StoryEditorOCM
Strani nogometistječe ugovor

Splitski trener napušta klub na kraju sezone? Navijači Hajduka rado bi ga vidjeli na Poljudu...

Piše Gradimir Đukarić/SN
29. travnja 2024. - 10:38

Ivan Jurić na kraju sezone napustit će klupu Torina, tvrdi insajder Nicolo Schira. Već mjesecima se špekulira o budućnosti hrvatskog trenera kojemu u lipnju istječe ugovor, a dogovora oko nastavka suradnje još uvijek nema. Štoviše, Schira tvrdi kako su u Torinu već krenuli u potragu za novim trenerom - pišu Sportske novosti.

Jurić u posljednje vrijeme često mora odgovarati na pitanja o svojoj budućnosti, a nedavno je kazao kako njegova želja za ostankom u Torinu ovisi isključivo o ambicijama kluba.

- Želim ostati u Torinu puno godina, ali i loviti prestižne ciljeve, a ne samo ostati tek tako da bih ostao - rekao je.

U slučaju rastanka s Torinom Jurić ne bi trebao biti dugo bez posla. Prije nekoliko tjedana talijanski mediji pisali su kako WBA pokazuje ozbiljan interes za hrvatskog trenera, dok je prema online anketama u vrhu želja navijača Hajduka za idućeg trenera.

image
AFP

Ivan Jurić Torino je preuzeo u ljeto 2021. godine nakon najgore klupske sezone od povratka u Serie A, kada je momčad završila na 17. mjestu prvenstvene ljestvice, tek četiri boda od zone ispadanja, a do sada ga je vodio u 118 utakmica te prosječno osvajao 1.39 bodova.

Ove sezone Torino je dugo vremena bio u igri za plasman u Europu međutim nakon samo dva osvojena boda u posljednje četiri utakmice pao je na deseto mjesto Serie A i četiri kola prije kraja prvenstva za Laziom koji drži posljednju europsku poziciju zaostaje devet bodova.

Tablice omogućuje Sofascore
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 10:38