Slobodna Dalmacija

Povratak na naslovnicu
u tiskanom izdanju
u tiskanom izdanju

Crna kronika

Objavljeno 27.07.2010. u 10:00

Petrčane: napao strance i policajca, pa izvrijeđao policijsku službenicu

Iz još neutvrđenih razloga, 21-godišnji Zadranin naguravao je u ponedjeljak oko 6 sati u Petrčanima nekoliko stranih državljana u dobi od 23 do 31 godine, nakon čega je i nasrnuo na policajca koji ga je u tome pokušao zaustaviti.

Kada mu je policajac pokušao staviti lisice istrgnuo se i pobjegao nakon čega je nazvao policijsku postaju i izvrijeđao policijsku službenicu.

Sinoć je uhićen, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, kao i optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, te vrijeđanja i omalovažavanja službene osobe.

B. S.
foto: andrija lučić/cropix


Komentari Morate se prijaviti da biste komentirali članak.

Komentar od: dr@g@n@ | Komentirano: 27. srpanj 2010. 12:39
za Pedera julija cestara i jozu primitivnog seljačića

da ga je policajac udrija pendrekom u glavu,onda bi srali protiv policije,kao što debili poput vas dva uvik seru,nikad nisu zadovoljni,vjerovatno ste toliko ružni pa neizlazite iz kuće,i bavite se društvenim problemima... nađite si života papčine :* od dr@g@ne
Komentar od: | Komentirano: 27. srpanj 2010. 11:04
a sta ce mali jadnici, bice ljubomorni na ljude sta idu po svitu a oni se ne mogu ni iz svoga sela maknit, a tako je i bolje