StoryEditorOCM
DalmacijaGRADSKA ORGANIZACIJA SDP-a DOBILA NOVO VODSTVO

Solin: Ante Ugrina zamijenio Darka Meštrovića

Piše PSD.
15. ožujka 2010. - 20:36
Članovi solinskog SDP-a za svojeg su novog predsjednika na prvim neposrednim unutarstranačkim izborima izabrali mladog Antu Ugrinu.

Svojeg predsjednika članovi SDP-a birali su između Marka Šege i pobjednika, Ante Ugrine, a povjerenje je mladom Ugrini dalo 60,8 posto glasača. Solinski je SDP tako nakon četiri mandata Darka Meštrovića dobio novog predsjednika koji nam je komentirao svoju pobjedu.

 - Članice i članovi SDP-a Solin na ovim su izborima pokazali da žele promjene, kako u solinskom SDP-u, tako i u Gradu Solinu. Hvala svima koji su glasovali za mene i tako doprinijeli mojoj pobjedi, ali i onima koji nisu te ih pozivam da zajedno sudjelujemo u radu za aktivniji, otvoreniji i solidarniji SDP u Solinu. Najveću zahvalnost dugujem svojem izbornom stožeru koji je zadnja tri mjeseca intenzivno radio na programu TREBAMO PROMJENE.

Članice i članovi SDP-a te simpatizeri, borimo se zajedno za promjene u gradu Solinu. Izborna konvencija solinskog SDP-a na kojoj će se birati ostala stranačka tijela, održat će se 30. ožujka ove godine.

Vesna ŽIŽIĆ / EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:08