Hektorović | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:24
Kako se počeo raspadati ovaj brod zvan HNS, a sa njime polako ali sigurno tone i Dinamo mogli bi mi, ako Paladino i drugovi ovako nastave, uhvatiti brzo Pole Position!
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:22
LAKI,
A HOCETEL DA POCNETE NESTO DA RADITE IL CETE DA KUKURICETE PO CIJO DAN ???
Komentar od: laki | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:21
MOGLI BI SE NAKON REVIZIJE JOŠ NEKI NAŠI PRIDRUŽIT MAMIĆU, ŠIRIĆU I KOMPANIJI....

HEHE

KUKUUUUUUUUUUUUUUURIKUUUUUUUUUUUUUUU
Komentar od: brale_mili | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:19
Komentar od: Očaj @ 9. prosinac 2011 16:06
ja mislin da duje misli na fiorentinija!! :)
________________________

i meni je to palo na pamet. mozda se pokusava iskupit za svoja nedjela u hajduku:)
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:18
nece vama vjestice NISTA, ali JEŠE...bice zayebano
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:18
...da ne zaboravim, ako me nema večeras oko 11, uhapšen sam:)))
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:17
Lovci na vještice, pozdrav za sada!
Komentar od: Doktor baluna | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:16
1EX

natjeralo žabe, koje su glumile da godinama nisu bile u vodi... U VODU :))
skočile su dok nisi trepnuo i dokazale da bez vode nikad nisu ni bili ni mogle....:)))

************************************************************************************

Kako si ovo dobro napisa hehehe
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:15
Komentar od: 1EX @ 9. prosinac 2011 16:12nije s distance Brate, svi smo ti mi UNUTRA, bili svjesni toga ili ne
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:13
...nema na cemu, i drugi put
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:12

Pozdrav sandžaku...

haha..dobro ti to povezuješ s distance....
valjda se s distance bolje vidi....

Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:12
Komentar od: fly emirates @ 9. prosinac 2011 16:09


izvini, nisam znao o cemu je rijec...inace ne citam komentare koji su napisani prije mog dolaska na portal tog dana
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:10
kad sad pocne "HOLOKAUST U MAXIMIRSKOJ SUMI" "antisemitizam na dijelu u maglovitom Zagrebu" ima da im se sjete i Tudjmana i "Bespuca povjesne zbiljnosti"...brrrrrrrrrrrrrr
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:10
Komentar od: bellygunner @ 9. prosinac 2011 16:06

ma. ok prika....samo ovdje ti je o nečem sasvim drugom riječ....

natjeralo žabe, koje su glumile da godinama nisu bile u vodi... U VODU :))
skočile su dok nisi trepnuo i dokazale da bez vode nikad nisu ni bili ni mogle....:)))

strpi se malo..bit će zanimljivo kada se objave detelji..više nego zanimljivo...:))

Komentar od: branko jelić | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:09
Ma nije njima niko smjestio niko iz hajduka niti iko s kim se mi navodno sprdamo..Njima je smjestio VINKO ŠAKA koji je sklopi nagodbu sa USKOKOM!!!

Bojim se da ovo nije put prema mamiću.Mamić se ima vise bojati sto je uskok nasao u hns-u i stolica nego širića..Naravno ako je ovo samo nastavak ofsseida..

volio bi da se varam!

Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:09
Komentar od: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 16:02

Radi se o turskom i ti ga znaš bolje od nas sviju. Ja sam se potrudio i ukucao u translate što tamo piše i izbacilo mi je "sa ugradnjom". Međutim, strašno me smeta što nisu stavili cijeli dokument da vidimo koja lova je u pitanju. Btw., hvala na komplimentu.
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:06
NIŽETIĆ,MUŽINIĆ,ĐONI PIJANAC-IZDAJNIK MORAJU IĆI ,NEMA ZDRAVOG HAJDUKA SA TIM GUBAVCIMA POPUT MUŽINIĆA,ĐONIJA,FIORENTINIJA I NIŽETIĆA...........OČEMO NOVE LJUDE OČEMO NENADA PRALIJU,ALENA BOKŠIĆA,IVICU MORNARA !!!!!!!!! NOVI LJUDI ZA NOVI HAJDUK!!!!!!
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:06
mi samo treba da šutimo...i da se smijemo. A oni su se syebali DEFINITIVNO.
YEBACE IM JEVREJI MAJKU...BOLJE IM JE DA SU IZBACILI REALA NEGO A*J*A*X
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:06
ja mislin da duje misli na fiorentinija!! :)
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:03
MA KOJI NIŽETIĆ NABIJEM VAS I NJEGA NA K******** OČEMO NENU PRALIJU !!!!!!!!!
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:02
Komentar od: fly emirates @ 9. prosinac 2011 15:58


