StoryEditorOCM
Hajdukžestoka borba

Senzacionalna vijest iz Turske: Hajduk i Dinamo se bore za Rebića, sve bi moglo biti odlučeno na ljeto

Piše SPORT SD
3. svibnja 2024. - 11:43

Ante Rebić će na ljeto gotovo sigurno napustiti Bešiktaš. Rebić je u ožujku izbačen iz momčadi, tada se govorilo da je unosio nemir u klub koji više ne računa na njega, iako ima ugovor do ljeta 2025.

Rebić je prošloga ljeta u besplatnom transferu Milan zamijenio Bešiktašom. S turskim velikanom 30-godišnji Hrvat od početka nije kliknuo, vrlo se brzo počelo pričati o turbulentnom Rebićevom ponašanju, a njegove igre ubrzo su pale u drugi plan.

Kako su ranije tvrdili turski mediji, osim što je radio probleme u klubu, nije ni prihvatio smanjenje plaće koja navodno iznosi 2.5 milijuna eura po sezoni.

No, sada dolaze nove informacije iz Male Azije. Naime, Hakan Kurt, novinar turskog Milliyeta, tvrdi da bi se Rebić ovog ljeta mogao vratiti u Hrvatsku.

- Hajduk i Dinamo pokazuju interes za Rebića koji bi se tako mogao vratiti u domovinu - piše turski novinar. 

Osim interesa iz Hrvatske, na Rebića je oko bacila i Verona. Ante je spreman pregovarati o ponudi, ali jedino ako klub izbori ostanak u Serie A. Trenutno su dva boda iznad zone ispadanja, uz još četiri kola do kraja.

Nije ovo prvi put da se spominje interes hrvatskih klubova za Antu Rebića, već nekoliko puta su strani mediji pisali da je Rebić ponuđen Hajduku i Dinamu, ali da je glavna prepreka za posao bio iznos transfera ili posudbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 13:58