StoryEditorOCM
Dalmacijaoglasila se i PU

Policija u Nečujmu morala se baviti - kozom!

Piše PSD.
27. kolovoza 2015. - 09:54
NAJNOVIJE

Iz splitske policije jutros su se oglasili oko slučaja koze koja je lutala po Nečujmu.

- Policijski službenici su 25. kolovoza 2015. oko 10 sati intervenirali po zaprimljenoj dojavi da je u apartmansko naselje Nečujam dolutala koza. Policijski službenik je izišao na teren, te je stupljeno u kontakt s vlasnikom životinje, kojom prilikom je isti naveo da je trenutno odsutan i zamolio da se životinja odvede u njegov maslinik. Nakon toga, građani koji su zvali policiju, odveli su životinju do maslinika i privezali je za stablo. Nije bilo nikakve potrebe za postupanjem policije prema vlasniku kao ni prema životinje - navode iz PU SD.


RANIJE

Gosti apartmana u Nečujmu na Šolti pozvali su policiju jer im je noću smetalo meketanje. Policajci su najprije bili zbunjeni, a onda su 'priveli' kozu.

- Razrezali smo bocu od dvije litre i u njoj joj dali vode. Nahranili smo je kruhom. Djeca su se igrala s njom i odmah je postala atrakcija. Iz susjednih apartmana došli su Česi, Slovaci i s njom se naslikavali. Dali smo joj i ime Bilka. Išla je u krug, penjala se naokolo i uporno nam se vraćala. Nije htjela otići - opisuje za 24 sata Darko Ruškovački.

- U utorak oko 10 sati dobili smo neobičnu dojavu o kozi s povodcem koja bez vlasnika luta apartmanskim naseljem u Nečujmu. Na teren su izašla dva policijska službenika koji su kozu preuzeli od turista u Nečujmu i prevezli vlasniku - objasnili su u splitskoj policiji.

CIJELI ČLANAK PROČITAJTE OVDJE

PSD
FOTO: ILUSTRACIJA CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 01:20