prika SANDZAK zna taman onoliko kolko mu treba...koji ce mi qurac da budem MNOGO PAMETAN...ko Ti
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:02
FORZA USKOK,AJMO OČEMO DALTONE U REMETINAC !!!!!!!!!!!
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:01
HAJDUK ŽIVI VJEČNO !!!!!!!!!
Komentar od: branko jelić | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:01
aime jeli to po dušku maleš smistio Širiću???
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:01
Stolice (sjedalice)su kap u oceanu ,šta napravili su ovi sotononi sinovi(MAMIĆI,VRBANOVIĆ,MARKOVIĆ.....) AJMO BIJELI ALE!!!1
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 16:00
Komentar od: u3pm @ 9. prosinac 2011 15:55
********************************************************************************
daleko bilo Brate, kad bi ih istjerali, ja bih prestao da pratim LP
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:59
ajde više da doživimo barem dio pravde !!!!!!
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:58
komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 15:52

Neka Vam sandžak prevede ono malo što se vidi na spornom dokumentu koji je objavljen na jednom portalu. Zašto nisu objavili cijeli dokument pa da vidimo brojeve i cijene. A onima koji su sastavili anonimnu prijavu bi bilo pametnije da su išli šarafiti stolice, onda bi možda stvarno koštale 3,90.
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:58
ma yok...bolje da šutim
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:57Komentar od: kolaboracionista @ 9. prosinac 2011 15:50


Štico smjestio cijelom HNS-u, Sudačkoj organizaciji, Brunu Mariću, Mamićima, Agregatu i Platimiju.. hehe

KAKO IH JE DOČEKAO NA VOLEJ..

JE LI, DUJE?############################


DRAGI PRIJATELJU ....


IME I NAČIN NA KOJI JE TO ODRADIO .... I KOLIKO SAN ĆUJA BEZ ZNANJA IKOGA .....

PRIKA .... NE DA IMA MUDA ....

NEGO IMA LAVOVSKA MUDA .....

I KAD SE SAZNA TKO JE TO .....


TO ĆE TE POGOTOVO SRUŠIT NA POD .....


NIKAD .... ALI NIKAD NE BI REKA DA BI TO ON MOGA ODRADITI .....


NIKADA, PA ČAK NI ONDA .....

Jer se uglavnom sprdamo sa njim .... uglavnom ....


adio svima .....


Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:56
Komentar od: bellygunner @ 9. prosinac 2011 15:52
fly emirates

Skoro san siguran, da cemo se razocarat

#################################################################

prika,

nećemo....budi bez brige.....kada svi detalji osvanu na svjetlo dana....fly će biti taj koji će ostati duboko zabezeknut....
a navijači hajduka isto...ali pozitivno....jako pozitivno...
budi bez brige....napravljena je odlična stvar....
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:55
Nema ništa od izbacivanja dynamije iz lige, nije se ni radi uništenja i dugovanja croatije pa neće ni radi namištanja...

ali.. stolice će doć nekome glave....

Mito Bekrijo
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:52
##################################################################
##################################################################

petak, 09.prosinca 2011
Kompletno vodstvo Dinama prijavljeno USKOK-u!
Gotovo kompletno vodstvo Dinama prijavljeno je ovih dana USKOK-u i Državnom odvjetništvu. Protiv Zdravka i Zorana Mamića, direktora Vrbanovića, predsjednika Barišića, direktora stadiona Sakomana te direktora nabave Dražena Miličevića podnesena je anonimna prijava zbog “sumnje u počinjenje kaznenih djela”, piše Jutarnji list.

U prilogu prijave dostavljena je fotografija iz koje se potvrđuje kako je nabava stolica za uređenje stadiona u Maksimiru išla preko tvrtke “Duo-gastronomija”, čiji je vlasnik direktor nabave GNK Dinamo Dražen Miličević.

