StoryEditorOCM
DalmacijaZBOG RADIOLOŠKE ORDINACIJE?

Rajko Ostojić nenajavljeno posjetio vrgorački Dom zdravlja

Piše PSD.
28. rujna 2012. - 22:15
Ministar zdravlja prof. dr. sc. Rajko Ostojić nenajavljeno je u petak posjetio vrgorački Dom zdravlja i susreo se sa liječnicima i pacijentima.

Na ovaj potez ministar se  vjerovatno odlučio nakon što se u medijima digla velika prašina oko ukidanja radiološke ordinacije.

No, neki smatraju da je ministar iskoristio odlazak u rodne Ploče da malo svrati i pogleda kako se snalazi novi radilog, kojem je danas bio prvi radni dan u Vrgorcu.

Prema riječima pedijatrice dr. Nade Primorac Jelavić, koju je  ministar osobno tražio da se upoznaju, posjet je bio simpatičan.

- Malo smo se svi iznenadili, pa i ja osobno s obzirom da je ministar tražio da se upoznamo. Pretpostavljam da se htio upoznati zbog čestih pisma i dopisa koje mu šaljem u vezi problema s kojim se susreću liječnici u vrgoračkom Domu zdravlja. Malo smo razgovarali, posjetio je i druge ordinacije, pogleda u kakvom je stanju objekt, razgovara sa pacijentima. To je bio uistinu kratak, ali simpatičan posjet - kazala je dr. Nada Primorac Jelavić.

MATE PRIMORAC
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:43