StoryEditorOCM
Košarkažestoka polemika

Shaq u lice rekao Jokiću da nije zaslužio MVP nagradu. Evo kako mu je Srbin odgovorio

Piše SPORT SD
9. svibnja 2024. - 18:36

Shaquillea O’Neala nije strah podijeliti svoje mišljenje, koliko god ono bilo kontrovezno. Učinio je to kada je razgovarao s Nikolom Jokićem u emisiji “Inside the NBA” nakon što je Jokić proglašen MVP-jem sezone NBA lige.

Otkrio je Shaq da je razočaran odlukom, pa je rekao Srbinu da je Shai Gilgeous-Alexander taj koji je trebao biti proglašen najboljim igračem sezone.

 "Znaš da te volim, najbolji si igrač u ligi. Želim ti čestitati. Ali želim da ovo prvo čuješ od mene: mislim da je SGA trebao biti MVP. Ovo nije nepoštovanje prema tebi. Ne volim ljudima kvariti veselje, ali nisam zadovoljan s ovim. Shai je zaslužio nagradu", rekao je Shaq.

"Hvala, Shaq. Mi ovdje ne osuđujemo ljude, tako da znaš da je to u redu. To je tvoje mišljenje. Šalim se", odgovorio je centar Denvnera i trostruki NBA MVP uz smijeh pa dodao:

"Ne, ozbiljno. Zaista ima puno igrača koji zaslužuju. Znaš, to su vjerojatno sitnice i male stvari koje su odlučile. Ali da, iza nas je težak period. Izgubili smo dvije utakmice zaredom kod kuće. Sutra idemo u Minnesotu pokušati vratiti seriju u Denver."

Jokić je pobijedio Gilgeous-Alexandera i Luku Dončića u utrci za nagradu, osvojivši 79 od 99 prvoplasiranih glasova. Jokić je prosječno bilježio 26,4 poena, 12,4 skoka i 9,0 asistencija u sezoni kada je Denver dobio 57 utakmica u regularnom dijelu sezone. Gilgeous-Alexander u prosjeku je postizao 31.0 poen, 6.2 asistencije i 5.5 skokova dok je vodio Thunder do nositelja u Zapadnoj konferenciji.

Nuggetsi trenutno igraju četvrtfinalnu seriju s Timberwolvesima, u kojoj zaostaju 2-0.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 15:03