U prijavi stoji kako postoji osnovana sumnja da su se preko trgovačkog društva u vlasništvu zaposlenika GNK Dinamo sjedalice nabavljale za jednu cijenu, da bi GNK Dinamo za drugu cijenu kupovao iste te sjedalice, koje je mogao kupiti i izravno.

- Za sada nemam komentara - kazala je glanogovornica Dinama Morana Đurčević, dok se Miličević nije javljao na mobitel.

Prijava spominje kako se navodna kaznena djela dotiču članaka zakona o pranju novca, sklapanju štetnih ugovora, zlouporabe ovlasti i povrede ravnopravnosti u gospodarskom poslovanju te mita. Zanimljivo, prije nešto više od mjesec dana navijači Dinama su objavili kako su od proizvođača saznali da je nabavna cijena stolica 3,90 eura po komadu. Preračunato, nabavka stolica koštala bi oko 140 tisuće eura da je išla direktno od proizvođača.

Iako se spominjala cifra od deset milijuna eura ukupnih troškova za uređenje stadiona i okolnih terena, još nije poznat službeni troškovnik radova na Maksimiru. U prijavi je spomenuto kako su još neka trgovačka društva u vlasništvu članova obitelji zaposlenika GNK Dinamo angažirana na različitim poslovima. Tu je spomenuta tvrtka “Maxmar sport”, koja je u vlasništvu oca direktora stadiona Miljenka Sakomana, piše Jutarnji list.

D.N.

##################################################################
##################################################################
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:52
http://www.youtube.com/watch?v=C6k6M2aPYeU&list=LLGeghTn8jUFjm09T71Bj1lA&index=1&feature=plpp_video

Mito Bekrijo
Komentar od: Cicinho1977 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:52
virujmo našem NO-u,ako triba kresati triba počevši od Maleša pa do Balakova i igrača,ko neče na transfer listu možemo mi i igrati sa juniorima do kraja ,kako je krenilo mogla bi liga završiti prije vrimena......ŠIRIĆU SMRADE !!!!!!!!!
Komentar od: kolaboracionista | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:50
Štico smjestio cijelom HNS-u, Sudačkoj organizaciji, Brunu Mariću, Mamićima, Agregatu i Platimiju.. hehe

KAKO IH JE DOČEKAO NA VOLEJ..

JE LI, DUJE?
Komentar od: jurinho | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:50
tak je i pokojni Račan hapsio onu zločinačku organizaciju 2000te kad je došao na vlast

na kraju svi za par dana izašli iz pržuna i još dobili tužbu protiv države i lijepe odštetice
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:49
Ono što meni bode oči je to što je uhapšeni dvojac već tada bio na funkcijama u HNS-u, dakle Širić nije više bio sudac. Ne možeš ti iz kancelarije namjestiti utakmicu bez "svojih" ljudi na terenu. Bili to igrači ili sudac... Bojim se da ćete (ćemo) se razočarati na kraju cijele priče, no vidjet ćemo...
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:47
ljudi, ja bih nesto reko...ako moze
Komentar od: branko jelić | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:44
Polako ide prema onome kako sam je pretpostavljao.Mafija je nespsobna bez hdz-a da se održi!!Pada hdz pada i hns.Samo šta se bojim da nam nekog drugog ne instaliraju kao kad je canjuga pao nakon par miseci je došao mamić i sve isto!!!

Amo milanče hajdukovac si,jedan od žeščih hajdukovaca koje ja poznam sidi ti u budučoj vladi na svakoj je utakmici hajduka..

Nemoj prokockat ovu šansu za oporavak naseg nogometa i za savez jednakih!!!!!
Komentar od: jurinho | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:44
jel ovo maleš mora kresat 30% od 105 milijuna?
ili 30% od 80 milijuna?
Komentar od: grunf | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:43
ja san mislija da Djed (ović) Mraz daje a ne prima darove
Komentar od: fly emirates | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:35
Da sam na Vašem mjestu bio bih puno tiši dok se ne objavi o kojoj utakmici je riječ (objavljeno je da se radi o jednoj). Ali, naravno, prokleti mentalitet već vidi 5 kanti u vitrini...
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:34petak, 09.prosinca 2011


Sređivali suđenje? U Zagrebu uhićeni Željko Širić i Stjepan Djedović!

Prema neslužbenim informacijama, osječkom i vinkovačkom nogometnom djelatniku na teret se stavlja primanje mita i zlouporaba položaja i ovlasti.

Bivši nogometni sudac Željko Širić te predsjednik Sudačke komisije Stjepan Djedović tijekom četvrtka navečer uhićeni su u Zagrebu , potvrđeno je za Novi list iz visokih policijskih izvora.


Prema neslužbenim informacijama, osječkom i vinkovačkom nogometnom djelatniku na teret se stavlja primanje mita i zlouporaba položaja i ovlasti, ali do dodatnih podataka se teško može doći. Ipak, neslužbeno se iz policijskih izvora doznaje kako se terete da su novac primili za "sređivanje" suđenja na najmanje jednoj nogometnoj utakmici .

Više bi podataka moglo biti poznato nakon što policija izađe sa priopćenjem. Glasine do tada tvrde kako se radi o svojevrsnom nastavku afere "Ofsajd", odnosno da se ovu dvojicu tereti za vrijeme dok su bili funkcionari, a ne nogometni suci, odnosno da su kroz Sudačku komisiju utjecali na neke rezultate domaće lige.

Željko Širić prije par godina bio je jedan od najboljih domaćih sudaca, no pratila ga je fama kako je sposoban "mutiti". Nakon prestanka suđenja je ušao u Sudačku komisiju, gdje je uz predsjednika Djedovića bio najistaknutiji član, prenosi Novi list.#############################


PA TKO VAS JE NASADIO GLUPERDE GLUPE HE HE HE ????Komentar od: grunf | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:33

PRANJE NOVCA?

Dinamo stolice kupovao od klupskog direktora, svi su prijavljeni USKOK-u!

Postoji osnovana sumnja da su se preko trgovačkog društva u vlasništvu zaposlenika GNK Dinamo sjedalice nabavljale za jednu cijenu, da bi GNK Dinamo za drugu cijenu kupovao iste te sjedalice


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:30


AJMO USKOK .....


DAVATELJA U REMTINEC HA HA HA HA


I NJEGA HA HA HA HA HA HA


LLLEEEEEGGGGEEEENNNNDDDDDOOOOOOOOOKomentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:27
#######################################################################
#######################################################################Komentar od: caso @ 9. prosinac 2011 14:00

ako su zatvorili primatelje mita, onda bi tribalo i davatelje

ajmooooo!!!###############################


DA DA HA HA HA


DAVATELJA TRIBA U REMETINEC HE HE HE HE


MOMAK .... ILI MOMČINO ...... TKO SI DA SI HE HE HE


FALA .....

TO ĆE TEK BITI BOMBA !!!!!!!!!!!!!HA HA HA


DAVATELJA TRIBA HA HA HA .... NJEGA TRIBA U REMETINEC .....


HA HA HA BANDO KAKO VAS JE NASADIJA GUBO GLUPA !!!!!!!!!!!!!!!!KAKO VAS JE IZYEBA KA STOKU HA HA HA .... STOKO GLUPA .....


NAKLON DO PODA MAJSTORE !!!!!!!!!!!!!!!!


#########################################################################
#########################################################################Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:20
Komentar od: BILA-KRV @ 9. prosinac 2011 15:20
to je to!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:20
Komentar od: 19westMostar50 @ 9. prosinac 2011 15:16

e sunce ti prčim koji bi to božić ljepi bio,,,,,,,,

auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

bijeli božić,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

n.o. čisti katove a mamić s ekipom u remetinec i dinamec i županijsku ligu,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:19
Komentar od: Basturina @ 9. prosinac 2011 15:18
na to i mislim :D
Komentar od: Basturina | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:18

Komentar od: 19westMostar50 @ 9. prosinac 2011 15:16

Mogli bi mi osvojit 5 titula ove zime!!!


Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:16
jeli HNL-u za ocekivati scenarij iz Italije?....izbacivanje iz lige....oduzimanje prvenstava i sl.......(naravno odnosi se na dinamo) ?
Komentar od: Basturina | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:15

Komentar od: bellygunner @ 9. prosinac 2011 15:08

Što će tek bit kad krene prijelazni rok....

Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:14
Komentar od: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 15:13
hahaha ima par dana slucajno nekako na netu naletio hahahah Boze sacuvaj...
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:13
Komentar od: 19westMostar50 @ 9. prosinac 2011 15:04dje nadje ove majmune ???????????
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:04
Komentar od: torcida sandzak @ 9. prosinac 2011 14:56

sandzo neznam jesi ovo ikad vidio al eo...
http://www.youtube.com/watch?v=iG3jzTEWeIQ

i

http://www.youtube.com/watch?v=UIRTDEe1t-8&feature=related
Komentar od: Basturina | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:03

Ajde mi netko objasni o čemu sad Duje priča?

Komentar od: reful s juga | Komentirano: 9. prosinac 2011. 15:02

"Proda li neke kapitalce u radnu zajednicu ne bi ni trebao dirati, ali to zacijelo nije pravi putokaz koji su mu dali, naredili, jer i drugi kat je na tapetu NO-jurišnika".

JOOOOOOOJ

Alfireviću, piskaralo jedno, plaće radne zajednice uopće ne bi bile sporne da oni nešto i rade. Oni (pojedinci) su neproduktivni i treba ih smijeniti, treba otpustiti balast da pravi ljudi koji imaju znanje i koji hoće pošteno raditi dođu do izražaja. Po Hajduku se godinama politički jahalo. Evo npr. onaj Džoni se u izbornoj noći ulizuje Kerumu umjesto da je svojim radom dokazao svoju sposobnost, a takvih ima koliko hoćeš i treba im dati nogu u guzicu.

Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:59
evo opet duje počinje s bombama! a majke ti mile, stvarno je taj čovik za nevirovat, strašno...
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:59
Komentar od: BILA-KRV @ 9. prosinac 2011 14:56


ovo je JEDINA sansa za covecanstvo. Inace....
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:57
http://www.youtube.com/watch?v=C6k6M2aPYeU

Mito
Mito Bekrijo
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:56
MOSTAR,
pozdrav brate, evo jedna za tebe...DJE JE NADJOH YEBO ME ĆAĆA...hahahahahahahaha
********************************************************************************
http://www.youtube.com/watch?v=SXehTW71BJA&feature=related
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:56

sandži nu

http://www.youtube.com/watch?v=AqXfZTgOCOE&feature=player_detailpage
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:53
hajde STARDO i ti jednu, broji se i deseterac...samo da nije onaj ćoravi filip visnjic...yebo mu pas majku
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:52
eo jedna za sandzu http://www.youtube.com/watch?v=7TJ8aX_D2DA

Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:51
STARDO, ovu moram PONOVO...
*********************************************************
JEDNOJ BOGATASICI


Ne gledaj me ljepote ti tvoje!
Jer Tvoj pogled mir mi samo muti.
Ne gledaj me, jer do Tvog su skuta
Mom sevdahu zagradjeni puti..

Ti si kcerka bogatstva i srece,
Odrasla si u zlatu i svili,
Tvojom dusom nikad se nijesu
Oblakovi teske tuge vili.

Tvoj je zivot ko jezerce mirno,
Po kom vazda zlatna radost pliva;
Ne poznajes uzdaha i suze,
Sto je svijet u svom krilu skriva.

A ja pjesnik gola sam sirota,
Za me radost tek je pusta bajka,
U kolibi pod cagjavim krovom
Rodila me siromasna majka.

Od djetinjstva udes me je vitllograve;
Kroz sve m`jene patnickog zivota,
Bas ko vihor na pomamnom krilu,
Slabu slamku kad vitla i mota.

Vidis evo ovu tamnu mrezu
Krupnih bora povrh moga cela,
Ta nju mi je hrapavijem perjem
Gorka zbilja, - gorka tuga splela.

Pa ta tuga zar da i Tvoj zivot,
Tvoju srecu tako bistru muti?
Ne gledaj me; ta do Tvog su skuta
Mom sevdahu zagradjeni puti!

Ah! ja nemam nigdje nista svoga,
U svjetu sam kao gola grana;
Sve mi blago - uzdasi i suze,
A tuga mi - svagdanja je hrana!
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:51
ma duje ne molim te ja,,,,,,,,,,,ali zašto pišeš po portalu kad je to tajna???????

mislim glupo je,,,,,,,,,,,,,,,


Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:50
Komentar od: BILA-KRV @ 9. prosinac 2011 14:47


MOŽEŠ ME DO SUTRA MOLITI NEMA TEORIJE .....

PUSA HE HE HE


Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:49
ajme kako onoga josipovića nemogu smislit soroševog potrčka majku mu jeb em,,,,,,,,,,,,,,,,,sa sotonskom unijom,,,,,,,,,,,,
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:49#########################################################################
#########################################################################


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA HA HA


KAD BI IMA SLABO SRCE UMRA BI ONO ŠTO JOŠ UVIKE NE VIRUJEN


NE VIRUJEN I AMEN

LEGENDO HA HA HA


#######################################################################
#######################################################################Komentar od: caso @ 9. prosinac 2011 14:00

ako su zatvorili primatelje mita, onda bi tribalo i davatelje

ajmooooo!!!###############################


DA DA HA HA HA


DAVATELJA TRIBA U REMETINEC HE HE HE HE


MOMAK .... ILI MOMČINO ...... TKO SI DA SI HE HE HE


FALA .....

TO ĆE TEK BITI BOMBA !!!!!!!!!!!!!HA HA HA


DAVATELJA TRIBA HA HA HA .... NJEGA TRIBA U REMETINEC .....


HA HA HA BANDO KAKO VAS JE NASADIJA GUBO GLUPA !!!!!!!!!!!!!!!!KAKO VAS JE IZYEBA KA STOKU HA HA HA .... STOKO GLUPA .....


NAKLON DO PODA MAJSTORE !!!!!!!!!!!!!!!!Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:48
STARDO UDRI...
*******************************************
Žak Prever - Barbara

Seti se Barbara, bez prestanka je kišilo
nad brestom toga dana, a ti si hodala nasmejana
prokisla, radosna, očarana, pod kišom
seti se Barbara, bez prestanka je kišilo nad brestom
a ja sam te sreo u ulici Sijama
smešila si se, i ja sam se smešio
ti koju nisam poznavao,
ti koja me nisi poznavala
seti se

seti se toga dana
ne zaboravi

neki čovek je stajao u tremu i
viknuo tvoje ime, Barbara
a ti si po kiši k njemu potrčala
radosna, prokisla, očarana
u njegov zagrljaj pala

seti se toga Barbara,
ne ljuti se što ti govorim ti
ja kažem ti svima koje volim
čak i onima koje sam jednom video
ja kažem ti onima koji se vole
čak i onima koje nisam upoznao.

seti se Barbara i ne zaboravi
tu kišu mudru i sretnu, na svome licu sretnom
nad ovim gradom sretnim
tu kišu iznad mora i iznad arsenala
tu kisu sto je pala na brod iz Cezana

oh, Barbara rat je je svinjarija velika i šta je sa sobom sada
pod kišom kanonada ognja, krvi i čelika

a onaj koji te je grlio, zaljubljeno
je li umro,
nestao,
ili još uvek živi.....

oh, Barbara
bez prestanka kiši nad Brestom
jednako kao i tada

ali to nije isto, i sve je srušeno
to su porotne kiše, strašne i neutešne
to nije oluja više od ognja, krvi i čelika
to su naprosto oblaci
što kao pseta crkavaju
kao pseta što nestaju u mlazu vode
nad brestom
da trunu negde daleko, daleko, daleko od bresta
od koga ništa ne osta...
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:47
duje koje si ti đubre namjerno govoriš sad o nečemu o nekim tajnama priko portala da bud eonda duje duje reci nam duje duje reci nam,,,,,,,,,,,,,ahhahahaa koji si ti egotriper ahhahahahahah

ako je tajna ond ašuti nemoraš pisat po portalu pa ljude nervirat,,,,,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:47
Zdravkecu se ostvaruje kletva; " Dabogda živio u zanimljivim vremenima ...!"

A svakako će , izgleda biti ZANIMLJIVO VRIJEME....

Zdravkec....Madagaskar ima savršene plaže....Raj na zemlji...Bankovna Sigurnost...palme...more....Vječno Ljeto....

Možda nije još kasno za neki direktan let....

Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:46
j***** im 24sata..2 minute prenosili i prekinuli mrs
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:46#########################################################################
#########################################################################


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA HA HA


KAD BI IMA SLABO SRCE UMRA BI ONO ŠTO JOŠ UVIKE NE VIRUJEN


NE VIRUJEN I AMEN

LEGENDO HA HA HA


#######################################################################
#######################################################################Komentar od: caso @ 9. prosinac 2011 14:00

ako su zatvorili primatelje mita, onda bi tribalo i davatelje

ajmooooo!!!###############################


DA DA HA HA HA


DAVATELJA TRIBA U REMETINEC HE HE HE HE


MOMAK .... ILI MOMČINO ...... TKO SI DA SI HE HE HE


FALA .....

TO ĆE TEK BITI BOMBA !!!!!!!!!!!!!HA HA HA


DAVATELJA TRIBA HA HA HA .... NJEGA TRIBA U REMETINEC .....


HA HA HA BANDO KAKO VAS JE NASADIJA GUBO GLUPA !!!!!!!!!!!!!!!!Komentar od: | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:46
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:45
Komentar od: duje 1967 @ 9. prosinac 2011 13:55


#########################################################################
#########################################################################


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA HA HA


KAD BI IMA SLABO SRCE UMRA BI ONO ŠTO JOŠ UVIKE NE VIRUJEN


NE VIRUJEN I AMEN

LEGENDO HA HA HA


#######################################################################
#######################################################################Komentar od: caso @ 9. prosinac 2011 14:00

ako su zatvorili primatelje mita, onda bi tribalo i davatelje

ajmooooo!!!###############################


DA DA HA HA HA


DAVATELJA TRIBA U REMETINEC HE HE HE HE


MOMAK .... ILI MOMČINO ...... TKO SI DA SI HE HE HE


FALA .....

TO ĆE TEK BITI BOMBA !!!!!!!!!!!!!HA HA HA


DAVATELJA TRIBA HA HA HA .... NJEGA TRIBA U REMETINEC .....


HA HA HA BANDO KAKO VAS JE NASADIJA GUBO GLUPA !!!!!!!!!!!!!!!!


Komentar od: ništa mi više nije jasno | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:43
du du du mučka đubradi
du du du du dudu du du du du
Komentar od: blue ocean | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:42
igrat će juniori
bit ćete kao dugopolje 405 na listi nogometnih klubova a ovi luzeri što misle da je sudačka organizacija mamić baš su bedaci
maminjo je čist ko sveti petar
Komentar od: BILA-KRV | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:42
a duje duje koji si ti šaban ti si naš portalski mamić,,,,,,,,,,,

manipulator, lažov,,,,,,,,,,,,,
Komentar od: duje 1967 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:39Komentar od: duje 1967 @ 9. prosinac 2011 13:55


#########################################################################
#########################################################################


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA


AJME MENI MAJKO MOJA HA HA HA HA HA HA


KAD BI IMA SLABO SRCE UMRA BI ONO ŠTO JOŠ UVIKE NE VIRUJEN


NE VIRUJEN I AMEN

LEGENDO HA HA HA


#######################################################################
#######################################################################Komentar od: caso @ 9. prosinac 2011 14:00

ako su zatvorili primatelje mita, onda bi tribalo i davatelje

ajmooooo!!!###############################


DA DA HA HA HA


DAVATELJA TRIBA U REMETINEC HE HE HE HE


MOMAK .... ILI MOMČINO ...... TKO SI DA SI HE HE HE


FALA .....

TO ĆE TEK BITI BOMBA !!!!!!!!!!!!!HA HA HA

Komentar od: tiramol | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:35
ŽIVILO STEZANJE REMENA
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:34
samo se svadjate, yebo vas tito...sto se ne ugledate na mene ???
Komentar od: toni75 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:33
dobiće fio od umbra božićnicu, ne boj se. ka i svake godine..
Komentar od: torcida sandzak | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:32
...hocemol malo poezije ?
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:32


soccer? aujourd'hui?
Komentar od: u3pm | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:26


Pixies "Stormy Weather"

http://www.youtube.com/watch?v=T2FAGaP3kY4Komentar od: grunf | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:20
oće li bar dobit božičnice ?
Komentar od: toni75 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:19
a kad bi bar jedna metla pomela vas škovace iz slobodne.
alfireviću pyčko jeftina!
Komentar od: Ante19Th11 | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:18
A šta ako škare dosegnu i do novinara!?!?!?
Manje love za igrače, trenere, menagere, funkcionere automatski znači manje love za novinare!
A spustite malo cijenu članka!
Komentar od: jurinho | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:18
to je sve jedna velika mučka provokacija
Komentar od: jurinho | Komentirano: 9. prosinac 2011. 14:12
Maleš zvan Grinch